Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε την εβαλα και μου αλλαξε το scs σε alb αλβανικο μαλλον.. ,tτο εχει παθει κανενασ αλλοσ;; ειχα πριν μεσα την 4.3 γερμαν.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού έχεις γράψει 0x1 πια, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι.

1. Βάζεις cwm και κατεβάζεις το SuperSU 1.65 σε zip για cwm εγκατάσταση.

2. Μπαίνεις recovery και κάνεις mount /system.

3. Από adb δημιουργείς το φάκελο init.d στο system/etc, δηλαδή θα γίνει system/etc/init.d

4. Μόλις τον δημιουργήσεις, κάνεις εγκατάσταση το SuperSU και κάνεις reboot.

Aν μπορείς να το κάνεις και σου δουλέψει έχει καλώς.

Αλλιώς υπομονή μέχρι να βρεθεί κάποιο fix.

Στράτο ευχαριστώ για τη βοήθεια. Λέω να περιμένω για κανένα fix. Γιατί εξάλλου αγόρασα μια συσκευή 450 ευρώ πριν δυόμιση μήνες;;;; Για να ... περιμένω κάποιο fix:mad::mad: Αυτοσαρκάζομαι μπας και το δω λίγο αλλιώς το όλο θέμα...

Βλέπω Η Samsung έκανε ζωή κόλαση για τους powerusers με το νέο της update και το knox

Απλά από ότι κατάλαβα τέρμα τα πειράγματα. Όποιος ενδιαφέρεται για τέτοια ας προτιμήσει άλλη εταιρεία.. έτσι το βλέπω εγώ, ίσως να κάνω λάθος...

Δεν την ενδιαφέρουν οι power users. Οι οποίοι παρεπιπτοντως έχουν τα περισσότερα lag.

Για μένα πέρασαν οι εποχές που αγοράζαμε τηλέφωνο για να περνάμε την ώρα μας με δοκιμές custom.

Τα smartphones είναι για επικοινωνία, κατανάλωση περιεχομένου, πρόσβαση στα αρχεία της δουλειάς ανά πάσα στιγμή, φωτογραφία, διασκέδαση.

Οι χρήστες που βρίσκονται 3-4 φορές την μέρα σε recovery, θα πρέπει να αλλάξουν εταιρεία.

Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Είναι αλήθεια ότι έχουν εξελιχθεί αρκετά οι συσκευές τα τελευταία δύο χρόνια (και όσο πάνε περισσότερο) που μειώνουν όλο και περισσότερο την ανάγκη για πείραγμα- βελτίωση που με τη σειρά τους αυτά οδηγούν σε custom roms κτλ. Εξάλλου για να να λέω και τα καλά, εμένα με την 4.3 (stock) έχει καλύτερη συμπεριφορά στη μπαταρία και αισθητά λιγότερο lag έως και καθόλου. Μέχρι εδώ καλά οκ; Όμως πιστεύω οτι για να φτάσει μια συσκευή σαν το S4 εδώ που έφθασε δηλαδή πορεία 4 χρόνων από το πρώτο Galaxy (που πρωτοέπιασα στα χέρια μου ίσως και πρώτος σε όλη την Ελλάδα μιας και δούλευα στη Vodafone τότε και μας το είχαν φέρει για παρουσίαση προτού κυκλοφορήσει :D) χρωστάει πολλά στους developers οι οποίοι κυριολεκτικά το απογείωσαν όλα αυτά τα χρόνια. Όταν λοιπόν ξαφνικά ακυρώνεις όλα αυτά και τη βλέπεις apple ρισκάρεις πολύ να γυρίσει αυτό μπούμερανγκ εναντίον σου. Δε λέω οτι θα συμβεί, απλά λέω οτι είναι ρίσκο. Κάποτε, εποχές 2008-2009 περίπου,στην παλιά μου δουλειά που ανέφερα πριν, όταν έπιανα στα χέρια μου το Omnia 2 (ναυαρχίδα τότε της Samsung) και το έβαζα δίπλα δίπλα από το Iphone 3g έβλεπα την τεράστια διαφορά στην απόκριση της οθόνης και σε άλλα βέβαια πράγματα και σκεφτόμουν οτι ποτέ οι άλλες εταιρίες δε θα φθάσουν την apple παρόλο που είχε τότε πάρα πολλά στραβά και αυτή (bluetooth και τα σχετικά). Το πέρασμα των χρόνων με διέψευσε μεν αλλά από την άλλη βλέπω τώρα οτι στη θέση της τότε apple να ρισκάρει να μπει η Samsung τώρα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνομαι κατανοητός με το τελευταίο. Ούτε και με απασχολεί πολύ. Η συσκευή είναι πολύ καλή, βελτιώθηκε από όσο μπορώ από χθες να δώ με την 4.3, απλά τουλάχιστον ένα root και χρήση του titanium εγώ σαν Δημήτρης θα τα ήθελα...

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Καλημέρα Παιδιά. Γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό το μνμ; Απο το KNOX έρχεται;; Έχω εφαρμογές εγκατεστασημένες απο άγνωστες πηγές. Να τις σβήσω όλες; Έχει γίνει κουραστικό μου εμφανίζεται συνέχεια! :mad:

φιλε την εβαλα και μου αλλαξε το scs σε alb αλβανικο μαλλον.. ,tτο εχει παθει κανενασ αλλοσ;; ειχα πριν μεσα την 4.3 γερμαν.

Το έχουν πάθει αρκετοί ,αν εισαι root είναι εύκολο να αλλάξει ,αλλιως δοκίμασε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5003679#post5003679

Samsung galaxy s21+

Παιδια μου ρθε και εμενα η 4.3! Εχω 2 ερωτησεις ομως...!

1) ειναι καλυτερα να κανω ενημερωση και μετα hard reset η το αναποδο? Για να κατσει καλυτερα...!? Εχει διαφορα?

2) εχω καποια τασκ που κανω συγχρονισμο με το samsung account...αυτα θα τα εχω κ μετα το update? Και αν οχι πως θα το κανω?

Σας ευχαριστω !

Ξερει κανεις παιδια?

Ξερει κανεις παιδια?

Μην κάνεις hard reset και αν στην πορεία δεις προβλήματα τοτε προχωράς σε αυτήν τη διαδικασία .

Samsung galaxy s21+

Μην κάνεις hard reset και αν στην πορεία δεις προβλήματα τοτε προχωράς σε αυτήν τη διαδικασία .

Εγω ειχα στο μυαλο σαν προβληματα....το Lag που μπορει να εχει η συσκευη...γιατι μεχρι στιγμης τιποτα αλλο δεν εχει προκυψει...

Θα προχωρησω ετσι και βλεπουμε!

Σε ευχαριστω!

*Μηπως ξερεις τι γινεται και με τα τασκ?

Αν δεν προχωρήσεις σε hard reset δεν νομιζω να αλλάξει κάτι ολα θα μείνουν ως έχει με το task .

Samsung galaxy s21+

Στράτο ευχαριστώ για τη βοήθεια. Λέω να περιμένω για κανένα fix. Γιατί εξάλλου αγόρασα μια συσκευή 450 ευρώ πριν δυόμιση μήνες;;;; Για να ... περιμένω κάποιο fix:mad::mad: Αυτοσαρκάζομαι μπας και το δω λίγο αλλιώς το όλο θέμα...

Απλά από ότι κατάλαβα τέρμα τα πειράγματα. Όποιος ενδιαφέρεται για τέτοια ας προτιμήσει άλλη εταιρεία.. έτσι το βλέπω εγώ, ίσως να κάνω λάθος...

Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Είναι αλήθεια ότι έχουν εξελιχθεί αρκετά οι συσκευές τα τελευταία δύο χρόνια (και όσο πάνε περισσότερο) που μειώνουν όλο και περισσότερο την ανάγκη για πείραγμα- βελτίωση που με τη σειρά τους αυτά οδηγούν σε custom roms κτλ. Εξάλλου για να να λέω και τα καλά, εμένα με την 4.3 (stock) έχει καλύτερη συμπεριφορά στη μπαταρία και αισθητά λιγότερο lag έως και καθόλου. Μέχρι εδώ καλά οκ; Όμως πιστεύω οτι για να φτάσει μια συσκευή σαν το S4 εδώ που έφθασε δηλαδή πορεία 4 χρόνων από το πρώτο Galaxy (που πρωτοέπιασα στα χέρια μου ίσως και πρώτος σε όλη την Ελλάδα μιας και δούλευα στη Vodafone τότε και μας το είχαν φέρει για παρουσίαση προτού κυκλοφορήσει :D) χρωστάει πολλά στους developers οι οποίοι κυριολεκτικά το απογείωσαν όλα αυτά τα χρόνια. Όταν λοιπόν ξαφνικά ακυρώνεις όλα αυτά και τη βλέπεις apple ρισκάρεις πολύ να γυρίσει αυτό μπούμερανγκ εναντίον σου. Δε λέω οτι θα συμβεί, απλά λέω οτι είναι ρίσκο. Κάποτε, εποχές 2008-2009 περίπου,στην παλιά μου δουλειά που ανέφερα πριν, όταν έπιανα στα χέρια μου το Omnia 2 (ναυαρχίδα τότε της Samsung) και το έβαζα δίπλα δίπλα από το Iphone 3g έβλεπα την τεράστια διαφορά στην απόκριση της οθόνης και σε άλλα βέβαια πράγματα και σκεφτόμουν οτι ποτέ οι άλλες εταιρίες δε θα φθάσουν την apple παρόλο που είχε τότε πάρα πολλά στραβά και αυτή (bluetooth και τα σχετικά). Το πέρασμα των χρόνων με διέψευσε μεν αλλά από την άλλη βλέπω τώρα οτι στη θέση της τότε apple να ρισκάρει να μπει η Samsung τώρα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνομαι κατανοητός με το τελευταίο. Ούτε και με απασχολεί πολύ. Η συσκευή είναι πολύ καλή, βελτιώθηκε από όσο μπορώ από χθες να δώ με την 4.3, απλά τουλάχιστον ένα root και χρήση του titanium εγώ σαν Δημήτρης θα τα ήθελα...

Δημήτρη τις εποχές που αναφέρεις φλασαριζα 3 φορες την μέρα τα HTC WM που είχα. Ήταν όμως αναγκαίο και υπήρχαν λύσεις που βοηθούσαν πραγματικά.

Αργότερα το 2010 που αγόρασα το πρώτο galaxy s το οποίο είχε σοβαρό πρόβλημα ram, το xda τουλάχιστον για οσο το κράτησα δεν είχε προσφέρει κάποια λύση που να δουλεύει.

Σαφώς η κοινότητα ήταν που έσπρωξε το πρώτο Samsung. Συνέπεσε το κλείδωμα της HTC και όλοι οι cookers μεταφέρθηκαν εκεί.

Με το Sii έπαψε να χρειάζεται βελτιώσεις. Με το που το αγόρασα το έκανα root όπως όλες τις συσκευές μου. Δοκίμασα όλες τις rom και στο τέλος κατέληξα ότι καμία δεν είναι καλύτερη από τις official. Εξαίρεση η rom που είχε φτιάξει Στράτος η οποία ηταν βασισμένη στην official και είχε επιλεκτικές επεμβάσεις.

Στο Siii η samsung έκανε μεγάλη γκέλα και παλι με την ram. Καμία rom δεν έλυνε το πρόβλημα, αντίθετα προσθέτε κι άλλα. Και παλι η καλύτερη λυση ηταν η official με αντικατασταση του dialer

Στο S4 διαβάζω συνεχώς για lag αλλά δεν τα βλέπω. Περα απο το γνωστό του dialer που κι αυτό εχει μειωθεί δεν μου παρουσίασε ποτέ το παραμικρό. Οχι μονο το δικό μου I9500 αλλά και το 9505 του ανιψιού μου που το έστησα και το δούλεψα κανα δυο μέρες.

Ποιος ο λόγος να μπλέξω με custom και kernels? Δοκίμασα στο Octa τις δυο καλύτερες rom στην αρχη αλλά και πάλι ειδα καθυστερησεις.

Εχω Nova premium, μικρότερα εικονιδια περισσότερες γραμμές, widgets που προσαρμόζω το μέγεθος τους και είμαι μια χαρά.

Για foul backup το Helium είναι μια χαρά. Μαζί με κάποια άλλη εφαρμογή από το μάρκετ που παίρνει backup τις ρυθμίσεις έχω την συσκευή μου όπως πριν μέσα σε 15 λεπτά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα Παιδιά. Γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό το μνμ; Απο το KNOX έρχεται;; Έχω εφαρμογές εγκατεστασημένες απο άγνωστες πηγές. Να τις σβήσω όλες; Έχει γίνει κουραστικό μου εμφανίζεται συνέχεια! :mad:

Βασικα ειναι απο το wi-fi οταν κανει συνδεση-αποσυνδεση.Ειναι κουσουρι του knox.Μπορεις να πατησεις παρατεταμενα στο μυνημα,θα σε βγαλει στην εφαρμογη του knox. Πατησε - εκαθαριση δεδομενων -και λογικα δεν θα ξαναβγει(σε μενα δουλεψε:) )

Δημήτρη τις εποχές που αναφέρεις φλασαριζα 3 φορες την μέρα τα HTC WM που είχα. Ήταν όμως αναγκαίο και υπήρχαν λύσεις που βοηθούσαν πραγματικά.

Αργότερα το 2010 που αγόρασα το πρώτο galaxy s το οποίο είχε σοβαρό πρόβλημα ram, το xda τουλάχιστον για οσο το κράτησα δεν είχε προσφέρει κάποια λύση που να δουλεύει.

Σαφώς η κοινότητα ήταν που έσπρωξε το πρώτο Samsung. Συνέπεσε το κλείδωμα της HTC και όλοι οι cookers μεταφέρθηκαν εκεί.

Με το Sii έπαψε να χρειάζεται βελτιώσεις. Με το που το αγόρασα το έκανα root όπως όλες τις συσκευές μου. Δοκίμασα όλες τις rom και στο τέλος κατέληξα ότι καμία δεν είναι καλύτερη από τις official. Εξαίρεση η rom που είχε φτιάξει Στράτος η οποία ηταν βασισμένη στην official και είχε επιλεκτικές επεμβάσεις.

Στο Siii η samsung έκανε μεγάλη γκέλα και παλι με την ram. Καμία rom δεν έλυνε το πρόβλημα, αντίθετα προσθέτε κι άλλα. Και παλι η καλύτερη λυση ηταν η official με αντικατασταση του dialer

Στο S4 διαβάζω συνεχώς για lag αλλά δεν τα βλέπω. Περα απο το γνωστό του dialer που κι αυτό εχει μειωθεί δεν μου παρουσίασε ποτέ το παραμικρό. Οχι μονο το δικό μου I9500 αλλά και το 9505 του ανιψιού μου που το έστησα και το δούλεψα κανα δυο μέρες.

Ποιος ο λόγος να μπλέξω με custom και kernels? Δοκίμασα στο Octa τις δυο καλύτερες rom στην αρχη αλλά και πάλι ειδα καθυστερησεις.

Εχω Nova premium, μικρότερα εικονιδια περισσότερες γραμμές, widgets που προσαρμόζω το μέγεθος τους και είμαι μια χαρά.

Για foul backup το Helium είναι μια χαρά. Μαζί με κάποια άλλη εφαρμογή από το μάρκετ που παίρνει backup τις ρυθμίσεις έχω την συσκευή μου όπως πριν μέσα σε 15 λεπτά.

Με βρίσκεις σύμφωνο σε όλα όσα λες, γιαυτό και το S4 μου το άφησα με την stock DBT όπως το πήρα και έτσι Stock 4.3 θα το αφήσω τώρα. Αντίθετα το Galaxy S το είχα ξεσκίσει στα φλασαρίσματα. Στο SII είχα δοκιμάσει κάποια πράγματα και όντως οι official ήταν οι καλύτερες μετά βέβαια από την Pulse του Στράτου όπου ήταν φανταστική. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο αλλά ούτε και υπάρχει λόγος ουσιαστικός να μπλέκεις με custom roms και άλλους kernel πλέον. Απλά δεν παύει να είναι εκνευριστικό το απότομο "είμαι αφεντικό και κάνω ό,τι θέλω" της Samsung με τη χρήση του Knox και με ο,τι αυτό συνεπάγεται... Μικρό βέβαια το κακό το ξαναλέω, αλλά κακό.. Οψόμεθα για το που θα πάει...

Edited by dimitrisdsg7

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Όχι παιδιά όταν λέω power user δεν ενώ αλλαγές rom κλπ πχ εγώ με stock είμαι super απλός θα ήθελα δύο πράγματα από το root

1. Να διώξω το bloatware (μόνο που βλέπω κάτι εφαρμογές σαν to Google plus κλπ δεν θέλω να ανοίγω το app drawer)

2. Αρκετές εφαρμογές που έχω θέλουμε root ένα απλό παράδειγμα είναι το samba server που χρησιμοποιώ για δουλειά και καθώς παρά πολλά κινητά δεν έχουν υποστήριξη NTFS και συχνά συνδεόμε σε κάτι δίσκους στην δουλειά με usb otg με το otg helper βρήκα την λύση (απλός έδωσα κάποια παράδειγμα γιατί θέλω root access Οπός είπα όχι τόσο για πείραγμα αλλά για λίγο ποιο εξελιγμένες εφαρμογές και bloatware)

Ποιό πρόγραμμα είναι αυτό για τις ρυθμίσεις?

φιλε και σε εμενα το βγαζει αυτο τι ειναι ? πος γινετε να μην ξαναβγει ?

παιδεια στην ριθμιση λειτουργεια δικτυου που πρεπει να εχουμε την ριθμιση για να ειμαστε ενταξει και να πιανομε καλο ιντερνετ εκτος σπιτιου ?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Βασικα ειναι απο το wi-fi οταν κανει συνδεση-αποσυνδεση.Ειναι κουσουρι του knox.Μπορεις να πατησεις παρατεταμενα στο μυνημα,θα σε βγαλει στην εφαρμογη του knox. Πατησε - εκαθαριση δεδομενων -και λογικα δεν θα ξαναβγει(σε μενα δουλεψε:) )

Όταν πάω να κάνω εκκαθάριση δεν με αφήνει..

Όταν πάω να κάνω εκκαθάριση δεν με αφήνει..

Σε μένα με άφησε να κάνω εκκαθάριση δεδομένων και η προειδοποίηση εξαφανίστηκε :)

Ευχαριστώ int70

Οταν κάνεις επανεκκίνηση συσκευής τα μηνύματα ξανσβγαινουν. Απαράδεκτο. ..

όντως και εγώ έκανα restart και το ξανά έβγαλε, τι βλακεία και πάλι αυτή, μέχρι να βρεθεί μια λύση ας μην κάνουμε restart :lol:

Υπαρχει τροπος να παρω backup το IMEI χωρις να ειμαι root ?

Χωρις root δεν μπορείς να πάρεις backup τον efs .

Samsung galaxy s21+

κατι προβλημα εχεις τοτε .εμενα δεν ειχε διαφορα στην φορτισει απο 4.2.2 σε 4.3 σε κανενα απο τα δυο.

Καλησπερα.Τελικα ειχες δικιο δοκιμασα αλλο φορτιστη απο ενος φιλου που εχει και αυτος S4 και τελικα εκανε 2ωρες.Ηθελα να ρωτησω τον φορτιστη τον ανανωριζει η εγγυηση;

Υπαρχει τροπος να παρω backup το IMEI χωρις να ειμαι root ?

Χωρις root δεν μπορείς να πάρεις backup τον efs .

Κι όμως γίνεται, απλά θα γράψει το Knox.

Κι όμως γίνεται, απλά θα γράψει το Knox.

Πως ? με adb ??

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)