evans86 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 και εμενα δε μου αρεσει η κολλητη. Σιλικονη δε θα ηθελα.. θελω κατι να το κλεινει γυρω γυρω. Καπου ειχα πετυχει μια ιδια που αντι για αυτοκολλητο ειχε αυτακια και επιανε στις 4 γωνιες,. τι χρωμα σου ερχεται με το καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 και εμενα δε μου αρεσει η κολλητη. Σιλικονη δε θα ηθελα.. θελω κατι να το κλεινει γυρω γυρω. Καπου ειχα πετυχει μια ιδια που αντι για αυτοκολλητο ειχε αυτακια και επιανε στις 4 γωνιες,. τι χρωμα σου ερχεται με το καλο; λευκό Βαγγέλη , αν κοζάρεις πουθενα θήκες ενημέρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Με το καλο! Αντε να σου ρθει και σενα το συλλεκτικο να εχει το δικο μου παρεα:D Θηκουλα μολις τσιμπησα http://www.pandawill.com/original-flip-cover-case-for-umi-x2-smartphone-p77652.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Με το καλο! Αντε να σου ρθει και σενα το συλλεκτικο να εχει το δικο μου παρεα:D Θηκουλα μολις τσιμπησα http://www.pandawill.com/original-flip-cover-case-for-umi-x2-smartphone-p77652.html μονο αυτήν την θήκη πήρες ? στέλνουν δωρεάν μόνο για ένα αντικείμενο φτηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Με το καλο! Αντε να σου ρθει και σενα το συλλεκτικο να εχει το δικο μου παρεα:D Θηκουλα μολις τσιμπησα http://www.pandawill.com/original-flip-cover-case-for-umi-x2-smartphone-p77652.html :) Eμενα μολις σημερα μου ηρθε η 1η http://www.ebay.com/itm/High-quality-Silicone-case-cover-for-UMI-X2-yellow-free-shipping-/151081335704?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item232d263b98 και περιμενω και αλλη μια αυτην εδω σε μαυρο http://www.aliexpress.com/snapshot/247160346.html αλλα το τηλεφωνο το πουλησα :lol::):lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 :) Eμενα μολις σημερα μου ηρθε η 1η http://www.ebay.com/itm/High-quality-Silicone-case-cover-for-UMI-X2-yellow-free-shipping-/151081335704?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item232d263b98 και περιμενω και αλλη μια αυτην εδω σε μαυρο http://www.aliexpress.com/snapshot/247160346.html αλλα το τηλεφωνο το πουλησα :lol::):lol: Βασίλη δεν σου άρεσε? είχες κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) vasilis_x2 τι εγινε? εσυ πετουσες τη σκουφια σου για το x2 :p τελικα επεσα μεσα στο θεμα της φωτεινοτητας που εθαβα το x2? πλεον δεν ορκιζομαστε στη 1080 αναλυση και ανακαλυψατε τα μειονεκτηματα της? στροφη 180 μοιρων, ας ειναι, το δοκιμασες και ησυχασες αφου δε σου αρεσε το ξεφορτωθηκες και εκανες τη καλυτερη δουλεια, ευγε. σε αλλον θα αρεσει ειμαι σιγουρος. διαφορετικα ατομα διαφορετικες απαιτησεις. καλη η ταμπελα fullhd για μια οθονη αλλα δεν ειναι το παν, στη καθημερινοτητα η φωτεινοτητα της θα παιξει πολυ πιο σημαντικο ρολο. και σε τοσο μικρες inches ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ Edited July 24, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 vasilis_x2 τι εγινε? εσυ πετουσες τη σκουφια σου για το x2 :p τελικα επεσα μεσα στο θεμα της φωτεινοτητας που εθαβα το x2? πλεον δεν ορκιζομαστε στη 1080 αναλυση και ανακαλυψατε τα μειονεκτηματα της? στροφη 180 μοιρων, ας ειναι, το δοκιμασες και ησυχασες αφου δε σου αρεσε το ξεφορτωθηκες και εκανες τη καλυτερη δουλεια, ευγε. σε αλλον θα αρεσει ειμαι σιγουρος. διαφορετικα ατομα διαφορετικες απαιτησεις. καλη η ταμπελα fullhd για μια οθονη αλλα δεν ειναι το παν, στη καθημερινοτητα η φωτεινοτητα της θα παιξει πολυ πιο σημαντικο ρολο. και σε τοσο μικρες inches ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ Μην με στεναχωρείς βρε Αντώνη ακόμα δεν το παρέλαβα, :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 vasilis_x2 τι εγινε? εσυ πετουσες τη σκουφια σου για το x2 :p τελικα επεσα μεσα στο θεμα της φωτεινοτητας που εθαβα το x2? πλεον δεν ορκιζομαστε στη 1080 αναλυση και ανακαλυψατε τα μειονεκτηματα της? στροφη 180 μοιρων, ας ειναι, το δοκιμασες και ησυχασες αφου δε σου αρεσε το ξεφορτωθηκες και εκανες τη καλυτερη δουλεια, ευγε. σε αλλον θα αρεσει ειμαι σιγουρος. διαφορετικα ατομα διαφορετικες απαιτησεις. καλη η ταμπελα fullhd για μια οθονη αλλα δεν ειναι το παν, στη καθημερινοτητα η φωτεινοτητα της θα παιξει πολυ πιο σημαντικο ρολο. και σε τοσο μικρες inches ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ VasilisG4 θα με λες απο σημερα και μετα λολολολ Βρε Αντωνη αφου γυναικες-αυτοκινητα δεν μπορουμε πλεον να αλλαζουμε ΧΑΧΑΧΑ το ριχνουμε στα τηλεφωνα:) Θα το δω και το G4 και να ξερεις οτι θα ειμαι αντικειμενικος 100% για παρτη σου και μονο!!!! Το τηλεφωνο ηταν παρα μα παρα πολυ καλο, το G4 μπορει να βγει και καλυτερο δεν ξερω αλλα επειδη ενας φιλος απο εδω μεσα το ηθελε δεν διστασα να το δωσω και να δοκιμασω και κατι αλλο! Δεν θα απογοητεψει κανεναν εκτος απο καποιους σαν και μενα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 :) Eμενα μολις σημερα μου ηρθε η 1η http://www.ebay.com/itm/High-quality-Silicone-case-cover-for-UMI-X2-yellow-free-shipping-/151081335704?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item232d263b98 και περιμενω και αλλη μια αυτην εδω σε μαυρο http://www.aliexpress.com/snapshot/247160346.html αλλα το τηλεφωνο το πουλησα :lol::):lol: αντε βασιλη περιμενω τις θηκες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 αντε βασιλη περιμενω τις θηκες:D Ιωαννη μολις ερθει και η αλλη η σου τις στελνω η μπορει και μαλλον να ανεβω πανω φιλε συντομα!:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) ηθελα να ρωτησω το εξης οσον αφορα το GPS του Umi x2...στις ρυθμισεις-προσβαση τοποθεσειας-δορυφοροι GPS,ενεργοποιωντας τα EPO GPS και το A-gps κλειδωνει το σημα σε κλασματα του δευτερολεπτου,ωραια γιατι ειναι υποβοηθηματα αλλα οταν τα τσεκαρω θα εχω καποιες προσθετες χρεωσεις? ναι ? η οχι? γνωριζει κανεις? Edited July 27, 2013 by ikonst70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 UMI X2 turbo on the way αντε να δούμε πότε θα έρθει στα χέρια μου... ευχαριστώ for the tips vasilhs_hd2 :D Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Με το καλό. Χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 καλησπερα ενα voto x2 κλωνος του umi x2 το εχεται δει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Με το καλό. Χρώμα; Λευκο! ;) και σετακι λευκη flip θηκη! Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 καλησπερα ενα voto x2 κλωνος του umi x2 το εχεται δει? Δε νομίζω πως είναι κλώνος.. και τα δικα μας στο antutu κατασκευαστή τη voto δίνουν! Ωραίος 6600! Να γινόμαστε πολλοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Δε νομίζω πως είναι κλώνος.. και τα δικα μας στο antutu κατασκευαστή τη voto δίνουν! Ωραίος 6600! Να γινόμαστε πολλοί! τοτε συμφερει .249.90 δολλαρια κανει στο merimobiles με το κουπονι 2 gb Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Με 1.2 ή 1.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 ειναι με τον turbo intercooler....1,5 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 λει 249 το 16άρι και 259 το 32άρι. Αν ισχύει το δεύτερο είναι τσάμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 με το κουπονι στα 249.9 ειναι το 32 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Παιδιά λέει ότι φοράει Corning II gorilla glass, 2.5D bent glass, OGS full lamination είναι αλήθεια? Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 τι ειναι το 2.5d γυαλι να σου πω... το γοριλα δε ξερω κ δε το δοκιμαζω!ασε που εχει ακομα ζελατινα πανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Δε νομίζω πως είναι κλώνος.. και τα δικα μας στο antutu κατασκευαστή τη voto δίνουν! Ωραίος 6600! Να γινόμαστε πολλοί! Ευχαριστω evans! το κακο ειναι πως φευγω διακοπες την αλλη εβδομαδα και ακομα κι αν ερθει θα κατσει να με περιμενει... :( Οπως και να εχει θα χρειαστω τα φωτα σου να το σενιαρω ;) Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts