johnybe Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Απ' ότι είδα μόλις τώρα μου έβγαλε και εμένα μια ενημέρωση λογικά η κιτκατ είναι αλλά τρέμω να την κάνω μιας και λειτουργεί μια χαρά το τηλεφωνάκι μου και δεν έχω και ιδιαίτερη όρεξη να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το ξαναστήνω μετά για να την εγκαταστήσω... οπ'οτε θα είμαι μάλλον από τους λίγους αν όχι ο μοναδικός με BE που θα φοράω την 4.3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Είχα το sygic στην micro sd από το παλιό κινητό, το έκανα εγκατάσταση και δεν έτρεχε καθόλου. Πρέπει να φταίει το γνωστό θέμα με την kit kat και τις εφαρμογές στην sd. Εγκατέστησα την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix και όλα καλά. Πρέπει όμως να είσαι root. Ευχαριστω φιλε μου δεν ειμαι root και δεν το τολμαω ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος απλά έχω πρόβλημα.φόρτιζα το s4 και το χρησιμοποιούσα παράλληλα μου έσβησε και δεν ξανά άνοιξε.άλλαξα μπαταρίες φορτιστές δοκίμασα τα πάντα .το κινητό το έχω περίπου ένα χρόνο και δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα.απλά αναρωτιέμαι αν είχε κάποιος ανάλογο πρόβλημα αν γνωρίζει αν έχει χτυπήσει πλακέτα η αν είναι κάτι άλλο πιστεύω ότι έφταιγε το ρεύμα γιατί είμαι φαντάρος σε φυλάκιο και περνούμε από μπαταρίες που φορτίζουν από ανεμογεννήτριες.ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraan Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 καλημέρα παιδιά .έχω πάρει το κιν εδω και μια βδομαδα και χωρις να το χρησιμοποιω παω να το ξεκλειδώσω και τρωει κολλημα και πρεπει να κανω επανεκίνηση .μου το κάνει μια φορά την μέρα.κάθε μέρα.τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john18625 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το Samsung S4 I9505. Μετά από συγχρονισμό με gmail και συγχωνευση λογαριασμών όλες μου οι επαφές είναι "g" σημαδεμένες. Έψαξα επιλογή για να έχω τις επαφές μου αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και να μην υπάρχει προσβαση από τον παρακολουθητή που λεγεται Google αλλά δεν υπάρχει καμία. Δεν θέλω απλά να κάνω backup των επαφών ή εξαγωγή κ.λ.π. Θέλω να έχω τις επαφές μόνο στο τηλέφωνο και πουθενά αλλού. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) και τι σχεση εχει αυτο με το s4? κατεβασε μια εφαρμογη που να κανει διαχειριση των επαφων,κανε αντιγραφη στη συσκευη, και μετα μπες στο gmail απο υπολογιστη,πηγαινε στα αριστερα επανω που λεει contacts και κανε διαγραφη σε ολες Edited April 21, 2014 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john18625 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 όταν λες εφαρμογή π.χ το myphone explorer? έχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestiskal Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλησπερα,αγορασα προσφατα ενα galaxy s4 και απο οτι φαινεται δεν εχει την εφαρμογη s voice,δεν μπορω να πω οτι με νοιαζει ιδιαιτερα αλλα απλα θελω να ξερω γιατι και αν μπορω να κανω κατι για να την αποκτησω! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλησπερα,αγορασα προσφατα ενα galaxy s4 και απο οτι φαινεται δεν εχει την εφαρμογη s voice,δεν μπορω να πω οτι με νοιαζει ιδιαιτερα αλλα απλα θελω να ξερω γιατι και αν μπορω να κανω κατι για να την αποκτησω! ευχαριστω! http://www.dummies.com/how-to/content/svoice-on-the-samsung-galaxy-s-4.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημερα. Υπαρχει τροπος να επιστρεψω απο kit kat στην 4.3.3 ;;; Δοκιμασμενο πλεον με 2 s4 καποια κομπλα παιζει και εχω προβλημα στις κλησεις.Μαλλον με καποιο προγραμμα αλλα δεν ξερω με ποιο. Τελοσπαντων πως μπορω να επαναφερω εξ ολοκληρου το κινητου να κανω restore στην 4.3.3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν γινετε , το ξεχνας Φτου εκανα μεγιστη χαζομαρα.Ακομα και root αν κανω δεν μπορω να επιστρεψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημερα και Χριστος Ανεστη! Σε μενα που εχω το Edition δεν ηρθε ακομα η αναβαθμιση. Ειμαι αραγε ο μονος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλημερα και Χριστος Ανεστη! Σε μενα που εχω το Edition δεν ηρθε ακομα η αναβαθμιση. Ειμαι αραγε ο μονος? Χρονια πολλα. Οχι, δεν εισαι ο μονος... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν γίνεται επαναφορά στην 4.3? Μέσω Odin δεν μπορώ να την περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δεν γίνεται επαναφορά στην 4.3? Μέσω Odin δεν μπορώ να την περάσω? Όχι downgrade δε γίνεται. Μόνο αν περάσεις Custom ROM το οποίο συνεπάγεται root και KNOX 0x1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Όχι downgrade δε γίνεται. Μόνο αν περάσεις Custom ROM το οποίο συνεπάγεται root και KNOX 0x1. Ειχα κανει root και εχει γραψει ο knox,τωρα ομως δεν ειμαι root.Μπορω απο 4.4 να παω σε 4.3?μεσω odin παντα εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ειχα κανει root και εχει γραψει ο knox,τωρα ομως δεν ειμαι root.Μπορω απο 4.4 να παω σε 4.3?μεσω odin παντα εννοω... official όχι. Δεν γίνεται downgrade. Μόνο σε 4.3 ή 4.2.2 CUSTOM ROM μπορείς να πας. Που σημαίνει αφού είσαι με Knox 0x1 ξαναρουτάρεις, ξαναπερνάς custom recovery και περνάς την ρομ. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Χρονια πολλα. Οχι, δεν εισαι ο μονος... Ποια εκδοση φοραει το δικο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ποια εκδοση φοραει το δικο σου? Ειναι Πορτογαλικο (TPH) και φοραει την 4.3 Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ειναι Πορτογαλικο (TPH) και φοραει την 4.3 Και το δικό μου είναι από ρουμανία και αν και βγήκε προχθές η αναβάθμιση σε 4.4 δεν την έκανα, σκέφτομαι τι μπορεί να αντιμετωπίσω και θα μείνω στην 4.3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Και το δικό μου είναι από ρουμανία και αν και βγήκε προχθές η αναβάθμιση σε 4.4 δεν την έκανα, σκέφτομαι τι μπορεί να αντιμετωπίσω και θα μείνω στην 4.3 . Μάλλον πολύ καλά θα κάνεις! ! Μου φαίνεται τόσο "απίστευτο" να μην επιτρέπει η Google να αποθηκεύουμε στην εξωτερική κάρτα, που θέλω να πιστεύω οτι κάτι άλλο συμβαίνει. Σε τρία διαφορετικά προγράμματα πάντως που δοκίμασα, δεν τα κατάφερα με την 4.4.2.. την πολυδιαφημισμένη kit-kat. Αν όντως ισχύει τότε η ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι γίνεται ένα τεραάστιο βήμα προς τα πίσω. Ευχομαι λόγω άγνοιας να κάνω εγώ κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μάλλον πολύ καλά θα κάνεις! ! Μου φαίνεται τόσο "απίστευτο" να μην επιτρέπει η Google να αποθηκεύουμε στην εξωτερική κάρτα, που θέλω να πιστεύω ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Σε τρία διαφορετικά προγράμματα πάντως που δοκίμασα, δεν τα κατάφερα με την 4.4.2.. την πολυδιαφημισμένη kit-kat. Αν όντως ισχύει τότε η ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι γίνεται ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω. Εύχομαι λόγω άγνοιας να κάνω εγώ κάτι λάθος Και εγώ δεν είμαι γνώστης αλλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί απ' ότι ακούω με την Kit-Kat έχω αποθαρρυνθεί ως προς την αναβάθμιση και εκτός αυτού με αποθαρρύνει και το γεγονός να κάνω reset to factory defaults και να τα ξαναπεράσω όλα και να μην δουλεύει και σωστά? κρίμα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες που έκανα την αναβάθμιση σε κιτ κατ τρώει την μπαταρία σε μισή μέρα έχω βάλει το transparent weather clock λέτε να φταίει αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλησπερα παιδια. Με συγχωρειτε αν εχει υπωθει σε προηγουμενα post. Σκεφτομαι να κανω την ενημερωση κιτ κατ σε γαλλικο s4 αλλα βλεπω απο καποια ατομα που λενε για την καρτα sd οτι δεν σε αφηνει πλεον να αποθηκευσεις. Μπορει καποιος που εχει παρομοια εμπειρια να μου πει ακριβως τι δεν μπορεις να αποθηκευσεις? Ουτε φωτο ουτε μουσικη? Πειτε μου αν γνωριζετε παρακαλω. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) και οι εφαρμογες μεταφερονται κανονικα και αποθηκευεις οτι θελεις.απλα δεν μπορουν γραψουν στην sd καποιες εφαρμογες δηλαδη για παραδειγμα εγω κατεβαζα τορρεντ στην sd,τωρα δεν το κανει,μονο στην σταθερη μνημη.αλλα με τον file explorer της σαμσουνγκ τα μεταφερω στην sd κανονικα μετα Edited April 22, 2014 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts