geotrvs Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 πως γινετε να εχω το τηλ σε σιγη και οταν τραβαω φωτο να ακουγεται το κλειστρο; Γινετε να απενεργοποιηθει ο ηχος; όταν λες σιγή???μήπως τον ήχο όταν σε καλούν?βάλε το έτσι και δεν θα ακούγεται τίποτα...τουλάχιστον εμένα δεν ακούγεται.[ATTACH]43183[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το τηλεφωνο είναι μαμά εντελώς. Κατι από το google play;ευχαριστώ. Υποψιάζομαι ότι είναι ρύθμιση του kernel. Δεν ξέρω καμία εφαρμογή πέραν αυτής που είπες. Ψάξε ίσως βρεις κάτι αλλιώς δες και στο xda Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ρε παιδια αυτο το ριμαδι το 4g γιατι δεν δουλευει...???ενα μηνα το εχω το τηλεφωνο σημερα το καταλαβα....:p ενω εχω αλλαξει σιμ για 4g της cosmote κ ενω υπαρχει η ρυθμιση για lte στο μενου των δικτυων επανω εμφανιζει το H+ 3G μονο....εχω Ελληνικη συσκευη κ φοραει 4.4.2 επισημη....προσπαθω να βρω ακρη αλλα τιποτα.....! Στείλε 4g στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δεν ξερω αν το ρωταω στο σωστο μερος αλλα εχω ενα προβλημα με τον στοκ browser.στο s3 και στο galaxy nexus πιο πριν οι σελιδοδεικτες του chrome εμφανιζοντουσαν κανονικα και στον στοκ.επισης ο στοκ υπηρχε και στον λογαριασμο google στον συγχρονισμο.τωρα στο s4 ουτε οι σελιδοδεικτες εμφανιζονται ουτε υπαρχει σαν internet στον συγχρονισμο.πρεπει να κανω κατι εξτρα εγω? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioagal Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Υπαρχει τροπος να μην φαινεσαι οταν συνδεεσαι στο ιντερνετ καποιου αλλου? Π.χ,υπαρχουν προγραμματα που δειχνουν ποιοι ειναι συνδεδεμενοι οπως το Fing! Υπαρχει η δυνατοτητα να "κρυφτεις"?? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Υπαρχει τροπος να απανταω στην εισερχομενη κληση με πατημα αντι να σερνω το δαχτυλο απο το πρασινο στο κοκκινο;καποια εφαρμογη η κατι αλλο ισως;ειναι σπαστικο το συρσιμο.....ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Υπαρχει τροπος να απανταω στην εισερχομενη κληση με πατημα αντι να σερνω το δαχτυλο απο το πρασινο στο κοκκινο;καποια εφαρμογη η κατι αλλο ισως;ειναι σπαστικο το συρσιμο.....ευχαριστω. ρυθμισεις κλησεων-απαντηση ,τερματισμος κλησεων και απαντας με το κεντρικο πληκτρο.. τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ευχαριστω πανοραμιξ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eskimo1376 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια ξερει κανεις app για finger gestrures εχω ψαξει στο play store αλλα τιποτα.Δεν ειμαι root. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ρυθμισεις κλησεων-απαντηση ,τερματισμος κλησεων και απαντας με το κεντρικο πληκτρο.. τελεια Νομιζω υπαρχει και η δυνατοτητα να περνας το χερι πάνω από την οθόνη χωρίς να την ακουμπήσεις.Έτσι το έχω και στο S2 χωρίς ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 παιδια το κινητο φορτιζεται πολυ γρηγορα μηπως εχω προβλημα ή ετσι ειναι ? χαχα γιατι συνηθησα στο s2 που ηθελε 2 μπορει κ 3 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 παιδια το κινητο φορτιζεται πολυ γρηγορα μηπως εχω προβλημα ή ετσι ειναι ? χαχα γιατι συνηθησα στο s2 που ηθελε 2 μπορει κ 3 ωρες έτσι είναι μην ανησυχείς...περίπου 45 λεπτά κάνει η φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 έτσι είναι μην ανησυχείς...περίπου 45 λεπτά κάνει η φόρτιση. Υπερβάλλεις :) Απ το 0% εως το 100% χρειάζεται γύρω στη 1 μιση ώρα. Εχουμε περίπου 1% ανα λεπτό φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Υπερβάλλεις :) Απ το 0% εως το 100% χρειάζεται γύρω στη 1 μιση ώρα. Εχουμε περίπου 1% ανα λεπτό φόρτισης. εμένα κάνει ακριβώς 2 ώρες!! τσεκαρισμένο!! πώς γίνεται να σας φορτίζει σε 45 λεπτά ή 1 ώρα; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Η φόρτιση με κλειστό ή ανοιχτό κινητό διαφέρει πολύ πάντως. Με ανοιχτό κινητό φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 εμένα κάνει ακριβώς 2 ώρες!! τσεκαρισμένο!! πώς γίνεται να σας φορτίζει σε 45 λεπτά ή 1 ώρα; 2 ώρες είναι πολύ. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις να πέφτει πολύ χαμηλά για το βάλεις για φόρτιση. Βάζε το απ όποιο ποσοστό θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 εμένα κάνει ακριβώς 2 ώρες!! τσεκαρισμένο!! πώς γίνεται να σας φορτίζει σε 45 λεπτά ή 1 ώρα; μήπως έχεις ανοιχτά data η wifi??και μήπως εκεί που φορτίζει το κινητό δεν έχει καλό σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 2 ώρες είναι πολύ. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις να πέφτει πολύ χαμηλά για το βάλεις για φόρτιση. Βάζε το απ όποιο ποσοστό θέλεις. μήπως έχεις ανοιχτά data η wifi??και μήπως εκεί που φορτίζει το κινητό δεν έχει καλό σημα? το έχω φορτίσει σε διάφορα μέρη.. κ είτε το βάλω με 2% μπαταρία να φορτίσει είτε με 15% κάνει ακριβώς 2 ώρες ούτε λεπτό λιγότερο.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 το έχω φορτίσει σε διάφορα μέρη.. κ είτε το βάλω με 2% μπαταρία να φορτίσει είτε με 15% κάνει ακριβώς 2 ώρες ούτε λεπτό λιγότερο.. εγώ από 12 % το έβαλα πριν 1.15 λεπτά και τώρα μόλις είναι 99% και να σημειώσω πως έχω ανοιχτό wifi και το δουλεύω συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 εγώ από 12 % το έβαλα πριν 1.15 λεπτά και τώρα μόλις είναι 99% και να σημειώσω πως έχω ανοιχτό wifi και το δουλεύω συνεχώς. περίεργο μου φαίνεται!! μήπως φορτίζει γρηγορότερα αλλά ειδοποιεί στις 2 ώρες; γιατί μόλις ειδοποιήσει το βγάζω, δεν το κοιτάω νωρίτερα αν έχει φορτίσει Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 [ATTACH]43223[/ATTACH] δεν ξέρω τι να σου πω.αν βγάλεις συμπέρασμα από την φωτογραφία αλλά έτσι είναι στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το e-shop έχει το Black Edition και το White προσφορά στα 359.00 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 [ATTACH]43223[/ATTACH] δεν ξέρω τι να σου πω.αν βγάλεις συμπέρασμα από την φωτογραφία αλλά έτσι είναι στο δικό μου. πάντως λίγο που το γκούγλαρα τώρα.. κ εδώ 2 ώρες λέει κάνει η φόρτιση How Long To Charge Samsung Galaxy S4? Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 πάντως λίγο που το γκούγλαρα τώρα.. κ εδώ 2 ώρες λέει κάνει η φόρτιση How Long To Charge Samsung Galaxy S4? Στο περίπου μιλάμε. Και το άρθρο που παραθέτεις μιλάει για 1% το λεπτό όπως σου είπα νωρίτερα. 10-15 λεπτά πάνω κάτω δεν κάνουν την διαφορά πάντως οπότε μην το σκέφτεσαι. Προσωπικά δεν αφήνω την συσκευή μου να πέσει κάτω απ το 30%. Πολλές φορές το βάζω για φόρτιση απ το 40-50%. Φόρτιζέ το όποτε και απ όπου θες. Δεν παθαίνουν τίποτα οι μπαταρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Στείλε 4g στο 1333 Μηπως γνωριζεις και για βονταφον;;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts