optostyle Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Βρε τι το φωτισμο κατεβασα....βρε τι την εξοικονομηση ενεργειας ανοιξα..τον συνχρονισμο εκλεισα....το 4G εκλεισα..ΤΙΠΟΤΑ...πεφτει σαν τρελη σε αναμονη... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μιας και αναφερες θερμοκρασιες οσοι εχουν το κινητο τι επιπεδα θερμοκρασιας εχουν δει με την 4.2.2 και τι με τη 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μιας και αναφερες θερμοκρασιες οσοι εχουν το κινητο τι επιπεδα θερμοκρασιας εχουν δει με την 4.2.2 και τι με τη 4.3? Το 9500 που έχω είναι παγωμένο :). Βρίσκομαι στο χωριό μου όπου η εξωτερική θερμοκρασία είναι 21-11°. Οσο δεν το χρησιμοποιώ είναι πραγματικά παγωμένο. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τώρα γιατί οι θερμοκρασίες έχουν πέσει σε σχέση με το καλοκαίρι που υπηρχε πρόβλημα. Γενικά όμως δεν υπάρχει θέμα θερμοκρασίας μετά τις ζέστες του Αυγούστου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Οσοι ειστε σε 4.3 και εχετε Battery drain στην αναμονη εχετε ΞΕτικαρει το Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση απο το μενου του wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Εγω το εχω παντα ΞΕτικαρισμενο....να ΜΗΝ κανει δηλαδη...το θεμα ειναι και τωρα που δεν εχω wifi κι εχω mobile ,παλι πεφτει τρελα η μπαταρια Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fenom1629398230 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Είμαι σε 4.3, Αυτόματο φωτισμό οθόνης και πάντα ανοιτχό το wifi, λιγο το 3g, λιγο gaming και browsing, facebook... Απίστευτη διάρκεια μετα το Update σε 4.3!!!! :) http://imageshack.us/photo/my-images/39/k8uj.png/ Edited October 22, 2013 by ^Fenom^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 :eek::eek::eek::eek: οθονη αν καταβαινωσωστα απο τα ποσοστα ειναι 4+ ωρες???? Απιστευτη αυτονομια.... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ναι ρε ****το και το κακο ειναι οτι πρεπει να ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με αυτο γιατι παρολο που η τεχνολογια των κινητων τα τελευταια χρονια εχει προχωρησει τεραστια αλματα μπροστα η τεχνολογια των μπαταριων ειναι ακομα στην παλαιολιθικη εποχη οποτε ολα τα ενεργοβορα πλεον κινητα πρεπει να ΑΝΕΚΤΟΥΝ αυτες τις αθλιες σε τεχνολογια μπαταριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Εγώ έχω πρόβλημα με την αυτονομία .Είχα το δίκτυο στο αυτόματο και LTE. Τώρα το έβαλα στο αυτόματο με 3g να δω αν θα βελτιωθεί λίγο η κατάσταση γιατί δεν παλεύεται. Μόλις βγω έξω και σερφάρω η μπαταρία τρέχει σαν νεράκι. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 To LTE καταβροχθίζει την μπαταρία σαν τρελό. Ειδικά αν δεν έχεις και πολύ καλή κάλυψη και το πιάνει με το ζόρι, μένεις πριν το καταλάβεις. Και εγώ το έβγαλα μιας και δε μπορώ να πω ότι μου προσφέρει κάτι παραπάνω. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 :eek::eek::eek::eek: οθονη αν καταβαινωσωστα απο τα ποσοστα ειναι 4+ ωρες???? Απιστευτη αυτονομια.... Όχι απαραίτητα.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Όσοι θέλετε μικρότερο battery drain σε TW roms μπορείτε να δοκιμάσετε το Comadose Mod από το XDA. Σε idle καταστάσεις τρώει σημαντικά λιγότερη μπαταρία. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Είμαι σε 4.3, Αυτόματο φωτισμό οθόνης και πάντα ανοιτχό το wifi, λιγο το 3g, λιγο gaming και browsing, facebook... Απίστευτη διάρκεια μετα το Update σε 4.3!!!! :) http://imageshack.us/photo/my-images/39/k8uj.png/ τι δικτυο εχεις βαλει?2g? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 H μπαταρια στην 4.3 ειναι τραγικη.Δοκιμασα leaked 4.3, official 4.3, custom 4.3...παντα τα ιδια κακιστα αποτελεσματα.Επιστρεφω στην αγαπημενη μου 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Οσοι ειστε σε 4.3 και εχετε Battery drain στην αναμονη εχετε ΞΕτικαρει το Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση απο το μενου του wifi? Που ακριβώς βρίσκεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Που ακριβώς βρίσκεται αυτό; Μπες στα settings στο wifi και εκεί που είσαι στην λίστα με τα δίκτυα πάτα το menu button και advanced. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Μπες στα settings στο wifi και εκεί που είσαι στην λίστα με τα δίκτυα πάτα το menu button και advanced. Ναι αλλά δεν βρίσκω αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω.... Η επιλογή που μπορώ να τικαρω και ξετικάρω είναι η πρώτη που λέει Ειδοποίηση δικτύου. .. Edit:τώρα το είδα!Ευχαριστώ. Edited October 23, 2013 by adonis_tsif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ναι αλλά δεν βρίσκω αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω.... Η επιλογή που μπορώ να τικαρω και ξετικάρω είναι η πρώτη που λέει Ειδοποίηση δικτύου. .. Αυτό το μενού δε σου υπάρχει; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αυτό το μενού δε σου υπάρχει; Ούτε σε μένα υπάρχει αυτό το μενού όπως φαίνεται σε σένα.:confused: Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Πατα παρατεταμενα το κουμπι απ'το wifi και ανοιξτο και μετα πατα "για προχωρημενους" Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Πατα παρατεταμενα το κουμπι απ'το wifi και ανοιξτο και μετα πατα "για προχωρημενους" Το έκανα, αλλά το η επιλογή στο μενού που αναφέρθηκε νωρίτερα δεν εμφανίζεται. Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αυτό το μενού δε σου υπάρχει; Υπάρχει.... Ποια είναι η επιλογή που πρέπει να ξετικάρω;Η πρώτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Το always allow scanning. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ούτε σε μένα υπάρχει αυτό το μενού όπως φαίνεται σε σένα.:confused: Υπάρχει νομίζω μόνο στις καινούριες 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Αυτο το"always allow scanning" και καλα ειναι για να σκαναρη συνεχεια αν εχει ασυρματα δικτυα εκει που εισαι ακομα και αν εισαι συνδεδεμενος σε ενα wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts