Jump to content

UMI X2 (X2 Turbo)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει παραγγείλει κανείς από merimobiles? Είναι αξιόπιστοι αυτοί οι τύποι? ή καλύτερα να προτιμήσω το minideal? Το άσπρο δείχνει ωραίο ή καλύτερα φαίνεται το μαύρο?

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

• Απαντήσεις 476
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξίζει να πάρω το 1,5 Turbo 1g/16g ή να δώσω περίπου 30-40 ευρώ να πάρω το 1,5 Turbo 2g/32g. Το 1g παραπάνω ram κάνει την διαφορά?

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

το 1 ειναι ενα αποδεκτο κινητο τη σημερον. Το διπλο το καθιστα τερατακι. Η ενσωματωμενη προσωπικα μου ειναι αδιαφορη. Οχι οτι με χαλανε τα 32! για τη διαφορα νομιζω δεν αξιζει να ασχοληθεις με το μικρο. Θα ελεγα επισης κοιτα για το voto που ποσταριστηκε ποιο πανω σε τιμη...ληστεια!

ειναι με τον turbo intercooler....1,5
off topic - http://www.merimobiles.com/voto-x2-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-android-4-2-dual-sim-5-inch-ips-1080p-1920-1080-2gb-ram-32gb-rom_p/meri7757.htm

Δεν έχει ελληνικά. Έδωσαν μιά άλλη λύση όμως... Δείτε την στην σελίδα.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

το 1 ειναι ενα αποδεκτο κινητο τη σημερον. Το διπλο το καθιστα τερατακι. Η ενσωματωμενη προσωπικα μου ειναι αδιαφορη. Οχι οτι με χαλανε τα 32! για τη διαφορα νομιζω δεν αξιζει να ασχοληθεις με το μικρο. Θα ελεγα επισης κοιτα για το voto που ποσταριστηκε ποιο πανω σε τιμη...ληστεια!

Αχ ρε evans86 φωτιές μου άναψες τώρα :p Ωραίο αυτό το voto x2 αλλά έχει μικρότερη μπαταρία 2300mA και έχει και ελληνικά όπως λέει και εδώ

http://www.androidforcheap.com/voto-x2-smart-phone-2g-ram-32g-rom-50-inch-1080p-fhd-screen-mtk6589t-15g-quad-core-android-42-os-p-906.html

η τιμή του είναι πράγματι δελεαστική!! :D

η μπαταρία του umi x2 σας βγάζει τουλάχιστον μία μέρα?

ελπίζω να κάνει η μπαταρία του umi x2 στο voto :D

Το δικό μου zte v967s με 2500mA μου βγάζει 2-3 μέρες

Edited by bull2oo4

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

στο merimobiles λενε οτι δεν ταιριαζει η rom του umi
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Με κάθε επιφύλαξη θεωρώ πως κάνουν λάθος. Είναι τα ίδια τηλέφωνα ακριβώς. Και τα umi, κοίτα σε screenshot antutu voto λένε κατασκευαστή. Και σε κάτι ρώσικα φόρουμ που κοίταζα πρόσφατα μαζί τα έχουν...

Καλημέρα στην παρέα.

Χθες παρέλαβα το UMI X2 turbo 2/32.

Ενθουσιάστηκα σε πρώτη φάση αλλα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι διαπίστωσα ότι υπάρχει θέμα με την λήψη σήματος wifi.

Όταν είμαι δίπλα στον ρουτερ, όλα μέλι γάλα. Αν απομακρυνθω, το χάνει...

Στα ίδια σημεία που με το iPhone 4 έκανα άνετα τη δουλεια μου, το UMI δε μπορει.

Απογοήτευση...

Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος..;

Το έβαλαν στα 299$ τώρα το Voto... :lol:

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Καλημέρα στην παρέα.

Ενθουσιάστηκα σε πρώτη φάση αλλα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι διαπίστωσα ότι υπάρχει θέμα με την λήψη σήματος wifi.

Στα ίδια σημεία που με το iPhone 4 έκανα άνετα τη δουλεια μου, το UMI δε μπορει.

Απογοήτευση...

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις καμιά αλλη ρομ και αν δε φτιάξει μίλα γρήγορα με τον πωλητή..

Το έβαλαν στα 299$ τώρα το Voto... :lol:

Ήμουν σίγουρος ότι το είχαν τιμολογήσει λάθος. Πες μου ότι πρόλαβες να το πάρεις...

Καλημέρα στην παρέα.

Απογοήτευση...

Στο xda νομιζω οτι το εχουν αναφερει κι αλλοι οτι δεν εχει δυνατο wifi... μεχρι 5 μετρα κι απο κει και μετα προβληματα

Στο xda νομιζω οτι το εχουν αναφερει κι αλλοι οτι δεν εχει δυνατο wifi... μεχρι 5 μετρα κι απο κει κι τα προ

Όπα αυτό που λες τώρα είναι μεγάλο πρόβλημα, με το zte v967s που έχω πιάνω κοντά στα 20-30μ, αλλά 5μ χάλια. Το έχουν και άλλοι αυτο το πρόβλημα? Απαράδεκτο για 240€ κινητό!

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

παίδες το πραγματική μνήμη έχει το τηλέφωνο μόλις το παρέλαβα. Είναι και ρουταρισμενο από τι βλέπω, αλλά είναι δυνατόν να έχει 1.6gb μόνο για εφαρμογές? Υποτίθεται έχει 32g rom κάνω κάτι λάθος?

το 1.6 ειναι η εσωτερικη. Τα 16-32 αναλογα την εκδοση τα βλεπει σαν καρτα.

C:\Users\jpc\Documents\Bluetooth Exchange Folder\Screenshot_2013-07-30-16-15-28.jpg

C:\Users\jpc\Documents\Bluetooth Exchange Folder\Screenshot_2013-07-30-16-17-31.jpg

το θεμα ειναι οτι δεν γραφει ουτε 16 ουτε 32 και στις 2 φωτογραφιες,μονο τιν καρτα μου βλεπει microsd που ειναι 32gb που δεν την εχω βγαλει φωτογραφια και αν την βγαλω την καρτα γραφει αυτα που εβγαλα φωτογραφιες,και αυτο που εχω ειναι υποτιθεται 32 αλλα δεν ξερω αν εχει τοσα,παλι καλα που εχει 2g ραμ.δεν ξερω τι να πω

παίδες το πραγματική μνήμη έχει το τηλέφωνο μόλις το παρέλαβα. Είναι και ρουταρισμενο από τι βλέπω, αλλά είναι δυνατόν να έχει 1.6gb μόνο για εφαρμογές? Υποτίθεται έχει 32g rom κάνω κάτι λάθος?

Καλοριζικο! Αν ειναι ευκολο, δεν πως συμπεριφερεται το wifi. Ειναι τοσο προβληματικο οσο το παρουσιαζουν? Κανονικα επρεπε να εβλεπες και 26.5gb περιπου σαν αποθηκευτικο χωρο.

Καλημέρα στην παρέα.

Απογοήτευση...

Για βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bladewififix&hl=el και θα δεις μεγαλη βελτιωση στα σιγουρα.

Τωρα το UMI X2 απο οτι καταλαβα με καθε bootarisma δουλευοuν και διαφορετικα wifi-gps.......οπως καθισουν!!! που πιστευω ειναι καθαρα θεμα rom..........:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Για βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bladewififix&hl=el και θα δεις μεγαλη βελτιωση στα σιγουρα.

Τωρα το UMI X2 απο οτι καταλαβα με καθε bootarisma δουλευοuν και διαφορετικα wifi-gps.......οπως καθισουν!!! που πιστευω ειναι καθαρα θεμα rom..........:)

Εσύ Βασίλη είχες κανένα πρόβλημα με το WIFI όσο καιρό είχες το UMI x2?

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Εσύ Βασίλη είχες κανένα πρόβλημα με το WIFI όσο καιρό είχες το UMI x2?

Πολυ σπανια και με reboot εστρωνε!

Αν δεις και μετα το fix οτι δεν στρωνει τωρα που ειναι αρχη πριν το στησεις ριξτου μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Ήρθα και εγώ στο club :p Μόλις έκανα την παραγγελία για umi x2 turbo 2g/32g σε μαύρο χρώμα :)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

εχοντας στην κατοχη μου το κινητο προσωπικα δεν εχω προβλημα με το wifi μεσα στο σπιτι και 10 μετρα σε αλλο δωματιο με τοιχο μπροστα δουλευει αψογα εχω πολυ καλο σημα...δεν εχω δοκιμασει εξω απο το σπιτι μου....αλλα θα το δοκιμασω και θα σας πω:)

εχοντας στην κατοχη μου το κινητο προσωπικα δεν εχω προβλημα με το wifi μεσα στο σπιτι και 10 μετρα σε αλλο δωματιο με τοιχο μπροστα δουλευει αψογα εχω πολυ καλο σημα...δεν εχω δοκιμασει εξω απο το σπιτι μου....αλλα θα το δοκιμασω και θα σας πω:)

Αφου ηταν δικο μου κινητο υπηρχε περιπτωση να εχει προβλημα?:lol::):lol:

Ήρθα και εγώ στο club :p Μόλις έκανα την παραγγελία για umi x2 turbo 2g/32g σε μαύρο χρώμα :)

ΑΠΟ ΠΟΥ ? δωσε το link.

τελικα παιδες, το κινητο εχει gorilla glass ή οχι ?