Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Σε ρώτησα πόση ώρα είναι ενεργοποιημένη. Επίσης απάντησε και στα υπόλοιπα και κάνε αυτό που σου είπα με το screenshot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Η οθονη κλεινει στα 30 δευτερα. Η φωτεινοτητα στο 0. Μιλαω περιπου κανενα 2ωρο τη μερα. Sorry που αργω αλλα δεν το χω κ πολυ με το θεμα οπως καταλαβαινεις οποτε μου παιρνει λιγο περισσοτερο χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αφού δεν το έχεις να γίνω πιο κατανοητός. Πάτα πάνω εκεί που λέει "Οθόνη" και γράψε μας πόση χρόνο λέει. Κάνε το ίδιο και στις "Φωνητικές κλήσεις" και στο "Internet". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Οθονη: 1:38:50 κλησεις: 17:30 internet: 27:26 Καλυτρρα τωρα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Τώρα μπορώ να σου πω ότι η μπαταρία σου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα! Με όλα αυτά έχεις χάσει μόνο 20% και παραπονιέσαι; Θα μας πάρουν με τις πέτρες!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δεν εχω χασει 20% αλλα 33% κ αφου με αυτη τη χρηση ειναι νορμαλ, πως γινεται να διαβαζω για 8 ωρες σερφαρισμα + παιχνιδια κ η μπαταρια να κραταει σχεδον μια μερα κ σε μενα με λιγοτερη χρηση να φορτιζει το κινητο 2 φορες τη μερα; Μου κανει εντυπωση γιατι το iphone το 3gs μετα απο 2 χρονια η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Γι'αυτο ρωταω....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Στο δεύτερο screenshot γράφει 77% άρα σίγουρα είχες χάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή 23%. Τα ξεχνάς αυτά για τις 8 ώρες. Ο σημαντικότερος παράγοντας για την κατανάλωση τις μπαταρίας είναι η οθόνη και πόσο χρησιμοποιείς τα Data για να σερφάρεις. Εννοείται πως αν παίζεις παιχνίδια θα έχεις μεγάλη κατανάλωση αφού δουλεύει συνέχεια η CPU και η GPU. Αν το κινητό σου βγάζει 4-5 ώρες οθόνης ανοικτής την ημέρα με εντατική χρήση πρέπει να είσαι ικανοποιημένη. Τα ποσοστά που μου δείχνεις είναι εντατικής χρήσης οπότε κατά την άποψή μου είσαι εντάξει. Edited August 25, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini22285 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δε μου αρεσει αυτο που διαβαζω, αλλα για να το λες προφανως κατι ξερεις παραπανω... ευχαριστω για το χρονο σου!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κατανάλωση της μπαταρίας είναι φυσιολογική είναι η πρώτη φόρτιση και χωρίς να κάνω πολλά πράγματα έχω χάσει 59% της μπαταρίας Edited August 25, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Dream αυτή η rom είναι pre- rooted ή θέλει ξανα root? Είναι είδη Rooted απλός πρέπει να περάσεις το update 1.51 του chainfire (binary file) για να δουλέψει σωστά στην έκδοση του android 4.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κατανάλωση της μπαταρίας είναι φυσιολογική είναι η πρώτη φόρτιση και χωρίς να κάνω πολλά πράγματα έχω χάσει 59% της μπαταρίας Αν δεν δίνετε παραπάνω πληροφορίες είναι αδύνατον να καταλάβουμε! Πρέπει να γράφετε πόση ώρα είναι ανοικτό το κινητό από την τελευταία φόρτιση, πόση ώρα είναι ενεργοποιημένη η οθόνη, χρόνο κλήσεων και γενικά ότι άλλο βλέπετε ότι είναι ψηλά στα ποσοστά της μπαταρίας. Επίσης να αναφέρετε πως συνήθως χρησιμοποιείτε το κινητό. Τέλος αν θέλετε μπορείτε να βάζετε και κανένα screenshot από τα ποσοστά της μπαταρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Αν δεν δίνετε παραπάνω πληροφορίες είναι αδύνατον να καταλάβουμε! Πρέπει να γράφετε πόση ώρα είναι ανοικτό το κινητό από την τελευταία φόρτιση, πόση ώρα είναι ενεργοποιημένη η οθόνη, χρόνο κλήσεων και γενικά ότι άλλο βλέπετε ότι είναι ψηλά στα ποσοστά της μπαταρίας. Επίσης να αναφέρετε πως συνήθως χρησιμοποιείτε το κινητό. Τέλος αν θέλετε μπορείτε να βάζετε και κανένα screenshot από τα ποσοστά της μπαταρίας. μόλις ανέβασα τις φωτογραφίες http://imageupload.co.uk/files/gh5xocrt4pv3vf0hoylu.png http://imageupload.co.uk/files/5eggtxnwxjdndccxe2f9.png http://imageupload.co.uk/files/hug048akdikdg8hrky1y.png Edited August 25, 2013 by alma1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Με 3,5 ώρες οθόνη ανοικτή και με τέτοιο χάλια σήμα νομίζω πως είσαι και κάτι παραπάνω από εντάξει από τη στιγμή που είναι και η πρώτη φόρτιση! Άσχετο αλλά αυτές οι λάθος ενδείξεις της 4.2.2 στην "Αφύπνιση" πραγματικά με εκνευρίζουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Με 3,5 ώρες οθόνη ανοικτή και με τέτοιο χάλια σήμα νομίζω πως είσαι και κάτι παραπάνω από εντάξει από τη στιγμή που είναι και η πρώτη φόρτιση! Άσχετο αλλά αυτές οι λάθος ενδείξεις της 4.2.2 στην "Αφύπνιση" πραγματικά με εκνευρίζουν... όσο για το σήμα έχω ένα άλλο smarthphone στη ίδιο δίκτυο είναι αυτό έχει σταθερά 3 γραμμές ενώ αυτό παίζει από 2 έως 3 γραμμές μήπως έχει πρόβλημα η κεραία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Κάθε κινητό είναι διαφορετικό. Δεν έχουν όλα το ίδιο σήμα παντού ούτε είναι ρυθμισμένα να σου δείχνουν τα ίδια ποσοστά σήματος. Μην σε απασχολεί αυτό, δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα το κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Κάθε κινητό είναι διαφορετικό. Δεν έχουν όλα το ίδιο σήμα παντού ούτε είναι ρυθμισμένα να σου δείχνουν τα ίδια ποσοστά σήματος. Μην σε απασχολεί αυτό, δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα το κινητό σου. και εγώ έτσι το σκέφτομαι αλλα ηπα να κάνω μια ερώτηση. και κάτι ακόμα που ξέχασα ποτε να το βάζο να φορτίζει μόλις βγάλει το σήμα ότι χρειάζεται??? είχα κάνει και ένα λάθος με τις φωτογραφίες έλειπε μια το διόρθωσα και ευχάριστο για το χρόνο σου :):) Edited August 25, 2013 by alma1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδια ετσι κι αλλοιως το κινητο καταντησε ειδος πρωτης ανσγκης...μη τη λυπαστε τη μπαταρια...φορτωνε το οποτε ξεμενεις.....αντε και ισως του χρονου η σε 2 χρονια να χρειαστεις καινουργια μπαταρια...και???.20ε Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Προφανώς ο φίλος δεν είχε πριν smartphone. Η αυτονομία του S4 είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Δεν χρειάζεται να κλεινε τίποτα εκτός GPS. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Προφανώς ο φίλος δεν είχε πριν smartphone. Η αυτονομία του S4 είναι η καλύτερη στην κατηγορία. Δεν χρειάζεται να κλεινε τίποτα εκτός GPS. +1 Διαβάζω τα posts και απορώ γιατί τους φαίνεται περίεργη η κατανάλωση μπαταρίας. Αλλά αν έχει κάποιος feature Phone πριν, έχει άλλα δεδομένα στο μυαλό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 μόλις ανέβασα τις φωτογραφίες http://imageupload.co.uk/files/gh5xocrt4pv3vf0hoylu.png http://imageupload.co.uk/files/5eggtxnwxjdndccxe2f9.png http://imageupload.co.uk/files/hug048akdikdg8hrky1y.png 3.30 οθόνη ενεργή και 41% η μπαταρία δεν είσαι απλώς καλά είσαι κορυφαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Πως τα κάνετε αυτά τα πανω απο 3 ώρες οθόνη δεν μπορώ να καταλάβω. . Μπράβο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Αν χρησιμοποιήσω μόνο wifi για ιντερνέτ πιάνω 6 ώρες με άνεση. Εννοείται χωρίς games. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Χωρίς lte και games δύο μέρες με 5+ 6 ώρες οθόνη αν ανοίξω lte με τπτ δεν βγάζει ούτε μέχρι το απόγευμα Γενικός οποίος θέλει lte παίρνει συσκευή με 3000mha και πάνω αλλιώς θα είναι μόνιμα στην πρίζα δυστυχώς είναι εξαιρετικά ενεργοβόρο λες και δεν είναι για Mobile συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Χωρίς lte και games δύο μέρες με 5+ 6 ώρες οθόνη αν ανοίξω lte με τπτ δεν βγάζει ούτε μέχρι το απόγευμα Γενικός οποίος θέλει lte παίρνει συσκευή με 3000mha και πάνω αλλιώς θα είναι μόνιμα στην πρίζα δυστυχώς είναι εξαιρετικά ενεργοβόρο λες και δεν είναι για Mobile συσκευές Δύο μέρες αναμονη με 5+ οθονη μου φαινεται πραγματικα απιστευτο , Μην με κανεις τωρα να αρχιζω να ψαχνομαι τι φταιει στο κινητο μου , θα μπορουσες σε παρακαλώ να στείλεις ενα screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Δύο μέρες αναμονη με 5+ οθονη μου φαινεται πραγματικα απιστευτο , Μην με κανεις τωρα να αρχιζω να ψαχνομαι τι φταιει στο κινητο μου , θα μπορουσες σε παρακαλώ να στείλεις ενα screenshot. ε μα αφου σου λεει οτι τα εχει ολα κλειστα βρε συ... :lol: Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts