hic_et_nunc Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το εχω ηδη ενσ μισαωρο στη μπριζα και εχει παει μόλις 17% .ειναι η τριτη φορτιση αυτη Μη το αφήνεις να πέφτει τόσο χαμηλά ή να κλείνει, δεν χρειάζεται. Εγώ το βάζω για φόρτιση όταν είναι γυρω στο 20-30% αλλά και 40-50%. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις μπαταρίες λιθίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gibrilm Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γεια σε ολους . Θα ηθελα να ρωτησω τι φταει που δεν εχει ερθει update ουτε μεσω οτα ουτε μεσω kies . Στο kies μ δειχνει οτι εχω btu μοντελο δηλαδη απο αγγλια κ στο σερβις της samsung μ λενε οτι ειναι γερμανικο αλλα απο update τιποτα . Γιατι ιιιιι . . ? ? Το κιες μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση μεσω kies . . ! ! Γιατι συμβαινει η ασυμφωνια software μ hardware . . . . Πωσ θα παρω αναβαθμιση τελικα μεσω odin . . ? ? Το τηλεφωνο μ ειναι τελιξα original η οχι . . Αγορα εγινε απο skdoutzomagazo . Οταν ειχα ανοιξει το τηλεφωνο πρωτη φορα μ εκανε update απο καπου αρα κατι αλλο παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γεια σε ολους . Θα ηθελα να ρωτησω τι φταει που δεν εχει ερθει update ουτε μεσω οτα ουτε μεσω kies . Στο kies μ δειχνει οτι εχω btu μοντελο δηλαδη απο αγγλια κ στο σερβις της samsung μ λενε οτι ειναι γερμανικο αλλα απο update τιποτα . Γιατι ιιιιι . . ? ? Το κιες μου λεει δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση μεσω kies . . ! ! Γιατι συμβαινει η ασυμφωνια software μ hardware . . . . Πωσ θα παρω αναβαθμιση τελικα μεσω odin . . ? ? Το τηλεφωνο μ ειναι τελιξα original η οχι . . Αγορα εγινε απο skdoutzomagazo . Οταν ειχα ανοιξει το τηλεφωνο πρωτη φορα μ εκανε update απο καπου αρα κατι αλλο παιζει Ακολούθησε αυτά τα βήματα για να δεις πέρα απ το λογισμικό που έχεις, τι λογισμικό θα έπρεπε να έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο ....κατι επαθε κ κολλαει υπερβολη καμια αναγκαστικο κλεισιμο σε κατι που δεν ξερω τι ειναι com.google+κατι αλλο......!!κ το play store δεν με βαζει καν μεσα..ερετε υι μπορει να εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 κατι παίζει με την πρίζα σου η εχει προβλημα ο φορτιστής - καλώδιο.κανονικα φορτιζει πολυ γρηγορα. Βάλε κάποιο καλώδιο από άλλο τηλέφωνο αν έχεις. Το εχω ηδη ενσ μισαωρο στη μπριζα και εχει παει μόλις 17% .ειναι η τριτη φορτιση αυτη Καλημέρα.Η τελευταία 4.2.2 mh5 έκανε ακριβώς 2 ώρες και 7 λεπτά να φορτίσει από το 1% έως το 100% ενώ η 4.3 mj5 έκδοση απο 1% έως 100% για να φορτίσει χρειάζεται 3 ώρες ακριβώς.Όλα αυτά πού σού γράφω είναι τσεκαρισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα. παιδιά. Πείτε μου αν υπάρχει ένα πρόγραμμα που να μπλοκάρει τις διαφημίσεις στα παιχνίδια και στα βίντεο στο Youtube όταν είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Όπως στο κομπιούτερ με το πρόγραμμα ad blocker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα.Η τελευταία 4.2.2 mh5 έκανε ακριβώς 2 ώρες και 7 λεπτά να φορτίσει από το 1% έως το 100% ενώ η 4.3 mj5 έκδοση απο 1% έως 100% για να φορτίσει χρειάζεται 3 ώρες ακριβώς.Όλα αυτά πού σού γράφω είναι τσεκαρισμένα. κατι προβλημα εχεις τοτε .εμενα δεν ειχε διαφορα στην φορτισει απο 4.2.2 σε 4.3 σε κανενα απο τα δυο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα. παιδιά. Πείτε μου αν υπάρχει ένα πρόγραμμα που να μπλοκάρει τις διαφημίσεις στα παιχνίδια και στα βίντεο στο Youtube όταν είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Όπως στο κομπιούτερ με το πρόγραμμα ad blocker. Υπαρχει φιλε μου και οχι μονο ενα αλλα νομιζω οτι ολα χρειαζωνται να εχεις κινητο που ειναι ρουτ. Μακαρι να υπηρχε κατι τετοιο και για ΜΗ ΡΟΥΤ κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημερα.Μου χαλασαν τα ακουστικα της Samsung που ειχε η συσκευασια του S4.Τα ακουστικα καλυπτονται κανονικα απο την εγγυηση η οχι;;;Η αγορα εγινε το καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημερα. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει αυτο που εμφανιζεται στη μεση στον player του youtube. Το βλεπω σε οποιοδηποτε βιντεο κ ταυτοχρονα ριχνει οπως βλεπετε κ την φωτεινοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημερα. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει αυτο που εμφανιζεται στη μεση στον player του youtube. Το βλεπω σε οποιοδηποτε βιντεο κ ταυτοχρονα ριχνει οπως βλεπετε κ την φωτεινοτητα. Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το allshare. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
str_tsi Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μάλλον έχεις ενεργοποιήσει το allshare. Σε ευχαριστω. Πως το απενεργοποιω αυτο? Αν κ δεν θυμαμαι να εχω ενεργοποιησει κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το κανει και το mybackup pro https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro&hl=el Αν διαβάσεις την περιγραφή της εφαρμογής που προτείνεις, θα δεις ότι για να πάρει backup των δεδομένων των εφαρμογών, πρέπει να είσαι root. Αν όμως είσαι root, δεν ασχολείσαι με το mybacckup pro. Πηγαίνεις κατευθείαν στο titanium. Το Helium όμως παίρνει backup τα δεδομένα των εφαρμογών χωρίς να είσαι root. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Σε ευχαριστω. Πως το απενεργοποιω αυτο? Αν κ δεν θυμαμαι να εχω ενεργοποιησει κατι τετοιο... Κατέβασε με τα δυο δαχτυλα απο πανω προς τα κατω ωστε να εμφανιστούν ολα τα διακοπτακια..Screen mirroring λεει.Με αυτο αν είσαι στο ιδιο wifi με τη τηλεόραση σου πατας εκει και σου προβαλει τη φωτογραφια στη τηλεόραση. Γινεται και στα βιντεο αλλα στα 1080p εχει σπασιματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 μου ήρθε σήμερα η 4.3 ελληνικό από Γερμανό με οτα :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 μου ήρθε σήμερα η 4.3 ελληνικό από Γερμανό με οτα :) :) :) :) Είναι branded cosmote ή ελληνικό (EU) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom000 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κατεβάζω τώρα 678.95 ΜΒ ελληνικό unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Αν διαβάσεις την περιγραφή της εφαρμογής που προτείνεις, θα δεις ότι για να πάρει backup των δεδομένων των εφαρμογών, πρέπει να είσαι root. Αν όμως είσαι root, δεν ασχολείσαι με το mybacckup pro. Πηγαίνεις κατευθείαν στο titanium. Το Helium όμως παίρνει backup τα δεδομένα των εφαρμογών χωρίς να είσαι root. Κανεις λαθος !!! Δεν θελε root το mybackup pro Το εχω στα must προραμματα και ποτε δεν ημουν root Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κανεις λαθος !!! Δεν θελε root το mybackup pro Το εχω στα must προραμματα και ποτε δεν ημουν root Εσύ κάνεις λάθος. Ενώ δεν είναι απαραίτητο στην εγκατάσταση, ορισμένες λειτουργίες του (όπως αυτό που ζήτησε ο φίλος), απαιτούν root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Εσύ κάνεις λάθος. Ενώ δεν είναι απαραίτητο στην εγκατάσταση, ορισμένες λειτουργίες του (όπως αυτό που ζήτησε ο φίλος), απαιτούν root. Χωρις να ειμαι root εχω παρει backup και εχω κανει restore χωρις ποτε να εχω προβλημα.Ακομα και στις αρχικες οθονες Tο μονο που εγω δεν επλεγω ειναι οι επαφες αφου τις εχω σε gmail Edited November 7, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είναι branded cosmote ή ελληνικό (EU) ; είναι eu φαντάζομαι δεν το πήρα με σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 είναι eu φαντάζομαι δεν το πήρα με σύνδεση Δεν έχει σημασία αυτό. Branded cosmote π.χ είναι όταν υπάρχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της κοσμοτέ στην συσκευή και συνήθως υπάρχει και το σήμα της εταιρίας κατα την ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Χωρις να ειμαι root εχω παρει backup και εχω κανει restore χωρις ποτε να εχω προβλημα.Ακομα και στις αρχικες οθονες Tο μονο που εγω δεν επλεγω ειναι οι επαφες αφου τις εχω σε gmail Το παλικάρι ζήτησε αυτό που είναι στα bold. Copy paste από το mybackup pro: Το MyBackup Pro λειτουργεί σε όλες τις Android συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν ή όχι πρόσβαση root. Για χρήστες που έχουν κάνει root τις συσκευές τους: Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των apk+data, καθώς και των συνδέσμων του Android market! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Πριν αναβαθμίσω σε 4.3 εκανα συγχρονισμό με το kies για εχτρα ασφάλεια τωρα με την 4.3 θελέι το kies 3 με το οποίο συνδέω και δεν μου φαιρνει πισω τις επαφες μου.. η γενικα πως κανω επαναφορα επαφων απο το google acount? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πέρασα και εγώ στην 4.3. όλα δείχνουν να λειτουργούν καλά και ομαλά. ίσως να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα ο touchwiz αλλά δεν είμαι σίγουρος... έγινα και root οπότε όλα καλά μέχρι που έβαλα το titanium back up... Με το που το ανοίγω για πρώτη φορά και βγάζει το κλασσικό μήνυμα "αίτηση πρόσβασης root" μένει εκεί και βγαίνει από πάνω η ηλίθια ειδοποίηση του knox και πάπαλα... Έχει κανείς καμιά ιδέα; Χωρίς το titanium τι να το κάνω το root και την 4.3 ή την 4.4 ή την 4.5333... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts