Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το update έχει δοθεί εδώ και μέρες!!! (το σφάλμα είναι ότι δεν το κατεβάζουν αυτόματα κάποιες συσκευές! και αυτό προσπαθεί να διορθώσει η Samsung) για να βεβαιωθείτε ότι θα κατέβει πηγαίνετε = settings > more > security - στο security update service πρέπει να είναι τικαρισμένο το auto update security, όταν βγαίνει το μήνυμα πατάτε μόνο cancel και τίποτα άλλο.

σε εμένα είναι τικαρισμένο αλλά δεν το κατεβάζει. έχω S4

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη και μετα απο αυτο το update φτιαχνετε το θεμα με το μυνημα που σου βγαζει καθε 30 μερες?

Δηλαδη δεν ξαναβγαινει αυτο το μυνημα?

Κανονικα αυτο το update fix πως μπορουμε να δουμε αν το εχει το κινητο s4?

Θα λεει 4.3.1 ή κατι τετοιο?

Δηλαδη και μετα απο αυτο το update φτιαχνετε το θεμα με το μυνημα που σου βγαζει καθε 30 μερες?

Όχι δεν αλλάζει η έκδοση λογισμικού σου, απλά σου έρχεται μια ειδοποίηση για update του knox συγκεκριμένα.

Χερεται. Εχω ενα S4 Ι9505 4.2.2 με baseband ver. I9505XXUBMGA & build number JDQ39.I9505XXUBMGA. Δοκιμασα και με KIES και μεσω τηλεφωνου αλλα δεν μου βγαζει την 4.3. Ξερει κανεις τι γινεται; Ευχαριστω.

Για σας παιδιά και πάλι,

Τελικά έκανα νομίζω unroot (μέσω supersu και μετά update μέσω kies )

Το τελευταίο όμως update είναι το 4.2.2

έκδοση είναι αυτή I9505XXUDMH5 (Γερμανικό, δεν ξέρω αν έχει σημασία)

Θέλω upadate στο 4.3 Τι μου προτείνεται να κάνω εκτός από odin καταστάσεις γιατί είμαι ψιλοάσχετος και με φοβίζει η διαδικασία.

Επίσης δεν ξέρω αν έχει σημασία στην ενημέρωση μέσω κινητού δεν μου λέει πλέον έχεις τροποποιημένο λογισμικό αλλά ότι έχω την τελευταία έκδοση.

Χερεται. Εχω ενα S4 Ι9505 4.2.2 με baseband ver. I9505XXUBMGA & build number JDQ39.I9505XXUBMGA. Δοκιμασα και με KIES και μεσω τηλεφωνου αλλα δεν μου βγαζει την 4.3. Ξερει κανεις τι γινεται; Ευχαριστω.

Εαν είσαι stock και δεν στην δίνει σημαίνει οτι δεν έχει βγει ακόμα για την χώρα προελεύσεις του τηλέφωνο σου .

Από ποια χώρα είναι ?

Samsung galaxy s21+

Απο Γαλλια ή Βελγιο νομιζω.

Για την Γαλλία έχει βγει η 4.3 τώρα για το βελγιο δεν ξέρω ,κοίταξε εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/1/

Samsung galaxy s21+

Το μήνυμα ασφαλείας (το bug, αυτό που βγαίνει κάθε φορά που συνδέεται σε wifi) ακόμα και αν επιλέξεις να μην εμφανιστεί για 30 μέρες, θα συνεχίσει να εμφανίζεται κάθε φορά που συνδέεται με Wi-Fi!!!

Ναι δεν ξαναβγαινει (για το Wi-Fi)

Εάν σου έρθει! Θα εγκατασταθεί μόνοτου, θα δεις ένα παράθυρο ότι έγινε ενημέρωση (στη version 00012) πατάς OK, και τέλος.

*εγώ έκανα το εξής, ξετίκαρα την επιλογή (auto update security) έκανα restart τη συσκευή και μόλις συνδέθηκε με Wi-Fi και έβγαλε την ασημένια ασπίδα στην notification πήγα setting και τίκαρα ξανά το auto security update, και μου ήρθε μετά από 2 μέρες!!!*

Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βρει λύση η Samsung.

Για την Γαλλία έχει βγει η 4.3 τώρα για το βελγιο δεν ξέρω ,κοίταξε εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/1/

Απο που βλεπω απο ποια χωρα ειναι; Στο sammobile δεν εχει Βελγιο καθολου σαν χωρα.

Απο που βλεπω απο ποια χωρα ειναι; Στο sammobile δεν εχει Βελγιο καθολου σαν χωρα.

Συνέδεσε το στο kies και δες τα τελευταία τρία γράμματα μέσα στην παρένθεση ,υστερα πηγαινε εδω και δες από ποια χώρα είναι .

Samsung galaxy s21+

Όχι δεν αλλάζει η έκδοση λογισμικού σου, απλά σου έρχεται μια ειδοποίηση για update του knox συγκεκριμένα.

Και αν δεν εχεις κανει καν εγκατασταση της knox εφαρμογης?

Δηλαδη αν δεν την εχεις ανοιξει ποτε απο τοτε που περασες την android 4.3?

Τοτε δεν προκειτε να σου βγαλει ποτε το γνωστο μυνημα?

Για σας παιδιά και πάλι,

Τελικά έκανα νομίζω unroot (μέσω supersu και μετά update μέσω kies )

Το τελευταίο όμως update είναι το 4.2.2

έκδοση είναι αυτή I9505XXUDMH5 (Γερμανικό, δεν ξέρω αν έχει σημασία)

Θέλω upadate στο 4.3 Τι μου προτείνεται να κάνω εκτός από odin καταστάσεις γιατί είμαι ψιλοάσχετος και με φοβίζει η διαδικασία.

Επίσης δεν ξέρω αν έχει σημασία στην ενημέρωση μέσω κινητού δεν μου λέει πλέον έχεις τροποποιημένο λογισμικό αλλά ότι έχω την τελευταία έκδοση.

Αν σου λέει στην ενημέρωση του τηλεφώνου ότι έχεις τροποποιημένο λογισμικό τότε μάλλον δεν έκανες σωστά τη διαδικασία του unroot και είσαι ακόμα root. Αν σου βγάζει το KIES ότι η τελευταία έκδοση είναι η MH5 τότε ίσως να μην έχει βγει ακόμα η 4.3 για τη χώρα προέλευσης του κινητού. Πρέπει να ελέγξεις το CSC του κινητού και μετά να πας εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=-1#firmware και να δεις ποια είναι η τελευταία έκδοση για τη χώρα σου.

Πάντως αν και καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε τρομάζει η διαδικασία με το ODIN, να ξέρεις ότι δεν είναι τίποτα δύσκολο και ότι οι οδηγοί που υπάρχουν στο forum είναι υπερπλήρεις και σε πηγαίνουν βήμα-βήμα. Συν το ότι η εγκατάσταση με ODIN είναι πάντα πιο "καθαρή" από OTA.

Ειναι XEF, αρα Γαλλια. Μπορω να το περασω με το Odin;

Ναι μπορείς ,να γνωρίζεις ότι μετά αν θελεις δεν μπορείς να κάνεις downgrade στην 4.2

Samsung galaxy s21+

Ναι το ξερω. Δεν χρειαζεται να ειναι root; Επισης, μηπως ξερεις απο που μπορω να το κατεβασω - εκτος απο sammobile - γιατι ειναι παρα πολυ αργο???? Ακυρο το κατέβασα. Edited by telnet05

Να ρωτησω κάτι εμένα στο csc με το *#1234# μου βγάζει vfgdmh3 που σημαίνει Vodafone Γερμανίας.ειμαι στην 4.2.2 πως μπορώ να ξερω αν έχω το knox ; μπορω να το κανω root ;
Ακομα μαθαίνω......

Όλα τα τελευταία DMxx Firmwares έχουν KNOX αλλά η πιο απλή λύση είναι να μπεις σε Download Mode και να δεις αν σου γράφει KNOX WARRANTY VOID.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

παιδια επειδη σκεφτομαι σοβαρα να ακολουθησω τον οδηγο για ροοτ που δεν γραφει το knox,η MJ7 τι λεει σαν ρομ? ολα καλα οπως τις MJ5 προχωραω αφοβα?

Πάντως αν και καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε τρομάζει η διαδικασία με το ODIN, να ξέρεις ότι δεν είναι τίποτα δύσκολο και ότι οι οδηγοί που υπάρχουν στο forum είναι υπερπλήρεις και σε πηγαίνουν βήμα-βήμα. Συν το ότι η εγκατάσταση με ODIN είναι πάντα πιο "καθαρή" από OTA.

Μπορείς αν σου είναι εύκολο να μου στείλεις τις οδηγίες που αναφέρεις και από που να κατεβάσω τι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Στην πρώτη σελίδα του θέματος και εδώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν νομίζω πως γράφει κάτι τέτοιο στις οδηγίες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν νομίζω πως γράφει κάτι τέτοιο στις οδηγίες!

Οκ, εγινε κανονικα η αναβαθμιση με Odin σε 4.3.

Πέρασα πριν καμιά εβδομάδα και εγώ τη 4.3 χωρίς να πώ ότι είδα και καμιά διαφορά από την 4.2.2.

Μπαταρία είναι πάνω κάτω το ίδιο.

Αυτό που μου έχει σπάσει όμως τα νεύρα είναι 2 πράγματα:

1) Ενώ έχω το Bluetooth hands-free συνδεδεμένο, κάποιες φορές και ενώ συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο δεν ακούω τον συνομιλητή και πρέπει να βάλω το κινητό στο αυτί για να μιλήσω.... Πριν δε μου είχε κάνει ούτε μια φορά...

Τι να φταίει? :(

2) Λίγο να μειωθεί το σήμα wi-fi με πετάει συνεχώς έξω με τη δικαιολογία " το δίκτυο απενεργοποιήθηκε λόγο αργής σύνδεσης"

Τι κουφό είναι αυτό πάλι?????

Είμαι τελείως official.

Ρε παιδιά καμία βοήθεια.....

Με έχει τρελάνει το bluetooth...

• The topic was unpinned