Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η 4.4.2 ρουταρεται???

Ναι όλες ρουτάρονται

Πιστευω τωρα ειναι ανουσια η αγορα του s5 αλλωστε οκ και με το s4 ειμαστε υπερ-καλυμενοι αφου ειναι τρομερα δυνατο κινητο.

Απλα εχουμε γινει υπερ-καταναλωτες και με το που βγει κατι νεο το θελουμε ακομα και αν δεν εχει το απιστευτα διαφορετικο απο αυτο που εχουμε.

Αν εχεις το wifi ανοιχτο δεν το βαζεις σε σκετο gsm? Αν ναι γιατι?

Δεν είμαι φαν τις πλαστικούρας του S4 απλά είχε σπασει η οθόνη του nexus μου και έπρεπε να πάρω καινούριο κινητό και δεν ήθελα LCD αλλά AMOLED οπότε ήταν μονόδρομος το S4. Αν ισχύει όμως το μεταλλικό περίβλημα του S5 τότε μετά από 4-5 μήνες αξίζει σκρουτζομάγαζο για να έχεις μην έχω αυτή την βλακεία πλαστικούρα που έχει το S4 κατά την δική μου άποψη.(Ναι καλύτερο από S3,S2,S αλλά παραμένει πλαστικούρα στιν αίσθηση)

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η 4.4.2 ρουταρεται???

Εδώ η leaked που έχει βγει είναι ήδη rootαρισμένη....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εδώ η leaked που έχει βγει είναι ήδη rootαρισμένη....

Που την βρισκουμε??? Εχω περασει την 4.4.2 οταν ειχε πρωτοβγει...

Ναι όλες ρουτάρονται

Δεν είμαι φαν τις πλαστικούρας του S4 απλά είχε σπασει η οθόνη του nexus μου και έπρεπε να πάρω καινούριο κινητό και δεν ήθελα LCD αλλά AMOLED οπότε ήταν μονόδρομος το S4. Αν ισχύει όμως το μεταλλικό περίβλημα του S5 τότε μετά από 4-5 μήνες αξίζει σκρουτζομάγαζο για να έχεις μην έχω αυτή την βλακεία πλαστικούρα που έχει το S4 κατά την δική μου άποψη.(Ναι καλύτερο από S3,S2,S αλλά παραμένει πλαστικούρα στιν αίσθηση)

Ναι αλλα το θεμα ειναι ποσο θα κοστιζει ακομα και στα σκρουτζομαγαζα φιλε μου ειδικα το πρωτο καιρο θα ειναι πανακριβο.

Αν θελεις απλα να ρουταρεις το κινητο με την 4.3 ή την 4.4.2 χωρις να γραφει με τη καμια ακομα και λαθος να κανεις ο knox counter πως ακριβως περνας αυτες τις επισημες απλα ρουταρισμενες rom?

Απλα τις περνας με το odin και καθαρισες ή θελει μια αλλη διαδικασια κυριως για να μην γραψει ο knox counter γιατι ακομα δεν εχουν ξεκαθαρισει στην samsung αν χανεις την εγγυηση αν τους πας ενα samsung κινητο με γραμμενο knox counter ή οχι.

Μερικοι στη samsung λενε ναι, μερικοι αλλοι οχι τωρα τι ισχυει και τι οχι μονο η samsung το ξερει.

Παντως με αυτα που διαβαζω απο το knox topic που υπαρχει στο φορουμ η samsung το knox counter το εφτιαξε εξ' αρχης για να μην μπορει καποιος να πειραξει το κινητο του ειτε αυτο λεγετε απλα ρουτ, ειτε custom rom. Εχω αδικο?

Edited by tokinito

Εννοειτε οτι δην πηρα αυτο το κινητο για το 4g του ετσι μην τρελαθουμε εντελως απλα ειπα μιας και το εχει αν μπορω να το εκμεταλευθω.

Οσο τωρα αφορα το ρουτ ειμαι μαζι σου και οντως ενα ρουτ κινητο ειναι πολυ ανωτερο απο ενα μη ρουτ αλλα το θεμα ειναι οτι το s4 μου δεν το κανω ρουτ κυριως λογο knox γιατι μπορει ολοι οι "ασφαλεις" μεθοδοι που περιγραφωνται να λενε οτι δεν κανουν τον knox μετρητη να γραφει αλλα μπορει να μου το εγγυηθει καποιος οτι δεν θα γραψει ακομα και μλκια να κανω εγω?

Μαλλον οχι οποτε προτιμώ να εχω ενα κινητο με την μαμα ρομ και μη ρουτ και να εχω σιγουρη εγγυηση παρα να το ρισκαρω και να χασω την εγγυηση του.

Οσο αφορα ρουτ ξερω τη σημαινει και τι ειναι γιατι ειχα παλιοτερα android κινητα που εννοειτε πως ειχα κανει ρουτ.

Να σου πω για ποιο λογο εσυ δεν βαζεις την αυτοματη επιλογη gsm/wcdma ακομα και στο σπιτι σου αφου αν δεν εχει σημα στο wcdma(3g) θα γυρισει αυτοματα σε 2g(gsm)? Λογο οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια?

οτι σου ειπε ο djkostas20..εχω το εχω μονιμα στο GSM..τα 3G(H) K 3.5G(H+)ειναι υπερ αρκετα θα ελεγα!!οταν θελεις data το ανοιγεις σε (wcdma )

I Want To Believe

Δηλαδη μου προτεινετε να το βαλω κι εγω στο gsm για να εχω σχεδον παντα και παντου φουλ σημα παρα στο wdcma/gsm που θα διαλεγει μονο του που εχει το καλυτερο σημα?

Και αυτο μου το προτεινετε μονο λογο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας ή και για καποιον αλλον λογο?

Γιατι επειδη εμενα μου βγαζει ψηλοανετα 1μιση μερα χωρις φορτιση αλλα με κλειστο το κινητο το βραδυ πιστευω αν το αφησω στη θεση wcdma/gsm ειναι οτι καλυτερο.

Ναι αυτο σου λενε...για απλα τηλεφωνια στο απλο...και για ιντερνετ στο H+

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Ναι το εχω καταλαβει αυτο αλλα για ποιο λογο μου προτεινουν να αλλαζω καθε φορα τις ρυθμησεις μεταξυ gsm/wcdma ή ενα απο τα δυο.

Μονο για το θεμα καταναλωση μπαταριας ή και για κατι αλλο?

Γιατι αν ειναι μονο για τη μπαταρια τοτε δεν εχω καποιο προβλημα με την μπαταρια.

Ζητω συγνωμη που για τοσα ποστ εχω γεμισει το τοπικ με την ιδια ερωτηση απλα θελω να καταλαβω για ποιον ακριβως λογο ειναι καλυτερο να αλλαζουμε καθε φορα τη ρυθμησει και να μην την αφησουμε μονιμα στο αυτοματο gsm/wcdma?

Μόνο για το θέμα κατανάλωσης.

* GSM = 2g = σήμα σχεδόν παντού -> σταθερή ποιότητα σήματος χωρίς εναλλαγές, χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, βολικό για εφαρμογές τύπου tapatalk κτλ.

* WCDMA = 3g = μέτριο σήμα σε αρκετά σημεία, υψηλότερη κατανάλωση μπαταρίας λόγω εναλλαγής δικτύων, πολύ καλύτερη ταχύτητα σε browsing όπου υπάρχει 3g δίκτυο.

Δηλαδη να μην ανησυχω που στο wcdma σε μερικα σημεια φτανει να εχει 1 στα 4 ή και 0 στα 4 σημα?

Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο οσο αφορα το wcdma?

Καλησπερα

Θελω να ρωτησω το εξης.Συνδεω το κινητο μου με τον υπολογιστη μου με το usb καλωδιο αλλα δεν το βλεπει. Ο υπολογιστης μου τρεχει με windows vista.

Ολο μου βγαζει κατω δεξια διπλα στο ρολοι το εικονιδιο με την εγκατασταση ενος προγραμματος που το ονομαζει συσκευη ΜΤΡ αλλα τελικα μετα απο ωρα δεν νομιζω να εχει εγκατασταθει το προγραμμα και δεν βλεπει το κινητο μου.

Εγκατεστησα και τα προγραμματα Samsung kies απο το επισημο σιτε της εταιρειας αλλα τιποτα.

Κανω εγω κατι λαθος?

Nikos

Πήγαινε σε ρυθμίσεις /χωρο αποθήκευσης και πατα πάνω δεξιά στις τρεις τελείες ,βάλτο σε mtp ή ppt και δες .

Αν και πάλι δεν τα καταφέρεις βγάλε το kies αν το έχεις , πέρνα μόνο τους drivers και σύνδεσε την συσκευή .

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο καλώδιο .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση.. Εχω xperia Z και μου κανει κατι νερα το τευλευταιο 6μηνο :worry: και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αλλαξω για το S4.. Θα το πουλησω απο 190-220 μου είπαν, οποτε απο σκρουτζομαγαζα να αγορασω το S4 παει περιπου ενα 200 εξτρα να πληρωσω... Τι μου προτεινεται;; Θετικά αρνητικα; και με ροοτ τι παιζει;;

:/ Sorry που ρωταω αλλα είναι πολλες οι σελιδες και λιγος ο χρονος για να τις διαβασω ολες και να αποφασισω... :worry:

Ευχαριστω!! :happy: :)

Σαν κινητα ειναι μερα με τη νυχτα νομιζω.

Οσο αφορα το ρουτ απ' οτι λενε οι ποιο εμπειροι εδω γινετε χωρις να εχεις καποιο προβλημα με το knox protection.

Αλλα για ρουτ καλυτερα να ρωτησεις στο σωστο τοπικ.

Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση.. Εχω xperia Z και μου κανει κατι νερα το τευλευταιο 6μηνο :worry: και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αλλαξω για το S4.. Θα το πουλησω απο 190-220 μου είπαν, οποτε απο σκρουτζομαγαζα να αγορασω το S4 παει περιπου ενα 200 εξτρα να πληρωσω... Τι μου προτεινεται;; Θετικά αρνητικα; και με ροοτ τι παιζει;;

:/ Sorry που ρωταω αλλα είναι πολλες οι σελιδες και λιγος ο χρονος για να τις διαβασω ολες και να αποφασισω... :worry:

Πληροφοριακα,αν ειναι σε καλη κατασταση το ζετακι σου,μην το σκοτωσεις με τετοιες τιμες που λες.Γι αυτο που ρωτας κι επειδη αλλαξα κι εγω προσφατα το ζετακι του γιου μου με s4,παρτο με κλειστα ματια ;)

Για να σε βοηθησω περισσοτερο δες εδω ενα συγκριτικο των δυο κινητων και αποφασισε αν αξιζει να αλλαξεις το sony xperia z που εχεις με το samsung galaxy s4.

Γιατι δεν μπορω να στείλω mms μέσω Cosmote πριν με wind δεν είχα πρόβλημά.κάποια βοηθεια

Κοίταξε να δεις αν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις αλλιώς στείλε μήνυμα στην cosmote για να στις περάσουν ή βάλε τις εσύ .

Καλύτερα να κάνεις την ερώτηση σου στο σωστό θέμα .

Επιλογή συσκευής

Samsung galaxy s21+

Το επερχόμενο full black S4 δείχνει όμορφο.

Πάντως η τιμή του S4 έχει φτάσει στα 389 ευρώ.

Λίγο ακόμα να πέσει και θα μιλάμε για ένα καταπληκτικό value for money. Αν πάει κοντά στα 300 δηλαδή.

Σε κανα μήνα, δίμηνο; ίσως.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλησπέρα.

Έχω το samsung galaxy s4 mini gt - i9195 και εχω και γω πρόβλημα με τα μηνύματα.Δεν εμφανίζεται κάποια επιλογή στα μηνύματα :

απο κεφαλαία σε μικρά ελληνικά γράμματα. Δεν θέλω να εμφανίζονται μόνο σε μενα μικρά,αλλά και εκεί που το στέλνω το μήνυμα.

Τι κάνω; Υπάρχει καποια λύση?

Ευχαριστω!

Καλησπέρα.

Έχω το samsung galaxy s4 mini gt - i9195 και εχω και γω πρόβλημα με τα μηνύματα.Δεν εμφανίζεται κάποια επιλογή στα μηνύματα :

απο κεφαλαία σε μικρά ελληνικά γράμματα. Δεν θέλω να εμφανίζονται μόνο σε μενα μικρά,αλλά και εκεί που το στέλνω το μήνυμα.

Τι κάνω; Υπάρχει καποια λύση?

Ευχαριστω!

Γύρισε την γραμματοσειρά σε Unicode. Υπόψιν όμως αντί για 160 χαρ/sms θα πέσεις στους 70. Είναι περιορισμός του gsm.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Γύρισε την γραμματοσειρά σε Unicode. Υπόψιν όμως αντί για 160 χαρ/sms θα πέσεις στους 70. Είναι περιορισμός του gsm.

Συγγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος. Πως μπορώ να το κάνω αυτό ακριβώς ;

Ευχαριστώ.

Συγγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος. Πως μπορώ να το κάνω αυτό ακριβώς ;

Ευχαριστώ.

Μηνύματα > Ρυθμίσεις > εισαγωγή λειτουργίας > Unicode

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)