Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή έχει ένα ενεργό notification συνέχεια. Αν πατήσεις σε αυτό ανοίγει η παραπάνω οθόνη.

Δικιο εχεις... Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εντάξει μπορώ να πω ότι με την 4.3 ήρθε στα ίσα της η συσκευή. Τα lags είναι παρελθόν πάει βούτυρο η συσκευή. Έτσι έπρεπε να την κυκλοφορήσει από την αρχή η Samsung.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Πως γινεται να εχει δοθει η 4.3 για τα DBT τηλεφωνα και εμενα να μη μου βγαζει τιποτα ουτε το ΟΤΑ ουτε το κιες?

Πως γινεται να εχει δοθει η 4.3 για τα DBT τηλεφωνα και εμενα να μη μου βγαζει τιποτα ουτε το ΟΤΑ ουτε το κιες?

Έχεις DBT τηλέφωνο και δε σου ήρθε;

καλησπερα,,,,, αν βαλεις την DBT μετα οταν βγει η ελληνικη μπορεις να περασεις την ελληνικη απο επαν μεσο odin ;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά όταν έρθει η αναβαθμίσει για 4.3 σε μένα που είμαι MGA θα μου περάσει αυτόματα και το Knox counter? Γιατί τώρα δεν το έχω και σκέφτομαι να την κάνω root για δοκιμη!
Μανώλης

Καταρχας ευχαριστω για τον χρονο σου. Ολα αυτα με τα widgets τα δοκινασα και μιλαω για την deafault επιλογηmailτου κινητου, σταwidgets απλα εχει το εικονιδιο της εφαρμογης και ποσα mailεχεις και οχι previewτου νεου mail οταν ερχεται.Απο εφαρμογες play δοκιμασα 2-3 αλλα τιποτα, λες να λυθει με την 4.3 update? Στο iphoneπου ειχα ετσι δουλευε

Τελικά το Πέλλας, βρήκα την εφαρμογή notifier pro έδωσα 2 ευρουλακια και κάνω την δουλειά μου όπως θέλω με notification στα mail και όχι μόνο

Έχεις DBT τηλέφωνο και δε σου ήρθε;

Ναι Στρατο. Απ το απογευμα που το τσεκαρα τιποτα. Και με ΟΤΑ και με κιες τωρα.

Και ειμαι κανονικα με το στοκ firm του κινητου. Δεν εχω περασει αλλη ρομ ή κατι τετοιο...

καλησπερα,,,,, αν βαλεις την DBT μετα οταν βγει η ελληνικη μπορεις να περασεις την ελληνικη απο επαν μεσο odin ;;

Ναι μπορείς

Παιδιά όταν έρθει η αναβαθμίσει για 4.3 σε μένα που είμαι MGA θα μου περάσει αυτόματα και το Knox counter? Γιατί τώρα δεν το έχω και σκέφτομαι να την κάνω root για δοκιμη!

Ναι θα περαστεί και το knox .

Samsung galaxy s21+

Ναι θα περαστεί και το knox .

Μάλιστα...Να δούμε μετά τι θα κάνουμε!

Ευχαριστώ πάντως!

Μανώλης

Και ειμαι κανονικα με το στοκ firm του κινητου. Δεν εχω περασει αλλη ρομ ή κατι τετοιο...

Κουφό...

Στο "Επίσημα Firmwares" άλλος με DBT την έβαλε από KIES.

Μια ερώτηση παιδιά. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κινητό μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει sim μέσα. Για να την δει πάλι πρέπει να την βγάλω και να την ξαναβάλω. Σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημα η υποδοχή της sim. Τι λέτε;;
:D

Ναι μπορείς

Καλησπερα.

Διαβασα τη παραπανω απαντηση αλλα ειμαι λιγο μπερδεμενος.Εχω το γαλλικο s4 με την εκδοση Ι9505XXUBMGA (XEF).

Περναω τη γερμανικη 4.3 και μεχρι εδω ολα καλα.

Τωρα οταν με το καλο βγει και η γαλλικη τη περναω μεσω odin και δεν εχω κανενα προβλημα?Ο knox counter θα γραψει?

Θα εχω προβλημα με την εγγυηση?

:worry:

galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

Τελικά το Πέλλας, βρήκα την εφαρμογή notifier pro έδωσα 2 ευρουλακια και κάνω την δουλειά μου όπως θέλω με notification στα mail και όχι μόνο

Οπότε όλα κομπλέ τώρα; Εγώ έψαχνα σε email clients που να βγάζουν widget με προεπισκόπηση του κάθε mail, όπως το widget του gmail. Δεν μπορούσα να δω το εταιρικό, γιατι είχα ξεχάσει ότι το είχα παγώσει από το ροοτ :P

:respect: στον gkalen και τις rom του!

Οταν πατας ενημέρωση λογισμικου σου γραφει οτι 'οι πιο προσφατες ενημερώσεις εχουν εγκατασταθεί' ή οτι ειναι φορτωμένο το δικτυο??

Free battery replacements for Samsung Galaxy S4 owners with charge issues

http://www.pocket-lint.com/news/124442-free-battery-replacements-for-samsung-galaxy-s4-owners-with-charge-issues

Το θεμα ειναι ομως να το τηρησουν και στα ελληνικα samsung service.

Το θεμα ειναι ομως να το τηρησουν και στα ελληνικα samsung service.

Πριν βγει η ανακοινωση εκαναν αμεση αντικατάσταση στις προβληματικές μπαταρίες. Πριν απο ενα μήνα, το πήγα δευτερα απογευμα, τριτη πρωι μου ηρθε sms οτι θα γίνει αμεση αντικατασταση της μπαταρίας.

Ναι αλλα το μεγα θεμα ειναι οτι πρεπει να τους αφησεις το κινητο ή την μπαταρια για μερικες μερες ΠΡΙΝ σου κανουν αντικατασταση οποτε ειναι δωρον αδωρον αφου πρεπει να μεινεις 1-2 μερες ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ οποτε...

Το ολο θεμα ειναι να σου κανουν ΑΜΕΣΑ αντικατασταση μπαταρας και οχι να πρεπει να αφησεις το κινητο για μερικες μερες στο service.

Ναι αλλα το μεγα θεμα ειναι οτι πρεπει να τους αφησεις το κινητο ή την μπαταρια για μερικες μερες ΠΡΙΝ σου κανουν αντικατασταση οποτε ειναι δωρον αδωρον αφου πρεπει να μεινεις 1-2 μερες ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ οποτε...

Το ολο θεμα ειναι να σου κανουν ΑΜΕΣΑ αντικατασταση μπαταρας και οχι να πρεπει να αφησεις το κινητο για μερικες μερες στο service.

Λογικο μου ακούγεται..παρ ολα αυτα ομως, στη δικη μου περίπτωση το αφησα δευτερα. Τριτη ειδοποιήθηκα με sms και πέρασα αμεσως και πήρα το κινητο(χωρις την φουσκωμένη μπαταρία φυσικά). Οταν ήρθε τελικά η μπαταρία ειδοποιήθηκα ξανα και πήγα και την παρέλαβα. Αυτο συνέβη επειδή δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτη μπαταρία ,διαφορετικά θα μου την εδιναν αμεσως και θα εφευγα. 1 μόλις μέρα για ελεγχος συσκευης και αμεσης αντικατάστασης μπαταρίας σου φαίνεται τόσο μεγαλο χρονικό διαστημα??Δε θα το έλεγα.

Κουφό...

Στο "Επίσημα Firmwares" άλλος με DBT την έβαλε από KIES.

Οταν πατας ενημέρωση λογισμικου σου γραφει οτι 'οι πιο προσφατες ενημερώσεις εχουν εγκατασταθεί' ή οτι ειναι φορτωμένο το δικτυο??

Από το μεσημέρι έχω περάσει την αναβάθμιση μέσω kies σε DBT συσκευή.

Nαι παιδια ενταξει. Το εφτιαξα και εγω. Εκανα επανεγκατασταση το kies και δουλεψε...

Iδεα μου ή στο dropdown menu πλεον μπορουμε να scrollαρουμε μεχρι δεκα διακοπτες ενω παλιοτερα μπορουσαμε σε ολους?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)