Spireto_2158 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 πλάκα μου κάνεις τωρα , και δεν την εχω περάσει γιατι ειμαι ευχαριστημενος οπως ειναι και φοβαμαι και τα knox με τα διάφορα κλειδώματα που βάλανε , αλλα έλα που χάλασε το κοντρόλ του κλιματιστικου μου ρε μαμωτο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioagal Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν την εχω την εφαρμογη της εθνικης τραπεζας αλλα πολυ φοβαμαι οτι καποια αλλη εφαρμογη το δημιουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioagal Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Επίσης, αν δεν φτιάξει, τσέκαρε αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας για e-banking γιατί συνήθως δημιουργεί αυτό το κόλλημα. Δεν την εχω την εφαρμογη της εθνικης τραπεζας αλλα πολυ φοβαμαι οτι καποια αλλη εφαρμογη το δημιουργει... Πατά κρατημενο το κεντρικό κουμπί και μόλις εμφανιστεί το παράθυρο με τις εφαρμογές πατά την "πιτά" κάτω αριστερά, πήγαινε εκεί που λέει "διαγραφη προεπιλογων" και διέγραψε ότι έχει σχέση με αυτά τα τρία launcher. Μετά κανε επανεκκινηση και όταν σε ρωτήσει το ίδιο πατά "αρχική touchwiz" και "πάντα". Λογικά θα φτιάξει έτσι :) Δυστυχως δεν ειναι αυτο,το εχω δοκιμασει... Υποψιαζομαι οτι καποια εφαρμογη το διμιουργει τελικα Edited December 10, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω από τα τέλη Ιουλίου ενα Samsung Galaxy S4 γερμανικής προέλευσης. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι τυχαία μέσα στην μέρα και ενώ είναι σε κατάσταση αναμονής το κινητό σβήνει. Μπορεί πχ μετά από μια κλήση, να το αφήσω στο τραπέζι και την επόμενη φορά που θα το πιάσω στα χέρια μου να το βρώ σβηστό. Εκτός αυτού πολλές φορές crash-άρει την ώρα που το χρησιμοποιώ και κάνει restart. Αρχικά έκανα ενα factory reset και το ξαναέστησα όπως το είχα πριν χωρίς να κάνω restore. Ήταν οκ για τις 3 πρώτες ημέρες και μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Διαβάζω ότι η Samsung παραδέχθηκε ότι πολλές συσκεύες είχαν πρόβλημα με την μπαταρία τους. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας; Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είναι πραγματικά εκνευριστικό γιατι συμβάινει 2 με 3 φορές κάθε μέρα και χάνω κλήσεις και email. Επισυνάπτω screenshot από την μπαταρία. Η μαρκαρισμένη είναι περίπτωση που έκλεισε μόνο του. Φαίνεται ότι η μπαταρία ξεκινάει από μικρότερη στάθμη απ' ότι όταν έκλεισε. Το 2ο κενό είναι απο χειροκίνητο shutdown που έκανα για να ελέγξω αν είναι φουσκωμένη η μπαταρία. Ευχαριστώ! Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω από τα τέλη Ιουλίου ενα Samsung Galaxy S4 γερμανικής προέλευσης. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι τυχαία μέσα στην μέρα και ενώ είναι σε κατάσταση αναμονής το κινητό σβήνει. Μπορεί πχ μετά από μια κλήση, να το αφήσω στο τραπέζι και την επόμενη φορά που θα το πιάσω στα χέρια μου να το βρώ σβηστό. Εκτός αυτού πολλές φορές crash-άρει την ώρα που το χρησιμοποιώ και κάνει restart. Αρχικά έκανα ενα factory reset και το ξαναέστησα όπως το είχα πριν χωρίς να κάνω restore. Ήταν οκ για τις 3 πρώτες ημέρες και μετά άρχισε πάλι τα ίδια. Διαβάζω ότι η Samsung παραδέχθηκε ότι πολλές συσκεύες είχαν πρόβλημα με την μπαταρία τους. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας; Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Είναι πραγματικά εκνευριστικό γιατι συμβάινει 2 με 3 φορές κάθε μέρα και χάνω κλήσεις και email. Επισυνάπτω screenshot από την μπαταρία. Η μαρκαρισμένη είναι περίπτωση που έκλεισε μόνο του. Φαίνεται ότι η μπαταρία ξεκινάει από μικρότερη στάθμη απ' ότι όταν έκλεισε. Το 2ο κενό είναι απο χειροκίνητο shutdown που έκανα για να ελέγξω αν είναι φουσκωμένη η μπαταρία. Ευχαριστώ! Μάλλον η μπαταρία είναι. Να το πας στο service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημερα κι απο μενα , μπορει καποιος φιλος που του εχει γραψει το knox 0x1 να μου πει αν μετα το τηλεφωνο παρουσιαζει προβληματα στην λειτουργια του ? Το θεμα εγγυησης ενταξει το ξερω , δεν με πειραζει , απλως με ενδιαφερει να μαθω αν το τηλεφωνο συνεχειζει να λειτουργει απροβληματιστα. Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) πλάκα μου κάνεις τωρα , και δεν την εχω περάσει γιατι ειμαι ευχαριστημενος οπως ειναι και φοβαμαι και τα knox με τα διάφορα κλειδώματα που βάλανε , αλλα έλα που χάλασε το κοντρόλ του κλιματιστικου μου ρε μαμωτο To WatchON είναι εφαρμογή στο play store. Άρα δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την έκδοση του κινητού σου! Αν έχεις κάνει τα τελευταία updates τότε θα έχεις αυτά τα μενού για κλιματιστικά προφανώς! Εγώ θα το χρησιμοποιούσα αλλά δεν έχει toyotomi. Και είναι γνωστή εταιρεία αλλά δεν την έχει! Edited December 10, 2013 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημερα κι απο μενα , μπορει καποιος φιλος που του εχει γραψει το knox 0x1 να μου πει αν μετα το τηλεφωνο παρουσιαζει προβληματα στην λειτουργια του ? Το θεμα εγγυησης ενταξει το ξερω , δεν με πειραζει , απλως με ενδιαφερει να μαθω αν το τηλεφωνο συνεχειζει να λειτουργει απροβληματιστα. κ το δικο μου εχει γραψει..οχι δν υπαρχει κανενα προβλημα!!!σου παρουσιαζει καποιο προβλημα εσενα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 καλημερα σας,οπως σας ανεφερα κ πιο πανω πριν λιγες μερες πηρα το πανεμορφο s4,οπως εβγαζα τις ταινιες ασφαλειας γυρω γυρω απο το νικελ,με το νυχι μου εκανα κατι παραπολυ ψιλα σημαδακια,υπαρχει τροπος πχ αλοιφη να τα αφερεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν πάρουμε το κινητό από κάποιο ελληνικό online μαγαζί και δεν έχει την πανευρωπαϊκή κάρτα εγγύησης(Υπάρχει πουθενά καμιά φωτογραφία να δω πως είναι ακριβώς?) αλλά έχει σφραγίδα και υπογραφή του μαγαζιού πάνω στην απόδειξη αγοράς αν θα το καλύψει η ελληνική αντιπροσωπεία της samsung ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν πάρουμε το κινητό από κάποιο ελληνικό online μαγαζί και δεν έχει την πανευρωπαϊκή κάρτα εγγύησης(Υπάρχει πουθενά καμιά φωτογραφία να δω πως είναι ακριβώς?) αλλά έχει σφραγίδα και υπογραφή του μαγαζιού πάνω στην απόδειξη αγοράς αν θα το καλύψει η ελληνική αντιπροσωπεία της samsung ή όχι? Εξαρτάται για που προορίζεται το κινητό. Αν προορίζεται για χώρα της Ευρώπης (Γερμανία ή Πορτογαλία που είναι και τα περισσότερα που πωλούνται από αυτά τα μαγαζιά) τότε καλύπτεται. Η κάρτα εγγύησης δεν παίζει κάποιο ρόλο. Ο έλεγχος στο service γίνεται με το ΙΜΕΙ. Η απόδειξη είναι αυτή που πρέπει να υπάρχει για να διαπιστώνεται η ημερομηνία αγοράς ώστε να εμπίπτει στο διάστημα της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τοτε γιατι στο τηλεφωνημα που εκανα στην ελληνικη samsung μου ειπαν ακριβως αυτο που αναφερω ποιο πανω? Οτι δηλαδη αν δεν εχει καρτα πανευρωπαικης εγγυησης τοτε δεν το καλυπτουν. Υπαρχει καμια φωτογραφια αυτης της καρτας ωστε να δω πως ακριβως ειναι για να ξερω αν εχει μεσα τετοια καρτα το κινητο ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εγγύηση είναι η απόδειξη αγοράς. Εαν έχει αγοραστεί απο Ευρώπη καλύπτεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τοτε γιατι στο τηλεφωνημα που εκανα στην ελληνικη samsung μου ειπαν ακριβως αυτο που αναφερω ποιο πανω? Οτι δηλαδη αν δεν εχει καρτα πανευρωπαικης εγγυησης τοτε δεν το καλυπτουν. Υπαρχει καμια φωτογραφια αυτης της καρτας ωστε να δω πως ακριβως ειναι για να ξερω αν εχει μεσα τετοια καρτα το κινητο ή οχι. Το δικο μου (γερμανικο) το πηγα μονο με αποδειξη και δεν μου ειπαν κουβεντα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Εγγύηση είναι η απόδειξη αγοράς. Εαν έχει αγοραστεί απο Ευρώπη καλύπτεται κανονικά. Κι όμως έχεις άδικο. Μίλησα και πριν λίγο με την ελληνική αντιπροσωπεία της samsung(801117267864) και μου είπαν ότι ναι μεν πρέπει να έχει την απόδειξη αγοράς αλλά αν το κινητό που είναι από χωρά της Ευρώπης δεν έχει μέσα την κάρτα πανευρωπαϊκής εγγύησης πολύ απλά δεν το κάνουν δεκτό και δεν το καλύπτουν. Όλα αυτά από την ίδια την samsung έτσι. Αν θέλετε τους ξαναπαίρνω τηλ. και ηχογραφώ την όλη συνομιλία και την ανεβάζω εδώ για να διαπιστώσετε ότι λέω αλήθεια και όχι ιστορίες για άγριους. 2 διαδικτυακά μαγαζιά που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι πλέον δεν υπάρχει κάρτα πανευρωπαϊκής εγγύησης και πρέπει πολύ απλά η σφραγισμένη/υπογεγραμμένη απόδειξη αγοράς να έχει και το imei του κινητού για να το δεχτεί η ελληνική samsung. Εσείς στη θέση μου ποιον θα πιστεύατε? Την ελληνική samsung ή το οποιοδήποτε ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα? Πραγματικά έχω τρελαθεί. Θέλω να πάρω το κινητό αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει αρκεί να έχεις την απόδειξη αγοράς από όπου και το έχεις αγοράσεις στην Ευρώπη ή και εδώ. Απλά αν το τηλέφωνο δεν είναι ελληνικό δεν γίνεται αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης παρά μόνο επισκευή. Αυτά μου είπε ο πωλητής που το αγόρασα (το δικό μου είναι γαλλικό) αλλά και η εδώ samsung. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Εγγύηση είναι η απόδειξη αγοράς. Εαν έχει αγοραστεί απο Ευρώπη καλύπτεται κανονικά. Το δικο μου (γερμανικο) το πηγα μονο με αποδειξη και δεν μου ειπαν κουβεντα Κι όμως έχεις άδικο. Μίλησα και πριν λίγο με την ελληνική αντιπροσωπεία της samsung(801117267864) και μου είπαν ότι ναι μεν πρέπει να έχει την απόδειξη αγοράς αλλά αν το κινητό που είναι από χωρά της Ευρώπης δεν έχει μέσα την κάρτα πανευρωπαϊκής εγγύησης πολύ απλά δεν το κάνουν δεκτό και δεν το καλύπτουν. Όλα αυτά από την ίδια την samsung έτσι. Αν θέλετε τους ξαναπαίρνω τηλ. και ηχογραφώ την όλη συνομιλία και την ανεβάζω εδώ για να διαπιστώσετε ότι λέω αλήθεια και όχι ιστορίες για άγριους. 2 διαδικτυακά μαγαζιά που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι πλέον δεν υπάρχει κάρτα πανευρωπαϊκής εγγύησης και πρέπει πολύ απλά η σφραγισμένη/υπογεγραμμένη απόδειξη αγοράς να έχει και το imei του κινητού για να το δεχτεί η ελληνική samsung. Εσείς στη θέση μου ποιον θα πιστεύατε? Την ελληνική samsung ή το οποιοδήποτε ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα? Πραγματικά έχω τρελαθεί. Θέλω να πάρω το κινητό αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Νομιζω απαντησα με δικη μου εμπειρια για την καρτα εγγυησης ότι δεν μου την ζητησαν. Το ΙΜΕΙ ηταν γραμμενο με το χερι αλλα με σφραγιδα και υπογραφη από το κατάστημα αγορας Edited December 10, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Λοιπόν, επικοινώνησα με samsung hellas και μου είπαν τα ίδια. Η κάρτα πανευρωπαικής εγγύησης είναι ενα μικρό βιβλιαράκι που γράφει ''WARRANTY CARD'' και εγώ το έχω και στις 2 συσκευές που εχω μπροστά μου τώρα αγορασμένες απο σκρουτζ. https://www.dropbox.com/s/4b389zn47b0z0ok/2013-12-10%2015.36.55.jpg Η λευκή κάρτα είναι για το γαλλικό note 8 και η καφέ για το γερμανικό s4. Δεν γνώριζα οτι είχα στην κατοχή μου κάρτες πανευρωπαικής εγγύησης και δεν νομίζω οτι μπορεί ενα κατάστημα να γνωρίζει εαν υπάρχει μέσα στη συσκευασία η οποία έρχεται σφραγισμένη. Τις συγκεκριμένες κάρτες δε νομίζω οτι τις βάζουν τα καταστήματα, λογικά έτσι φέυγουν απο την ίδια την samsung. Τσεκάρετε και οι υπόλοιποι να δείτε εαν έχετε την συγκεκριμένη κάρτα. Πάντως μέχρι σήμερα δεν μου έχει ζητηθεί η συγκεκριμένη κάρτα. Χρησιμοποιώ την εγγύηση μόνο με την απόδειξη. Edited December 10, 2013 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Ναι δεν την βαζουν τα μαγαζια κανονικα ειναι μεσα στο πακετο που ειναι το κινητο αν προερχεται απο χωρα της Ε.Ε.. Ειδατε που τελικα δεν λεω ψεματα, ουτε τα βγαζω απο το μυαλο μου. Παντως σε 2 διαδικτιακα καταστηματα που πηρα τηλ. μου ειπαν οτι ΔΕΝ εχουν καρτα πανευρωπαικης εγγυησης και πλεον εχει καταργηθει.... Οριστε και το ηχητικό ντοκουμέντο αυτων που λεω με το τηλεφωνικης υποστηριξης samsung. Edited December 10, 2013 by Lordoftherings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Λοιπόν, επικοινώνησα με samsung hellas και μου είπαν τα ίδια. Η κάρτα πανευρωπαικής εγγύησης είναι ενα μικρό βιβλιαράκι που γράφει ''WARRANTY CARD'' και εγώ το έχω και στις 2 συσκευές που εχω μπροστά μου τώρα αγορασμένες απο σκρουτζ. https://www.dropbox.com/s/4b389zn47b0z0ok/2013-12-10%2015.36.55.jpg Η λευκή κάρτα είναι για το γαλλικό note 8 και η καφέ για το γερμανικό s4. Δεν γνώριζα οτι είχα στην κατοχή μου κάρτες πανευρωπαικής εγγύησης και δεν νομίζω οτι μπορεί ενα κατάστημα να γνωρίζει εαν υπάρχει μέσα στη συσκευασία η οποία έρχεται σφραγισμένη. Τις συγκεκριμένες κάρτες δε νομίζω οτι τις βάζουν τα καταστήματα, λογικά έτσι φέυγουν απο την ίδια την samsung. Τσεκάρετε και οι υπόλοιποι να δείτε εαν έχετε την συγκεκριμένη κάρτα. Πάντως μέχρι σήμερα δεν μου έχει ζητηθεί η συγκεκριμένη κάρτα. Χρησιμοποιώ την εγγύηση μόνο με την απόδειξη. Αυτό το έχει και το δικό μου που είναι γαλλικό αγορασμένο από Ελλάδα. Έχει μάλιστα την εγγύηση γραμμένη και στα ελληνικά στις σελίδες 16-19. Το έντυπο δεν έχει βέβαια καμία σφραγίδα. Απλά στο πίσω μέρος της απόδειξης αγοράς ο πωλητής έχει γράψει το ΙΜΕΙ και έχει βάλει και την σφραγίδα του καταστήματος. Edited December 10, 2013 by petros46 Προσθήκη Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Παιδια γιατι ψαχνεστε? Εγγυηση ειναι η αποδειξη αγορας. Επισης αν το ΙΜΕΙ ειναι γραμμενο απο πισω και με σφραγιδα μια χαρα το δεχονται. Δοκιμασμενο αυτο που λεω. Στο S2 τους ειχα παει σκετο το κινητο με την αποδειξη. Ουτε κουτι ουτε τιποτα. Το δεχτηκαν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_souvlaki Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Και εγω που έχω το κινητό απο Λουξεμβούργο την έχει. Πάντως πιστεύω ότι η συγκεκριμένη "κάρτα" δεν έχει καμία απόλυτος αξία, καθως δεν πιστοποιεί μοναδικά το κινητο με IMEI η κάτι αντίστοιχο. Ειναι απλά ένα βιβλίο που δείχνει σε ποιες χώρες σε καλύπτει η εγγύηση του κινητού(για να ξέρεις εσύ). Το ότι έχεις το βιβλίο μαζί σου στο service δεν σημαίνει ότι ειναι και του κινητού σου. Μπορεί να ειναι απο αλλο ίδιο κινητο(φίλου σου) ευρωπαϊκής χώρας και εσύ να έχεις κινητο απο αραβια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lordoftherings Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Παιδια γιατι ψαχνεστε? Εγγυηση ειναι η αποδειξη αγορας. Επισης αν το ΙΜΕΙ ειναι γραμμενο απο πισω και με σφραγιδα μια χαρα το δεχονται. Δοκιμασμενο αυτο που λεω. Στο S2 τους ειχα παει σκετο το κινητο με την αποδειξη. Ουτε κουτι ουτε τιποτα. Το δεχτηκαν κανονικα. Τι να σου πω ρε φιλε το θεμα ειναι οτι ουτε η ιδια η samsung στην ελλαδα δεν ξερει τι της γινεται. Αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος. Αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ... Και εγω που έχω το κινητό απο Λουξεμβούργο την έχει. Πάντως πιστεύω ότι η συγκεκριμένη "κάρτα" δεν έχει καμία απόλυτος αξία, καθως δεν πιστοποιεί μοναδικά το κινητο με IMEI η κάτι αντίστοιχο. Ειναι απλά ένα βιβλίο που δείχνει σε ποιες χώρες σε καλύπτει η εγγύηση του κινητού(για να ξέρεις εσύ). Το ότι έχεις το βιβλίο μαζί σου στο service δεν σημαίνει ότι ειναι και του κινητού σου. Μπορεί να ειναι απο αλλο ίδιο κινητο(φίλου σου) ευρωπαϊκής χώρας και εσύ να έχεις κινητο απο αραβια..... Μην το λες σε εμενα αυτο αλλα στην ελληνικη samsung. Ακουστε το ηχητικό ντοκουμεντο που ανεβασα και θα καταλαβεται οτι δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται στην ελληνικη samsung. Edited December 10, 2013 by Lordoftherings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ακουστε το ηχητικό ντοκουμεντο που ανεβασα και θα καταλαβεται οτι δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται στην ελληνικη samsung. Αυτό το ξέρουμε πολύ καλά φίλε μου δεν χρειάζεται το ηχητικό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Τι να σου πω ρε φιλε το θεμα ειναι οτι ουτε η ιδια η samsung στην ελλαδα δεν ξερει τι της γινεται. Αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος. Αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ... Eγω λεω τι μου ζητησαν οταν ειχα παει για service. Αποδειξη αγορας. ΜΟΝΟ. Παντως δεν ειναι πρωτη φορα που στην εξυπηρετηση πελατων λεει αλλα ο ενας αλλα ο αλλος. Την εχουμε ξαναδει την ιστορια με το Knox. Αλλος ελεγε οτι αν γραψει ο μετρητης η εγγυηση ακυρωνεται και αλλος οτι ισχυει κανονικα. Δυστυχως στο θεμα εξυπηρετησης πελατων στην ελλαδα, ολες οι εταιριες εχουν βαρια μεσανυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts