optostyle Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κι εγω ετσι το εχω....αλλα ειναι το γ@μωτο .....γιατι να μη κραταει πιο πολυ με την ιδια χρηση....:) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν και πίστευα οτι την είχα γλιτώσει λόγο τελευταίας παρτίδας 1.9.2013 αλλα με made in China μπαταρία Σαββατόβραδο ξεκινάω 10:00μμ με 85% μπαταρία και στις 03:30 περίπου εκει που το χρειαστηκα να γράψω ένα νούμερο το βλέπω νεκρό με 3% μόνο που δεν το έπνιξα στον κουβά με τον πάγο (ξενερωσα). Επειδή είμαι επαρχία αξίζει να το στείλω για service (λόγω μεταφορικών) ή να πάρω μόνος μου μια μπαταρία? Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αναλογως ....αν το χρειαζεσαι πανε αγορασε μια και τελος.... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά από τότε που αγόρασα τον έξτρα φορτιστή με την μπαταρία της Samsung δεν με απασχολεί το θέμα να μείνω από μπαταρία. Όλα ανοιχτά με γεμάτη μπαταρία το πρωί και το απόγευμα την αλλάζω. Πολύ θετικό ένα κινητό να μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία του. Αν και εχω παντα στο αυτοκινητο γεματη power bank για δωσε πληροφοριες που τον πηρες και ποσο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Αν και πίστευα οτι την είχα γλιτώσει λόγο τελευταίας παρτίδας 1.9.2013 αλλα με made in China μπαταρία Σαββατόβραδο ξεκινάω 10:00μμ με 85% μπαταρία και στις 03:30 περίπου εκει που το χρειαστηκα να γράψω ένα νούμερο το βλέπω νεκρό με 3% μόνο που δεν το έπνιξα στον κουβά με τον πάγο (ξενερωσα). Επειδή είμαι επαρχία αξίζει να το στείλω για service (λόγω μεταφορικών) ή να πάρω μόνος μου μια μπαταρία? Κρινε μόνος σου....... https://www.skroutz.gr/s/3453626/Samsung-EB-B600BE.html Edited March 24, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 λοιπον 2μερες 2ωρες με μπαταρια,οθονη 30%,αδρανεια 2 μερες,φωνητικες κλησεις 1 ωρα,αναμονη 2 μερες και ειμαι με υπολοιπο 44%. μαλλον καλο το βλεπω. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπον 2μερες 2ωρες με μπαταρια,οθονη 30%,αδρανεια 2 μερες,φωνητικες κλησεις 1 ωρα,αναμονη 2 μερες και ειμαι με υπολοιπο 44%. μαλλον καλο το βλεπω. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 εδω και 8-9 ημερες παντως,που εχω βαλει το battery doctor,εχω δει αρκετη διαφορα στην μπαταρια. σε γενικες γραμμες,πριν την εφαρμογη,με εβγαζε κανα 2ημερο και κατι. μετα την εγκατασταση της εφαρμογης,εχω παει στις 3 ημερες+.. απο τις καλυτερες εφαρμογες που εχω δοκιμασει ποτε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ σε αμφισβητω αλλα σωπατε ρε παιδια 3+ μερες.........Το κοιτατε μονο το κινητο??????? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 εδωσα τις μαξιμουμ τιμες αντιστοιχα για συγκριση. σε τσιτα χρηση,με το battery doctor,2 ημερες γεματες. αντιστοιχα χωρις την εφαρμογη,μια και κατι. ολα βεβαια ειναι σχετικα,αλλα η διαφορα που ειδα,ειναι αξιοπροσεχτη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ούτε εγώ με τη Zerolemon 3000mAh δεν βγάζω 3 μέρες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Φιλε dp ανεβασε screenshot σε παρακαλω απ'τη φουλ λειτουργια που λες 2 η 3 μερες....με οθονη ....3G.....η wifi...και κλησεις Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 κοιτα.ο καθενας εχει την δικια του τσιτα και προφανως ειναι υποκειμενικο. το συγκεκριμενο screenshot,ειναι απο τις τελευταιες ημερες,οι οποιες ειναι χαλαρες....:zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εντάξει, εγώ 3 μέρες δεν βγαζω ούτε κοιτάζοντας το! Και να εχω και 40% ακομη!! :eek: Φίλε άψογη η μπαταρία σου! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ειπα και πιο πανω..ειναι υποκειμενικο,πως ο καθενας μεταφραζει την εννοια "τσιτα".. παρολα αυτα,πιστευω οτι κανει δουλεια η εφαρμογη.εαν δεν την εχεις δοκιμασει,αξιζει να της ριξεις μια ματια...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ σε αμφισβητω αλλα σωπατε ρε παιδια 3+ μερες.........Το κοιτατε μονο το κινητο??????? Η χρηση κυρίως για μένα είναι τηλεφωνικές κλήσεις και λίγο data,mail κλπ.τα αλλά με το iPad mini retina για να μην μου βγαίνουν τα ματιά. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπερα παιδια το κινητο με 70% μπαταρια κλεινει και οταν το ανοιγω παει στο 1% τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπερα παιδια το κινητο με 70% μπαταρια κλεινει και οταν το ανοιγω παει στο 1% τι φταει? Πρέπει να έχει φουσκώσει η μπάταρια σου αν είναι κινέζικη έχει αναφερθεί από πολλά παιδιά εδώ,τσέκαρε την και αν είναι έχει 6 μήνες εγγύηση στην αλλάζουν στην Samsung,αλλιώς πας για καινούργια που δεν είναι και ακριβή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 νεος κατοχος της συσκευης και εγω και ηθελα να ρωτησω οσους ειχαν προβλημα με την μπαταρια μετα απο ποσο καιρο τους εμφανιστηκε?την αντικαθιστουν η δεν περιλαμβανεται στην εγγυηση? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 νεος κατοχος της συσκευης και εγω και ηθελα να ρωτησω οσους ειχαν προβλημα με την μπαταρια μετα απο ποσο καιρο τους εμφανιστηκε?την αντικαθιστουν η δεν περιλαμβανεται στην εγγυηση? Δες αν είναι κορεάτικη αυτές δεν είχαν προβλήματα καθόλου, αν παλι είναι κινέζικη δεν είναι σίγουρο οτι θα έχει πρόβλημα, αλλά και να έχει πρόβλημα είναι φθηνές εγώ πηρα μια κορεάτικη με 15 ευρώ για δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση,κινεζικη και εμενα ειναι αλλα ειναι τελευταια παρτιδα το κινητο.την κορεατικη την πηρες απο ιντερνετικο μαγαζι τοσο φτηνα? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Απο Κορέα ένας φίλος που ασχολείται με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αυτη η βλακεια να το φορτιζω το απογευμα-βραδυ να το βγαζω απο την πριζα απο τις 22.00 και χωρις να κανω χρηση , το πρωι παει 88% δεν το καταλαβαίνω . Λετε να φταιει η μπαταρία; ; Αν εχεις ανοιχτα gps και δεδομενα και wifi νομιζω λογικο είναι Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Είναι πράγματι τρελό μετά από πλήρη φόρτιση την πρώτη με δεύτερη ώρα να πέφτει αρκετά η μπαταρία. Λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω να το χρησιμοποιήσω σαν τηλέφωνο/SMS/camera μόνο.εκανα επαναφορα,δεν εγκατεστησα καμμιά εφαρμογή,δεν συνδέθηκα στο internet,πέρασα τις επαφές μου μέσω ad card και αρχείο vcf και παρατήρησα οτι σε αναμονή (εννοείται ανοιχτό το τηλ) η μπαταρία ελάχιστα επηρεάζεται και τρώει το 24ωρο μέχρι 20% αλλά με πλήρη χρηση τηλ,ανοιχτή ακρόαση,bt ακουστικου η στο αυτοκίνητο.τα έκανα ολα αυτά και ησύχασα. Τι ζητάω: Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας Αποσπώμενη μπαταρία Αποδεκτή οθονη (πάνω από 320ppi) Sd card Sd800 processor Μέχρι 4.7 ίντσες Καλή κάμερα με 60fps και ois Soft buttons στην οθονη και βολικά gestures τύπου knock knock Πολύ χαμηλό sar Κόστος δεν με απασχολεί γιατί τα κινητά μου τα κρατάω 3χρονια+. Υπάρχει τέτοιο κινητό;όχι........τότε θα είμαι ικανοποιημένος. Την καλημέρα μου.ουφ απο καιρό ήθελα να τα πω. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εχω ανοιχτα wifi και δεδομένα. Μα καλα το καταλαβαίνω να εχει μια καταναλωση ακλα αλλά οχι τοσο πολυ . Θα δοκιμάσω να αλλαξω και μπαταρία μηπως και στρώση Δοκιμασε πρωτα να τα κλεισεις ...Θα δεις ότι το πολύ να πεσει 5% Δεν νομιζω να φταιει η μπαταρια Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δοκιμασε πρωτα να τα κλεισεις ...Θα δεις ότι το πολύ να πεσει 5% Δεν νομιζω να φταιει η μπαταρια Η μπαταρία μπορεί να μην φταίει αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται 12% σε deep sleep. Εγώ έχω μόνιμα ανοιχτά Wifi/data/sync με 3 gmal,messenger fb,viber,hangouts και σε overnight deep sleep έχω κατανάλωση 4-5%(23:00 - 08:00). Ένα πιθανό πολύ είναι το Google Services με το Location Reporting και το Android Device Manager Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts