Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η παλιά έκδοση ναι, μετά το τελευταίο update όμως στην αρχή θέλει Internet για να επιλέξεις τον πάροχο του τηλεοπτικού προγράμματος (Nova, OTE και 1-2 ακόμα δίνει σαν επιλογές), βήμα το οποίο αν δεν ολοκληρώσεις δεν μπορείς να προσθέσεις χειριστήριο.

εχθές το χρησιμοποίησα κιόλας.. πατάς άκυρο κ απλά δεν φορτώνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης.. πατάς μετά το τηλεχειριστήριο από πάνω δεξιά κ δουλεύει μια χαρά... αλλά έχω προσθέσει ήδη τα χειριστήρια.. δεν ξέρω αν εννοείς ότι για νέο χειριστήριο είναι απαραίτητο το ίντερνετ..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ χρησιμοποιώ το Smart IR Remote.Ούτε αυτό χρειάζεται internet

Επιβεβαιώνοντας και εγώ τα παραπάνω, θα ήθελα να ρωτήσω τους χρήστες της εφαρμογής αν τους δουλεύει σωστά το Buckup - Restore.

Τώρα τελευταία μόλις πάω να κάνω backup, ξεκινάει κανονικά συνδέεται με Google drive βγάζει το e-mail κανονικά και μετά μου πετάει "Smart Remote διακόπηκε"

Ότι και να δοκίμασα τα ίδια

Έχω κάνει και τα 2 τελευταία update

Νομζω αυττο συμβαινει σε όλα τα S4 όταν το εικονιδιο της εφαρμογης δεν είναι στην home οθονη

Αν θυμαμαι καλα μονο στα HTC οπου κι αν ησουν με το home button σε πηγαινε στην κεντρικη αρχικη οθονη.Με επιφυλλαξη...

Το ιδιο ισχυει και στο s4 οπου και να εισαι αν πατησεις το home button σε βγαζει στην αρχικη οθονη με τα εικονιδια.

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα αυτό είναι το περίεργο έχω βγει από την εφαρμογή

Μερικες εφαρμογες και συνεχεια πισω - πισω να πατας δεν κλεινουν εντελως π.χ. το google chrome και πρεπει να πας στις εφαρμογες που τρεχει στη μνημη και να τις κλησεις απο εκει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ ευχαριστω. Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να του φτιαξουν και την οθονη ε?

Κανονικα πρεπει γιατι δεν ευθυνεται αυτος για το "προβλημα"

Το ιδιο ισχυει και στο s4 οπου και να εισαι αν πατησεις το home button σε βγαζει στην αρχικη οθονη με τα εικονιδια.

Σε μια από τις αρχικες ναι αλλα όχι στην κεντρικη νομιζω. Εμενα με βγαζει στην αρχικη που είναι το εικονιδιο της εφαρμογης.

Εκτος και το εικονιδιο είναι στην κεντρικη αρχικη οποτε με βγαζει εκει .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εμενα προσωπικα και σε ενος φιλου το s4 μας βγαζει παντα μα παντα στην οθονη που εχω επιλεξη σαν αρχικη και σε καμια αλλη.

Μηπως δεν εχεις ρυθμίσει κατι σωστα?

Εμενα προσωπικα και σε ενος φιλου το s4 μας βγαζει παντα μα παντα στην οθονη που εχω επιλεξη σαν αρχικη και σε καμια αλλη.

Μηπως δεν εχεις ρυθμίσει κατι σωστα?

Σαν αρχικη αλλα και κεντρικη αρχικη ???? Το εχω ψαξει πολύ και στου γιου μου το S4 αλλα τα ιδια κανει με το δικο μου

Σε μια από τις αρχικες ναι αλλα όχι στην κεντρικη αρχικη

Φιλικά Γιάννης

Σαν αρχικη αλλα και κεντρικη αρχικη ???? Το εχω ψαξει πολύ και στου γιου μου το S4 αλλα τα ιδια κανει με το δικο μου

Κατ' αρχην μιλαμε για τον tw? Αν ναι, τοτε το home button με ενα κλικ σε γυρναει οπως το λες και με διπλο κλικ σε γυρνάει σ αυτήν που έχεις ορίσει ως home screen, απο τις αρχικές. Αυτο πρεπει να κανει.

Για "τσίμπα" μια από τις αρχικές και δες ποια εχεις ορίσει ως home?

Αν θέλεις να σε πηγαίνει σε άλλη, άλλαξε και κανε home αυτην που θέλεις.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κατ' αρχην μιλαμε για τον tw? Αν ναι, τοτε το home button με ενα κλικ σε γυρναει οπως το λες και με διπλο κλικ σε γυρνάει σ αυτήν που έχεις ορίσει ως home screen, απο τις αρχικές. Αυτο πρεπει να κανει.

Για "τσίμπα" μια από τις αρχικές και δες ποια εχεις ορίσει ως home?

Αν θέλεις να σε πηγαίνει σε άλλη, άλλαξε και κανε home αυτην που θέλεις.

Δεν ξερω τι εννοεις tw αλλα αυτό ακριβως που λες κανει .Θελει διπλο πατημα για να με παει στην κεντρικη αρχικη και αυτή εχω ορισει για home .

Φιλικά Γιάννης

(T)ouch (W)iz. Ο launcher της σαμμυ.

Οκ, τοτε! Ετσι δουλεύει! Το προβλημα που ειναι, δεν καταλαβαινω!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

(T)ouch (W)iz. Ο launcher της σαμμυ.

Οκ, τοτε! Ετσι δουλεύει! Το προβλημα που ειναι, δεν καταλαβαινω!

Το ότι θελει διπλο πατημα το home button για να μας παει στην αρχικη αλλα και κεντρικη σελιδα . Στα HTC αν θυμαμαι καλα γινοταν με ένα πατημα.Δεν είναι βεβαια και ...τραγικο.

Φιλικά Γιάννης

Εμενα προσωπικα στην κεντρικη αρχικη οθονη με παει με το που πατησεις μια και μονο φορα το home button.

Και το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλαξει κατι οπως ηταν στην αρχη ετσι ειναι και τωρα.

Μηπως εχεις αλλαξη το μενου ρυθμίσεις ->η συσκευη μου -> λειτουργία αρχικης οθονης με το ευκολη λειτουργια γιατι εγω το εχω στο τυπικη λειτουργια.

Επισης τσεκαρε το s-voice -> πατα το αριστερο κουμπι αφης και διαλεξε settings -> ξετσεκαρε την δευτερη επιλογη "open via the home key". Με αυτη την επιλογη τσεκαρισμενη απλα οταν πατας δυο φορες το home button θα σου ανοιγει το s-voice και εκτος αυτου καθυστερεί λιγο την ανταποκριση οταν πατας το home button.

Να και ενα βιντεο το οποιο μπορεις να δεις οτι πατωντας μια και μονο φορα το home button τον πηγαινει στην κεντρικη οθονη του κινητου.

Παντως οφειλω να ομολογησω οτι μερικες φορες και σε εμενα χρειαζεται δυο φορες πατημα για να παει στη κεντρικη οθονη που εχω ορισει.

Edited by adais

Εμενα προσωπικα στην κεντρικη αρχικη οθονη με παει με το που πατησεις μια και μονο φορα το home button.

Και το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλαξει κατι οπως ηταν στην αρχη ετσι ειναι και τωρα.

Μηπως εχεις αλλαξη το μενου ρυθμίσεις ->η συσκευη μου -> λειτουργία αρχικης οθονης με το ευκολη λειτουργια γιατι εγω το εχω στο τυπικη λειτουργια.

Επισης τσεκαρε το s-voice -> πατα το αριστερο κουμπι αφης και διαλεξε settings -> ξετσεκαρε την δευτερη επιλογη "open via the home key". Με αυτη την επιλογη τσεκαρισμενη απλα οταν πατας δυο φορες το home button θα σου ανοιγει το s-voice και εκτος αυτου καθυστερεί λιγο την ανταποκριση οταν πατας το home button.

Να και ενα βιντεο το οποιο μπορεις να δεις οτι πατωντας μια και μονο φορα το home button τον πηγαινει στην κεντρικη οθονη του κινητου.

Παντως οφειλω να ομολογησω οτι μερικες φορες και σε εμενα χρειαζεται δυο φορες πατημα για να παει στη κεντρικη οθονη που εχω ορισει.

Ετσι ακριβως τα εχω κι εγω αλλα δεν με παει στην αρχικη κεντρικη οθονη όπως προανεφερα . Για να γινω ισως κατανοητος αν παω σε μια άλλη αρχικη οθονη που εχω συντομευση εφαρμοφης πχ Youtube και την ανοιξω όταν ξαναπατησω το home button με παει στην αρχικη οθονη που ειχα το εικονιδιο της εφαρμογης και όχι στην κεντρικη αρχικη.

Εχω αλλαξει ολλες τις αρχικες οθονες εκτος την κεντρικη με δικες μου αν εχει σημασια .

Φιλικά Γιάννης

εχθές το χρησιμοποίησα κιόλας.. πατάς άκυρο κ απλά δεν φορτώνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης.. πατάς μετά το τηλεχειριστήριο από πάνω δεξιά κ δουλεύει μια χαρά... αλλά έχω προσθέσει ήδη τα χειριστήρια.. δεν ξέρω αν εννοείς ότι για νέο χειριστήριο είναι απαραίτητο το ίντερνετ..

Δε ξέρω, μπορεί να έκανα εγώ λάθος αλλά θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να προσπεράσω αυτό το βήμα.

:):):) αντε να δούμε... Μακάρι να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι του χρόνου.

έρχεται!!!! Android 5.0 Lollipop http://youtu.be/C8qD_h6iL1g
Αλέξανδρος

:):):) αντε να δούμε... Μακάρι να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι του χρόνου.

για το s5,νομιζω οτι εχει ανακοινωθει για Δεκεμβρη.οποτε-λογικα-αρχες Γεναρη θα την παρουμε...

αν ερθει νωριτερα,καλοδεχουμενη...:D

για το s5,νομιζω οτι εχει ανακοινωθει για Δεκεμβρη.οποτε-λογικα-αρχες Γεναρη θα την παρουμε...

αν ερθει νωριτερα,καλοδεχουμενη...:D

Πιο πιθανό είναι να ξαναγίνει Τζακ-Ποτ στο Τζόκερ 20.000.000 και να το κερδίσουμε όλοι οι κάτοχοι του S4 στην Ελλάδα παρά να πάρουμε το Lollipop πριν τον Φλεβάρη...

Το ότι θελει διπλο πατημα το home button για να μας παει στην αρχικη αλλα και κεντρικη σελιδα . Στα HTC αν θυμαμαι καλα γινοταν με ένα πατημα.Δεν είναι βεβαια και ...τραγικο.

Τι να σου πω. Για τα htc δεν ξερω. Στο sgs4, sgs5, lg g2 και στο lg g-pad που εχω, το ιδιο ακριβως γινεται. Με διπλο πάτημα πας στο home screen.

Ειλικρινά πάντως, δεν το εχω δει ποτέ σαν "προβλημα".

έρχεται!!!! Android 5.0 Lollipop http://youtu.be/C8qD_h6iL1g

δεν μπορούσαν να διορθώσουν το smearing και είπαν να τα κάνουν όλα άσπρα; :p

Cats are like Music:

Δεν μου άρεσε αυτό! Ασπρα ολα, σημαίνει ολα τα led αναμμένα, στις amoled. Ολα τα led αναμμενα σημαίνει κατανάλωση στο Θεο!

Δεν ειναι οπως στις απλές ips lcd.

Edited by fanatikos

evoula με το smearing ειναι ενα θεμα που πρεπει να ανοιξουμε καποια στιγμη!!!πηρε ο αδερφος μου ενα νοτε 3 και μωβιζε παντου,πηγαμε γαι αντικατασταση αλλα τα περισσοτερα μαγαζια δεν ξερουν καν τι ειναι αυτο το πραγμα και το θεωρουν φυσιολογικο!!!εγω μιλησα και με την samsung και υποστηριζουν οτι το εχουν ολες οι συκευες..λαθος ομως!!!εγω πιστευω παιδια οτι ειναι προβλημα με το πανελ οθονης..ειναι προβλημα hardware και θελει αντικατασταση!!!αλλοι λενε οτι ειναι software και θα λυθει με καποιο update...μακαρι!!αυτο φαινεται οταν ειναι σε χαμηλη φωτεινοτητα,η απο τις ρυθμισεις και σε σκοταδι φαινεται παρα πολυ καλα η αν εχει μαυρο background απο πισω!!!καλο ειναι να τα ελεγχεται αν μπορειτε να τα παρετε απο κοντα!!!το δικο σου εχει smearing?
I Want To Believe

evoula με το smearing ειναι ενα θεμα που πρεπει να ανοιξουμε καποια στιγμη!!!πηρε ο αδερφος μου ενα νοτε 3 και μωβιζε παντου,πηγαμε γαι αντικατασταση αλλα τα περισσοτερα μαγαζια δεν ξερουν καν τι ειναι αυτο το πραγμα και το θεωρουν φυσιολογικο!!!εγω μιλησα και με την samsung και υποστηριζουν οτι το εχουν ολες οι συκευες..λαθος ομως!!!εγω πιστευω παιδια οτι ειναι προβλημα με το πανελ οθονης..ειναι προβλημα hardware και θελει αντικατασταση!!!αλλοι λενε οτι ειναι software και θα λυθει με καποιο update...μακαρι!!αυτο φαινεται οταν ειναι σε χαμηλη φωτεινοτητα,η απο τις ρυθμισεις και σε σκοταδι φαινεται παρα πολυ καλα η αν εχει μαυρο background απο πισω!!!καλο ειναι να τα ελεγχεται αν μπορειτε να τα παρετε απο κοντα!!!το δικο σου εχει smearing?

εννοείται πως έχει!! στην 4.3 πάντως δεν είχε.. ή δεν ήταν τόσο εμφανές! θυμάμαι πως μόλις πέρασα την 4.4.2 με τρόμαξε γιατί ήταν σαν να τρεμόπαιζε η οθόνη στις ρυθμίσεις ή στις επαφές! τώρα το συνήθισα!!

Cats are like Music:

Δεν μου άρεσε αυτό! Ασπρα ολα, σημαίνει ολα τα led αναμμένα, στις amoled. Ολα τα led αναμμενα σημαίνει κατανάλωση στο Θεο!

Δεν ειναι οπως στις απλές ips lcd.

Κάποιος οφθαλμίατρος ή εξειδικευμένος οπτικός, μπορεί να μας πει εάν υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι υπερέκθεσης των ματιών, σε λευκό ή ανοιχτόχρωμο φόντο έναντι του μαύρου ?

εννοείται πως έχει!! στην 4.3 πάντως δεν είχε.. ή δεν ήταν τόσο εμφανές! θυμάμαι πως μόλις πέρασα την 4.4.2 με τρόμαξε γιατί ήταν σαν να τρεμόπαιζε η οθόνη στις ρυθμίσεις ή στις επαφές! τώρα το συνήθισα!!

εγω οσες συσκευες ειχα δεν ειχα δει ποτε τετοιο πραγμα!!!!μακαρι να ειναι οντως το filmware να το διορθωσουν!!!στο xda εχει γινει μεγαλο θεμα!!!

I Want To Believe

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)