m7ixalis Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπέρα!!! το κινητάκι μου νομίζω αρχίζει να τα παίζει!! τον τελευταίο καιρό άρχισε τις επανεκκινήσεις!! χθες μάλιστα έκανε 2 μέσα σε μία ώρα!! φταίει η 4.3 που αναβάθμισα πρόσφατα ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;; δεν το ζορίζω κ πολύ... τα δεδομένα αφήνω πολλές φορές ανοιχτά για αρκετή ώρα χωρίς όμως να κάνω χρήση του τηλεφώνου κ τότε μου κάνει τις επανεκκινήσεις.. δηλαδή αν το ζορίσω παραπάνω τι θα κάνει; θα με φτύνει; :blink: Το ποιο πιθανό είναι να φταίει κάποια εφαρμογή για τις επανεκκινήσεις ,κοίταξε ποια app είχες βάλει όταν ξεκίνησαν τα reboot και άρχισε να αφαιρείς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλησπέρα!!! το κινητάκι μου νομίζω αρχίζει να τα παίζει!! τον τελευταίο καιρό άρχισε τις επανεκκινήσεις!! χθες μάλιστα έκανε 2 μέσα σε μία ώρα!! φταίει η 4.3 που αναβάθμισα πρόσφατα ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο;; δεν το ζορίζω κ πολύ... τα δεδομένα αφήνω πολλές φορές ανοιχτά για αρκετή ώρα χωρίς όμως να κάνω χρήση του τηλεφώνου κ τότε μου κάνει τις επανεκκινήσεις.. δηλαδή αν το ζορίσω παραπάνω τι θα κάνει; θα με φτύνει; :blink: Για ριξε μια ματια αν εχει φουσκωσει η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Σχετικά με το θέμα της αλλαγής του CSC, το μόνο που μπορεί να γίνει χωρίς root, είναι να επαναφέρουμε το CSC της περιοχής στην οποία ανήκει η συσκευή μας, αλλά οχι της χώρας μας. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε την χώρα μας απο την ομάδα των χωρών που περιέχει και έτσι παίρνει αυτόματα το CSC της χώρας που είναι πρώτη στην λίστα. Όμως πλέον έχουμε συμβατότητα και μπορούμε να παίρνουμε updates μέσω Kies αλλά και ΟΤΑ. Σαφώς είναι προτιμότερο απο το να κάνει κάποιος root για να αλλάξει το CSC και να χάσει την εγγύηση και το Knox. Στην περίπτωση μου η συσκευή μου ειναι αγορασμένη απο Αίγυπτο. Περνώντας την beta 4.3 το CSC μου έγινε INU και παρέμεινε οταν αργότερα πέρασα την official 4.3 της Αιγύπτου. Φυσικά στο Kies μου έβγαζε μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν μπορεί να αναβαθμιστεί αφού δεν ταίριαζε το PDA με το CSC. Κατάφερα όμως να περάσω το CSC της region που ανήκει η συσκευή μου και πήρε σαν χώρα τον κωδικό της Σαουδικής Αραβιας που ήταν πρώτη στην λίστα και ανήκει στην ίδια region. Αμέσως το Kies δέχθηκε την συσκευή μου και πλέον γράφει ότι έχω το τελευταίο firmware. Κι αυτό είναι παράνομο αλλά οι πιθανότητες να ακυρώσουν γι αυτό τον λόγο την εγγύηση είναι ελάχιστες. Η επαναφορά γίνεται ως εξής: Κάνουμε wipe data factory reset και wipe cache. Μετά περνάμε την official της περιοχής μας με odin αφού πρώτα ξετικαρουμε το auto reset. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, αφαιρούμε την μπαταρία και μπαίνουμε σε recovery. Κάνουμε και πάλι τα wipe που είπαμε πριν. Οταν συνδεθούμε στο kies θα δούμε πχ αν είναι ελληνικό και η πρώτη χώρα της ομάδας του CSC μας είναι η Αλβανία, το ALB. Απο παλαιότερη εμπειρία με το S2, η αντιπροσωπία δέχονταν χωρίς πρόβλημα συσκευές που το csc τους έδειχνε άλλη χώρα αλλά της ίδιας region. Edited November 20, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Για ριξε μια ματια αν εχει φουσκωσει η μπαταρία του. λεπτότατη η μπαταρία! δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα.. μη με τρομάζετε!! :rolleyes: υποψιάζομαι πάντως την εφαρμογή της wind για το f2g να δημιουργεί το πρόβλημα γιατί κ στο s1 είχα πρόβλημα με αυτήν.. κολλήματα κ επανεκκινήσεις κ μόλις την αφαίρεσα ησύχασα.. θα δούμε κ τώρα.. Edited November 21, 2013 by evoula_ Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κάνε αυτό που σου είπε ο m7ixalis πιο πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κάνε αυτό που σου είπε ο m7ixalis πιο πάνω. ναι ναι το έκανα!!! θα περιμένω μια-δυο μέρες να δω πως θα πάει! αλλιώς θα αρχίσω να σβήνω κι άλλες! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδιά έχω την 4,3 Γερμανική και το κινητό εντελώς απειραχτο. Από τη μέρα της αναβάθμισης μόλις συνδεθώ σε wifi βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Πλήροφορίες ασφαλείας Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο σύστημα στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. Η διαγραφή εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες προελέυσεις μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια" Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και χωρίς να περάσω καμιά νέα εφαρμογή μόλις συνδεθώ σε wifi πάλι βγάινει το ίδιο μηνυμα . Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδιά έχω την 4,3 Γερμανική και το κινητό εντελώς απειραχτο. Από τη μέρα της αναβάθμισης μόλις συνδεθώ σε wifi βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Πλήροφορίες ασφαλείας Μια εφαρμογή προσπάθησε να πραγματοποιήσει πρόσβαση στο σύστημα στη συσκευή σας χωρίς εξουσιοδότηση. Έγινε αποκλεισμός αυτής της προσπάθειας. Η διαγραφή εφαρμογών που αποκτήθηκαν από μη εξουσιοδοτημένες προελέυσεις μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια" Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και χωρίς να περάσω καμιά νέα εφαρμογή μόλις συνδεθώ σε wifi πάλι βγάινει το ίδιο μηνυμα . Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Δεν είναι κάποιο πρόβλημα απλά με την αναβάθμιση έγινε εγκατάσταση του Knox. Για λεπτομέρειες κοίτα εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω να βάλω custom rom με 4.3 στο τηλέφωνο εσείς τι λέτε αξίζει? θα έχω κάνα θέμα? και αν μπορείτε να μου προτείνεται καμια Να επαναλάβω είμαι στη 4.2.2 root με MGA και το τηλέφωνό μου είναι Γαλλικό-XEF Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπερα.New Germany Firmware DBT Model: GT-I9505 Country: Germany Version: Android 4.3 Changelist: 2082040 Build date: Tue, 19 Nov 2013 08:28:16 +0000 Product Code: DBT PDA: I9505XXUEMK8 CSC: I9505OXAEMK8 MODEM: I9505XXUEMK8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά θέλω να βάλω custom rom με 4.3 στο τηλέφωνο εσείς τι λέτε αξίζει? θα έχω κάνα θέμα? και αν μπορείτε να μου προτείνεται καμια Να επαναλάβω είμαι στη 4.2.2 root με MGA και το τηλέφωνό μου είναι Γαλλικό-XEF εγώ που έχω δοκιμάσει ΟΛΕΣ τις custom 4.3 και ξαναγύρισα σε custom 4.2.2 θα σου έλεγα προς το παρόν να μείνεις στα ωά σου....η το πολύ πολύ να βάλεις καμιά custom 4.2.2 Οι 4.3 (όλες) πάσχουν ακόμα σε αρκετά θεματάκια (αν διαβάζεις αρκετά εδώ θα τα δεις) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπερα.New Germany Firmware DBT Model: GT-I9505 Country: Germany Version: Android 4.3 Changelist: 2082040 Build date: Tue, 19 Nov 2013 08:28:16 +0000 Product Code: DBT PDA: I9505XXUEMK8 CSC: I9505OXAEMK8 MODEM: I9505XXUEMK8 Διορθώνει κάτι;;Πηγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) εγώ που έχω δοκιμάσει ΟΛΕΣ τις custom 4.3 και ξαναγύρισα σε custom 4.2.2 θα σου έλεγα προς το παρόν να μείνεις στα ωά σου....η το πολύ πολύ να βάλεις καμιά custom 4.2.2 Οι 4.3 (όλες) πάσχουν ακόμα σε αρκετά θεματάκια (αν διαβάζεις αρκετά εδώ θα τα δεις) βρήκα αυτήν εδώ να την δοκιμάσω όχι? να μείνω όπως είμαι...και κάτι άλλο τι rom manager να περάσω τον goo manager η τον rom manager?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2521384 Και κάτι άλλο από custom rom 4.2.2 ποια προτείνεις καλύτερα εσύ που τις έχεις δοκιμάσει?? Ευχαριστώ! Edited November 21, 2013 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) βρήκα αυτήν εδώ να την δοκιμάσω όχι? να μείνω όπως είμαι...και κάτι άλλο τι rom manager να περάσω τον goo manager η τον rom manager?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2521384 Και κάτι άλλο από custom rom 4.2.2 ποια προτείνεις καλύτερα εσύ που τις έχεις δοκιμάσει?? Ευχαριστώ! Αυτή που έβαλες είναι kyanogenmod όπερ σημαίνει δεν έχεις τα καλούδια της "μαμάς" και επίσης δεν κάνει για αρχάριους χρήστες. Εγώ προτείνω foxhound 1.6 πραγματικά πολύ καλή, από όσες έχω δοκιμάσει σε αυτήν ξαναγυρνούσα (και εκεί είμαι ακόμα) βεβαίως με τις δικές μου παραμετροποιήσεις (βλέπε ξήλωμα "άχρηστων" εφαρμογών με το root explorer) η μπαταρία κρατάει για πλάκα 2 μέρες, ταχύτατη χωρίς ιχνος lag (σε μένα, πάντα, όλα αυτά) μην ασχοληθείς με τις μετέπειτα 1.7 έως 2.0 που θα δεις εκεί, είχαν θεματάκια αν και 4.2.2 :) Edit: δεν χρειάζεσαι rom manager, αρκεί να έχεις custom recovery Edited November 21, 2013 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Δεν είναι κάποιο πρόβλημα απλά με την αναβάθμιση έγινε εγκατάσταση του Knox. Για λεπτομέρειες κοίτα εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375368 Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει επιτέλους να εμφανίζεται αυτό το μήνυμα??? Μας τά' χει ζαλίσει... edit: επίσης με την 4.3 πρέπει να έχει αποκτήσει πρόβλημα και το wi-fi. Στο router του σπιτιού μου λέει ότι δεν συνδέθηκε λόγω αργής σύνδεσης στο internet ενώ πριν την αναβάθμιση σε 4.3 το ίδιο router και η ίδια σύνδεση internet ήταν τούμπανο! Edited November 21, 2013 by xetasa Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Απαντηση απο smartec σε ερωτηση μου να τους το παω να μου ξαναπερασουν την 4.2.2 (MGA) που φοραγε οταν το αγορασα . Καλημέρα σας, υποβάθμιση του sw δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε . Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Αυτή που έβαλες είναι kyanogenmod όπερ σημαίνει δεν έχεις τα καλούδια της "μαμάς" και επίσης δεν κάνει για αρχάριους χρήστες. Εγώ προτείνω foxhound 1.6 πραγματικά πολύ καλή, από όσες έχω δοκιμάσει σε αυτήν ξαναγυρνούσα (και εκεί είμαι ακόμα) βεβαίως με τις δικές μου παραμετροποιήσεις (βλέπε ξήλωμα "άχρηστων" εφαρμογών με το root explorer) η μπαταρία κρατάει για πλάκα 2 μέρες, ταχύτατη χωρίς ιχνος lag (σε μένα, πάντα, όλα αυτά) μην ασχοληθείς με τις μετέπειτα 1.7 έως 2.0 που θα δεις εκεί, είχαν θεματάκια αν και 4.2.2 :) Edit: δεν χρειάζεσαι rom manager, αρκεί να έχεις custom recovery Είσαι ωραίος!!! Θα την δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις!!!! Να σε καλά!!! Οποτε εως 1.6 καλα ειμαι σωστα! Edited November 21, 2013 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Διορθώνει κάτι;;Πηγή; Η πηγη ειναι απο το sammobile.Τωρα τι διορθωνει δεν ξερω.Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι επειδη ειναι ακομα νωρις.Στις 14:10 ανεβηκε στο server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Αυτή που έβαλες είναι kyanogenmod όπερ σημαίνει δεν έχεις τα καλούδια της "μαμάς" και επίσης δεν κάνει για αρχάριους χρήστες. Εγώ προτείνω foxhound 1.6 πραγματικά πολύ καλή, από όσες έχω δοκιμάσει σε αυτήν ξαναγυρνούσα (και εκεί είμαι ακόμα) βεβαίως με τις δικές μου παραμετροποιήσεις (βλέπε ξήλωμα "άχρηστων" εφαρμογών με το root explorer) η μπαταρία κρατάει για πλάκα 2 μέρες, ταχύτατη χωρίς ιχνος lag (σε μένα, πάντα, όλα αυτά) μην ασχοληθείς με τις μετέπειτα 1.7 έως 2.0 που θα δεις εκεί, είχαν θεματάκια αν και 4.2.2 :) Edit: δεν χρειάζεσαι rom manager, αρκεί να έχεις custom recovery φιλε έχω θέμα την πέρασα και έχει κολλήσει εδώ και 20 λεπτά στο λογότυπο τις rom τι κάνω? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 φιλε έχω θέμα την πέρασα και έχει κολλήσει εδώ και 20 λεπτά στο λογότυπο τις rom τι κάνω? Reboot. Κι αν κάνει τα ίδια, factory reset από recovery. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Η πηγη ειναι απο το sammobile.Τωρα τι διορθωνει δεν ξερω.Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι επειδη ειναι ακομα νωρις.Στις 14:10 ανεβηκε στο server. Την πέρασα! Είναι νωρίς ακόμα για να πω εντυπώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν προσθέσει το Samsung wallet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Reboot. Κι αν κάνει τα ίδια, factory reset από recovery. Παιδιά το έκανα αλλα δεν έγινε τίποτα πάλι τα ίδια έκανε!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πέρνα την από την αρχή. Για Custom ROMs υπάρχει το θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Πέρνα την από την αρχή. Για Custom ROMs υπάρχει το θέμα Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S4. παιδιά την έχω περάσει 2 φορες και κάνει το ίδιο πράγμα με full wipe τα πάντα μήπως πρέπει να κάνω κάτι μέσα με τα επόμενα που μου βγάζει πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση γιατί εγώ δεν αλλάζω τίποτα πάταγα όλο συνεχεια!!!! Κάτι έγινε από τι πολλές προσπάθειες τώρα και μου λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο μέσα από την sd που το έχω περάσει!!! Aaa και κάτι άλλο σαν custom recovery πέρασα το PhilZ Touch5.11.2 Edited November 21, 2013 by Fourtounas Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Διορθώνει κάτι;;Πηγή; ναι επιτελους εφτιαξαν αυτο με την μεταβαση που επανερχονταν στο χ1 οταν ανοιγαμε την camera!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts