ng76 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) καλησπερα παιδια το πηγα σημερα για σερβις λογο του volume rocker και το αλλαξανε (παλι)... αν ξανα γινει παει για αλλαγη πλακετας... το θεμα τωρα ειναι οτι μου εβαλαν την καινουργια (ΝΑ4) και τωρα δεν μπορω να αλλαξω το notification ringtone...:mad:! Το εκανα wipe αλλα τιποτα! Συμβαινει αυτο σε καποιον απο εσας? Edit: Ακυρο, τωρα ΜΟΝΟ απο τα message settings κανεις την αλλαγη (οχι απο το sound settings )... Edited February 10, 2014 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το τελευταίο Firmware της κάμερας ξέρει κανείς ποιό είναι ; Εμένα έχει το: Cam FW Ver: S13F0SAGB39 Που το βλέπουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabal Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Που το βλέπουμε αυτό? Πηγαίνεις στο πληκτρολόγιο για τις κλήσεις και γράφεις: *#34971539# Από το μενού που θα εμφανιστεί μπορείς να τσεκάρεις το τελευταίο firmware ή να το κάνεις update κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πηγαίνεις στο πληκτρολόγιο για τις κλήσεις και γράφεις: *#34971539# Από το μενού που θα εμφανιστεί μπορείς να τσεκάρεις το τελευταίο firmware ή να το κάνεις update κτλ. Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ναι το Kies 3 έχω. Κάθε μέρα δαμάζω αλλά τίποτα. Στο κατάσταση συσκευής λέει επίσημη έκδοση και από τον Ιούνιο που το έχω δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο ρουτ η κάτι άλλο μόνο εφαρμογές από το play και όσες αναβαθμίσεις βγήκανε τις επερνα αμέσως. Μόνο το clean master υποψιάζομαι που είχα κάνει ένα scan και έκανε και εκκαθάριση στην cache συστήματος μήπως έσβησε τίποτα τότε. Και εμένα το ίδιο είναι ακόμα στην προηγούμενη έκδοση στην MKF και δεν μου κάνει update ούτε με ΚΙΕS3 ούτε με ΟΤΑ.Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Και εμένα το ίδιο είναι ακόμα στην προηγούμενη έκδοση στην MKF και δεν μου κάνει update ούτε με ΚΙΕS3 ούτε με ΟΤΑ.Γιατί? Αφού έχει βγει ενημέρωση για την συσκευή σου κανε την με odin να ξεμπερδεύεις γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αφού έχει βγει ενημέρωση για την συσκευή σου κανε την με odin να ξεμπερδεύεις γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία . Λες ε? Δεν έχω μπει σε αυτό το τρυπάκι... Θα το προσπαθήσω :))))). Basic ερώτηση KNOX & τέτοια δεν επηρεάζει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Λες ε? Δεν έχω μπει σε αυτό το τρυπάκι... Θα το προσπαθήσω :))))). Basic ερώτηση KNOX & τέτοια δεν επηρεάζει σωστά; Αν περάσεις official update δεν γράφει ο knox ,πρόσεξε μόνο να περάσεις αυτο που ειναι για την χώρα προέλευσης της συσκευής σου ,ώστε να μην αλλάξει το csc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν περάσεις official update δεν γράφει ο knox ,πρόσεξε μόνο να περάσεις αυτο που ειναι για την χώρα προέλευσης της συσκευής σου ,ώστε να μην αλλάξει το csc . Eυχαριστώ πολύ! EUR είναι οπότε είναι της χώρας προέλευσης μου!!!! Να σου πω κάνει f.reset που σημαίνει ότι χάνονται apps κλπ και πρέπει να τα εγκαταστήσω πάλι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Eυχαριστώ πολύ! EUR είναι οπότε είναι της χώρας προέλευσης μου!!!! Να σου πω κάνει f.reset που σημαίνει ότι χάνονται apps κλπ και πρέπει να τα εγκαταστήσω πάλι ε? Πάρε ένα backup αυτά που θελεις ώστε να μην χρειαστεί να τα βάζεις ενα -ενα . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 το κινητο μου εχει την XXUEMKF (EUR) προσπαθω με kies3 να βαλω την XXUENA4 (EUR) αλλα δεν γινεται,ουτε μεσω οτα.(δεν εχω κανει Root και δεν θελω μεσω odin).υπαρχει προβλημα στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 το κινητο μου εχει την XXUEMKF (EUR) προσπαθω με kies3 να βαλω την XXUENA4 (EUR) αλλα δεν γινεται,ουτε μεσω οτα.(δεν εχω κανει Root και δεν θελω μεσω odin).υπαρχει προβλημα στο κινητο. Τι πρόβλημα έχεις με το kies ? Δεν στι δίνει ?Δεν αναγνωρίζει την συσκευή ? Πες μας κάτι παραπάνω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τι πρόβλημα έχεις με το kies ? Δεν στι δίνει ?Δεν αναγνωρίζει την συσκευή ? Πες μας κάτι παραπάνω . μου γραφει οτι εχω την XXUEMKF (EUR) και οτι αυτη ειναι η τελευταια αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) μου γραφει οτι εχω την XXUEMKF (EUR) και οτι αυτη ειναι η τελευταια αναβαθμιση Από ότι φάνετε τότε ίσως κυκλοφόρησε την πρώτη μέρα και κάποιοι την έβαλαν και μετά την απέσυραν ή είναι κανένα bug της samusng με το EUR csc. Εγώ θα περιμένω να δω όταν βγει καινούργια αναβάθμιση αν την πάρω και αν όχι θα περάσω εκείνη με odin. Edited February 11, 2014 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 μου γραφει οτι εχω την XXUEMKF (EUR) και οτι αυτη ειναι η τελευταια αναβαθμιση Δεν την δίνει το kies ,αν θελεις να την βάλεις τοτε χρησιμοποίησε το odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ναι για καποιο λογο θα την εβγαλαν (και εμενα το κιες και οτα δεν μου την εδειχναν)... Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οταν το πηγα σερβις περαςανε την ΝΑ4... Πως αν δεν ειναι ακομα 'oficial'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ναι για καποιο λογο θα την εβγαλαν (και εμενα το κιες και οτα δεν μου την εδειχναν)... Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οταν το πηγα σερβις περαςανε την ΝΑ4... Πως αν δεν ειναι ακομα 'oficial'... Αν περιμένεις ακόμα από το KIES... Προσωπικά δεν έχω δει χειρότερη εφαρμογή ever. Και η ΝΑ4 είναι επίσημη. Ποιος είπε ότι δεν είναι επίσημη? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LionKing Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα, αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς ? Την έχει η SamMobile σαν ενημέρωση για τα γερμανικά κινητά αλλά όταν πας να την κατεβάσεις μέσω Terrafile λέει ότι το αρχείο δεν βρέθηκε, μιλάμε για καινούργια ενημέρωση η για παλιά? GT-I9505 Galaxy S 4 LTE PDA: I9505XXUEMKE CSC: I9505YBTENA1 MODEM: I9505XXUEMKE Added: 2014-02-09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Να ρωτησω κατι..Ειμαι root και εχω περασει custom rom..συγκεκριμενα το εκανα με το cyanogenmod installer..τωρα για να γυρισω πισω σε μια επισημη rom και συγκεκριμενα την DBT που ειχε και πριν το κινητο απλα την κατεβαζω κ την περναω μεσο της recovery? Χριαζεται κατι αλλο να κανω??Μετη θα εχω ΟΤΑ Updates?? Δεν με ενδιαφερει να το κανω un-root απλα να γινει οπως παλια γιατι θα το δωσω στην κοπελα μου..Ευχαριστω Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Να ρωτησω κατι..Ειμαι root και εχω περασει custom rom..συγκεκριμενα το εκανα με το cyanogenmod installer..τωρα για να γυρισω πισω σε μια επισημη rom και συγκεκριμενα την DBT που ειχε και πριν το κινητο απλα την κατεβαζω κ την περναω μεσο της recovery? Χριαζεται κατι αλλο να κανω??Μετη θα εχω ΟΤΑ Updates?? Δεν με ενδιαφερει να το κανω un-root απλα να γινει οπως παλια γιατι θα το δωσω στην κοπελα μου..Ευχαριστω Η διαδικασία εγκατάστασης επίσημης ρομ είναι στο αρχικό ποστ του παρόντος θέματος. Εάν δεν έχεις DBT csc μετά το πέρας της εγκατάστασης, έχει επίσης οδηγίες πως να το βάλεις. Το csc Μπορείς να το τσεκάρεις με την ίδια εφαρμογή που το αλλάζεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Αν περιμένεις ακόμα από το KIES... Προσωπικά δεν έχω δει χειρότερη εφαρμογή ever. Και η ΝΑ4 είναι επίσημη. Ποιος είπε ότι δεν είναι επίσημη? Αυτη που εβαλαν στο σερβις ειναι... μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα... Εννοω οτι βασικα ειναι γκριζαρισμενο το λινκ στο sammobile και αν προσπαθησεις να το κατεβασεις σου βγαζει fail (τουλαχιστον ετσι κανει σε εμενα και σε αλλους οπως εχω διαβασει), το κιες και το οτα δεν την δινουνε καθολου (ακομα)... δεν δινεται 'γενικα'... κανω λαθος? PS δεν περιμενω το ΚΙΕΣ συμφωνω οτι ειναι χαλια -- βασιζομαι στα αλλα δυο sources... Edited February 12, 2014 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Η διαδικασία εγκατάστασης επίσημης ρομ είναι στο αρχικό ποστ του παρόντος θέματος. Εάν δεν έχεις DBT csc μετά το πέρας της εγκατάστασης, έχει επίσης οδηγίες πως να το βάλεις. Το csc Μπορείς να το τσεκάρεις με την ίδια εφαρμογή που το αλλάζεις. Μαυτην την διαδικασια σβηνεται η παλια custom Rom που εχω?Δεν χριαζεται καποιο wipe? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μαυτην την διαδικασια σβηνεται η παλια custom Rom που εχω?Δεν χριαζεται καποιο wipe? Αν σου επανεκκινεί κανονικά κάνε factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις τις συσκευής. Αλλιώς factory reset μέσα από recovery mode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Μερικές ερωτήσεις, γιατί έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις, τα pda, τα csc, κ.τ.λ. :wacko: 1) Παίζει κάποιο ρόλο το CSC; Έχει να κάνει με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις; Νόμιζα ότι αφορά μόνο τις ρυθμίσεις APN και MMS το CSC. :blink: 2) Επίσης, ποιο είναι το πιο πρόσφατο, Ελληνικό firmware που λειτουργεί με το Kies; Με όσα έχω δοκιμάσει, το κινητό δεν αναγνωρίζεται από το Kies. :O Edited February 12, 2014 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μερικές ερωτήσεις, γιατί έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις, τα pda, τα csc, κ.τ.λ. :wacko: 1) Παίζει κάποιο ρόλο το CSC; Έχει να κάνει με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις; Νόμιζα ότι αφορά μόνο τις ρυθμίσεις APN και MMS το CSC. :blink: 2) Επίσης, ποιο είναι το πιο πρόσφατο, Ελληνικό firmware που λειτουργεί με το Kies; Με όσα έχω δοκιμάσει, το κινητό δεν αναγνωρίζεται από το Kies. :O Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ουι DBT rom με EUR csc για πσραδειγμα δεν αναγνωριζεται απο το κινητο ως official status και αρα δεν εχεις ενημερωσεις ειτε μεσω kies ειτε OTA. Ισως κανω και λαθος βεβαια Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts