Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχει παρατηρησει κανεις οτι σε χαμηλη φωτεινοτητα το κινητο δυσκολευεται να κρατησει την αποχρωση των χρωματων?

Εχθες το βραδυ πηγα να ρυθμισω αφυπνιση για την επομενη μερα και ανοιγοντας την εφαρμογη (κρατουσα σε landscape mode το τηλεφωνο) η μπαρα που λεει ''Δημιουργια ειδοποιησης'' ξεκινουσε απ την αριστερη μερια του τηλεφωνου με χρωμα σκουρο και κατεληγε στη δεξια σε πιο ανοιχτο. Σε portrait mode δεν φαινοταν τοσο. Το τσεκαρα σημερα το πρωι και σε S4 φιλου και ειναι το ιδιο. Ολα αυτα με τη φωτεινοτητα στο αυτοματο +3 και χωρις φως στο υπολοιπο δωματιο (αν και με φως το παρατηρεις απλα πιο δυσκολα)

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μένα γαλλικό είναι αλλά την έχω την επιλογή για lte. Έχω cosmote.

Ποια ρομ εχεις δωσε λεπτομερεις,ειμαι με βοντα αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια

I'm not driving fast...just flying slow

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το τί συμβαίνει με το lte επειδή λογικά θα το χρειαστώ μόλις αγοράσω την συσκευη; :)

Nεο Firmware EUR με PDA:MGA / PHONE:MGA /CSC:MG3 (EUR) :D,

LTE Vodafone Support!!!

Παιδες επειδη ειμαι εκτος υπολογιστη, μπορει καποιος να ενημερωσει αν ειναι διαθεσιμη και για ελληνικες συσκευες (EUR)?

thanks.

Ερώτηση ρητορική για όσους έχουν το S4 μνε σύνδεση LTE-4G και το έχουν δοκιμάσει....:)

Όσοι έχετε καλή συνδεση δεδομένων και κανετε tethering από το κινητό στο λάπτοπ,η ταχύτητα του 4G ισχύει κανονικά σωστά?:O

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παιδες επειδη ειμαι εκτος υπολογιστη, μπορει καποιος να ενημερωσει αν ειναι διαθεσιμη και για ελληνικες συσκευες (EUR)?

thanks.

ειναι κ για ελληνικες...το θεμα ειναι αν εχει οντως προβληματα

Εγώ με cosmote έχω κανονικά 4G. Ένας φίλος με Vodafone άλλαξε την sim και πάλι δεν είχε 4G. Πήρε στην vodafone και του είπαν ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα το 4G στο Galaxy S4 !!! :confused:

επειδη ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να κανω αγορα απο online καταστημα, και συγκεκριμενα το birdphone θελω να σας ρωτησω κατι.

1) αποτι διαβαζω θα εχω 2 χρονια εγγυησης κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

2) θα εχει κανονικα ελληνικο μενου.

3) αυτο που δεν εχω καταλβει ειναι οτι ακουω αλλους και λενε, το δικο μου ειναια πο γαλλια το δικο μου απο γερμανικα κλπ κλπ.

τι γινεται με τις αναβαθμισεις? δλδ αν η samsung βγαλει μια αναβαθμιση εγω με το που θα κανω το search αν υπαρχει αναβαθμιση θα μου την βρει και θα την κανει κανονικα ή θα πρεπει να περιμενω να βγει η αναβαθμιση για τη συγκεκριμενη χωρα (πχ. γερμανια)?

γενικα θελω να μου εξηγησετε λιγο τι παιζει με τις αναβαθμισεις και αν θα εχω καποιο προβλημα αν ειναι αγορασμενο απο καποια αλλη ευρωπαικη χωρα.

Πηγα να κανω την αναβαθμιση κσι μου εβγαλε "μεγιστος αριθμος ανσπτυξης ενημερωσεων".τι σημαινει αυτο;

Μεσω kies ειπαμε παιδια...

Εγώ με cosmote έχω κανονικά 4G. Ένας φίλος με Vodafone άλλαξε την sim και πάλι δεν είχε 4G. Πήρε στην vodafone και του είπαν ότι δεν υποστηρίζεται ακόμα το 4G στο Galaxy S4 !!! :confused:

Μετά το τελευταίο firmware έχω σε vodafone LTE.

PDA:MGA / PHONE:MGA /CSC:MG3 (EUR)

https://www.dropbox.com/sh/sjip8agwzcmwkuv/4qL3-a1f-p

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

επειδη ειναι η πρωτη φορα που σκεφτομαι να κανω αγορα απο online καταστημα, και συγκεκριμενα το birdphone θελω να σας ρωτησω κατι.

1) αποτι διαβαζω θα εχω 2 χρονια εγγυησης κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

2) θα εχει κανονικα ελληνικο μενου.

3) αυτο που δεν εχω καταλβει ειναι οτι ακουω αλλους και λενε, το δικο μου ειναια πο γαλλια το δικο μου απο γερμανικα κλπ κλπ.

τι γινεται με τις αναβαθμισεις? δλδ αν η samsung βγαλει μια αναβαθμιση εγω με το που θα κανω το search αν υπαρχει αναβαθμιση θα μου την βρει και θα την κανει κανονικα ή θα πρεπει να περιμενω να βγει η αναβαθμιση για τη συγκεκριμενη χωρα (πχ. γερμανια)?

γενικα θελω να μου εξηγησετε λιγο τι παιζει με τις αναβαθμισεις και αν θα εχω καποιο προβλημα αν ειναι αγορασμενο απο καποια αλλη ευρωπαικη χωρα.

1)ναι

2)ναι

3) ανέκαθεν ετσι ηταν με τις αναβαθμίσεις. .. σε καθε χωρα βγαινει σε διαφιρετικη χρονική περίοδο. ...

Παίδες με την mga δεν βλέπω πάνω από 22000 στο antutu το έχει δει κανένας άλλος?

Ελεος πια.... γιατί ασχολείστε με τέτοια προγραμματα?! Που μπαταρια μόνο τρωνε και τίποτα αλλο...

Ειπαμε να κανουμε το χαβαλε στην παρεα μας. .. αλλα όχι να το κανουμε και θεμα γιατί δεν πιανει παραπάνω. ... η εμενα πιανει πιο πολυ η πιο λίγο. ..

:)

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Γιατί πάντα τις πρώτες εκδόσεις τις πουσαρουν για εντυπώσεις στα reviews.

Γι αυτό καίνε οι συσκευές με αυτές. Το ίδιο είχε γίνει με το S2 και S3.

Το Note 2 την γλυτωβει γιατί τον Οκτώβρη δεν έχει ζέστη και δεν το καταλάβαιμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λέω να κατεβάσω τώρα την MGA. Υπάρχει κανείς που να μου προτείνει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ???

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Λέω να κατεβάσω τώρα την MGA. Υπάρχει κανείς που να μου προτείνει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ???

Προχωρα, μια χαρα εκδοση εινα και ηδη βλεπω ότι εχει ακομα καλυτερη διαχειριση της θερμοκρασίας από την προηγουμενη...

Το Note 2 την γλυτωβει γιατί τον Οκτώβρη δεν έχει ζέστη και δεν το καταλάβαιμε.

Απ' ότι θυμάμαι ήμουν ο πρώτος που επεσήμανε την υπερθέρμανση και τότε ήταν και 3 του μηνός ενός πολύ δροσερού Μαΐου. Οπότε...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4683855#post4683855

Τώρα που ξαναδιάβασα και αυτή την πρώτη μου επαφή, όλα είναι/ήταν έτσι ακριβώς.

Κάπου αλλού την ίδια περίπου μέρα έλεγα και τα διάφορα smart stay κλπ. πόσο άχρηστα επί της ουσίας είναι και ότι μάλλον δεν θα τα χρησιμοποιήσει κανένας.

οταν παταω να μπω στο μενου αργει να φορτωσει οπος αργει κ να ανοιξει μια εφαρμογη, στις ρυθμισεις αργει να μπει στην επιλογη που εχω πατησει.οπως κ το να παω απο μια εικονα στην αλλη. γιατι ετσι? ειμαι ροοτ αλλα δεν εχω αλλαξει ROM μονο launcher k theme. τι μπορει να φταιει κ μου φαινεται οτι ανταποκρινεται αργα στο οτιδηπωτε? δεν το εχω παραφορτωσει.

οταν παταω να μπω στο μενου αργει να φορτωσει οπος αργει κ να ανοιξει μια εφαρμογη, στις ρυθμισεις αργει να μπει στην επιλογη που εχω πατησει.οπως κ το να παω απο μια εικονα στην αλλη. γιατι ετσι? ειμαι ροοτ αλλα δεν εχω αλλαξει ROM μονο launcher k theme. τι μπορει να φταιει κ μου φαινεται οτι ανταποκρινεται αργα στο οτιδηπωτε? δεν το εχω παραφορτωσει.

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει την οικονομία της μπαταρίας;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ναι αλλα παιζει ρολο? κανει τη συσκευη πιο αργη?

Φυσικά. Δεν αφήνει τον επεξεργαστή να δουλέψει πάνω απο κάποιο συγκεκριμένο όριο. Είναι σαν να έχεις στο αυτοκίνητο σου κόφτη στις 3000 στροφές.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)