Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Τελικά το πήρα κι εγώ χθες το τηλέφωνο σε μαύρο χρώμα και την έκδοση 4G. Πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, γρήγορο, δεν ζεσταίνεται, πολύ βολικό στο χέρι, μπαταρία μάλλον ικανότατη, φυσικά η οθόνη εντυπωσιακή με πιο "γήινα" χρώματα από τις υπερκορεσμενες amoled και επιτέλους βλέπω κάτω από τον ήλιο ακόμα και με γυαλιά ηλίου!!!

Αποφάσισα να το κρατήσω χωρίς θήκη γιατί αφού είναι από πλαστικό είπα να το κάνω κι αυτό μια φορά, με προσοχή όπως πάντα αλλά αυτή την φορά χωρίς θήκη και προστασία! Αν κάποιος έχει feedback σε χρήση χωρίς θήκες κτλ ας μου πει πριν την πατήσω ενδεχομένως :)

Επίσης αν έχετε nova στην TV σας πείτε μου αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάζω κανάλια κτλ μέσω S4 κτλ, ευχαριστώ!

Αφού και το S4 super amoled Full HD έχει..τι θες να πεις ακριβώς?

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είδα οτι η ελεύθερη μνήμη της συσκευής μου ειναι 2,8 gb και μου φάνηκε πολύ περίεργο να εχω 6 γιγα εφαρμογές. Ειναι αδύνατον.

Υπολόγισα προσθέτοντας τα mb οπως φαίνονται στον ES explorer και πράγματι αυτα που έχω στην μνήμη του τηλεφώνου μαζί με τον φάκελο Android και data είναι και λιγότερο από 1 gb.

Παιχνίδια και πλοηγό τα εχω στην SD card.

Τι παίζει ρε παιδιά. Πως καθαρίζω την μνήμη;

Ακόμα και με επαναφορά δεν διαγράφεται το περιεχομενο της μνήμης όπως γίνονταν στο Note2.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αφού και το S4 super amoled Full HD έχει..τι θες να πεις ακριβώς?

Όπως από τις ρυθμίσεις σου μπορείς και έχεις άλλα προφίλ χρωμάτων λέω ότι βλέπω μια πιο ισορροπημένη ρύθμιση χρωμάτων σε αυτή την οθόνη.. Είναι μάλιστα πολύ εμφανές σε όσους έχουν φάει τα Galaxy με το κουτάλι όπως εγώ και άλλα παιδιά εδώ μέσα, δεν έχει τον υπερκορεσμο των οθονών του παρελθόντος δηλαδή

Απο το μαρκετ.to clear master..ειναι free..

Όχι δεν κάνει τίποτα αυτό.

Κατι συμβαίνει δείτε εδω δεν εχω σε καμία περίπτωση 6 γιγα.

Θέλω να διαγράψω τα πάντα να γινει δηλαδή σαν συσκευή που μόλις αγοράστηκε και να την ξανά στήσω.

http://img837.imageshack.us/img837/5135/oio.png

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά δεν ζητάω συχνα βοήθεια, αλλά εδώ κάτι δεν πάει καλά.

Εκανα επαναφορά και διεγραψα τα παντα απο την εσωτερική μνήμη.

Πριν βάλω οτιδήποτε μου δείχνει διαθέσιμα απο τα 8.9 GB μονο 4.75

Τι γίνεται που βρίσκονται τα υπολοιπα 4,15 GB?

εχεις μεσα την micro sd?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Δωσε screenshot

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

εχεις μεσα την micro sd?

Τίποτα και χωρίς την SD τα ίδια μου δείχνει.

Μπορείς να ανεβασεις ενα screen shot απο την συσκευή σου ρυθμίσεις/χώρος αποθήκευσης;

Τίποτα και χωρίς την SD τα ίδια μου δείχνει.

Μπορείς να ανεβασεις ενα screen shot απο την συσκευή σου ρυθμίσεις/χώρος αποθήκευσης;

http://db.tt/sQ2NaUQy

Περίεργα πράγματα πάντως..

Πράγματι το τηλέφωνο δε μπορεί να υποκαταστησει ένα νοτελι. Είναι εξαιρετική συσκευή αλλά μόλις κυκλοφορήσει το note 3 παίρνει πόδι για να πάρει τη θέση του ο άρχοντας των κινητών...

http://db.tt/sQ2NaUQy

Περίεργα πράγματα πάντως..

Φοβάμαι οτι είναι δουλειά κάποιου κερνελ που είχα περάσει. Θα δοκιμασω να φλασαρω official απο πανω με Odin.

καλησπερα..

πως συγχρονιζουμε τις τηλεφωνικες επαφες απο το gmail στην συσκευη??

Διάβασε εδω

Samsung galaxy s21+

Κώστα δε διάβασα όλα τα posts αλλά φλασαρε μαμά ρομ (και επαναφορά kernel εννοείται) και θα είσαι οκ...

Μια ερωτηση που μου εχει σπασει τα νευρα,πριν λιγες μερες ανοιξα το kies και μου γραφει ''Η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσο Κies'' ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?το τηλεφωνο ειναι απειραχτο οπως το πηρα

Λοιπόν σίγουρα ήταν δουλειά κάποιου nandroid backup που είχα επαναφέρει, η του titanium backup που μετεφερα απο το Note2.

To εφτιαξα πάντως. Δεν έφτανε μονο το φλασαρισμα official rom και factory reset απο τις ρυθμίσεις. Επρεπε να το κάνω απο την official recovery για να καθαρίσει την μνήμη.

παιδια σημερα ξεφωρτησα το κινητο μου και το εβαλα να φορτισει ΣΒΗΣΤΟ... εχει ανεβει η μπαταρια μεχρι καπιο επιπεδο και δεν το φορτιζει μεχρι τερμα (94%)και μου αναβει το κοκκινο LED γιατι ?

Καλημερα!

Μηπως εχεις καποιος samsung camera σε zip flashable που να δουλευει σε 4.2.2 GE??

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

καλημερα παιδια, εχω το εξης διλημμα,

θελω να παρω το S4 δωρο στην αδερφη μου, που δουλευει abu dhabi..

1ον αν το παρω απο εδω, θα παιζει εκει?φανταζομαι πως ναι..

2ον, να παρω το 9505 ή το 9500??

εχουν διαφορα ουσιαστικη?

Σας ευχαριστω πολυ για την προσοχη, δεν εχω ιδεα απο το S4, ειμαι με τα xperia πιο πολυ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ελα ρε νικο συναντιωμαστε και εδω :P

Απο εδω να της παρεις 9500 θα ειναι δυσκολο. Ελλαδα μονο το 9505 υπαρχει. Απο abu dhabi μαλλον μονο το 9500 θα βρεις εκει. Κοιτα το 9500 εχει σιγουρα καλυτερο αισθητηρα στην καμερα. Κατα τα αλλα παρομοια εμπειρια χρησης θα εχει και στα 2. Απλα το 9500 δεν εχει 4g ενω το 9505 εχει. Εφοσον μιλαμε για εκει μαλλον το 9500 θα επαιρνα...

Μάριος...

Θελω να ρωτησω...Για να εχω τις αγαπημενες εφαρμογες μου στην οθονη κλειδωματος...! Δηλαδη το widget κλειδωματος..! Πρεπει να μην ειναι κλειδωμενο ? Γιατι εγω που το εχω με μοτιβο δεν μπορω να βαλω τιποτα...! Γιατι ?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)