MARIOSVRS Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ξερει κανεις κανενα widget που να δειχνει τις επαφες με φωτογραφιες για γρηγορη κληση σαν αυτο στο sense 5?Και να δουλευει και σωστα γιατι οσα βρηκα ψιλοκολανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ξερει κανεις κανενα widget που να δειχνει τις επαφες με φωτογραφιες για γρηγορη κληση σαν αυτο στο sense 5?Και να δουλευει και σωστα γιατι οσα βρηκα ψιλοκολανε. Αν έχεις touchwiz μπορείς να βάλεις widget (είτε contact είτε direct dial) στο home screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα και απο μενα! Η πλαινη μπαρα στις ρυθμισεις σε εσας αλλαζει χρωμα απο γκρι σε μπλε οταν την πατατε??? Ενας φιλος μου ειπε προχθες οτι η δικη του δεν αλλαζει. Εμενα οταν αλλαζει σε μπλε ανεβοκατεβαινει πιο γρηγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Η διαγραφη των δεδομενων και cache των εφαρμογών βοηθάνε σε κατι ρε παιδια όπως παράδειγμα μπορει να γινει πιο γρηγορη η συσκευη???Λεω εγω τωρα αν και δεν είμαι και πολύ σχετικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω , στο s4 που πήρα έχει την τελευταία γερμανική 4.4.2 αν φλασάρω την τελευταία γαλλική 4.4.2 θα γράψει ο knox?θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει. δεν το έχω ρουταρει θέλω μόνο να αλλάξω χώρα προέλευσης λογισμικού μπας κ εμφανιστούν οι συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Είναι η πέμπτη απάντηση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365151 Αν και τρέχει τέλεια το xbmc οπότε δε χρειάζεσαι τίποτα από flash: http://osarena.net/hacks-guides/how-to-egkatastasi-xbmc-gia-tenies-ke-live-streaming-se-ubuntulinux.htmlευχαριστωωω!!!! Edited May 6, 2014 by nikpaok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω , στο s4 που πήρα έχει την τελευταία γερμανική 4.4.2 αν φλασάρω την τελευταία γαλλική 4.4.2 θα γράψει ο knox?θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει. δεν το έχω ρουταρει θέλω μόνο να αλλάξω χώρα προέλευσης λογισμικού μπας κ εμφανιστούν οι συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος Όχι έχει απαντηθεί άπειρες φορές! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Αν έχεις touchwiz μπορείς να βάλεις widget (είτε contact είτε direct dial) στο home screen Αν δεν κανω λαθος με αυτο τον τροπο βαζεις μια μια επαφή εγω ηθελα κατι σαν αuτο που ειχα στο htc one x που σου εβγαζε ολες τις αγαπημενες επαφες σε ενα ομορφο widget με τις φωτογραφίες τους. Πηρα προσφατα το galaxy s4 και δεν έχω εξοικειωθεί με το touchwiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Η διαγραφη των δεδομενων και cache των εφαρμογών βοηθάνε σε κατι ρε παιδια όπως παράδειγμα μπορει να γινει πιο γρηγορη η συσκευη???Λεω εγω τωρα αν και δεν είμαι και πολύ σχετικος. Γενικά όχι.. Από εκεί και πέρα εξαρτάται κιόλας από τη περίπτωση. Αν π.χ. μια εφαρμογή σου κολλάει και δημιουργεί γενικότερα προβλήματα στη συσκευή σου φυσικά μια εκκαθάριση υπάρχει περίπτωση να σου λύσει το πρόβλημα. Εκκαθάριση δεδομένων βέβαια σημαίνει αυτομάτως και διαγραφή τυχόν ρυθμίσεων σου, διαλόγων κτλ της εν λόγω εφαρμογής. Αν δεν κανω λαθος με αυτο τον τροπο βαζεις μια μια επαφή εγω ηθελα κατι σαν αuτο που ειχα στο htc one x που σου εβγαζε ολες τις αγαπημενες επαφες σε ενα ομορφο widget με τις φωτογραφίες τους. Πηρα προσφατα το galaxy s4 και δεν έχω εξοικειωθεί με το touchwiz Δοκίμασε αυτή μήπως σου κάνει : Photo Contacts Widget Αν όχι θα σου συνιστούσα να ρωτήσεις στο ανάλογο θέμα - Android Προτάσεις, γενικές εφαρμογές - μήπως πάρεις καλύτερες απαντήσεις. Edited May 7, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπερα! Το κουμπι OFF-On εχει σε σας καποια "περιεργη" αισθηση στο πατημα? Σαν να ειναι λιγο "μεσα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εξω ειναι απλα οταν το πατας ερχεται στην ευθεια με το πλαισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπερα! Το κουμπι OFF-On εχει σε σας καποια "περιεργη" αισθηση στο πατημα? Σαν να ειναι λιγο "μεσα"? Ναι το έχω παρατηρήσει και 'γω στο δικό μου. Σε σχέση με το κουμπί της έντασης δηλαδή, σα να ναι κάπως πιο "μαλακό" και προς τα μέσα. Δεν έχει κανένα θέμα λειτουργικότητας πάντως. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να το πατήσω και να μην πιάσει ή να μην επανέρθει πάλι έξω. Από κει και πέρα δεν ξέρω αν έτσι είναι σε όλους ή μόνο σε μερικές περιπτώσεις. Σημείωση ότι δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου γιατί πάντα το αφήνω να κλειδώνει αυτόματα και το ανοίγω με το κεντρικό. Η όποια χρήση που του κάνω είναι μόνο το άνοιγμα του κινητού που γίνεται 2-3 φορές τη βδομάδα. Εξω ειναι απλα οταν το πατας ερχεται στην ευθεια με το πλαισιο Ε προφανώς! Είναι δυνατόν να το πατάς και να πηγαίνει προς τα έξω?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 καλημερα αυτο που πεταει συνεχεια αιτημα συνδεσης απο την google ξερετε τι ειναι?πως τα απενεργοποιουμε χωρις να συνδεθουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ακόμα μια φορά το κινητό μας με κατέπληξε. Παρήγγειλα από ebay αντάπτορα hdmi για να αξιοποίησω τη λειτουργία MHL του S4 http://www.ebay.com/itm/1080P-MHL-Micro-USB-to-HDMI-HDTV-ADAPTER-CABLE-LEAD-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S4-I9500-/141034620923?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item20d65187fb Όχι μόνο δουλεύει κανονικά αλλά και η ποιότητα της εικόνας είναι άριστη, επιπέδου DVD. Και επειδή έχω projector και ξεχωριστό ηχοσύστημα, με το HDMI έστειλα την εικόνα στον projector χρησιμοποιώντας τον παραπάνω αντάπτορα και με καλώδιο 3,5jack τον ήχο στα ηχεία, χρησιμοποιώντας την υποδοχή για ακουστικά του κινητού. Βέβαια σε τηλεόραση και ο ήχος και η εικόνα μεταφέρονται κανονικά μόνο με το HDMI. Tρέχει και το XBMC , οπότε έχεις ένα άψογο media center στη τσέπη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Όχι μόνο δουλεύει κανονικά αλλά και η ποιότητα της εικόνας είναι άριστη, επιπέδου DVD. Αυτο, μονο κοπλιμεντο δεν ειναι για το τηλεφωνο μας :lol: Το κινητο μας εχει HD αναλυση 1080p και οχι αναλυση DVD 576p. Αν εχει εικονα επιπεδου dvd δεν θα επρεπε να εισαι ικανοποιημενος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Αυτο, μονο κοπλιμεντο δεν ειναι για το τηλεφωνο μας :lol: Το κινητο μας εχει HD αναλυση 1080p και οχι αναλυση DVD 576p. Αν εχει εικονα επιπεδου dvd δεν θα επρεπε να εισαι ικανοποιημενος :p DVD BLU RAY εννοούσα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλως σας βρήκα παιδιά στην παρέα του S4. Έρχομαι από Sony XPeria S. Μέχρι τώρα του έχω κάνει root και του έχω βάλει philz recovery. Μέσα στο καλοκαίρι μάλλον θα δοκιμάσω και ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλως σας βρήκα παιδιά στην παρέα του S4. Έρχομαι από Sony XPeria S. Μέχρι τώρα του έχω κάνει root και του έχω βάλει philz recovery. Μέσα στο καλοκαίρι μάλλον θα δοκιμάσω και ROM. Καλώς μας ήλθες :) Ευτυχώς που αλλαξοπίστησες! :lol::p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδια εχει αφαιρεσει κανεις την ζελατινα απ την οθονη?? Αυτη που εχει οταν το παιρνουμε καινουριο. Γιατι μου φενεται χανει λιγο στην αφη οταν ακουμπαμε το δαχτυλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπερα παιδια, ενας φιλος μου πηρε πριν λιγες μερες το s4 μεταχειρο, το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να το αναβαθμιζουμε με τιποτα στην 4,4,2 ουτε ota ουτε μεσω kies, μας βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο, ενω εχει την 4,2,2, ξερει κανεις τι μπορει να παιζει, μπας και τα καταφερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδια εχει αφαιρεσει κανεις την ζελατινα απ την οθονη?? Αυτη που εχει οταν το παιρνουμε καινουριο. Γιατι μου φενεται χανει λιγο στην αφη οταν ακουμπαμε το δαχτυλο!! μια απλη ζελατινα εχει.δεν εχει κατι το διαφορετικο...καλο να βαλεις glass τις spigen.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπερα παιδια, ενας φιλος μου πηρε πριν λιγες μερες το s4 μεταχειρο, το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να το αναβαθμιζουμε με τιποτα στην 4,4,2 ουτε ota ουτε μεσω kies, μας βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο, ενω εχει την 4,2,2, ξερει κανεις τι μπορει να παιζει, μπας και τα καταφερουμε? Μήπως φοράει καμία custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 οχι, αλλα και να φοραγε, του καναμε τρεις φορες απαναφορα και ειχαμε παλι τα ιδια και ενα hard reset. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αναβαθμιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδεια να ρωτησω κατι που δεν πρέπει?:X Το κινητό έχει καποιο θεμα με την "σπασμένες" εφαρμογές? Δοκίμασα μερικές αλλα είτε κρασάρουν είτε κλείνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπερα..ηρθα και γω στην παρεα των γαλαξιων μετα απο χρονια σε σονυ ερικσον και με τελευταιο το sone ericsson neo v..το κινητο ειναι απο αλλο πλανητη...10 επιπεδα πιο πανω..αυτο που θελω να ρωτησω γενικα τι θερμοκρασιες παιζουν σε σας.?εμενα το μεσημερι με την ζεστη ηταν κοντα στους 33 μετα απο λιγο ιντερνετ με 3g και εμεινε αρκετη ωρα εκει...φυσιλογικο ή μη?τωρα ειναι στους 25.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts