Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σου Lordoftherings και ευχαριστω για την απάντηση σου...

H μπαταρίες ειναι Κορεατικες.

Γεια σου DIMKIT και ευχαριστω για την απάντηση σου...

Το έκανα φορματ το τηλ. γιατι φοβήθηκα μήπως είχα κάποιο θέμα.

Να μαζέψει λιγα δεδομένα και τα ποστάρω.

Τελικα ειναι χαλια η κατασταση...

Οταν σβηνω το τηλ. Το φοτακι λεντ δεν λεει να σβησει με τιποτα (πριν εσβηνε). Αφηνω το τηλ. Να φορτησει και μου εσβηνε καθε φορα (δεν φορτησε ποτε, η μπαταρια εμεινε στο 90% και το βρηκα σβησμενω αντι για αναμενω οπως το ειχα, παω να το αναψω, τιποτα... Βγαζω την μπαταρια κολλαει στο 'samsung s4' logo, παταω παλι να το σβησω τιποτα, βγαζω μπαταρια και σβηνει, και παταω παλι να το αναψω και αναψε... Τωρα ομως φοβαμε μην μου μεινει εντελος! Τι μπορει να παιζει παιδια, ξαφνικα τα επαιξε το κινιτο?!?!?! Τι κουφο πραγμα ειναι αυτο...

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Εδώ και αρκετές μέρες μου βγάζει που και που ένα μήνυμα sim card removed, press restart.

Άλλαξα κάρτα, έβαλα και λίγο ταινία να χοντρύνει και να κάνει καλύτερη επαφή μπας και είναι αυτό. Μια μέρα χωρίς πρόβλημα και σήμερα πάλι τα ίδια. Δεν το κάνει συνεχώς. Δυό τρεις φορές τη μέρα σε άσχετες φάσεις. Το τηλέφωνο δεν έχει πειραχτεί, είναι τριών μηνών.

Το service λέει ότι μπορεί να θέλει αναβάθμιση... Δεν το πήγα ακόμη...

Καμιά ιδέα?

Καλημερα στο φόρουμ. Πριν 2 μερες εκανα αναβαθμιση μεσω kies. Την 4.3 την εχω απο τον Νοεμβριο OTA.Αυτη τη φορα μεσω kies μπηκε η version XXUEMK8 . Αντιμετωπιζω τρομερα προβληματα με τη μπαταρια! Η μπαταρια σε 4 ωρες αδειαζει χωρις να χρησιμοποιω το τηλ!.και η φορτιση παει κατευθειαν στο 50% μεσα σε 5 λεπτα. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος το ιδιο? Πως το αντιμετωπιζουμε?
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Και άλλο ξεφτιλικη από την Samsung .

Το συγκεκριμένο το θεωρώ αρκετά σοβαρό και καλό θα ήταν να αναφερθεί και στην κεντρική σελίδα του site.

Το θέμα δεν είναι η φωτιά αλλά το χαρτί που του είπαν να υπογράψει.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και δείτε όλο το video.

Γνωστη ειδηση. Το εγραψαν καποια site.

Φυσικα τα περισσοτερα το αποσιωπησαν αλλα δεν μου κανει εντυπωση... Συνηθιζεται τα προβληματα των samsung συσκευων να αντιμετωπιζονται με μεγαλυτερη ''ευαισθησια''...

Ηταν να βγεί στην κεντρική αλλά ήρθε πρωί-πρωί η επιταγή απο τη samsung και αποφασίσαμε να μην το βγάλουμε :) Σοβαρευτείτε ρε σεις! Τέτοια γράφονται καθημερινά για όλες τις εταιρίες.

Εδώ ανακαλούνται ολόκληρες παρτίδες σε αυτοκίνητα, ή υπάρχουν κωδικοί ανάκλησης αλλά οι εταιρείες κάνουν τις ηλίθιες για να μην επιστραφούν τα αυτοκίνητα ή να μην επισκευαστούν(παθών). Λέτε να μην συνέβαινε με κινητά? Δεν είναι θέμα της Samsung. Και iphone έχει πάρει φωτιά, kai ipad, htc, sony. Όλα! Και σε όλα τα περιστατικά η κατασκευάστρια εταιρεία ζήτησε το αυτονόητο(σιωπή) για την υποστήριξη του προϊόντος της καθώς ακόμα δεν γνωρίζει καν τα αίτια.(ή δεν θέλει να τα βγάλει στη φόρα).

Google Pixel 6 Pro

Παιδια πολλες φορες χρησιμοποιω το κινητο για Messenger Facebook μεσω wifi

Αν για καποιο λογο κανει επανεκκινηση το router μεχρι να επανελθει ενώ εχω ανοιχτα τα δικτυα κινητης δεν μπορω να συνδεθω αυτόματα στην εφαρμογή χωρις επανεκινηση μεσω κινητης ...

Γιατι ??

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γιατι ΔΕΝ ενεργοποιειται :)

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Γιατι στην κάμερα σεauto mode δεν μπορω να ενεργοποιησω το anti shake ΓΙΑΤΙ???

Απενεργοποιησε τον αυτόματο εντοπισμό νύχτας...

Και μια χαρά ενεργοποιειται...

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

:!:Ενημέρωση

Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για την μπαταρία.

Όλα τα σχετικά μηνύματα μετακινήθηκαν εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδιά ξέρει κανεις κάποιο κατάστημα που αλλάζει μόνο το γυαλί απο την οθόνη και όχι ολόκληρη την οθόνη γιατι μου έσπασε εκτός το netpoint?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Πως καταφερες και εσπασες το corning gorrila glass 3!!!!!!!

Πολλοι το εχουν παθει και δεν είναι καθολου ανθεκτικο. Απο 20 ποντους σε γρασιδι επεσε σε φιλη και εσπασε.

Φιλικά Γιάννης

Παιδιά ξέρει κανεις κάποιο κατάστημα που αλλάζει μόνο το γυαλί απο την οθόνη και όχι ολόκληρη την οθόνη γιατι μου έσπασε εκτός το netpoint?

Buysell.gr

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Ativ s έσπασα αλλα όποιος φταχνει το ένα φτιάχνει και το αλλο.. Αλλα απο πτώση αμα σκάσει με την οθόνη ότι και να ειναι..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Πως καταφερες και εσπασες το corning gorrila glass 3!!!!!!!

Το gorilla glass είναι αντιχαρακτικό, όχι άθραυστο.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το gorilla glass είναι αντιχαρακτικό, όχι άθραυστο.

Εν μεροι ειναι και αθραυστο.

Δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις τι εννοω.

Εν μεροι ειναι και αθραυστο.

Δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις τι εννοω.

Με βόλους στα 10 εκατοστά κάνω και γω επίδειξη! Το πραγματικό τεστ είναι το σκληροτράχηλο ελληνικό πεζοδρόμιο με τις λακουβίτσες του και τις γωνίες του! Εκεί φαίνεται τι είναι άθραυστο και τι όχι!

Καλησπέρα,

Δεν έχω δυστυχώς το S4, οπότε δεν έχω συμμετάσχει στο thread.

Το πρότεινα όμως, το παρήγγειλα και το έστησα για το διευθυντή μου στη δουλειά, και από τον Ιούλιο που το έχει τον ζηλεύω. Δεν έχει την εξοικείωση μου με τα android, όχι βέβαια ότι και εγώ είμαι γκουρού, αλλά απολαμβάνει την ταχύτητα του, την κάμερα του και την οθόνη του.

Σήμερα που τα λέγαμε διαπίστωσα ότι δεν το κλείνει ποτέ και του είπα ότι τα android το θέλουν το καθημερινό restart.

Μετά από μήνες λοιπόν το έκανε σήμερα το πρώτο restart και το κινητό μπήκε σε μια κατάσταση λούπας.

Ανοιγε , έγραφε samsung, έκλεινε και ξαναάνοιγε.

Αγχωθήκαμε , πήραμε τη samsung έλεγαν ότι ναναι, το πάλεψα , έβγαλα τη μπαταρία, το άνοιξα στο recovery, έκανα factory reset και επανήλθε.

Για 20 λεπτά κινδύνευα με απόλυση :X !

Τη να συνέβη? Είναι θέμα S4 ή είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν έκανε ποτέ restart?

Thanks!!!

Καλησπέρα,

Το πρότεινα όμως, το παρήγγειλα και το έστησα για το διευθυντή μου στη δουλειά, και από τον Ιούλιο που το έχει τον ζηλεύω. Δεν έχει την εξοικείωση μου με τα android, όχι βέβαια ότι και εγώ είμαι γκουρού, αλλά απολαμβάνει την ταχύτητα του, την κάμερα του και την οθόνη του.

Σήμερα που τα λέγαμε διαπίστωσα ότι δεν το κλείνει ποτέ και του είπα ότι τα android το θέλουν το καθημερινό restart.

Μετά από μήνες λοιπόν το έκανε σήμερα το πρώτο restart και το κινητό μπήκε σε μια κατάσταση λούπας.

Αγχωθήκαμε , πήραμε τη samsung έλεγαν ότι ναναι, το πάλεψα , έβγαλα τη μπαταρία, το άνοιξα στο recovery, έκανα factory reset και επανήλθε.

Τη να συνέβη? Είναι θέμα S4 ή είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν έκανε ποτέ restart?

Thanks!!!

Δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε αλλα εγω επανεκινηση σπανια κανω....

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα,

Thanks!!!

Πρώτον να ξεκαθαρίσουμε οτι δεν χρειάζεται restart καθόλου και ποτέ! Μόνο σε περίπτωση προβλήματος ή κολλήματος.Τώρα αυτό που συνέβη δεν γνωρίζω που οφείλεται, αλλά αφού διορθώθηκε, ολα καλά.

Ελα δεν θέλει και πολύ να συμβεί. Κάποια διεργασία δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί και το εμπόδιζε να κάνει boot. Θα αρκούσε να μπει σε recovery και να γίνει wipe cache.

Restart δεν κάνω ποτέ. Τις περισσότερες φορές το θυμάμαι κάθε 10 -15 μέρες και το κάνω για διαγραφή του cache των εφαρμογών.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.

Μάλλον κάποια διεργασία δε θα είχε ολοκληρωθεί μετά από τόσο καιρό πού είχε να κάνει restart...

Οπότε αν ξανατύχει ένα wipe cache και όλα καλά

Grazie Ciao

καλησπερα κ καλο σ/κ,πριν λιγο παρελαβα απο birdphone το galaxy s4,μολις ανοιξα το κουτι διεκρινα κατω δεξια στο περιμετρικο νικελ ενα μικρο χτυπηματακι,δεν το εβγαλα καν απο το κουτι,μενω σε νησι,να τους το ξαναστειλω πισω κ να απετησω αμεση αντικατασταση με ενα καινουργιο?

καλησπερα κ καλο σ/κ,πριν λιγο παρελαβα απο birdphone το galaxy s4,μολις ανοιξα το κουτι διεκρινα κατω δεξια στο περιμετρικο νικελ ενα μικρο χτυπηματακι,δεν το εβγαλα καν απο το κουτι,μενω σε νησι,να τους το ξαναστειλω πισω κ να απετησω αμεση αντικατασταση με ενα καινουργιο?

Εννοείτε ,επικοινώνησε άμεσα με το κατάστημα .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)