Guest maklovinsam Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) καλησπερα σας,πριν λιγο παρελαβα το σ4 κ ολα μια χαρα,απλα εχω μια αποροια..(χαζη ερωτηση).εκει που κουμπωνει επανω στην συσκευη το καλωδιο του φορτιστη,το mιcro ucb μπαινει καπως ανετα μεσα,κανει παντως κανονικα κλικ,ενω στο σ3 που ειχα εμπαινα πιο σφηκτα μεσα.δεν νομιζω να εχει θεμα ε?σας ευχαριστω κ παλι κ καλο σας απογευμα. Edited September 18, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Βάλτο και αγγελία. Μήπως κάποιος έχει λευκό κ θέλει μαύρο :) Πλακα πλακα εγω εχω λευκο και θα ηθελα μαυρο....γι'αυτο και αλλαξα το καπακι σε μαυρο,ετσι για να μου φυγει το αχτι :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNY5874 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλησπερα 1.Παταω *#0228# και δεν μπορω βλεπω την θερμοκρασια.Σε ποιο σημειο την γραφει? 2.Πως κανω screen shot!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλησπερα 1.Παταω *#0228# και δεν μπορω βλεπω την θερμοκρασια.Σε ποιο σημειο την γραφει? 2.Πως κανω screen shot!!! 1)Διαβασε το FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 2) How to take a screenshot on a Galaxy S4 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να παρθεί πλήρες Back Up στο Galaxy S4 δηλ σαν το image που παίρνουμε στα Windows ( όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους ).Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να παρθεί πλήρες Back Up στο Galaxy S4 δηλ σαν το image που παίρνουμε στα Windows ( όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους ).Ευχαριστώ. Nandroid backup...Βεβαια θελει root ετσι? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ενα πραγμα εχω να πω.μετα την αναβάθμιση το κιν κολλάει και μου εχει σπασει τα νεύρα. . Ασε που οταν το εχω 4g το σημα δεν υπαρχει..ενώ οταν ειναι 3g το σημα ειναι μια χαρα..εχει κανενας τετοιο θεμα?? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minakipap Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ρε παιδια, μηπως κανεις ξερει πως να μεταφερω τα videos που χω τραβηξει απο το Σ4 στον υπολογιστη? συνδεω το UsB αλλα μου δειχνει μονο τις φωτο και πρεπει γενικα να αδειασω χωρο απο τη συσκευη μ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ρε παιδια, μηπως κανεις ξερει πως να μεταφερω τα videos που χω τραβηξει απο το Σ4 στον υπολογιστη? συνδεω το UsB αλλα μου δειχνει μονο τις φωτο και πρεπει γενικα να αδειασω χωρο απο τη συσκευη μ! που τα εχεις σωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minakipap Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 που τα εχεις σωσει? τα εχω στη μνημη του κινητου.. δεν εχω βαλει ακομη sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις πως τα πάει το κινητό όσων αφορά τα θεματάκια που είχε με lag και υπερθέρμανση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetsavo Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ SAMSUNG GALAXY S4 ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ειναι γνησιο τηλεφωνο? Αν ναι χαλαλι τα 600 ευρω..:mad: Οτι και να συμβαινει τα παιδια εδω γνωμες θα σου πουν. Πηγαινετο εκει που το αγορασες να στο αλλαξουν η φτιαξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις πως τα πάει το κινητό όσων αφορά τα θεματάκια που είχε με lag και υπερθέρμανση; λοιπον μετα απο μια βδομαδα που το εχω στα χερια μου και ενω το εχω συνεχεια στην εξηκονομηση ενεργειας μερικες φορες οπως το κραταω νιωθω υπερβολικη ζεστη στα δακτυλα μου το εχω δει αρκετες φορες 40 + κελσιου ενω σχεδον μονιμα ειναι στους 35 κελσιου νομιζω πολυ ζεστο ειναι συνεχεια οσο για τα lag κανει μερικα ευτυχως σε ανεκτα επιπεδα...... οριακα..... ηδη σκευτομαι για καστομ ρομ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ SAMSUNG GALAXY S4 ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λογικα προβλημα με την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Με 30+ εξωτερικη ποσο περιμενεις να δεις φιλε μου? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εγω παντως παω πολυ καλα απο θερμοκρασια.πολυ καλυτερα απο s3 σε σημειο που με εκπλησει Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα !! Δεν λειτουργεί ξαφνικά η επιλογή έξυπνη κυλιση ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει ?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα! Προσπαθώ εδώ κ αρκετή ώρα να εγκαταστήσω το ΚΙΕΣ αλλά διαρκώς λέει το απίστευτο, ότι το pc μου ΔΕΝ είναι συνδεδεμένο στο ιντερνετ! Μη ρωτάτε τώρα πώς κάνω browsing αυτή τη στιγμη... Υπάρχει κάποιο γνωστό conflict με το κιες; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 λοιπον μετα απο μια βδομαδα που το εχω στα χερια μου και ενω το εχω συνεχεια στην εξηκονομηση ενεργειας μερικες φορες οπως το κραταω νιωθω υπερβολικη ζεστη στα δακτυλα μου το εχω δει αρκετες φορες 40 + κελσιου ενω σχεδον μονιμα ειναι στους 35 κελσιου νομιζω πολυ ζεστο ειναι συνεχεια οσο για τα lag κανει μερικα ευτυχως σε ανεκτα επιπεδα...... οριακα..... ηδη σκευτομαι για καστομ ρομ..... Παντως και εγω μετα την τελευταια αναβαθμιση βλεπω lag στην κυλιση κυριως που δεν εβλεπα.Εκανα επαναφορα εγοστασιακων και το στησα απ την αρχη και βλεπω μια ψιλοβελτιωση.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παντως και εγω μετα την τελευταια αναβαθμιση βλεπω lag στην κυλιση κυριως που δεν εβλεπα.Εκανα επαναφορα εγοστασιακων και το στησα απ την αρχη και βλεπω μια ψιλοβελτιωση.... H τελευταια αναβαθμιση της Samsung δεν ειναι καλη...εχει προβληματα. εγω δεν την εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ποια εννοείς τελευταία; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Δοκίμασε να κάνεις ένα factory reset και να περάσεις με odin την τελευταία έκδοση και αν με χωρίς να έχεις τίποτα μέσα δεν στρώσει τότε δοκίμασε μια άλλη μπαταρία .Αν και πάλι δεν διορθωθεί το πρόβλημα δεν βλέπω κάποια άλλη λύση από το να πρέπει να πάει στο service. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Εναλλακτικά το Titanium back up με έχει σώσει πολάκις φορές . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts