fanatikos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τι εννοείς φεύγουν πιο γρήγορα? Εφόσον κανείς την ίδια χρήση, ίδια data καταναλώνεις. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση, λόγω μεγαλύτερης ταχύτητας στο 3g του s4, να καταναλώνεις παραπάνω data γιατί απλά προλαβαίνεις να βλέπεις τωρα περισσότερα πράγματα στον ίδιο χρόνο. Αυτό γίνεται σε σερφάρισμα κυρίως. Αν δεν του κανείς τέτοια χρήση τότε δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που λες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Υπαρχει τροπος να μην φαινεσαι οταν συνδεεσαι στο ιντερνετ καποιου αλλου? Π.χ,υπαρχουν προγραμματα που δειχνουν ποιοι ειναι συνδεδεμενοι οπως το Fing! Υπαρχει η δυνατοτητα να "κρυφτεις"?? :lol: Είσαι σοβαρός? Περιμένεις απάντηση τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω...Παω να στειλω mms με WF2G μ ενεργποιημενα τα δεδομενα φυσικα.αλλα δε στελνει!!Μου βγαζει μνμ στην οθονη:Δε βρεθηκε σημα για δικτυα κινητης τηλεφωνιας!!!!!!!!Φυσικα τηλεφωνει κανονικα!!!Το εκανα κι επανεκινηση,τιποτα!!!Τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω...Παω να στειλω mms με WF2G μ ενεργποιημενα τα δεδομενα φυσικα.αλλα δε στελνει!!Μου βγαζει μνμ στην οθονη:Δε βρεθηκε σημα για δικτυα κινητης τηλεφωνιας!!!!!!!!Φυσικα τηλεφωνει κανονικα!!!Το εκανα κι επανεκινηση,τιποτα!!!Τι μπορει να φταιει?? Οι ρυθμίσεις για το mms ίσως? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Οι ρυθμίσεις για το mms ίσως? Δε ξέρω αλλά μέχρι τώρα με όσες συσκευές είχα στέλνανε κανονικά!!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Δε ξέρω αλλά μέχρι τώρα με όσες συσκευές είχα στέλνανε κανονικά!!! Γενικά αυτό μην το λέτε. Και οι άλλες συσκευές δεν έχουν τον knox και γυρνάς σε στοκ μορφή άμα θες. Τεσπα αυτό συμβαίνει και δεν είχες θέμα καθώς συνήθως τις ρυθμίσεις τις παίρνει αυτόματα το κινητό με το που αναγνωρίσει την εταιρεία της SIM ή είναι αποθηκευμένες στην SIM. Ίσως για κάποιο λόγο δεν έχουν περάσει στο κινητό. Μπορείς να τσεκάρεις στα Access Points να δείς αν υπάρχει ρύθμιση και αν είναι σωστή. Αλλιώς απευθύνσου αρχικά στην εταιρεία κινητής, και κατά δεύτερον σε επίσημο service αν δεν λυθεί. Edited April 1, 2014 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σ'ευχαριστω...μου ηρθε μηνυμα οτι η προσβαση στο δικτυο 4g ειναι ενεργοποιημενη αλλα...οταν ανοιγω τα δεδομενα δεν μου βγαζει το 4G παρα μονο H/H+ 3G.....μενω Πειραια.... 1) είναι παλιά η SIM σου (πριν βγει το 4G): απλά άλλαξε την σ'ένα μαγαζί τους τζάμπα 2) Δεν έχεις καλή κάλυψη εκεί που είσαι: πήγαινε αλλού :) :P Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis36m3 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 παιδια επειδη ειμαι και πολυ μεγαλος χακερ... πειτε μου σας παρακαλω πως θα κανω back up και πως θα κανω factory reset;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Γενικά αυτό μην το λέτε. Και οι άλλες συσκευές δεν έχουν τον knox και γυρνάς σε στοκ μορφή άμα θες. Τεσπα αυτό συμβαίνει και δεν είχες θέμα καθώς συνήθως τις ρυθμίσεις τις παίρνει αυτόματα το κινητό με το που αναγνωρίσει την εταιρεία της SIM ή είναι αποθηκευμένες στην SIM. Ίσως για κάποιο λόγο δεν έχουν περάσει στο κινητό. Μπορείς να τσεκάρεις στα Access Points να δείς αν υπάρχει ρύθμιση και αν είναι σωστή. Αλλιώς απευθύνσου αρχικά στην εταιρεία κινητής, και κατά δεύτερον σε επίσημο service αν δεν λυθεί. Λοιπον,πηρα τη Wind και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενα δεδομενα-οκ,ουτο το ηξερα-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ(!!!)για να μπορω να στειλω και να λαβω!!!Τι κουφο ειναι αυτο???Μεχρι τωρα,με ολες μου τις συσκευες(Note 1,note 2 κλπ.)εστελνα κανονικα χωρις να χρειαζεται ιντερνετ!!Που σημαινει,1+ευρω για καθε mms,αν δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο πακετο ιντερνετ!!Ξερει αληθεια,κανεις απο σας αν ισχειει αυτο για το ς4??? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Λοιπον,πηρα τη Wind και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενα δεδομενα-οκ,ουτο το ηξερα-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ(!!!)για να μπορω να στειλω και να λαβω!!!Τι κουφο ειναι αυτο???Μεχρι τωρα,με ολες μου τις συσκευες(Note 1,note 2 κλπ.)εστελνα κανονικα χωρις να χρειαζεται ιντερνετ!!Που σημαινει,1+ευρω για καθε mms,αν δεν εχω ενεργοποιημενο καποιο πακετο ιντερνετ!!Ξερει αληθεια,κανεις απο σας αν ισχειει αυτο για το ς4??? Πρωτον αποκλειεται να συμβαινει αυτο ειδικα στο s4.και δευτερον με το s3 καποτε που ειχε χρειαστει να στειλω mms,για να μην χρεωθω το 1 ευρω απο την wind εσβησα εντελως τις ρυθμισεις για ιντερνετ,και κρατησα μονο τις ρυθμίσεις για mms και εστειλε κανονικα,εννοειται με ανοιχτα τα δεδομενα. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 σε τι τιμη το πηρες?ειχε κανα θεμα με το αριθμο των χαρακτηρων στα μυνηματα με βαση τα οποιο φαινεται αν το μηνυμα ειναι μονο,διπλο ή κατι αλλο?πως ειναι στο χερι? 323,99 κανενα προβλημα δεν παρατηρησα με τα μυνηματα και δεν ξερω αν εχει σχεση οτι μολις το συνδεσα με wifi εκανε 298 μβ ενημερωση στο λειτουργικο (παντως δεν ειναι η κιτκατ(ακομη)). οσο αφορα το μεγεθος ειχα μια επιφυλαξη με τις 5" μιας και ειχα κινητο με 4" αλλα σε μεγεθος ειναι ιδια σε πλατος και μονο 1 ποντο μεγαλυτερο σε μηκος μιας και το s4 εχει ελαχιστα bezels και φυσικα πιο λεπτο οποτε ειναι σαν να εχω το παλιο.νομιζω οτι αυτη η συσκευη ειναι το οριο μεγεθους που μπορεις να κρατας στο ενα χερι απο εκει και πανω πρεπει να εχεις παλαμη μπασκεμπολιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Ρε παιδιά κάνει σε κανέναν το proximity sensor νερά; Κλείνει κανονικά μόλις το βάλω στο αυτί και ανοίγει όταν το κατεβάσω αλλά μερικές φορές η οθόνη είναι κλειδωμένη όταν το κατεβάζω και ανάβει. Θέλει 2 δευτερόλεπτα να αρχίσει να ανταποκρίνεται. Παίζει και να είναι θέμα Air Gesture ή Palm Motion γιατί τα απενεργοποίησα και δεν μου το ξαναέκανε. Και στο τεστ mode λειτουργεί κανονικά και βγάζει τα values που πρέπει να βγάζει. Κάτι μου λέει είναι software glitch. Edited April 1, 2014 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 323,99 κανενα προβλημα δεν παρατηρησα με τα μυνηματα και δεν ξερω αν εχει σχεση οτι μολις το συνδεσα με wifi εκανε 298 μβ ενημερωση στο λειτουργικο (παντως δεν ειναι η κιτκατ(ακομη)). οσο αφορα το μεγεθος ειχα μια επιφυλαξη με τις 5" μιας και ειχα κινητο με 4" αλλα σε μεγεθος ειναι ιδια σε πλατος και μονο 1 ποντο μεγαλυτερο σε μηκος μιας και το s4 εχει ελαχιστα bezels και φυσικα πιο λεπτο οποτε ειναι σαν να εχω το παλιο.νομιζω οτι αυτη η συσκευη ειναι το οριο μεγεθους που μπορεις να κρατας στο ενα χερι απο εκει και πανω πρεπει να εχεις παλαμη μπασκεμπολιστα. αρα γενικα εισαι ικανοποιημενος?ευρωπαικης αντιπροσωπειας ειναι?απο που το πηρες γιατι θελω και γω να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 καλησπερα παιδια εχω το τηλεφωνο με 4.2.2 οπως ω=βλεπετε στην φωτο..... σκευτομαι για αναβαθμιση οχι πως εχω και τρελο θεμα δηλαδη αλλα ετσι για αλαγη... μπορω να το ξανακανω ρουτ μετα αν παω σε αυτες της ρομ 1 XXUENA4 Eλληνικό (EUR) firmware 4.3 (9 Ιανουαρίου 2014) 2 XXUFNB9 Eλληνικό (EUR) firmware 4.4 (14 Φεβρουαρίου 2014) τι προτηνει καπιος που εχει δοκιμασει???????? αξιζει η να κατσω στα αυγα μου??? θελει στησιμο απο την αρχη μετα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 καλησπερα παιδια εχω το τηλεφωνο με 4.2.2 οπως ω=βλεπετε στην φωτο..... σκευτομαι για αναβαθμιση οχι πως εχω και τρελο θεμα δηλαδη αλλα ετσι για αλαγη... μπορω να το ξανακανω ρουτ μετα αν παω σε αυτες της ρομ 1 XXUENA4 Eλληνικό (EUR) firmware 4.3 (9 Ιανουαρίου 2014) 2 XXUFNB9 Eλληνικό (EUR) firmware 4.4 (14 Φεβρουαρίου 2014) τι προτηνει καπιος που εχει δοκιμασει???????? αξιζει η να κατσω στα αυγα μου??? θελει στησιμο απο την αρχη μετα?? Μπορείς να κάνεις root όποια έκδοση θέλεις, δες όμως αν έχεις αυτή τη στιγμή KNOX γιατί οι καινούριες έχουν και αν κάνεις root ο KNOX γράφει :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μπορείς να κάνεις root όποια έκδοση θέλεις, δες όμως αν έχεις αυτή τη στιγμή KNOX γιατί οι καινούριες έχουν και αν κάνεις root ο KNOX γράφει :mad::mad::mad::mad: πως θα το δω αυτο???????????????????????:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 λογικά δεν έχεις Knox εφόσον είσαι 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 λογικά δεν έχεις Knox εφόσον είσαι 4.4.2 4.2.2 ειμαι !!!!!!!!! οποτε αν παω σε αναβαθμηση και το κανω ροοτ χανω την εγγυηση σωστα??? αν ειναι ετσι λεω να κατσω εδω που ειμαι το κινητο δουλευει μια χαρα και δεν εχω θεμα ιδιετερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) 4.2.2 ειμαι !!!!!!!!! οποτε αν παω σε αναβαθμηση και το κανω ροοτ χανω την εγγυηση σωστα??? αν ειναι ετσι λεω να κατσω εδω που ειμαι το κινητο δουλευει μια χαρα και δεν εχω θεμα ιδιετερο ναι αυτό σου προτείνω (να μείνεις στην 4.2.2)αν θέλεις να κάνεις root και να μην χάσεις την εγγύηση. Edited April 1, 2014 by geotrvs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) 4.2.2 ειμαι !!!!!!!!! οποτε αν παω σε αναβαθμηση και το κανω ροοτ χανω την εγγυηση σωστα??? αν ειναι ετσι λεω να κατσω εδω που ειμαι το κινητο δουλευει μια χαρα και δεν εχω θεμα ιδιετερο Εχεις τόσο μεγάλη ανάγκη το rootarisma;; Αποψή μου φυσικά αλλά καμιά ναυαρχίδα πια δεν εχει ανάγκη να rootaristei για να λειτουργήσει όπως πρέπει. Η 4.2.2 με την 4.4.2 είναι η μέρα με την νύχτα, με την Kitkat να είναι πολλά σκαλιά ανώτερη. Edited April 1, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εχεις τόσο μεγάλη ανάγκη το rootarisma;; Αποψή μου φυσικά αλλά καμιά ναυαρχίδα πια δεν εχει ανάγκη να rootaristei για να λειτουργήσει όπως πρέπει. Η 4.2.2 με την 4.4.2 είναι η μέρα με την νύχτα, με την Kitkat να είναι πολλά σκαλιά ανώτερη. Το ρουταρισμα ειναι απαραιτητο για εναν android power user.Τα πλεονεκτηματα απειρα.Να τη βρασω την εγγυηση αν ειναι να χασω τα adaway,greenify,titanium backup,folder mount,lucky patcher,root explorer και ενα σωρο αλλες εφαρμογες.2 android κινητα εχω παρει τους εχω περασει πανω απο 50 ρομς το καθενα και ακομα δουλευουν απροσκοπα χωρις κανενα προβλημα.Το note 3,s4 ειναι ακομα πιο ανθεκτικα απο τα αλλα κινητα σε θεμα φλασαρισματος οποτε γιατι καποιος να εχει προβλημα με το κινητο του? Αν χαλασει καμια μπαταρια η κανα αλλο μερος που δεν οφειλετε στο ρουτ λογικα εισαι μεσα στην εγγυηση.Αλλα note 3,s4 χωρις ρουτ η custom rom ειναι να εχεις γυναικα μοντελο ντυμενη καλογρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Το ρουταρισμα ειναι απαραιτητο για εναν android power user.Τα πλεονεκτηματα απειρα.Να τη βρασω την εγγυηση αν ειναι να χασω τα adaway,greenify,titanium backup,folder mount,lucky patcher,root explorer και ενα σωρο αλλες εφαρμογες.2 android κινητα εχω παρει τους εχω περασει πανω απο 50 ρομς το καθενα και ακομα δουλευουν απροσκοπα χωρις κανενα προβλημα.Το note 3,s4 ειναι ακομα πιο ανθεκτικα απο τα αλλα κινητα σε θεμα φλασαρισματος οποτε γιατι καποιος να εχει προβλημα με το κινητο του? Αν χαλασει καμια μπαταρια η κανα αλλο μερος που δεν οφειλετε στο ρουτ λογικα εισαι μεσα στην εγγυηση.Αλλα note 3,s4 χωρις ρουτ η custom rom ειναι να εχεις γυναικα μοντελο ντυμενη καλογρια. Με παρερμήνευσες. Η αποψή μου είναι οτι οι official rom είναι πολύ καλές πια για να χρειάζεται κάποιος root για να βάλει 1 καλύτερη rom. Δεν ανέφερα οτι καταστρέφεις την συσκευή με το root. Απο κει και πέρα καθείς κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του και προφανώς δεν μπορείς δίχως root. Εγω απ την άλλη δεν βρίσκω λόγο για root. Υποκειμενικά είναι ολα αυτά βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Το ρουταρισμα ειναι απαραιτητο για εναν android power user.Τα πλεονεκτηματα απειρα.Να τη βρασω την εγγυηση αν ειναι να χασω τα adaway,greenify,titanium backup,folder mount,lucky patcher,root explorer και ενα σωρο αλλες εφαρμογες.2 android κινητα εχω παρει τους εχω περασει πανω απο 50 ρομς το καθενα και ακομα δουλευουν απροσκοπα χωρις κανενα προβλημα.Το note 3,s4 ειναι ακομα πιο ανθεκτικα απο τα αλλα κινητα σε θεμα φλασαρισματος οποτε γιατι καποιος να εχει προβλημα με το κινητο του? Αν χαλασει καμια μπαταρια η κανα αλλο μερος που δεν οφειλετε στο ρουτ λογικα εισαι μεσα στην εγγυηση.Αλλα note 3,s4 χωρις ρουτ η custom rom ειναι να εχεις γυναικα μοντελο ντυμενη καλογρια. Νομιζω οτι αν γραψει ο knox χανεις οποιαδηποτε εγγυηση μπορει να εχει το κινητο σου οτι και να παθει μετα. Ακομα και κατι μηχανικο να χαλασει εχεις χασει την εγγυηση αφου εχει γραψει ο μετρητης knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδια sorry που επαναλαμβανω παλι την ιδια ερωτηση αλλα σε 1-2 μερες μεσα πηγε ηδη στην 3η σελιδα το μηνυμα μου και δεν πηρα απαντηση :( Ειχα κανει το κινητο μου root επειδη δεν επαιζε σωστα το 4G της Vodafone στην αρχη. Εχω 2 ερωτησεις να κανω: 1) Πως μπορω να αναιρεσω το root και να επαναφερω το κινητο στην εργοστασιακη μορφη (ωστε να μπορω να παιρνω τα official updates)? Υπαρχει κανενα tutorial? 2) Aν περασω την τελευταια ROM απο τη Samsung, το 4G θα παιζει κανονικα? Ή πρεπει να ξανακανω root παλι και να ακολουθησω το ιδιο modification που ειχα βρει στο myphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 πως θα το δω αυτο???????????????????????:O Μπαίνεις σε download mode και βλεπεις το knox warranty . Παιδια sorry που επαναλαμβανω παλι την ιδια ερωτηση αλλα σε 1-2 μερες μεσα πηγε ηδη στην 3η σελιδα το μηνυμα μου και δεν πηρα απαντηση :( Για unroot δες εδω ,για το δεύτερο που ρωτάς δεν γνωρίζω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts