mphx Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Την περασα και γω..νερακι παει το κινητο ..ακομα και με το touchwiz..αν και εβαλα το nova μιας και το εχω αγορασμενο...γενικοτερα ομως εχει μια αλλη αισθηση το κινητο... Οσο για την αφυπνιση , δεν γνωριζω , δεν το τσεκαρα , ειδωμεν στην πορεια... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) μολις την εβαλα για να δουμε εχει και τα wallpapers της black edition . Aπο σταθεροτητα μπαταρια κλπ δεν ξερω ακομα να σας πω . Περισσοτερα αυριο :D χμμ ο αμα παμε στα "ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ" και Μπαταρια δεν λειτουργει σωστα.. ειναι 50% η μπαταρια και λεει : Απομενουν περιπου 1 ωρα και 49 λεπτα. χμμ ο αμα παμε στα "ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ" και Μπαταρια δεν λειτουργει σωστα.. ειναι 50% η μπαταρια και λεει : Απομενουν περιπου 1 ωρα και 49 λεπτα. Παντως μου κανει εντυπωση... η 1η εκδοση (_I9505XXUHOA7) ειχε 4 αρχεια να περασουμε.. ενω η I9505XXUHOB7 εχει μονο 1 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited March 15, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παντως μου κανει εντυπωση... η 1η εκδοση (_I9505XXUHOA7) ειχε 4 αρχεια να περασουμε.. ενω η I9505XXUHOB7 εχει μονο 1 Φίλε μου τα 4 αρχεία είναι ενσωματωμένα σε ένα, έτσι είναι όταν γίνεται επίσημο release του λογισμικού. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για οσους εχουν περασει τις επισημες 5 & 5.01 μπορουν να μας πουν αν ειδανε τρελες διαφορες με οποιαδηποτε 4.x.x εκδοση android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδια η γυναικα μου εχει το s4 laflair edition το ροζ.Μπορω να της περασω αυτη τη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 βγηκε και επισημα για το black edition η 5,01 για Αγγλια BTU PDA I9505XXUHOB7 CSC I9505YXYHOB5 με αθορυβη λειτουργια και bug fixes !!! Nομιζω ταιριαζει και στα κανονικα 9505 καθως ειναι το ιδιο κινητο Λοιπον μετα απο μια μερα χρησης : το κινητο παει σφαιρα , και η μπαταρια ειναι στο 89% και λεει απομενουν 3 μερες !!! Οσο για την μπαταρια θα περιμενω να περασει καμμια εβδομαδα μηπως και στρωσει γιατι 3 μερες απομενουν ειναι λιγο τρελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά εμένα ειναιBlack edition i9505xxugng8 Μπορώ να την βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδες καλημερα...εμεις που ειχαμε βαλει την γερμανικη εκδοση πως κανουμε εγκατασταση; και καιτι ακομα ειναι συμβατο με συσκευες που δεν ειναι black edition? με το re-partition τι κανουμε τωρα; το επιλεγουμε η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 παιδες καλημερα...εμεις που ειχαμε βαλει την γερμανικη εκδοση πως κανουμε εγκατασταση; και καιτι ακομα ειναι συμβατο με συσκευες που δεν ειναι black edition? με το re-partition τι κανουμε τωρα; το επιλεγουμε η οχι; λοιπον φιλε μου εγω εχω κανονικο 9505 οχι το black edition και την φλασαρα κανονικα ετσι και αλλιως ειναι ιδια τηλεφωνα . Απλα φλασαρεις εσυ το αρχειο tar με το odin 3.09 sth θεση ap . Πριν και μετα το φλασαρισμα επαναφορα εργ. ρυθμισεων και ολα κομπλε Δεν επιλεγεις τωρα repartition καθως δεν υπαρχει αρχειο pit . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 λοιπον φιλε μου εγω εχω κανονικο 9505 οχι το black edition και την φλασαρα κανονικα ετσι και αλλιως ειναι ιδια τηλεφωνα . Απλα φλασαρεις εσυ το αρχειο tar με το odin 3.09 sth θεση ap . Πριν και μετα το φλασαρισμα επαναφορα εργ. ρυθμισεων και ολα κομπλε Δεν επιλεγεις τωρα repartition καθως δεν υπαρχει αρχειο pit . επαναφορα εκανες μεσα απο τις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 επαναφορα εκανες μεσα απο τις ρυθμισεις; ναι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ναι φιλε μου και κατι τελευταιο πριν αρχισω το φλασαρισμα το τηλεφωνο σου ειναι αγγλικο ή δεν παιζει ρολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 και κατι τελευταιο πριν αρχισω το φλασαρισμα το τηλεφωνο σου ειναι αγγλικο ή δεν παιζει ρολο; διαβασε λιγο αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412543 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Γιατι δεν μπορω να εμφαν7σω τον καιρο στην οθονη κλειδωματος ενω στην leaked το ειχα κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmin Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Εγω ήμουν σε cyanogen daily builds έκανα factory reset πέρασα κανονικα με Odin την νέα rom ξαναέκανα factory reset αλλα δεν μου ενεργοποιείται το wifi. Εχω black edition 9505. Ξέρει κανεις κάποια λύση? ευχαριστω Ok κατι πρέπει να είχε παει στραβά στο φλασαρισμα. Το ξαναφλασαρα και τώρα δουλεύει μια χαρά. Απλά σε σχέση με cyanogen είναι πολυ πιο αργό. Απλά καμία άλλη εφαρμογή φωτό δεν είναι σαν την αυθεντική Edited March 15, 2015 by Sofos_5 Συνένωση Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Την έβαλα πάνω από την Γερμανική leaked χωρίς factory reset και απλά το κινητό ''πετάει''. Επίσης, η αθόρυβη λειτουργία ''επέστρεψε''. και εγω την εβαλα πανω απο την γερμανικη.. εκανα ομως factory reset .. ομως εχει ενα κουφο στην μπαταρια.. στις πληροφοριες ενω ειναι 91% απομενουν 4 ωρες.. τι κουφο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 και εγω την εβαλα πανω απο την γερμανικη.. εκανα ομως factory reset .. ομως εχει ενα κουφο στην μπαταρια.. στις πληροφοριες ενω ειναι 91% απομενουν 4 ωρες.. τι κουφο? Τις πρωτες ωρες που την περασα και το σκαλιζα ελεγε και σε μενα κατι κουλα ..π.χ. 99% και υπολοιπο 24ωρες..σημερα λεει 82% και υπολοιπο 5 μερες :) ισως εχει να κανει με τον "εκτιμωμενο" χρονο που θα κρατησει η μπαταρια βασει του σκαλισματος...σημερα ολη μερα που ειναι 99% σε αδρανεια..κλειστη οθονη..μου βγαζει 5 μερες.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Τις πρωτες ωρες που την περασα και το σκαλιζα ελεγε και σε μενα κατι κουλα ..π.χ. 99% και υπολοιπο 24ωρες..σημερα λεει 82% και υπολοιπο 5 μερες :) ισως εχει να κανει με τον "εκτιμωμενο" χρονο που θα κρατησει η μπαταρια βασει του σκαλισματος...σημερα ολη μερα που ειναι 99% σε αδρανεια..κλειστη οθονη..μου βγαζει 5 μερες.... παντως η εκδοση πλεον ειναι ΕΠΙΣΙΜΗ !! οποτε δεν μπορει κανεις να πει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Την πέρασα κι εγώ πάνω από τη γερμανική με Odin3_v3.10.6 και εξαλείφθηκε το πρόβλημα που είχα με τις κλήσεις SIP. Τώρα καλεί και δέχεται κλήσεις κανονικά. Έφυγαν και κάποιες εφαρμογές που είχαν περαστεί με τη γερμανική, όπως η Bild. Λέτε να είναι δάκτυλος του Βαρουφάκη; Επίσης σαν χώρα εμφανίζεται η Αυστρία στο Samsung info. Edited March 16, 2015 by nikomas50 Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Βγήκε και η αγγλική για το απλό i9505. Η προηγούμενη ήταν για τη Black Edition. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Την πέρασα κι εγώ πάνω από τη γερμανική με Odin3_v3.10.6 και εξαλείφθηκε το πρόβλημα που είχα με τις κλήσεις SIP. Τώρα καλεί και δέχεται κλήσεις κανονικά. Έφυγαν και κάποιες εφαρμογές που είχαν περαστεί με τη γερμανική, όπως η Bild. Λέτε να είναι δάκτυλος του Βαρουφάκη; Επίσης σαν χώρα εμφανίζεται η Αυστρία στο Samsung info. Το δικό μου τηλέφωνο ενώ είναι Αυστριακό (Black Edition) και σαν χώρα μετά το update μου εμφανίζει την Ελβετία. Παρόλα αυτά λένε ότι είναι για Αγγλία (ΒΤU). Τι στο καλό έχει κάνει η σαμμυ ποιος ξέρει ή μάλλον νομίζω πως το λογισμικό είναι ενιαίο και με κάποια στοιχεία που παίρνει κατά την εγκατάσταση προσδιορίζει τη χώρα, όχι όμως σωστά όπως φαίνεται. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Βγήκε και η αγγλική για το απλό i9505. Η προηγούμενη ήταν για τη Black Edition. η κανονικη εχει csc ΟΒ4 ενω η black edition ΟΒ5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 η κανονικη εχει csc ΟΒ4 ενω η black edition ΟΒ5 Καλήμερα εγώ τώρα πια να φλασαρω την κανονική η την black edition που την έχω κατεβάσει από χθες άλλα δεν πρόλαβα να την περάσω εχει διάφορα απο το απλό? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Καλήμερα εγώ τώρα πια να φλασαρω την κανονική η την black edition που την έχω κατεβάσει από χθες άλλα δεν πρόλαβα να την περάσω εχει διάφορα απο το απλό? Νομίζω ότι οι μόνες διαφορές είναι στον ήχο έναρξης και στα wallpapers. Αυτό χωρίς να είμαι βέβαιος. Στο παρελθόν είχα περάσει και τις τρεις εκδόσεις 4.4.2 για Ελλάδα (EUR, COS & VOD) και δεν είχα δει άλλες διαφορές. Μπορείς άφοβα να περάσεις οποιαδήποτε από τις δύο χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία. Το δικό μου είναι απλό και πέρασα τη Black Edition. Edited March 16, 2015 by nikomas50 Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Νομίζω ότι οι μόνες διαφορές είναι στον ήχο έναρξης και στα wallpapers. Αυτό χωρίς να είμαι βέβαιος. Στο παρελθόν είχα περάσει και τις τρεις εκδόσεις 4.4.2 για Ελλάδα (EUR.COS & VOD) και δεν είχα δει άλλες διαφορές. Μπορείς άφοβα να περάσεις οποιαδήποτε από τις δύο χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία. Οχι δεν ειπα οτι θα εχει πρόβλημα στη λειτουργιά αυτο το γνωριζω άλλωστε το ιδιο τηλέφωνο ειναι....Αλλα αφου βγήκε η κανονική θα την ξανά κατεβάσω να μην χαλάσω και τη μόστρα!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts