Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο μια "σημειωση-διορθωση στον οδηγο"

Ακολουθουσα βημα βημα αλλα δεν εβλεπε το κινητο το ODIN!

Δοκιμασα να βαλω το καλωδιο στον υπολογιστη και μετα ανοιξα το Odin και μετα το ειδε κανονικα!

Τωρα ειμαι στην διαδικασια που κανει update και αρκετα ανχωμενος :cry:

Ελπιζω να μην βγαλει κανα κουλο γιατι το χασαμε το κορμι πατριωτηηηηηηηηηηηηη :lol:

YΓ: Τελικα μπηκε η FM8 αλλα χωρις να επιλεξω εγω εκανε απο μονο του factory reset! Και αναγκαστηκα να τα περασω ολα απο την αρχη!

Edited by Billys_GT193

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καιρός να κάνω και εγώ την noob ερώτηση μου μιας και το S4 θα το έχω στα χέρια μου μέσα σε λίγες μέρες. Μια και σκέφτομαι ήδη να του περάσω την mf8 γερμανική την κατέβασα για να είμαι έτοιμος να την περάσω με το πρώτο άνοιγμα. Στο zip που κατέβασα έχει 4 αρχεία. Όπως τα κατάλαβα χρησιμοποιώ τα platform, modem, csc σωστά? Ρωτάω για μία επιπλέον σιγουριά μιας και ως τώρα είχα μάθει να χρησιμοποιώ adb για να περάσω τα επιμέρους μέρη κάθε rom.

To bootloader δεν χρειάζεται σωστά?

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Καλησπέρα παιδιά. Έκανα φορητότητα σε Vodafone και δεν μου βγάζει το 4g. Μετά από αυτά που έχω διαβάσει αποφάσισα να βάλω Rom εκτος Ελληνικής (που έχω) για να παίζει το 4g με vodafone . Τι rom να βάλω και αν την βάλω ο μετρητής που έχει το κινητό θα μου μετρήσει την Rom Η αυτό γίνετε μονο σε Root?

Δώστε και link plz της Rom :D

φιλε μου εγω ημουνα στην I9505XXUBMEA και πηγα στην I9505XXUBMF8 και μου εβγαλε σημα 4g

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Καιρός να κάνω και εγώ την noob ερώτηση μου μιας και το S4 θα το έχω στα χέρια μου μέσα σε λίγες μέρες. Μια και σκέφτομαι ήδη να του περάσω την mf8 γερμανική την κατέβασα για να είμαι έτοιμος να την περάσω με το πρώτο άνοιγμα. Στο zip που κατέβασα έχει 4 αρχεία. Όπως τα κατάλαβα χρησιμοποιώ τα platform, modem, csc σωστά? Ρωτάω για μία επιπλέον σιγουριά μιας και ως τώρα είχα μάθει να χρησιμοποιώ adb για να περάσω τα επιμέρους μέρη κάθε rom.

To bootloader δεν χρειάζεται σωστά?

H rom που κατέβασες τι αρχείο ήταν tar md5 ? Δεν χρειαζεται να το ανοίξεις το περνάς όπως είναι στο PDA .

Samsung galaxy s21+

Την καλησπερα μου !

Δυστηχως εχω να ασχοληθω με φλασαρισματα και λοιπες ιστοριες απο εποχες s2 οποτε λιγη βοηθεια :P

Κατεβασα απο το sammobile την mf8 ειναι ενα ζιπαρισμμενο αρχειο που αμα το βγαλω μου βγαζει τεσσερα αρχεια 1) bootloader 2) csc 3) platform 4) modem .

Ανοιγω odin βαζω τον γαλαξια σε download mode και βαζω στο pda to πλατφορμ ? sto csc προφανως το csc και στο phone το modem ?

ειμαι σε αυτο το βημα αν καποιος μπορει να μου δωσει το οκευ για να ξεκινησω την διαδικασια θα ημουν ευγνωμον !

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Την καλησπερα μου !

Δυστηχως εχω να ασχοληθω με φλασαρισματα και λοιπες ιστοριες απο εποχες s2 οποτε λιγη βοηθεια :P

Κατεβασα απο το sammobile την mf8 ειναι ενα ζιπαρισμμενο αρχειο που αμα το βγαλω μου βγαζει τεσσερα αρχεια 1) bootloader 2) csc 3) platform 4) modem .

Ανοιγω odin βαζω τον γαλαξια σε download mode και βαζω στο pda to πλατφορμ ? sto csc προφανως το csc και στο phone το modem ?

ειμαι σε αυτο το βημα αν καποιος μπορει να μου δωσει το οκευ για να ξεκινησω την διαδικασια θα ημουν ευγνωμον !

Απο το sammobile αν δεν κανω λαθος παιρνεις αρχειο tar.md5 η κανω λαθος?

Δεν ειναι για να τα αποσυμπιεσεις αυτα τα αρχεια. Απλα τα βαζεις στο pda και τελειωσες...

Μάριος...

H rom που κατέβασες τι αρχείο ήταν tar md5 ? Δεν χρειαζεται να το ανοίξεις το περνάς όπως είναι στο PDA .

Όχι... μου κατέβασε αυτό! FACTORY_I9505XXUBMF8_I9505OXABMF8_DBT.zip και μέσα έχει τα παρακάτω.

BOOTLOADER_I9505XXUBMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

CSC_OXA_I9505OXABMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

MODEM_I9505XXUBMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

PLATFORM_I9505XXUBMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

SS_DL.dll

Απο εδώ κατέβασα. http://www.sammobile.com/firmwares/

και μετά http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=15915

Google Pixel 6 Pro

Θα ξαναρωτησω και εδω. ακουλουθω τον οδηγο για να δω απο ποια χωρα προερχεται η συσκευη μου.. αλλα οταν παταω αναβαθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασια δεν ανοιγει το παραθυρο που δειχνει ο οδηγος για να βαλω το s/n. Φταιει το pc?? Γνωριζει καποιος καμια λυση???

Όχι... μου κατέβασε αυτό! FACTORY_I9505XXUBMF8_I9505OXABMF8_DBT.zip και μέσα έχει τα παρακάτω.

BOOTLOADER_I9505XXUBMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

CSC_OXA_I9505OXABMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

MODEM_I9505XXUBMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

PLATFORM_I9505XXUBMF8_917495_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5

SS_DL.dll

Απο εδώ κατέβασα. http://www.sammobile.com/firmwares/

και μετά http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=15915

Ακριβώς ίδια κατάσταση με το παιδί οπότε αν βοηθήσετε εκείνον αμέσως βοηθάτε και εμένα !

Καλο βράδυ

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το bootloader δεν το βαζετε πουθενα,

Τα αλλα οπως ειναι... Το CSC - CSC , phone - modem και το Platform - PDA

Όπως ακριβώς κατάλαβα και εγώ και αναφέρω παραπάνω. thanks

Google Pixel 6 Pro

Tα παρακάτω αρχεία είναι για το I9505.

Jelly Bean Eλληνικά firmwares:

(Σε παρένθεση η ημερομηνία παραγωγής)

XXUAMDC Vodafone Ελληνικό firmware (VGR) 4.2.2 (11 Απριλίου)
XXUAMDC Cosmote Ελληνικό firmware (COS) 4.2.2 (11 Απριλίου)
XXUAMDE Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (12 Aπριλίου)
XXUAMDM Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (24 Aπριλίου)
XXUAME2 Vodafone Ελληνικό firmware (VGR) 4.2.2 (2 Μαΐου)
XXUΒΜΕΑ Eλληνικό (EUR) firmware 4.2.2 (29 Mαΐου)
XXUBMF4 Cosmote Ελληνικό firmware (COS) 4.2.2 (10 Ιουνίου)

(ο κωδικός αποσυμπίεσης αν ζητηθεί, είναι samfirmware.com)

Η διαφορα μεταξυ Firmware Cosmote και απλο(ΕUR) firmware ποια ειναι?

Η διαφορα μεταξυ Firmware Cosmote και απλο(ΕUR) firmware ποια ειναι?

Αυτό που λέει..το ένα είναι branded της cosmote. Βγαίνει δηλαδή το σήμα της όταν ανοίγεις τη συσκευή, έχει εφαρμογές της, κτλ.

Το άλλο είναι γενικό (unbranded)

- Alex

Αυτό που λέει..το ένα είναι branded της cosmote. Βγαίνει δηλαδή το σήμα της όταν ανοίγεις τη συσκευή, έχει εφαρμογές της, κτλ.

Το άλλο είναι γενικό (unbranded)

Ακριβως αυτο που περιμενα :P ξερουμε τι εφαρμογες?

Έχει περάσει κάποιος MGA να μας πει αν είδε διαφορές;

Απο τι διάβαζω στο thread του wanam στο xda-developers λένε ότι έχει πολυ καλή βελτίωση στη μπαταρία, έχει μειωθεί ακόμη και άλλο το θέμα τις υπερθέρμανσης,και βελτίωσει στην ταχύτητα τις συσκευής καθως και στο UI.

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Απο τι διάβαζω στο thread του wanam στο xda-developers λένε ότι έχει πολυ καλή βελτίωση στη μπαταρία, έχει μειωθεί ακόμη και άλλο το θέμα τις υπερθέρμανσης,και βελτίωσει στην ταχύτητα τις συσκευής καθως και στο UI.

Για την μπαταρία επιβεβαιώνω και εγώ με nordic mga αισθητή βελτίωση

Ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ήδη ικανοποιημένος οπότε περαιτέρω βελτίωση σημαίνει ότι φτάνουμε στο τέλειο!

αν βαλουμε την ισπανικη χανουμε την εγγυηση για ελλαδα?

μετα δεν μπορουμε να ξαναβαλουμε την ελληνικη αν θελουμε να το παρουμε για ανταλαγη κλπ?

αν βαλουμε την ισπανικη χανουμε την εγγυηση για ελλαδα?

μετα δεν μπορουμε να ξαναβαλουμε την ελληνικη αν θελουμε να το παρουμε για ανταλαγη κλπ?

Nαι και ναι... :)

- Alex

Επιβεβαιώνω και εγώ με MGA, καλύτερη αυτονομία, περαιτέρω μείωση της θερμοκρασίας (από MF8 που ήδη ήταν σε νορμάλ επίπεδα) όπως επίσης παρατηρώ ότι μου κρατάει περισσότερη ελεύθερη μνήμη (!) με τις ίδιες εφαρμογές και την ίδια χρήση σε MF8 είχα περίπου 200-300mb ελεύθερα και τώρα βλέπω μόνιμα 450-550. Διαφορές στις επιδόσεις δεν βλέπω, παραμένουν υψηλές.

Να ενημερώσω πως είχα MF8 και πέρασα από πάνω χωρίς wipe MGA.

Πως μπορω να περασω την MGA?εχω την ΑΜΕ2 κ ειμαι root!!!

Δεν χρειαζεται root για να την περάσεις ,στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος έχει οδηγίες .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα στην παρέα.. Μια ερώτηση τώρα που έχω χρόνο για αλλαγή firmware. Έχω κινητό Ρουμανίας coa. Είδη κατεβαίνει το firmware coa να το έχω σε περιπτωση ανάγκης που χρειαστεί service. Συνεχίζω άφοβα για MGA Ισπανίας? Ευχαριστώ και κατι που ξεχασα,πρωτεινεται MGA ισπανιας η ΜΕΑ ελληνικο? Edited by kountoura
kountouraN

Δεν χρειαζεται root για να την περάσεις ,στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος έχει οδηγίες .

Χανονται ολα οσα εχω???

• The topic was unpinned