Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Πως κάνω ολική διαγραφή δεδομένων; ψάχνω τωρα τόση ωρα και δεν μπορώ να το βρω. Ολική όμως. Τα πάντα. Βρίσκω κάτι αλλά στο partision sd card που είναι στη μνήμη κινητού έχω θέμα

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας. Πως κάνω ολική διαγραφή δεδομένων; ψάχνω τωρα τόση ωρα και δεν μπορώ να το βρω. Ολική όμως. Τα πάντα. Βρίσκω κάτι αλλά στο partision sd card που είναι στη μνήμη κινητού έχω θέμα

Settings/ accounts/ backup and reset / factory data reset/ reset device / erase everything .

Samsung galaxy s21+

Και εμενα ολη την προηγουμενη εβδομαδα τα gservices την ειχαν σακατεψει την μπαταρια... Εχω τελευταισ ενημερωση σε ολα εννοειται. Αναλυτικα οταν πατας επανω τι σου λεει?

https://www.dropbox.com/s/32b35jybhmyho5c/2013-09-12%2021.03.41.png και συνεχιζει να πεφτει τρελα η μπαταρια...γλεντια σημερα :lol::lol:

Μολις παρελαβα το S4 απο την smartec... Η εγχειρηση ηταν επιτυχης! Ας πουμε... Κανενα παραπονο απο τα παιδια, εκαναν τελεια την δουλεια τους...

Φυσικα ουτε αυτη η οθονη ειναι τελεια, κανει κ αυτη την κιτρινιλα, σε πολυ λιγοτερο βαθμος ομως! Το 1/10 σε σχεση με το προηγουμενο... Τωρα ειναι σαν του Paok4270 κ μενα...

Τωρα δεν με ενοχλει ομως! Ας απολαυσω την συσκευη :happy:

Μολις παρελαβα το S4 απο την smartec... Η εγχειρηση ηταν επιτυχης! Ας πουμε... Κανενα παραπονο απο τα παιδια, εκαναν τελεια την δουλεια τους...

Φυσικα ουτε αυτη η οθονη ειναι τελεια, κανει κ αυτη την κιτρινιλα, σε πολυ λιγοτερο βαθμος ομως! Το 1/10 σε σχεση με το προηγουμενο... Τωρα ειναι σαν του Paok4270 κ μενα...

Τωρα δεν με ενοχλει ομως! Ας απολαυσω την συσκευη :happy:

Για ανεβασε καμια φωτο με την καινουρια οθονη...

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με 2 bluetooth ακουστικα που δοκιμασα μετα

απο κανα πενταλεπτο και ενω δειχνει συνδεδεμενο στο τηλεφωνο κοβεται ο ηχος και μεταφερεται στο τηλεφωνο

και πρεπει να κλεισω και να ξανανοιξω το bluetooth ακουστικο για να ξανασυνδεθει για να συνεχισει

να στελνει το ηχο στο bluetooth ακουστικο.

Εβαλα και κατι εφαρμογες bluetooth απο το store αλλα παλι τα ιδια.

Ειχα αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα με μια απλη συσκευη samsung δικαρτη.

Καποια προταση?Παω για service?

με επαναφορα εργοστασιακων....μαλλον εστρωσε...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Παιδια χαζη ερωτηση αλλα ..που ειναι η επαναφορα εργοστσιακων ρυθμισεων?

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Παιδια χαζη ερωτηση αλλα ..που ειναι η επαναφορα εργοστσιακων ρυθμισεων?

Ρυθμισεις/λογαριασμοι/δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας/ Επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Τα μηνύματά που αφορούσαν την μπαταρία μεταφέρθηκαν στο σωστό θεμα

Samsung galaxy s21+

Το κινητο μολις μου εμφανισε το εξης μηνυμα https://www.dropbox.com/s/5ve1k1xwhhxw9s1/2013-09-13%2014.39.23.png τι ειναι αυτο, ξερει καποιος??

ρε παιδιά τι είναι αυτό που βγάζει κάποιες στιγμές για ενημέρωση πολιτικής ασφάλειας ? εγώ επιλέγω επιβεβαίωση άλλα μετά μου λέει ότι απέτυχε λόγο προβλημάτων δικτύου, το έχει συναντήσει κάποιος ?

Kαλησπερα. Μπορει να με βοηθησει καποιος σχετικα με το σεταρισμα ενος gmail λογαριασμου?

Θελω να ρυθμισω να κανει push τα mail στο Εmail app του s4 για να τα εχω ολα μαζεμενα τωρα που η m$ εδωσε imap στο outlook.

Οποτε εσβησα τις εφαρμογες outlook και gmail και εβαλα και τους δυο λογαριασμους στο mail app του κινητου. Στο gmail ομως δεν εχω push... Moνο μια ρυθμιση που μπορω να το βαλω να ψαχνει για νεα δεδομενα ανα 15 λεπτα. Τι παιζει?

O stock browser υποστηριζει flash?

Οχι ,διάβασε το FAQ

Samsung galaxy s21+

1) Το έχω δοκιμάσει

2) θα το δοκιμάσω

3) Πως γίνετε αυτό? :confused:

4) Επίσης πως γίνετε αυτό :(

Πρόσφατα έκανα και update.

Ναι Cosmote με ενεργοποιημένο το 4G!

Όχι από το Saturn στην Γερμανία!

Το ιδιο προβλημα εχω κ γω!εχουν θεμα καποιες καρτες τις cosmote!!!υπομονη!!!

Γεια σας θα ηθελα να μου πει καποιος δυο θεματακια που εχω:

1.Nα μην ξεκιναει ο ηχος κλησης απο χαμηλα να εινα κατεθεια πολυ δυνατο.

2.Οταν το απενεργοποιω και το ξαναενεργοποιω πολλες φορες κολλαει στην οθονη Samsung !!!! ή πρεπει να βγαλεις την μπαταρια ή πρεπει να πατησεις το διακοπτη On/off για να ενεργοποιηθει κανονικα.Μπορει την παραπανω διαδικασια να την κανει και 3 φορες μεχρι να ενεργοποιηθει κανονικα η συσκευη.

Πως μπορω να περασω τα γενεθλια των επαφων μου στο splanner?

Προσοχη. Μονο των επαφων της συσκευης. Οχι του gmail κλπ..

Γεια σας θα ηθελα να μου πει καποιος δυο θεματακια που εχω:

1.Nα μην ξεκιναει ο ηχος κλησης απο χαμηλα να εινα κατεθεια πολυ δυνατο.

2.Οταν το απενεργοποιω και το ξαναενεργοποιω πολλες φορες κολλαει στην οθονη Samsung !!!! ή πρεπει να βγαλεις την μπαταρια ή πρεπει να πατησεις το διακοπτη On/off για να ενεργοποιηθει κανονικα.Μπορει την παραπανω διαδικασια να την κανει και 3 φορες μεχρι να ενεργοποιηθει κανονικα η συσκευη.

1.Disable Increasing (Play Store free)

2. Δεν είναι νορμάλ αυτό που λες μήπως κάτι έχεις βάλει μέσα και σου κολλάει το κινητό..?Εγώ κάθε μέρα βάζω και βγάζω rom που έπρεπε να έχει σηκωθεί να με δείρει και με το δίκιο του το καημένο και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα .

Θα σου πρώτεινα και αφαιρέσεις τα τελευταία apps που έχεις βάλει και να το δεις δύο μέρες αν στο κάνει ξανά .

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

ρε παιδιά τι είναι αυτό που βγάζει κάποιες στιγμές για ενημέρωση πολιτικής ασφάλειας ? εγώ επιλέγω επιβεβαίωση άλλα μετά μου λέει ότι απέτυχε λόγο προβλημάτων δικτύου, το έχει συναντήσει κάποιος ?

Εννοεις αυτο που εγραψα 2 ποστ πιο πανω απ το δικο σου??https://www.dropbox.com/s/5ve1k1xwhhxw9s1/2013-09-13%2014.39.23.png εγω μιας και δεν ηξερα τι ειναι, πατησα ακυρωση

Εννοεις αυτο που εγραψα 2 ποστ πιο πανω απ το δικο σου??https://www.dropbox.com/s/5ve1k1xwhhxw9s1/2013-09-13%2014.39.23.png εγω μιας και δεν ηξερα τι ειναι, πατησα ακυρωση

Εμένα μου το έβγαλε όταν πήγα τα ανοίξω το πρόγραμμα KeePassDroid, δεν ξέρω αν είναι η ίδια πολιτική ασφαλείας γιατί αντί για 90 ημέρες που γράφει σε εσένα εμένα μου γράφει 30 ημέρες και έχει άλλα λόγια, το θέμα είναι τι να πατήσω εγώ ? ακύρωση - ενημέρωση - οκ ?

Καλησπέρα !!

Πως γίνεται ενώ έχω κλειστό wifi κ δεδομένα να μου έρχονται ενημερώσεις στο fb κ στο instagram ??

Τα δεδομένα απο που τα έχεις κλείσει; Γιατί ειναι ανοιχτά έστω και σε 2G. Κατέβασε το apn switch widget (https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.blinkenlights.android.apnswitch&hl=en) ώστε όταν το πατάς, να αλλάζει το apn του παρόχου σου και να μην μπορεί να κατεβάζει δεδομένα με κανένα τροπο. Απο τότε που είχα android, τα πρώτα που βάζω πάντα ειναι αυτό και το 3G watchdog για να ελέγχω τα δεδομένα μου

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Τα δεδομένα απο που τα έχεις κλείσει; Γιατί ειναι ανοιχτά έστω και σε 2G. Κατέβασε το apn switch widget (https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.blinkenlights.android.apnswitch&hl=en) ώστε όταν το πατάς, να αλλάζει το apn του παρόχου σου και να μην μπορεί να κατεβάζει δεδομένα με κανένα τροπο. Απο τότε που είχα android, τα πρώτα που βάζω πάντα ειναι αυτό και το 3G watchdog για να ελέγχω τα δεδομένα μου

απο την μπάρα !!

θα το τσεκάρω !!

σσε ευχαριστώ πολυ πολυ !!!

Edited by mmaria_82

Εμένα μου το έβγαλε όταν πήγα τα ανοίξω το πρόγραμμα KeePassDroid, δεν ξέρω αν είναι η ίδια πολιτική ασφαλείας γιατί αντί για 90 ημέρες που γράφει σε εσένα εμένα μου γράφει 30 ημέρες και έχει άλλα λόγια, το θέμα είναι τι να πατήσω εγώ ? ακύρωση - ενημέρωση - οκ ?

Δεν μπήκα κάπου, μου το εβγαλε ξαφνικά οποτε το ακυρωσα

Guest maklovinsam
καλημερα σας,εχθες εδωσα σε φοβερη τιμη το s3 μετα απο ενα χρονο που το ειχα κ ειμαι σε διλημα εαν αξιζει να παρω το s4 η κατι αλλο?ειναι καλη συσκευη?εχει βγαλει προβληματα?καλη σας μερα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)