Aristeides Latou Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπερα. Εχω ενα galaxy s4 και μολις το εβγαλα απο το κουτι του. προσπαθω να συνδεθω στο wifi και ενω συνδεεται για λιγα δευτερολεπτα μετα μου κανει διακοπη και αποσυνδεση :( Εχει αντιμετωπισει καποιο αναλογο προβλημα???? Ναι, και όχι μόνο με το 4άρι, αλλά και με άλλα μοντέλα της σειράς. Να φανταστώ πως έχεις ρουτεράκι της HOL; Μπες στο Service Mode (*#9090#, ή *#0011#) Πάτα το μενού, και επέλεξε την τελευταία επιλογή που λέει WiFi Θα δεις πάνω ακριβώς από το Ping Test, μια επιλογή που λέει WiFi Power Save Mode, και είναι στο ΟΝ. Πάτα επάνω του να απενεργοποιηθεί, και μετά πες μου αν συνεχίζει να μην κλειδώνει. Είναι ο μόνος τρόπος για να το παλέψεις με μερικά modem που προκαλούν αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Κάποιος που να έχει περάσει στο κινητό του την ΒΜΕΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΒΜΕΑ(μέχρι και την AMDN το ServiceMode λειτουργούσε με το *#0011#), θέλω να κάνει το εξής: Πατήστε *#9090# Μενού->Back Μενού->Key Input γράψτε πχ. 1 Μενού->Back Εμφανίζει το ServiceMode menu, με ΟΛΕΣ τις επιλογές, ή όχι;;; Παρακαλώ ΑΜΕΣΑ. Ευχαριστώ Edited June 17, 2013 by Superuser Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Με βγαζει στο service mode και στο menu "Diag Config" πατησα το 1, μου εγραψε "σφαλμα" και εκανε restart το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Με βγαζει στο service mode και στο menu "Diag Config" πατησα το 1, μου εγραψε "σφαλμα" και εκανε restart το τηλεφωνο Είδες πώς το έγραψα; 1. Πατάς το αριστερό πλήκτρο επιλογής (μενού), και επιλέγεις το BACK 2. Πατάς το αριστερό πλήκτρο επιλογής (μενού), και επιλέγεις το KEY INPUT 3. Πατάς το 1 (από το πληκτρολόγιο) 4. Πατάς το αριστερό πλήκτρο επιλογής (μενού), και επιλέγεις το BACK Δεν έγραψα κάπου πως μπαίνεις στο μενού Diag Config και απλά πατάς το 1 :) Ξαναδοκίμασε το σε παρακαλώ κι αν σου κάνει πάλι rr και δε σου βγάλει τις επιλογές UMTS LTE EFS DEBUG κλπ κλπ κλπ κλπ, θα πει πως το μπλόκαραν κι από εδώ :( Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Το αποτυπωμα ειναι λιγο tricky :p θελει να ακουμπας την οθονη ελαχιστα.βασικα πηγαινε στις ρυθμισεις εκει οπου ειναι τα gestures και παιζε με το δοκιμη μεχρι να το μαθεις.και εγω ετσι εκανα :D Απλα να αναφερω και με γερμανικη ειμαι και βλεπω πολυ ωρα να μενει στο E (Edge) και πιο σπανια H+ (3g).Καθυστερει να μεταβει δλδ απο 2g σε 3g.Eντουτοις αν βρισκομαι σε 2g και το βαλω χειροκινητα σε 3g τις περισσοτερες φορες εχει σημα κανονικα.Λεω να βαλω modem αποω την MDN που νομιζω εινα ελληνικη μηπως βελτιωθουν τα πραγματα. Καποια προταση? Ειμαι με WIND btw. Δεν γινεται τιποτα οσο και να δοκιμαζω. Ποια ειναι τελικα η πιο σταθερη ρομ; δηλ καθε φορα θα ψαχνουμε ποιο δουλευει τι και σε ποια ρομ; Εχουν αλλοι αντιστοιχα θεματα; Δεν γινεται τιποτα οσο και να δοκιμαζω. Ποια ειναι τελικα η πιο σταθερη ρομ; δηλ καθε φορα θα ψαχνουμε ποιο δουλευει τι και σε ποια ρομ; Εχουν αλλοι αντιστοιχα θεματα; Αλλο θεμα phone memory συνολικος χωρος 9.22gb ελευθερος 8.21gb Edited June 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Είδες πώς το έγραψα; 1. Πατάς το αριστερό πλήκτρο επιλογής (μενού), και επιλέγεις το BACK 2. Πατάς το αριστερό πλήκτρο επιλογής (μενού), και επιλέγεις το KEY INPUT 3. Πατάς το 1 (από το πληκτρολόγιο) 4. Πατάς το αριστερό πλήκτρο επιλογής (μενού), και επιλέγεις το BACK Δεν έγραψα κάπου πως μπαίνεις στο μενού Diag Config και απλά πατάς το 1 :) Ξαναδοκίμασε το σε παρακαλώ κι αν σου κάνει πάλι rr και δε σου βγάλει τις επιλογές UMTS LTE EFS DEBUG κλπ κλπ κλπ κλπ, θα πει πως το μπλόκαραν κι από εδώ :( Πληκτρολογωντας *#9090# με βγαζει απευθειας στο menu DIAG CONFIG Μετα αν κανω ακριβως τα βηματα που γραφεις και διαλεξω το 1, μου βγαζει σφαλμα και κανει restart. Αν διαλεξω αλλον αριθμο πχ 2 μου βγαζει κατι με reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το έχουμε πει χίλιες φορές το service Mode Το έχει κλειδώσει η Samsung στην τελευταία έκδοση mea... Μονο με παλιό modem δουλεύει. ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Με βγαζει στο service mode και στο menu "Diag Config" πατησα το 1, μου εγραψε "σφαλμα" και εκανε restart το τηλεφωνο +1 και μενα το ιδιο. και μαλιστα δοκιμασα και με XFM2 modem.τα ιδια. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αντε να ξενερώσουμε ολοι μαζί http://www.sammobile.com/2013/06/17/jk-shin-galaxy-s4-with-lte-advanced-coming-soon/ Μπραβο samsung άξια , βγάλε μετά απο κανένα 3 μηνο και το S4 super advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αντε να ξενερώσουμε ολοι μαζί http://www.sammobile.com/2013/06/17/jk-shin-galaxy-s4-with-lte-advanced-coming-soon/ Μπραβο samsung άξια , βγάλε μετά απο κανένα 3 μηνο και το S4 super advance Μονο για Κορεα μεχρι στιγμης απο οσο μαθαινω. Παρολο αυτα ειναι αξιο αποριας γιατι δεν το εβγαζε κατευθειαν με τον 800αρι. Τα πρωτα previews του Sony ZU με το Snapdragon 800 απλα σπερνουν πανικο στα υπολοιπα smartphones με 32000+ στο antutu :X Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αντε να ξενερώσουμε ολοι μαζί http://www.sammobile.com/2013/06/17/jk-shin-galaxy-s4-with-lte-advanced-coming-soon/ Μπραβο samsung άξια , βγάλε μετά απο κανένα 3 μηνο και το S4 super advance Τουλάχιστον θα είναι ακριβότερο από το S4 ... λέμε τώρα :lol: Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 θα περιμενουμε τοτε να βγει . λες να πεφτουν οι τιμες του s4 για το λογο αυτο? να ξεστοκαρει η σαμμυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Στο drobox αν βαλω τους παλιούς μου κωδικούς τα 50G τα χανω η να κανω καινούργιο λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Στο drobox αν βαλω τους παλιούς μου κωδικούς τα 50G τα χανω η να κανω καινούργιο λογαριασμό Μπορεις να μπεις με τον παλιο σου κωδικο κανονικα και θα σου δωσει τον extra χωρο. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μπορεις να μπεις με τον παλιο σου κωδικο κανονικα και θα σου δωσει τον extra χωρο. Όχι δεν στα δίνει. Έμενα δεν μου τα έδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εμενα μου τα εδωσε παντως κανονικα Ειχα 7giga και τωρα 56giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 θα περιμενουμε τοτε να βγει . λες να πεφτουν οι τιμες του s4 για το λογο αυτο? να ξεστοκαρει η σαμμυ? Δε θα κυκλοφορησει Ευρωπη και φυσικα δεν ξεστοκαρει η σαμμυ, μην ανησυχειτε οι κατοχοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εμενα μου τα εδωσε παντως κανονικα Ειχα 7giga και τωρα 56giga Και σε μενα το ιδιο. Μου τα εδωσε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ναι, και όχι μόνο με το 4άρι, αλλά και με άλλα μοντέλα της σειράς. Να φανταστώ πως έχεις ρουτεράκι της HOL; Μπες στο Service Mode (*#9090#, ή *#0011#) Πάτα το μενού, και επέλεξε την τελευταία επιλογή που λέει WiFi Θα δεις πάνω ακριβώς από το Ping Test, μια επιλογή που λέει WiFi Power Save Mode, και είναι στο ΟΝ. Πάτα επάνω του να απενεργοποιηθεί, και μετά πες μου αν συνεχίζει να μην κλειδώνει. Είναι ο μόνος τρόπος για να το παλέψεις με μερικά modem που προκαλούν αυτό το πρόβλημα. Φιλος σε ευχαριστω παρα παρα πολυ :D Αυτο ήταν τελικα!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosqt Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπερα σε ολους.Οσοι το εχουν σε μαυρο τους ενοχλει καθολου που τα capacitive buttons φαινονται αν υπαρχει εστω και λιγος φωτισμος στο χωρο ,χωρις αυτα να ειναι ενεργα ,ενω στο ασπρο δεν φαινονται καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Όχι δεν στα δίνει. Έμενα δεν μου τα έδωσε. Αγόρασα note 2 τον Δεκεβριο πηρα +50gb στο είδη υπάρχων λογαριασμό dropbox που έχω, στη συνέχεια πούλησα το Note 2 και αγόρασα το S4 και πήρα αλλα +50gb Σύνολο 100gb extra http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/ScreenShot2013-06-12at121357AM_zps7b42842f.png Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπερα σε ολους.Οσοι το εχουν σε μαυρο τους ενοχλει καθολου που τα capacitive buttons φαινονται αν υπαρχει εστω και λιγος φωτισμος στο χωρο ,χωρις αυτα να ειναι ενεργα ,ενω στο ασπρο δεν φαινονται καθολου? Δεν παίζει αυτό που λες.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Δε θα κυκλοφορησει Ευρωπη και φυσικα δεν ξεστοκαρει η σαμμυ, μην ανησυχειτε οι κατοχοι... μελλοντικος κατοχος ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring&hl=el thx Κωστα. Παρολο ομως που ειμαι με jb δεν μου εμφανιζει καθολου πως να απενεργοποιησω τo notification :O:O edit : fixed! δεν θελει να πας στα running apps απλα, αλλα στο μενου που εμφανιζονται ολα. Edited June 17, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Είναι αστεία αυτά περί galaxy s4 lte advanced. Εδώ στην Αμερική η γνώμη του pocketnow είναι ότι τι να το κάνουμε αφού θα έρθει το lte advanced σε 2 χρόνια. Εδώ δεν έχουμε ακόμα lte στην Ελλάδα το advanced μας μάρανε αν ποτέ έρθει. Νομίζω μόνο στη Ρωσία είναι σχεδόν έτοιμο δίκτυο lte advanced Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts