jin_kazama Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Θα περιμένω τότε μέχρι αύριο για να δω τις εντυπώσεις σου. Έχω την I9505XXUBMGA. Είναι εντάξει? Σου απαντω εδω παλικαρε να ειμαστε οντοπικ. ;) Παράθεση My (next) BIG thing!!:happy: http://postimg.org/image/t43c67h4j/ http://www.youtube.com/watch?v=2LHv1FPd1Ec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλησπέρα παίδες. .χθες πέρασα με όντιν την Γερμανική 4.3..Όλα καλά μέχρι που άφησα την μπαταρία να αποφορτιστει τελείως και σήμερα κατά της 12 το έβαλα στην πρίζα και μέχρι τώρα που μιλάμε έχει πάει 89 % ...Συνήθως εκανε περίπου 2 μίση με 3 ώρες για να πάει από 0-100%...Κανείς καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλησπέρα παίδες. .χθες πέρασα με όντιν την Γερμανική 4.3..Όλα καλά μέχρι που άφησα την μπαταρία να αποφορτιστει τελείως και σήμερα κατά της 12 το έβαλα στην πρίζα και μέχρι τώρα που μιλάμε έχει πάει 89 % ...Συνήθως εκανε περίπου 2 μίση με 3 ώρες για να πάει από 0-100%...Κανείς καμιά ιδέα ? Καθάρισε τα πινάκια στο usb με λίγο καθαρό οινόπνευμα και οδοντόβουρτσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παραθέτω τα στοιχεία της συσκευής για συγκριση με τα δικά σας που δεν υπάρχει η κουκίδα.https://www.dropbox.com/s/tmr9ay30clq5ohv/2013-10-22%2012.02.33.png https://www.dropbox.com/s/j20d4j6y4kgqdun/2013-10-22%2012.02.52.png Σε οσους δεν υπάρχει η κουκίδα είστε επίσημα αναβαθμισμένοι με γερμανική συσκευη? Και σε εμενα δεν υπαρχει πλεον. Οπως τα λεει ο karn. Γερμανικη συσκευη επισημα αναβαθμισμενη εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Και σε εμενα δεν υπαρχει πλεον. Οπως τα λεει ο karn. Γερμανικη συσκευη επισημα αναβαθμισμενη εχω. Δε ξέρω τι να πω. Αν όμως είχε καταργηθεί δε θα το είχα ούτε εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Για να δειχνει την κουκιδιτσα στην lockscreen πρεπει να εχετε ενεργοποιησει την προβολη χωρις επαφη ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δε ξέρω τι να πω. Αν όμως είχε καταργηθεί δε θα το είχα ούτε εγώ. Προφανως εχεις την "προβολη χωρις επαφη" ενεργοποιημενη. Οταν εστω και μια λειτουργια αυτου του μενου ειναι ανοιχτη τοτε παιζει κανονικα. Ενω παλιοτερα ηταν ανεξαρτητο. Edit. Sorry γραφω απο κινητο και τωρα ειδα οτι υπηρξε απαντηση ακριβως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Προφανως εχεις την "προβολη χωρις επαφη" ενεργοποιημενη. Οταν εστω και μια λειτουργια αυτου του μενου ειναι ανοιχτη τοτε παιζει κανονικα. Ενω παλιοτερα ηταν ανεξαρτητο. Αααααα...Νατο. Εγω παντα κλειστα τα ειχα αυτα. Αλλα δουλευε. Αρα αλλαξε αυτο οτι τα θελει ανοιχτα για να παιζει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αααααα...Νατο. Εγω παντα κλειστα τα ειχα αυτα. Αλλα δουλευε. Αρα αλλαξε αυτο οτι τα θελει ανοιχτα για να παιζει... Βλακεια κατ εμε αλλα τελος παντων... Τουλαχιστον θα μπορουσε να βαλει μια επιλογη μονο για το συγκεκριμενο. Αnyway... ψιλοπραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καθάρισε τα πινάκια στο usb με λίγο καθαρό οινόπνευμα και οδοντόβουρτσα. Δεν υπάρχει περίπτωση λες να είναι θέμα software ε? Γιατί αν είναι θέμα πάλι με το καλώδιο θα πάμε για το τρίτο καλώδιο για φέτος. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση λες να είναι θέμα software ε? Γιατί αν είναι θέμα πάλι με το καλώδιο θα πάμε για το τρίτο καλώδιο για φέτος. . Δοκιμάζεις πρώτα τις μη δαπανηρές κινήσεις. Μπορεί να είναι επαφές, μπορεί να είναι καλώδιο, φορτιστής, ή να στρώσει ακόμα και με ένα factory reset. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Προφανως εχεις την "προβολη χωρις επαφη" ενεργοποιημενη. Οταν εστω και μια λειτουργια αυτου του μενου ειναι ανοιχτη τοτε παιζει κανονικα. Ενω παλιοτερα ηταν ανεξαρτητο. Edit. Sorry γραφω απο κινητο και τωρα ειδα οτι υπηρξε απαντηση ακριβως πριν. Αααααα...Νατο. Εγω παντα κλειστα τα ειχα αυτα. Αλλα δουλευε. Αρα αλλαξε αυτο οτι τα θελει ανοιχτα για να παιζει... Βλακεια κατ εμε αλλα τελος παντων... Τουλαχιστον θα μπορουσε να βαλει μια επιλογη μονο για το συγκεκριμενο. Αnyway... ψιλοπραγματα. Αν θελεις δεν μπορεις να απενεργοποιησεις παντελως αυτη την δυνατοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δοκιμάζεις πρώτα τις μη δαπανηρές κινήσεις. Μπορεί να είναι επαφές, μπορεί να είναι καλώδιο, φορτιστής, ή να στρώσει ακόμα και με ένα factory reset. Διαλέγεις και παίρνεις. Ευχαριστώ πολύ μπρο! !! Θα το ψάξω. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αν θελεις δεν μπορεις να απενεργοποιησεις παντελως αυτη την δυνατοτητα? Μπορεις αλλα χανεις το εφε στην lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 δειτε προσεκτικα αυτην την οθονη.Ειναι φυσιολογικο αυτο? Τρια λεπτα ο επεξεργαστης δουλευε στα 1.32ghz. Το μονο που εκανα ηταν να αλλαζω οθονες και να περιφερομαι μεσα στα settings.Απο τα 26 λεπτα ανοιχτης συσκευης...τα 16 λεπτα ειναι deep sleep kai 384ghz...τα υπολοιπα 10 λεπτα ειναι σε υψηλες συχνοτητες.Παρακαλω τη γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Για να δειχνει την κουκιδιτσα στην lockscreen πρεπει να εχετε ενεργοποιησει την προβολη χωρις επαφη ! :D Σωστος!!!!:lol: Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μπορεις αλλα χανεις το εφε στην lockscreen Ποιο εφε εννοεις ακριβως? Μπορεις να μου πεις κανενα youtube link για να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Snapdragon 800 Samsung Galaxy S4 hits Europe!!!!!!!!!!! http://www.gsmarena.com/samsung_i9506_galaxy_s4_lte_with_snapdragon_800_hits_europe-news-7031.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Δηλαδη αυτο το νεο μοντελο i9506 απλα θα εχει το νεο chipset της samsung που εχει καιτο νεο nexus 5 και μερικα ποιο νεα κινητα και ο επεξεργαστης απλα θα ειναι συγχρονισμενος στα 2.3ghz σε αντιθεση με τα 1.9ghz που ειναι του i9505. Οριστε και ενα συγκριτικο αναμεσα στα δυο μοντελα. Αυτο αναμενετε να ερθει ελλαδα και αν ναι σε τι κοστολογιο? Edited October 22, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimospl Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σε περίπτωση που σβήσουμε τα κλειδωμένα Apps με χρήση του Titanium Back, το Odin, κάνοντας ξανά εγκατάσταση του Stock Firmware μπορεί να φέρει το τηλέφωνο στην αρχική κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ναι, θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) καλησπερα σε ολους. σημερα παρελαβα ενα s4 απο πασιγνωστο σκρουτζομαγαζο και εχω την εντυπωση οτι ειναι ανοιγμενη η συσκευασια και χρησιμοποιημενο το κινητο. και εξηγουμαι: το λευκο αυτοκολλητο ασφαλειας στο κουτι ανοιξε πανευκολα, με μηδενικη αντισταση. υπηρχαν σκονες και βρωμιτσες κατω απο το αυτοκολλητο της οθονης (στην πανω αριστερη γωνια), και το λεπτο αυτοκολλητο στο πλαι, κατω απο τα volume κουμπακια, ηταν κατα το ημισυ βγαλμενο και τσαλακωμενο. τελος, στην πανω δεξια γωνια, στο "μεταλλικο" bezel εχει μια απειροελαχιστη γρατζουνια, την οποια προσεξα επειδη μου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια.. τι κανω ρε παιδια???:blink: μου την εχει βαρεσει απιστευτα.. ειχα 3 χρονια να αλλαξω κινητο, και μαζευα λεφτα ενα χρονο για να το παρω... και επειδη ξεω οτι πολλες φορες πασαρουν κινητα βιτρινας για σφραγισμενα, επεμεινα στον πωλητη που μιλησα τηλεφωνικα οτι με ενδιαφερει ολοκαινουρια συσκευη....ειλικρινα εχω στενοχωρηθει παρα πολυ... Edited October 22, 2013 by maximillian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 τους πηρες τηλεφωνο να τους το πεις?απο που το πηρες ?για να μην την πατήσει και αλλος το λεω .πες το εστω και σε πμ σε αυτους που σου το ζητήσουν γιατι θελουν να παρουν . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 μεχρι να επιβεβαιωσω κατι δεν θελω να πω ανοιχτα ονομα καταστηματος..αν μου ζητηθει με προσωπικο μηνυμα θα απαντησω βεβαια.. τωρα το ανοιξα το κουτι. αυριο θα τους παρω τηλ.... Δεν σας ανεφερα οτι οταν το ανοιξα ηθελε κανονικα να του κανω τις αρχικες ρυθμισεις, αλλα αυτο δεν σημαινει και κατι απαραιτητα...υπαρχει καποιος τροπος να δω αν εχει δουλεψει πριν απο εμενα??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Αν το κάνεις hard reset θα πρέπει να κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις. Οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν έχει δουλευτεί ή όχι. Πάρε αύριο το κατάστημα και ζήτα αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts