icy20 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Καταρχας για μενα αν δεν θελετε να δειτε απλα ποσο πιανετε ταχυτητα μην το ενεργοποιητε το 4g...Χαμενη μπαταρια χωρις λογο. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Μπορείς φίλε μου να μας γράψεις ποιά έκδοση φοράει το κινητό; I9505XXUAMDM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 I9505XXUAMDM Εισαι ενα firmware "πισω" και πραγματι και εγω εβλεπα lag.Μπορεις να ακουσεις ο,τι θελεις αλλα αν πας ακομα πιο πισω σε firmware το φαινομενο lag ηταν ακομα πιο εντονο.Η συσκευη δοθηκε απο τη samsung με τεραστια προχειροτητα.Αν διαβασεις τα αρχικα μου ποστ για το τηλεφωνο θα καταλαβεις :) Με το τελευταιο γερμανικο firmware βελτιωσε αρκετα πραγματα,και το smearing σε ικανοποιητικο βαθμο που δεν το αντεχαν τα ματια μου.Συμβουλη (αν θες): περασε το τελευταιο γερμανικο firmware,κανε ενα factory reset και δες τη διαφορα της συσκευης σε σχεση με την ΜDM. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αποκλειεις το γεγονος καποια απο αυτα να ειναι διαλογης (απο το εργοστασιο) και γι αυτο να πωλουνται φτηνοτερα ? Φιλε μου εγω αλλαξα 5 με χρηση doa απο πλαισιο λογο θερμοκρασιας και τα 5 ζεματουσαν..πηρα τηλ στην σαμσουνκ και η απαντηση της ηταν οτι εχουν θεμα τα ελληνηκα στο firmware και κατα λεξη μου ειπαν οτι ελλαδα κυκλοφορουν πολλα παρα εισαγωγης τα οποια δεν εχουν θεμα...και τους ρωταω δηλαδη να προτιμαω αλλη φορα την παραεισαγωγη και η απαντηση ηταν ναι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ακομα ασχολειστε με αυτο βλεπω... Και να εχει προβλημα ολοκληρη η πρωτη φουρνια δεν προκειται να το παραδεχτουν ξεχαστε το... Εγω πιστευω οτι εχουν μερικα προβλημα θερμοκρασιας ναι αλλα οχι ολα. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Λεμπον! Νευρακια τσαταλακια! Η μπαρα αριστερα που ειναι να εχουμε 2 εφαρμογες συγχρονως, αποφασισε ξαφνικα να φαινεται και στο μενου των παιχνιδιων αλλα και στο home screen. δεν ειμαι σιγουρος για το home αν ηταν ετσι, μπορει να μην το ειχα παρατηρησει. Στα παιχνιδια ομως??? Τι σκαλωμα ειναι αυτο? Οχι τπτ αλλο, το παιρνει η γυναικα να παιξει candy crash και γκρινιαζει γιατι την παταει καταλαθος και βγαινει το μενου της... καμμια ιδεα? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Λεμπον! Νευρακια τσαταλακια! Η μπαρα αριστερα που ειναι να εχουμε 2 εφαρμογες συγχρονως, αποφασισε ξαφνικα να φαινεται και στο μενου των παιχνιδιων αλλα και στο home screen. δεν ειμαι σιγουρος για το home αν ηταν ετσι, μπορει να μην το ειχα παρατηρησει. Στα παιχνιδια ομως??? Τι σκαλωμα ειναι αυτο? Οχι τπτ αλλο, το παιρνει η γυναικα να παιξει candy crash και γκρινιαζει γιατι την παταει καταλαθος και βγαινει το μενου της... καμμια ιδεα? Γκρινιαρη :D:D Απενεργοποιησε το.Αρχικα κατεβασε τη κουρτινα και βρες τα toggles (τερμα δεξια επανω εικονιδιο) Μετα απενεργοποιησε το Multi window (σε εμενα 2η γραμμη 5η στηλη) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Γκρινιαρη :D:D Απενεργοποιησε το.Αρχικα κατεβασε τη κουρτινα και βρες τα toggles (τερμα δεξια επανω εικονιδιο) Μετα απενεργοποιησε το Multi window (σε εμενα 2η γραμμη 5η στηλη) Πιο ευκολα με παρατεταμενο το back button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) :D:D βρε Αργυρακο δε με συλληψες! Το ειχα ενεργοποιημενο και θελω να το εχω. Ξαφνικα εμφανιζεται και μεσα στο παιχνιδι απο το πουθενα!!! Δεν γινεται και εγω και η γυναικα να μην το ειχαμε προσεξει!! Edit: ρε θηριο γιατι εχεις κ wifi και data ανοιχτα? Edited June 11, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) :D:D βρε Αργυρακο δε με συλληψες! Το ειχα ενεργοποιημενο και θελω να το εχω. Ξαφνικα εμφανιζεται κα μεσα στο παιχνιδι απο το πουθενα!!! Δεν γινεται κα εγω και η γυναικα να μην το ειχαμε προσεξει!! Edit: ρε θηριο γιατι εχεις κ wifi και data ανοιχτα? Κατά πατημένο για λίγο το δεξί touch κουμπί (το back δηλαδή) και θα εξαφανιστεί μαγικά. Κάνε το ίδιο για να εμφανιστεί. Όσο για το WiFi και data του Αργύρη δεν έχει σημασία, όταν συνδέεται στο WiFi δε δουλεύει το data. Edited June 11, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 To εχει δοκιμασει καποιος ??? Yπαρχει διαφορα ?? Παιδιά μιλάμε για τεράστια διαφορά. Δεν το ήξερα και μάλιστα είχα μια κουβέντα με ένα φίλο πριν λίγο και λέγαμε καλά τι έχει γίνει και ακουγόμαστε τόσο κορυφαία σαν στερεοφωνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Αλεξακοοοοο!!!:p:p:p εισαι ακομα στας εξωτερικας? Εν μερη παντως λυνω το θεματακι μου ετσι που προτεινες και εσυ και ο φιλος παοκτζης. Edit: εξακολουθει και κανει search ομως οταν ειναι συνδεδεμνο στο data. Συνεπως μεγαλυτερη καταναλωση στη μπαταρια. Λαθος? Edited June 11, 2013 by jpcupra Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδιά μιλάμε για τεράστια διαφορά. Δεν το ήξερα και μάλιστα είχα μια κουβέντα με ένα φίλο πριν λίγο και λέγαμε καλά τι έχει γίνει και ακουγόμαστε τόσο κορυφαία σαν στερεοφωνικά έχει αναφερθεί ότι στη γερμανική είναι default ενεργοποιημένο το HD voice Το έχω δοκιμάσει σε cosmote-cosmote, S4 σε Iphone5 και ειλικρινά σας λέω δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να μιλάμε τόσα καθαρά, σχεδόν εξωπραγματικά (το έχω αναφέρει και σε άλλο thread) ΥΓ και οι δύο ήμασταν σε 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 :D:D βρε Αργυρακο δε με συλληψες! Το ειχα ενεργοποιημενο και θελω να το εχω. Ξαφνικα εμφανιζεται και μεσα στο παιχνιδι απο το πουθενα!!! Δεν γινεται και εγω και η γυναικα να μην το ειχαμε προσεξει!! Edit: ρε θηριο γιατι εχεις κ wifi και data ανοιχτα? Jordan στο εγραψε ο Αλεκος και ο φιλος ο παοκ (βαλε ενα ονομα βρε ανθρωπε,εστω στην υπογραφη) για παρατεταμενο back.Αν ομως στο παιχνιδι ξανακανει παρατεταμενο back θα ξαναεμφανιστει.Ο τροπος που σου εγραψα ειναι για να μην εχει "ατυχηματα" και σε βριζει! Για data και wifi οτι σου ειπε ο Αλεκος :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Jordan στο εγραψε ο Αλεκος και ο φιλος ο παοκ (βαλε ενα ονομα βρε ανθρωπε,εστω στην υπογραφη) για παρατεταμενο back.Αν ομως στο παιχνιδι ξανακανει παρατεταμενο back θα ξαναεμφανιστει.Ο τροπος που σου εγραψα ειναι για να μην εχει "ατυχηματα" και σε βριζει! Για data και wifi οτι σου ειπε ο Αλεκος :) Λολ, roger! Εκανα edit το προηγουμενο μηνυμα σχετικα με αυτο που ειπε ο alex. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 έχει αναφερθεί ότι στη γερμανική είναι default ενεργοποιημένο το HD voice Το έχω δοκιμάσει σε cosmote-cosmote, S4 σε Iphone5 και ειλικρινά σας λέω δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να μιλάμε τόσα καθαρά, σχεδόν εξωπραγματικά (το έχω αναφέρει και σε άλλο thread) ΥΓ και οι δύο ήμασταν σε 4G Δεν παίζει ρόλο το 4g ,εγώ με 3g ήμουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitofj Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παίδες επειδή κι εγώ είμαι ένα firmware πίσω τι πρέπει να κάνω για να περάσω το γερμανικό. Το κατέβασα από το sammobile. Μετά ποια διαδικασία ακολουθώ? Flash μέσω odin? Όπως ακριβώς έκανα root το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παίδες επειδή κι εγώ είμαι ένα firmware πίσω τι πρέπει να κάνω για να περάσω το γερμανικό. Το κατέβασα από το sammobile. Μετά ποια διαδικασία ακολουθώ? Flash μέσω odin? Όπως ακριβώς έκανα root το τηλ? Υπάρχει αναλυτικός οδηγός... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) Παιδια πιστευω πως πανω απο 400-450 ευρω,ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο για κινητο,κ το s4 μεταξυ μας απο οτι καταλαβαινω θελει και 1-2 αναβαθμισουλες για να δικαιολογησει τα 739 ευρω.Βρηκα με 400 ευρω,απο 500 αρχικη τιμη,ο τυπος εχει και μαγαζι δικο του (οχι με κινητα),και μου ειπε ελα να το δεις,οση ωρα θες,τεσταρε το ολα κομπλε.Ειμαι σε μεγαλο διλλημα,ειναι κ το χρωμα που θελω,μαυρο.Αγορασμενο απο scroutzoμαγαζο καταλαβα,ενα techno,,κατι δεν θυμαμαι,με εγγυησεις,αποδειξη κτλ.Τι να κανω ρε παιδια...? ειμαι σε τεραστιο διλλημα.Βασικα κολλαω στο γεγονος οτι ειναι τοσο φρεσκο κινητο,κ πολλοι το αγορασαν και το δινουν μετα απο μια βδομαδα..........καταλαβαινω αυτους με τις επιδοτησεις,αλλα να το παρω σημερα κ αυριο να το δινω...! Edited June 11, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός προβληματισμός σου, αν δεν το πάρεις εσύ, θα βρεθούν 100 να σου στείλουν pm να τους πεις που είναι να πάνε να το πάρουν αυτοί. Ωστόσο για τέτοιες συζητήσεις έχουμε ξεχωριστό θέμα και καλό είναι να συνεχίσεις εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363546 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitofj Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Υπάρχει αναλυτικός οδηγός... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 Η αλήθεια είναι ότι με το που πόσταρα το βρήκα. Ευχαριστώ πολύ :) Κατεβάζω από το sammobile το γερμανικό firmware. Κατεβάζει 100μβ κάθε μία ώρα? Πως θα γίνει η δουλειά? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο πραγματικός προβληματισμός σου, αν δεν το πάρεις εσύ, θα βρεθούν 100 να σου στείλουν pm να τους πεις που είναι να πάνε να το πάρουν αυτοί. Ωστόσο για τέτοιες συζητήσεις έχουμε ξεχωριστό θέμα και καλό είναι να συνεχίσεις εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363546 Κολλαω στο τι μπορει να κρυβεται.Πχ αγοραζεις κατι απο 550 ευρω κ πανω,και ψαχνεις μετα να το ξεφορτωθεις? αυτο εννοω,και η αληθεια ειναι εχω μπερδευτει εδω μεσα,αλλος λεει ειναι το αλαγκαριστο κινητο του 21ου αιωνα,και αλλος οτι κολλαει ακομη και στην περιστροφη οθονης.. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κολλαω στο τι μπορει να κρυβεται.Πχ αγοραζεις κατι απο 550 ευρω κ πανω,και ψαχνεις μετα να το ξεφορτωθεις? αυτο εννοω,και η αληθεια ειναι εχω μπερδευτει εδω μεσα,αλλος λεει ειναι το αλαγκαριστο κινητο του 21ου αιωνα,και αλλος οτι κολλαει ακομη και στην περιστροφη οθονης.. Γιατι δεν πας απ το μαγαζι του να το δεις και αν σ αρεσει να το παρεις? Κατ εμε πολυ το σκεφτεσαι... Για να σου λεει ελα και ασχολησου οσο θες ειναι καθαρος. Και τελος και κατι να τυχει εχεις την εγγυηση. Απλα πραγματα. Οσον αφορα το lag, αν ερχεσαι απο pixon δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Γιατι δεν πας απ το μαγαζι του να το δεις και αν σ αρεσει να το παρεις? Κατ εμε πολυ το σκεφτεσαι... Για να σου λεει ελα και ασχολησου οσο θες ειναι καθαρος. Και τελος και κατι να τυχει εχεις την εγγυηση. Απλα πραγματα. Οσον αφορα το lag, αν ερχεσαι απο pixon δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα. Ολα τα λεφτα η τελευταια σου φραση! ακριβως!:lol: θα ενημερωσω για νεοτερα αν εχω. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Κολλαω στο τι μπορει να κρυβεται.Πχ αγοραζεις κατι απο 550 ευρω κ πανω,και ψαχνεις μετα να το ξεφορτωθεις? αυτο εννοω,και η αληθεια ειναι εχω μπερδευτει εδω μεσα,αλλος λεει ειναι το αλαγκαριστο κινητο του 21ου αιωνα,και αλλος οτι κολλαει ακομη και στην περιστροφη οθονης.. Αλαγκαριστο;:p Υπάρχει galaxy s4 χωρίς lag?δε το πιστεύω,του ρίχνει κοπανο Στο smoothness το optimus g που δεν φτάνει ανθρώπου νους Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts