Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά πως μπορώ να δω το CSC

Πληκτρολογώντας *#1234# ή συνδέοντας την συσκευή στο kies

Samsung galaxy s21+

To IMEI να αναγράφεται στην απόδειξη και η εγγύηση ισχύει κανονικά.

Γιατί άμα δεν αναγράφεται δεν ισχύει η εγγύηση?

Γιατί άμα δεν αναγράφεται δεν ισχύει η εγγύηση?

Νομίζω πως όχι... Δλδ αν αναγράφει η απόδειξη σκέτο samsung galaxy s4 i9505 πως θα ξέρουν ότι είναι το δικό σου και όχι το δικό μου...;;;

Νομίζω πως όχι... Δλδ αν αναγράφει η απόδειξη σκέτο samsung galaxy s4 i9505 πως θα ξέρουν ότι είναι το δικό σου και όχι το δικό μου...;;;

Αν η απόδειξη είναι ταμειακής μηχανής (όχι μηχανογραφημένη), γράφει την αξία του κινητού (χωρίς να αναγράφει μοντέλο/περιγραφή) και από πίσω χειρόγραφα το IMEI με σφραγίδα του μαγαζιού και υπογραφή; Ρωτάω γιατί σήμερα είδα μια τέτοιου είδους απόδειξη από σχετικά γνωστό σκρουτζομάγαζο.

Αν η απόδειξη είναι ταμειακής μηχανής (όχι μηχανογραφημένη), γράφει την αξία του κινητού (χωρίς να αναγράφει μοντέλο/περιγραφή) και από πίσω χειρόγραφα το IMEI με σφραγίδα του μαγαζιού και υπογραφή; Ρωτάω γιατί σήμερα είδα μια τέτοιου είδους απόδειξη από σχετικά γνωστό σκρουτζομάγαζο.

Χωρίς να είμαι Samsung, δε νομίζω να μπορούσε να μη την δεχτεί.

αυτη εδω ειναι η επισημη γερμανικη ρομ??

Model: GT-I9505

Country: Germany

Version: Android 4.3

Changelist: 1869009

Build date: Sun, 13 Oct 2013 09:54:31 +0000

Product Code: DBT

PDA: I9505XXUEMJ5

CSC: I9505OXAEMJ5

MODEM: I9505XXUEMJ5

μπορω μετα να το ξανακανω ρουτ οπως με την 4.2.2.??? εμενα ηταν αγορασμενο απο birdphone και ηταν γαλικο πρεπει να προσεξω τιποτα αλλο???

μου έπαθε ζημιά :( :( :( τα πλήκτρα και το power και το menu το ένα κάνει ένα ήχο όπως τα πλήκτρα του 3310 και είναι ψηλό βυθισμένο μέσα και τ άλλο μόνο τον ήχο τι να πω θα πάω στην στο σέρβις για επιδιόρθωση και αυτά χωρίς να πέσει και πάντα με θήκη

αυτη εδω ειναι η επισημη γερμανικη ρομ??

Model: GT-I9505

Country: Germany

Version: Android 4.3

Changelist: 1869009

Build date: Sun, 13 Oct 2013 09:54:31 +0000

Product Code: DBT

PDA: I9505XXUEMJ5

CSC: I9505OXAEMJ5

MODEM: I9505XXUEMJ5

μπορω μετα να το ξανακανω ρουτ οπως με την 4.2.2.??? εμενα ηταν αγορασμενο απο birdphone και ηταν γαλικο πρεπει να προσεξω τιποτα αλλο???

Αυτη είναι ,root γίνεται ,υποθέτω οτι έχει γράψει το knox σου.

Η official 4.3 δεν ειναι το ίδιο όπως την leaked και δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στην 4.2 .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά εγώ έχω χαμηλό σήμα wifi και γενικα σημα στο τηλέφωνο. Στο ίδιο σημείο με iphone 4 έχω 3 γραμμές και με το s4 2/4 (wifi). Το τηλέφωνο πολλές φορές δεν πιάνει καθόλου σήμα ενώ με iphone 4 έχω έστω και μια γραμμή (γενικό πρόβλημα της κοσμοτε στην περιοχη)

Παιδιά εγώ έχω χαμηλό σήμα wifi και γενικα σημα στο τηλέφωνο. Στο ίδιο σημείο με iphone 4 έχω 3 γραμμές και με το s4 2/4 (wifi). Το τηλέφωνο πολλές φορές δεν πιάνει καθόλου σήμα ενώ με iphone 4 έχω έστω και μια γραμμή (γενικό πρόβλημα της κοσμοτε στην περιοχη)

Οι γραμμές δεν λένε τίποτα. Ισχύ σε dB είδες να μας πείς? Στο android το βλέπεις στο about -> phone status. Και μία συμβουλή όχι μόνο προς εσένα. Μην είστε τόσο ψείρες. Αν δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με κάτι ή αν σε καλύπτει δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάθεσαι να τσεκάρεις με άλλο τηλέφωνο.

Και πόσο μάλλον το σήμα που το τσεκάρεις με γραμμές όπου υπάρχει να έχουν και διαφορετική διαβάθμιση και(δεν λέω ότι είναι έτσι) π.χ. 2 γραμμές στο S4 να είναι 3 γραμμές στο iphone. Και μάλιστα αν στο πάω αναλογικά! Λές στο S4 έχεις 2/4 δηλαδή στη μέση. Στο iphone 3! όπου το μέγιστο είναι το 5 άρα πάλι στη μέση γιατί εύκολα μπορεί το 2,5 να απεικονίζεται ως 3 και όχι 2.

Google Pixel 9 Pro XL

Οποια Rom κι αν περασω...εκτος απο official 4.3...δεν εχω ηχο.τι παιζει ρε παιδια?

To baseband προφανως. Ειχες περασει το modem mj5?

Μάριος...

Αυτη είναι ,root γίνεται ,υποθέτω οτι έχει γράψει το knox σου.

Η official 4.3 δεν ειναι το ίδιο όπως την leaked και δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στην 4.2 .

Καλημέρα όταν το πήρα δε είχα ιδέα περί knox δηλαδή έχω χάσει την εγγύηση για πάντα τώρα;; πώς μπορώ να δω αν έχει γράψει ο knox μου;;;; αν δε έχει γράψει να το αφήσω με 4.2.2;; θέλω να είμαι ρουτ.....

Καλημέρα όταν το πήρα δε είχα ιδέα περί knox δηλαδή έχω χάσει την εγγύηση για πάντα τώρα;; πώς μπορώ να δω αν έχει γράψει ο knox μου;;;; αν δε έχει γράψει να το αφήσω με 4.2.2;; θέλω να είμαι ρουτ.....

Διάβασε το θέμα για το knox.

Για όποιον έχει την ίδια απορία, επικοινώνησα με Omnitech και Smartec και μου απάντησαν ότι τέτοιου είδους αποδείξεις γίνονται δεκτές για εγγύηση.

Για όποιον έχει την ίδια απορία, επικοινώνησα με Omnitech και Smartec και μου απάντησαν ότι τέτοιου είδους αποδείξεις γίνονται δεκτές για εγγύηση.

Σε άλλη εταιρία (που αγόρασα εγώ) η απόδειξη χωρίς Imei που απλά έγραφε τι και πόσο αγοράστηκε έγινε κανονικά δέκτη χωρίς κανένα παρατράγουδο. Μάλιστα σε μένα όπου έγινε αντικατάστασή της το να έγραφε πάνω το Imei θα ήταν εντελώς άχρηστο.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ,ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ(9500) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ.

ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ,ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΑ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΝΗΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ.ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ S3 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΙΣ ΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser
Κεφαλαία Γράμματα

Σε άλλη εταιρία (που αγόρασα εγώ) η απόδειξη χωρίς Imei που απλά έγραφε τι και πόσο αγοράστηκε έγινε κανονικά δέκτη χωρίς κανένα παρατράγουδο. Μάλιστα σε μένα όπου έγινε αντικατάστασή της το να έγραφε πάνω το Imei θα ήταν εντελώς άχρηστο.

Δε κατάλαβα τι σχέση έχει το επειδή έγινε αντικατάσταση το ΙΜΕΙ είναι άχρηστο.

Να γιατί ζητάνε το ΙΜΕΙ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4963580#post4963580

Εσύ αν το πας εκεί που το αγόρασες, γράφει δε γράφει το ΙΜΕΙ, είναι υποχρεωμένοι να στο καλύψουν.

Εξάλλου αν σου πούλησαν π.χ. 2 ίδια τηλέφωνα σε διαφορετικό χρόνο και στο ένα έχει λήξει, ενώ στο άλλο όχι η εγγύηση, πρόβλημα τους που δε μπορούν να το διαπιστώσουν ποιο απ' όλα είναι, γιατί έγινε με δική τους ευθύνη.

Αν το πας όμως απευθείας σε εξουσιοδοτημένο ή στη Samsung, θα σου ζητήσουν όμως την αναγραφή του.

Δε κατάλαβα τι σχέση έχει το επειδή έγινε αντικατάσταση το ΙΜΕΙ είναι άχρηστο.

Να γιατί ζητάνε το ΙΜΕΙ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4963580#post4963580

Εσύ αν το πας εκεί που το αγόρασες, γράφει δε γράφει το ΙΜΕΙ, είναι υποχρεωμένοι να στο καλύψουν.

Εξάλλου αν σου πούλησαν π.χ. 2 ίδια τηλέφωνα σε διαφορετικό χρόνο και στο ένα έχει λήξει, ενώ στο άλλο όχι η εγγύηση, πρόβλημα τους που δε μπορούν να το διαπιστώσουν ποιο απ' όλα είναι, γιατί έγινε με δική τους ευθύνη.

Αν το πας όμως απευθείας σε εξουσιοδοτημένο ή στη Samsung, θα σου ζητήσουν όμως την αναγραφή του.

Δε διαφωνούμε. Εμένα μου έδωσαν απόδειξη χωρίς Imei (αλλά στο όνομα μου). Θα πρέπει να έχω τέτοια εμπειρία ώστε να το απαιτώ; Και που ξέρω εγώ πως λειτουργούν αυτοί; Καλό είναι βέβαια να το ζητάμε (εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω από δω και πέρα) αλλά όχι και να μην μου το καλύπτουν επειδή ο πωλητής δεν το φρόντισε. Θα σκέφτομαι σαν πελάτης... Θα σκέφτομαι και σαν πωλητής; Ε όχι...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Οι γραμμές δεν λένε τίποτα. Ισχύ σε dB είδες να μας πείς? Στο android το βλέπεις στο about -> phone status. Και μία συμβουλή όχι μόνο προς εσένα. Μην είστε τόσο ψείρες. Αν δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με κάτι ή αν σε καλύπτει δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάθεσαι να τσεκάρεις με άλλο τηλέφωνο.

Και πόσο μάλλον το σήμα που το τσεκάρεις με γραμμές όπου υπάρχει να έχουν και διαφορετική διαβάθμιση και(δεν λέω ότι είναι έτσι) π.χ. 2 γραμμές στο S4 να είναι 3 γραμμές στο iphone. Και μάλιστα αν στο πάω αναλογικά! Λές στο S4 έχεις 2/4 δηλαδή στη μέση. Στο iphone 3! όπου το μέγιστο είναι το 5 άρα πάλι στη μέση γιατί εύκολα μπορεί το 2,5 να απεικονίζεται ως 3 και όχι 2.

Το λέω γιατι έχω θέμα. Με το s4 με το ζόρι σερφαρω ενώ με τα αλλά είναι κομπλέ. Τώρα πχ είμαι δίπλα στο ρουτερ και ενώ θα έπρεπε να έχω φουλ σήμα έχω μείον μια γραμμή.

Διάβασε το θέμα για το knox.

πολυ ωραια διαβασα το θεμα με το knox εβαλα το κινητο μου σε download mode και δεν βλεπω να γραφει πουθενα Knox warranty void: 0x0 οποτε μενω σε αυτην που εχω τουλαχιστον μεχρι να ληξει η εγγυηση του κινητου μου η περναω μονο καστομ ρομς που δεν περιεχουν τον knox φανταζομαι ωμεγα ρομς η cyanomode σωστα το λεω??????????? :blink::cry:

πολυ ωραια διαβασα το θεμα με το knox εβαλα το κινητο μου σε download mode και δεν βλεπω να γραφει πουθενα Knox warranty void: 0x0 οποτε μενω σε αυτην που εχω τουλαχιστον μεχρι να ληξει η εγγυηση του κινητου μου η περναω μονο καστομ ρομς που δεν περιεχουν τον knox φανταζομαι ωμεγα ρομς η cyanomode σωστα το λεω??????????? :blink::cry:

Οποιαδήποτε Samsung based custom rom εκτός από 4.3 και οποιαδήποτε cyanogenmod.

Το λέω γιατι έχω θέμα. Με το s4 με το ζόρι σερφαρω ενώ με τα αλλά είναι κομπλέ. Τώρα πχ είμαι δίπλα στο ρουτερ και ενώ θα έπρεπε να έχω φουλ σήμα έχω μείον μια γραμμή.

Θα στο επαναλάβω αν και το να είσαι δίπλα όντως είναι περίεργο αν μην δείχνει φουλ ανεξάρτητα με άλλα κινητά! Αλλά μέτρησες ισχύ σήματος. Πρέπει να υπάρχουν και εφαρμογές που να στο δείχνουν... Οι μπάρες από μόνες τους δεν λένε πολλά

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα!!

μια ερωτηση στο πληκτρολογιο στα μηνυματα προστεθηκε μετα την αναβαθμιση μια επιλογη που εχει διαφορα emoticons αλλα οταν βαζουμε καποιο σε μηνυμα το χρεωνει σαν mms εχει καπου επιλογη να αλλαζει η ετσι ειναι? :O

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)