paok4270 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 στρην 4.3 δυο knox εχει...σε μενα γραφει knox kernel 0x0 knox warranty ox1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Knox, Knox store...αφαιρεσε τα απο το συστημα. Παιδια πως μπορω να σβησω απο το συστημα στην 4.2.2 το knox,know store??πριν απο 3 σελιδες,εγραψα για το προβλημα που εχω... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έκανα τη μετάβαση απο το S3 στο 4 αλλά δεν περάστηκαν τα google bookmarks. Πώς μπορώ να τα περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδια πως μπορω να σβησω απο το συστημα στην 4.2.2 το knox,know store??πριν απο 3 σελιδες,εγραψα για το προβλημα που εχω... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Me root explorer μπες στο system/app και σβησε το preloadinstaller.apk.Reboot. ξανα μπες στο system/app και σβησε ολα τα Knox.reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Me root explorer μπες στο system/app και σβησε το preloadinstaller.apk.Reboot. ξανα μπες στο system/app και σβησε ολα τα Knox.reboot Δεν ειμαι ροοτ φιλε..Επισης ειδα στη διαχειριση εφαρμογων οτι εχει επιβολη ασφαλισης και διαγραφη μνημης cache και εκκαθαριση δεδομενων...μπορω να το σταματισω καπως ετσι?Και εχει διαφορα αρχεια knox οπως ειπα και σε αλλο μηνυμα..ολα πρεπει να τα σβησω?ειδα οτι το root explorer ειναι επι πληρωμη.,.Αν θελεις εξηγησε μου λιγο καλυτερα και ισως απο πμ..Ευχαριστω Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 @fits13 Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου οφείλεις να συμμορφώνεσαι με τις προτροπές της Ομάδας Διαχείρισης. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να ακολουθήσεις τις οδηγίες της Ο.Δ. και τους Ο.Π.Χ. μπορείς να αποχωρήσεις ζητώντας την απενεργοποίηση του λογαριασμού σου. Αν ωστόσο θέλεις να παραμείνεις θα πρέπει να αποδεχτείς τα προβλεπόμενα. Επίσης τα επαναλαμβανόμενα μηνύματά σου κουράζουν τα υπόλοιπα μέλη και διαταράσσουν πολλές φορές τις συζητήσεις με προσωπικές αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται. Ως εκ τούτου μπορείς να εκλάβεις αυτό το μήνυμα ως την τελευταία προειδοποίηση που σου γίνεται. Στην επόμενη εκτός των Ο.Π.Χ. συμπεριφορά σου θα απομακρυνθείς. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αποκλείεται :cool: Το μόνο που ψήνεται είναι το κινητό σου :p Ε φτιαξε μια pulse ψυκτικη για να ειναι κρυο :lol: Πλακα πλακα παιζει το δικο μου να ειναι το μονο που 9505 που εχει κανονικες θερμοκρασιες.Ουτε lags εχω ουτε τιποτα φτου φτου. Ισως επειδη του φοραω παναλαφρη ρομ στυλ pulse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν ειμαι ροοτ φιλε..Επισης ειδα στη διαχειριση εφαρμογων οτι εχει επιβολη ασφαλισης και διαγραφη μνημης cache και εκκαθαριση δεδομενων...μπορω να το σταματισω καπως ετσι?Και εχει διαφορα αρχεια knox οπως ειπα και σε αλλο μηνυμα..ολα πρεπει να τα σβησω?ειδα οτι το root explorer ειναι επι πληρωμη.,.Αν θελεις εξηγησε μου λιγο καλυτερα και ισως απο πμ..Ευχαριστω Δεν γινετε χωρις root.Πρεπει να αποκτησεις προσβαση στ' αρχεια συστηματος. Δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα χωρις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ε φτιαξε μια pulse ψυκτικη για να ειναι κρυο :lol: Πλακα πλακα παιζει το δικο μου να ειναι το μονο που 9505 που εχει κανονικες θερμοκρασιες.Ουτε lags εχω ουτε τιποτα φτου φτου. Ισως επειδη του φοραω παναλαφρη ρομ στυλ pulse. Το δικο σου και το δικο μου...ειμαστε δυο ηδη.... Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Antutu benchmark με την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Antutu benchmark με την 4.3 Εδώ δείχνει θεαματική αύξηση νομίζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εδώ δείχνει θεαματική αύξηση νομίζω. ναι ετσι ειναι...εδω με την 4.2.2 εγω εβγαζα γυρω στις 25000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ναι αλλα ρε παιδια ειναι πραγματικα αυτα τα νουμερα? Γιατι με βαση αυτο πολλοι λενε οτι το νεο android 4.3 εχει μεσα και κολπακια ωστε να βγαζουν μεγαλυτερα νουμερα ολων των ειδων τα benchmarks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ναι αλλα ρε παιδια ειναι πραγματικα αυτα τα νουμερα? Γιατι με βαση αυτο πολλοι λενε οτι το νεο android 4.3 εχει μεσα και κολπακια ωστε να βγαζουν μεγαλυτερα νουμερα ολων των ειδων τα benchmarks. Δε είναι θέμα του android.Είναι θέμα Samsung και συγκεκριμένων μοντέλων κινητών της (όπως και άλλων εταιριών βέβαια). Και τα παιδιά έτρεξαν το benchmark και στα 2 λειτουργικά. Μπορεί να πει κάποιος ότι είναι μια βάση αναφοράς αυτή η σύγκριση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ναι ετσι ειναι...εδω με την 4.2.2 εγω εβγαζα γυρω στις 25000 Εγω με την echoe βγαζω 28800 αρα δεν εχει αυξηση... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Κι εγω βγάζω 28000 με την 4.2 αλλά ας μη στεκόμαστε σ αυτά. Δεν εχουν και πολυ μεγαλη σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Σιγα σιγα αρχιζω να πιστευω οτι εσεις εχετε S4 κι εγω S0 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Και εγω με στοκ prerooted 4.2.2 27k+ Αλλου θα ειναι η διαφορα παιδες. Πραγματικα πιστευω πως το κινητο θα ειναι βουτυρο. Παοκαρα, πες μας αλλες διαφορες που βλεπεις. Μπαταρια, λαγκ, dialer λαγκ κλπ κλπ Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Σιγα σιγα αρχιζω να πιστευω οτι εσεις εχετε S4 κι εγω S0 Το θέμα είναι να ειναι απροβληματιστο στη καθημερινή χρηση, τωρα εαν βγάζεις 25000 η 28000 μικρό το κακό. Προσωπικά τα σβησα ολα τα benchmark και δεν ξανα ασχολούμαι..Τωρα εαν η 4.3 δίνει την αισθηση ενος nexus στην απροβληματιστη αποκριση του, ας βγάζει και 20000, δε με αφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirmizis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα καθε επαφή που καλώ προστιθεται αυτοματα στα αγαπημενα, πως μπορώ να το απενεργοποιήσω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι. Μερικές φορές το κινητό δείχνει να χάνει το σήμα, δεν εχει δηλαδή καμία γραμμή. Μόλις πατήσω να κάνει κλήση επανέρχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι. Μερικές φορές το κινητό δείχνει να χάνει το σήμα, δεν εχει δηλαδή καμία γραμμή. Μόλις πατήσω να κάνει κλήση επανέρχεται... Εάν στο κάνει παντού έχεις πρόβλημα. Εάν στο κάνει σε ένα μόνο σημείο μάλλον δεν έχεις καλή κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Και εγω με στοκ prerooted 4.2.2 27k+ Αλλου θα ειναι η διαφορα παιδες. Πραγματικα πιστευω πως το κινητο θα ειναι βουτυρο. Παοκαρα, πες μας αλλες διαφορες που βλεπεις. Μπαταρια, λαγκ, dialer λαγκ κλπ κλπ ειλικρινα παιδια...πιο smooth πεθαινει. Δεν υπαρχουν lag και η ROM ειναι πολυ γρηγορη.Με βαριες εφαρμογες ανοιχτες (καμερα, asphalt 8 κ.τ.λ) πατωντας το home button σε πηγαινει στην επιφανεια εργασιας ακαριαια χωρισ να σκαλωνει καθολου. Η καμερα ανοιγει πολυ γρηγορα και προτου ολοκληρωθει η φωτο την βλεπεις κατω αριστερα στο preview. To lag στον dialer υπαρχει ακομα...το smearing δεν εχει εξαφανιστει.Για μπαταρια θελω μερικες μερες ακομα να τεσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα καθε επαφή που καλώ προστιθεται αυτοματα στα αγαπημενα, πως μπορώ να το απενεργοποιήσω? Ευχαριστώ Δεν προστίθεται στα αγαπημένα, απλα σου δείχνει τα ατομα με ''πιο συχνη επικοινωνία'' ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι. Μερικές φορές το κινητό δείχνει να χάνει το σήμα, δεν εχει δηλαδή καμία γραμμή. Μόλις πατήσω να κάνει κλήση επανέρχεται... Μηπως το έχεις με ενεργό το 4G? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts