Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως γινετε να εχω το τηλ σε σιγη και οταν τραβαω φωτο να ακουγεται το κλειστρο; Γινετε να απενεργοποιηθει ο ηχος;

όταν λες σιγή???μήπως τον ήχο όταν σε καλούν?βάλε το έτσι και δεν θα ακούγεται τίποτα...τουλάχιστον εμένα δεν ακούγεται.[ATTACH]43183[/ATTACH]

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το τηλεφωνο είναι μαμά εντελώς. Κατι από το google play;ευχαριστώ.

Υποψιάζομαι ότι είναι ρύθμιση του kernel. Δεν ξέρω καμία εφαρμογή πέραν αυτής που είπες. Ψάξε ίσως βρεις κάτι αλλιώς δες και στο xda

Google Pixel 6 Pro

ρε παιδια αυτο το ριμαδι το 4g γιατι δεν δουλευει...???ενα μηνα το εχω το τηλεφωνο σημερα το καταλαβα....:p ενω εχω αλλαξει σιμ για 4g της cosmote κ ενω υπαρχει η ρυθμιση για lte στο μενου των δικτυων επανω εμφανιζει το H+ 3G μονο....εχω Ελληνικη συσκευη κ φοραει 4.4.2 επισημη....προσπαθω να βρω ακρη αλλα τιποτα.....!

Στείλε 4g στο 1333

δεν ξερω αν το ρωταω στο σωστο μερος αλλα εχω ενα προβλημα με τον στοκ browser.στο s3 και στο galaxy nexus πιο πριν οι σελιδοδεικτες του chrome εμφανιζοντουσαν κανονικα και στον στοκ.επισης ο στοκ υπηρχε και στον λογαριασμο google στον συγχρονισμο.τωρα στο s4 ουτε οι σελιδοδεικτες εμφανιζονται ουτε υπαρχει σαν internet στον συγχρονισμο.πρεπει να κανω κατι εξτρα εγω?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Υπαρχει τροπος να μην φαινεσαι οταν συνδεεσαι στο ιντερνετ καποιου αλλου?

Π.χ,υπαρχουν προγραμματα που δειχνουν ποιοι ειναι συνδεδεμενοι οπως το Fing! Υπαρχει η δυνατοτητα να "κρυφτεις"?? :lol:

Υπαρχει τροπος να απανταω στην εισερχομενη κληση με πατημα αντι να σερνω το δαχτυλο απο το πρασινο στο κοκκινο;καποια εφαρμογη η κατι αλλο ισως;ειναι σπαστικο το συρσιμο.....ευχαριστω.

Υπαρχει τροπος να απανταω στην εισερχομενη κληση με πατημα αντι να σερνω το δαχτυλο απο το πρασινο στο κοκκινο;καποια εφαρμογη η κατι αλλο ισως;ειναι σπαστικο το συρσιμο.....ευχαριστω.

ρυθμισεις κλησεων-απαντηση ,τερματισμος κλησεων και απαντας με το κεντρικο πληκτρο..

τελεια

ρυθμισεις κλησεων-απαντηση ,τερματισμος κλησεων και απαντας με το κεντρικο πληκτρο..

τελεια

Νομιζω υπαρχει και η δυνατοτητα να περνας το χερι πάνω από την οθόνη χωρίς να την ακουμπήσεις.Έτσι το έχω και στο S2 χωρίς ρουτ.

παιδια το κινητο φορτιζεται πολυ γρηγορα μηπως εχω προβλημα ή ετσι ειναι ? χαχα γιατι συνηθησα στο s2 που ηθελε 2 μπορει κ 3 ωρες

παιδια το κινητο φορτιζεται πολυ γρηγορα μηπως εχω προβλημα ή ετσι ειναι ? χαχα γιατι συνηθησα στο s2 που ηθελε 2 μπορει κ 3 ωρες

έτσι είναι μην ανησυχείς...περίπου 45 λεπτά κάνει η φόρτιση.

έτσι είναι μην ανησυχείς...περίπου 45 λεπτά κάνει η φόρτιση.

Υπερβάλλεις :) Απ το 0% εως το 100% χρειάζεται γύρω στη 1 μιση ώρα. Εχουμε περίπου 1% ανα λεπτό φόρτισης.

Υπερβάλλεις :) Απ το 0% εως το 100% χρειάζεται γύρω στη 1 μιση ώρα. Εχουμε περίπου 1% ανα λεπτό φόρτισης.

εμένα κάνει ακριβώς 2 ώρες!! τσεκαρισμένο!! πώς γίνεται να σας φορτίζει σε 45 λεπτά ή 1 ώρα;

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Η φόρτιση με κλειστό ή ανοιχτό κινητό διαφέρει πολύ πάντως. Με ανοιχτό κινητό φορτίζει πολύ πιο γρήγορα.

εμένα κάνει ακριβώς 2 ώρες!! τσεκαρισμένο!! πώς γίνεται να σας φορτίζει σε 45 λεπτά ή 1 ώρα;

2 ώρες είναι πολύ. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις να πέφτει πολύ χαμηλά για το βάλεις για φόρτιση. Βάζε το απ όποιο ποσοστό θέλεις.

μήπως έχεις ανοιχτά data η wifi??και μήπως εκεί που φορτίζει το κινητό δεν έχει καλό σημα?

2 ώρες είναι πολύ. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις να πέφτει πολύ χαμηλά για το βάλεις για φόρτιση. Βάζε το απ όποιο ποσοστό θέλεις.

μήπως έχεις ανοιχτά data η wifi??και μήπως εκεί που φορτίζει το κινητό δεν έχει καλό σημα?

το έχω φορτίσει σε διάφορα μέρη.. κ είτε το βάλω με 2% μπαταρία να φορτίσει είτε με 15% κάνει ακριβώς 2 ώρες ούτε λεπτό λιγότερο..

Cats are like Music:

το έχω φορτίσει σε διάφορα μέρη.. κ είτε το βάλω με 2% μπαταρία να φορτίσει είτε με 15% κάνει ακριβώς 2 ώρες ούτε λεπτό λιγότερο..

εγώ από 12 % το έβαλα πριν 1.15 λεπτά και τώρα μόλις είναι 99% και να σημειώσω πως έχω ανοιχτό wifi και το δουλεύω συνεχώς.

εγώ από 12 % το έβαλα πριν 1.15 λεπτά και τώρα μόλις είναι 99% και να σημειώσω πως έχω ανοιχτό wifi και το δουλεύω συνεχώς.

περίεργο μου φαίνεται!! μήπως φορτίζει γρηγορότερα αλλά ειδοποιεί στις 2 ώρες; γιατί μόλις ειδοποιήσει το βγάζω, δεν το κοιτάω νωρίτερα αν έχει φορτίσει

Cats are like Music:

[ATTACH]43223[/ATTACH] δεν ξέρω τι να σου πω.αν βγάλεις συμπέρασμα από την φωτογραφία αλλά έτσι είναι στο δικό μου.

[ATTACH]43223[/ATTACH] δεν ξέρω τι να σου πω.αν βγάλεις συμπέρασμα από την φωτογραφία αλλά έτσι είναι στο δικό μου.

πάντως λίγο που το γκούγλαρα τώρα.. κ εδώ 2 ώρες λέει κάνει η φόρτιση How Long To Charge Samsung Galaxy S4?

Cats are like Music:

πάντως λίγο που το γκούγλαρα τώρα.. κ εδώ 2 ώρες λέει κάνει η φόρτιση How Long To Charge Samsung Galaxy S4?

Στο περίπου μιλάμε. Και το άρθρο που παραθέτεις μιλάει για 1% το λεπτό όπως σου είπα νωρίτερα. 10-15 λεπτά πάνω κάτω δεν κάνουν την διαφορά πάντως οπότε μην το σκέφτεσαι. Προσωπικά δεν αφήνω την συσκευή μου να πέσει κάτω απ το 30%. Πολλές φορές το βάζω για φόρτιση απ το 40-50%. Φόρτιζέ το όποτε και απ όπου θες. Δεν παθαίνουν τίποτα οι μπαταρίες.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)