Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πήρα το κινητό με την 4.2.2 πάνω και έκδοση ΧΧUDMH6.Απότι κατάλαβα από το αρχικό post δεν μπορώ να κάνω downgrade σωστά;

Για root ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην ενεργοποιηθεί ο knox;

Επίσης κατέβασε μόνο του την 4.3 έκδοση και μου ζητάει κάθε λίγο και λιγάκι να κάνω την αναβάθμηση.Θα δω διαφορά προς το καλύτερο με την 4.3 ή να μείνω με την 4.2.2;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Παιδιά πήρα το κινητό με την 4.2.2 πάνω και έκδοση ΧΧUDMH6.Απότι κατάλαβα από το αρχικό post δεν μπορώ να κάνω downgrade σωστά;

Για root ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να μην ενεργοποιηθεί ο knox;

Επίσης κατέβασε μόνο του την 4.3 έκδοση και μου ζητάει κάθε λίγο και λιγάκι να κάνω την αναβάθμηση.Θα δω διαφορά προς το καλύτερο με την 4.3 ή να μείνω με την 4.2.2;

Για KNOX-Free root δες στην πρώτη σελίδα του Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις. Γενικά η 4.3 είναι αρκετά ταχύτερη και έχει πολύ λιγότερα lag σε σχέση με την 4.2.2. Απ' την άλλη καταναλώνει ένα κλικ περισσότερο μπαταρία. Εγώ προσωπικά δεν μετάνιωσα καθόλου που την έβαλα. Αν είναι να την βάλεις πάντως, πρώτα βάλτην και μετά κάνε root.

Ok αυτό θα κάνω! Thanks!

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

γεια σας παιδια....εμενα ξερετε γτ ακομα δεν μου εχει ερθει αναβαθμιση σε 4.3??

Ποια χώρας είναι η συσκευή ?

Δοκίμασες με το kies ?

Samsung galaxy s21+

Ποια χώρας είναι η συσκευή ?

Δοκίμασες με το kies ?

Το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι πως το βρησκω ποιας χωρας ειναι...για βοηθησε λιγο:p

τελικα σλοβακιας ειναι...αμα αλλαξω firmware χανω την εγγυηση αν παθει κατι?

Edited by giwrgoslalos

Το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι πως το βρησκω ποιας χωρας ειναι...για βοηθησε λιγο:p

τελικα σλοβακιας ειναι...αμα αλλαξω firmware χανω την εγγυηση αν παθει κατι?

Ναι , Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S4

Samsung galaxy s21+

μετα ομως δεν μπορω να ξαναγυρισω σε αυτη που ειχε αν χρειαστει καποιο service?

Μπορείς ,αυτο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το csc χωρίς να είσαι root .

Samsung galaxy s21+

Μπορείς ,αυτο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το csc χωρίς να είσαι root .

Δεν είναι απόλυτα σωστό! Αν έχεις 4.2.2 τότε αν βάλεις 4.3 δεν θα μπορέσεις να ξαναβάλεις 4.2.2 που είχες πριν για κάποιο service όπως λες. Όπως και αν η τελευταία 4.2.2 για μια χώρα είναι η MGA και βάλεις μία μεταγενέστερη 4.2.2 που είχε αλλάξει ο bootloader τότε δεν μπορείς να βάλεις MGA μετά!

Γενικώς δεν γίνεται downgrade σε firmware με παλαιότερο bootloader!!!!!

Google Pixel 6 Pro

Δεν είναι απόλυτα σωστό! Αν έχεις 4.2.2 τότε αν βάλεις 4.3 δεν θα μπορέσεις να ξαναβάλεις 4.2.2 που είχες πριν για κάποιο service όπως λες. Όπως και αν η τελευταία 4.2.2 για μια χώρα είναι η MGA και βάλεις μία μεταγενέστερη 4.2.2 που είχε αλλάξει ο bootloader τότε δεν μπορείς να βάλεις MGA μετά!

Γενικώς δεν γίνεται downgrade σε firmware με παλαιότερο bootloader!!!!!

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει .

Το service δεν το ενδιαφέρει αν έχεις την 4.2 ή 4.3 αλλά αν φοράει αυτήν που πρέπει (Ελληνική -γαλλική -γερμανική κ.τ.λ).

Downgrade σίγουρα και δεν γίνεται με τον καινούργιο bootloader ,το έχουμε πει αρκετές φορές .

Samsung galaxy s21+

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει .

Το service δεν το ενδιαφέρει αν έχεις την 4.2 ή 4.3 αλλά αν φοράει αυτήν που πρέπει (Ελληνική -γαλλική -γερμανική κ.τ.λ).

Downgrade σίγουρα και δεν γίνεται με τον καινούργιο bootloader ,το έχουμε πει αρκετές φορές .

Αν δεν του έχει έρθει τότε λογικά δεν έχει βγει 4.3 για το κινητό του... Ουσιαστικά εκεί ήθελα να εστιάσω και όχι αν θα κοιτάξει το service το 4.2.2 ή τo 4.3 ή το 5.0!

Για αυτό και είπα δεν είναι απόλυτα σωστό! Δεν είπα είσαι λάθος... Ξέρω τι γράφω! Καλό είναι αφού μπαίνουμε στην διαδικασία να απαντήσουμε κάτι στο παιδί που έχει ξαναγραφτεί πολλάκις να του το πούμε ολοκληρωμένο. Οπότε ολοκλήρωσα τη δική σου απάντηση!

Αν για Σλοβένικο δεν έχει βγει 4.3 τότε για αυτό δεν του έχει έρθει σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο όχι δεν μπορεί να γυρίσει στην έκδοση που έχει τώρα αν βάλει 4.3! Εκτός και αν κάποια στιγμή βγάλει για το Σλοβένικο 4.3... Αν δεν βγάλει όμως???

Google Pixel 6 Pro

Λάθος κατάλαβα εγώ τότε ,πάντως αν δεν βγει για μια συγκεκριμένη χωρά μια έκδοση (συμβαίνει καμιά φορά κυρίως στα branded ) θα δοθεί η αμέσως επόμενη ,δεν θα μείνει με την αρχική για πάντα .

Πάντως γνωρίζω συσκευές που πήγαν στο service με διαφορετικό official firmware από αυτο που έπρεπε να έχουν και τα δέχτηκαν .

Όπως και να έχει ,όπως σωστά είπες και το έχουμε αναφέρει αρκετές φόρες downgrade δεν γίνεται με τον παλιό bootloader .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Λάθος κατάλαβα εγώ τότε ,πάντως αν δεν βγει για μια συγκεκριμένη χωρά μια έκδοση (συμβαίνει καμιά φορά κυρίως στα branded ) θα δοθεί η αμέσως επόμενη ,δεν θα μείνει με την αρχική για πάντα .

Πάντως γνωρίζω συσκευές που πήγαν στο service με διαφορετικό official firmware από αυτο που έπρεπε να έχουν και τα δέχτηκαν .

Γενικά τα service εγώ τα βλέπω σαν τις αγορές με το τελωνείο. Άμα σου κάτσει θα σου πουν ότι έχεις θέμα και άλλες δεν θα γίνει τίποτα. Σίγουρα δεν θα μείνει με την αρχική, αλλά αν το πρόβλημα το παρουσιάσει νωρίτερα και θέλει να επιστρέψει για να είναι 100% στο service δεν θα μπορεί!

Google Pixel 6 Pro

καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας....δευτερον να σας πω οτι θελω να το αλλαξω σε 4.3 γιατι μου εχει εμφανισει ενα προβλημα..στο 50 % περιπου το κινητο κλεινει επανηλλημενα κ χρειαζεται φορτιστη για να να ανοιξει...κ απλα πιστευα μηπως με αυτον τον τροπο διορθωθει...το εχει παθει κανεισ αυτο η ειναι το δικο μου προβληματικο?ξερετε αν μπορω να ακνω κατι?

καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας....δευτερον να σας πω οτι θελω να το αλλαξω σε 4.3 γιατι μου εχει εμφανισει ενα προβλημα..στο 50 % περιπου το κινητο κλεινει επανηλλημενα κ χρειαζεται φορτιστη για να να ανοιξει...κ απλα πιστευα μηπως με αυτον τον τροπο διορθωθει...το εχει παθει κανεισ αυτο η ειναι το δικο μου προβληματικο?ξερετε αν μπορω να ακνω κατι?

Μάλλον έχεις πρόβλημα μπαταρίας.

Μάλλον έχεις πρόβλημα μπαταρίας.

μπορω αυτο να το δω καπως?

ειναι λογικο ομως αυτο?το κινητο το πηρα πριν 5 μηνες...

Edited by giwrgoslalos

Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Μπορεί και την επόμενη μέρα να σου έβγαζε πρόβλημα. Πήγαινέ το να στο δουν στο Service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δες εάν είναι made in China, αν έχει κωδικό BD1D401xx έως BD1D529xx (προβληματική παρτίδα) και γενικά αν είναι φουσκωμένη.

Αν ισχύουν τα 2 από τα 3 (όποια 2),την πηγαίνεις για δωρεάν αντικατάσταση.

Edited by Sofos_5

πηγαινετο σε ενα επισημο service φιλε μου και εκει θα σου πουν και θα στο φτιαξουν οσο ειναι νωρίς

τελευταίο είναι το ML6 και το φλασάρεις άφοβα! Δεν έχει να κάνει με τον bootloader που έχεις...

Εννοείς το XXUEML6 σωστά?

Υπάρχει περίπτωση να δω και βελτίωση στην μπαταρία βάζοντας το τελευταίο διαθέσιμο modem? Γενικά τι βελτιώσεις περιμένει να δει κάποιος βάζοντας καινούριο modem?

Δεν μπορώ να βρω κάπου το modem αυτό σαν recovery flashable αρχείο. Το βρίσκω μόνο σε Odin.

Edited by amanwithaplan

Εννοείς το XXUEML6 σωστά?

Υπάρχει περίπτωση να δω και βελτίωση στην μπαταρία βάζοντας το τελευταίο διαθέσιμο modem? Γενικά τι βελτιώσεις περιμένει να δει κάποιος βάζοντας καινούριο modem?

Δεν μπορώ να βρω κάπου το modem αυτό σαν recovery flashable αρχείο. Το βρίσκω μόνο σε Odin.

Όχι δεν βλέπεις βελτίωση στη μπαταρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά! Διάβασε το θέμα(στο xda)... Δεν υπάρχει ακόμα λύση για Recovery flashable για το 9505. Μόνο μέσω odin

Google Pixel 6 Pro

Όχι δεν βλέπεις βελτίωση στη μπαταρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά! Διάβασε το θέμα(στο xda)...

Θα διαφωνήσω το modem παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας. Το modem επηρεάζει την ποιότητα σήματος του κινητού και μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κατανάλωσης της μπαταρίας εξαρτάτε από το σήμα του κινητού.

Θα διαφωνήσω το modem παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση της μπαταρίας. Το modem επηρεάζει την ποιότητα σήματος του κινητού και μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κατανάλωσης της μπαταρίας εξαρτάτε από το σήμα του κινητού.

Δεν διαφωνω απολυτα σε αυυο που λες αλλα συνηθως το θεμα σηματος, τουλαχιστον στη δικη μου εμπειρια, δεν εχει να κανει με το κινητο αλλα την περιοχη.

Εχω αλλαξει πανω απο 10 modem στο s4, δεν ειδα ποτρ διαφπρετικη διαχειρηση του σηματος, ή της σταθρροτητας του. Γενικως ποτε δεν παρατηρησα διαφορά με το modem πανω από 1-2%. Αρα ουσιαστικά καμία αλλαγη καθως αυτη η διαφορα ανετα προκυπτει απο τις μικροαλλαγες στη χρηση που κανεις καθε μερα. Μια μερα μιλας 5 λεπτα παραπανω, αλλη στελνεις 5 sms λιγοτερα κοκ.

Εξάλλου στο θεμα μπαταρίας ενα ειναι το προβλημα και ονομαζεται Οθόνη

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

• The topic was unpinned