Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

γεια σασ παιδια.την γνωμη σασ θελω εσεισ που ξερετε

http://www.ebay.com/itm/64GB-Micro-SD-Card-Class-10-With-Adapter-/190864292723?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item2c7065fb73

/QUOTE]

Γνώμη μου είναι μην ασχολείσαι άμα διαβάσεις και τι έγραψαν στο feedback δεν αξίζει. Εγώ είχα βρει μια πολύ φτηνή Kingston και την αγόρασα. Έλεγε ότι ήταν 10 class αλλά οι ταχύτητες που έπιανε ήταν για class 4 και υποτίθεται ότι ήταν 32gb αλλά μόνο το 1,9b δούλευε. Περνούσα αρχεία και σε 5 λεπτά δεν υπήρχαν στην κάρτα.

ευχαριστω. οποτε τι προτεινεισ?

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως έγραψα και πιο πάνω σου προτείνω την Plus βλέπω φτηνότερα ότι την πουλαει αυτός αλλά είναι από κίνα. Εγώ την πείρα πρόσφατα από αυτόν που είναι από Ταιβάν τότε ήταν ο φτηνότερος . Την είχα αγοράσει Δευτέρα και την επομένη Δευτέρα την είχα. Την είχε συσκευάσει παρά πολύ καλά ήρθε εντελώς άθικτη και την έστειλε συστημένη με tracking number.

Μόλις ήρθε η spigen σε metal slate την πήρα.

Ντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας, αλλά ήταν από τις λίγες που βρήκα να μου αρέσουν. Όπως είχα διαβάσει και παλιότερα εδώ όντως το μεγαλώνει το τηλέφωνο.

Σκέφτομαι να την παραγγείλω μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Απλά περιμένω να προσθέσουν την επιλογή να αγοράζεις ξεχωριστά τα frames - bumpers ώστε να αγοράσω μια φορά τη θήκη και ένα metal slate και ένα μπλε(δεν θυμάμαι πως το λέει)

Γιατί δεν τρελάθηκε; σου είναι εύκολο να ανεβάσεις καμιά φώτο η να μου στείλεις σε pm?

Λες ότι το παχαίνει το τηλέφωνο, σίγουρα αγόρασες την αυθεντική; τιμή-λινκ - και πόσο καιρό την περίμενες;

Μια Samsung plus class 10.

Και γώ πήγα σε Samsung plus 32αρα class 10 και όλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα. Η πιο σίγουρη λύση πιστεύω ο συνδυασμός Samsung γιατί ακούω διάφορα για άλλες όχι ότι απαραίτητα με άλλες υπάρχει πρόβλημα αλλά αυτή πιστεύω είναι η πιο σίγουρη λύση. Την είχα πάρει νομίζω 21-22 ευρώ μαζί ανταπτορακι που γίνεται φλασάκι

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παράγγειλα και εγώ μόλις μια την Pro 32gb της Samsung ελπίζω να αξίζει την διαφορά ( χρηματική ) από την plus .
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

παιδιά,έχω αγοράσει κάτι πραγματάκια από amazon,το shipment είναι standard,ο ταχυδρόμος τα φέρνει σπίτι ή μου΄ρχεται ειδοποίηση και πάω εγω και τα παίρνω?

τα πράγματα είναι θήκη και προστατευτικό (ένας πωλητής) και κάρτα μνήμης (από άλλον)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

παιδιά,έχω αγοράσει κάτι πραγματάκια από amazon,το shipment είναι standard,ο ταχυδρόμος τα φέρνει σπίτι ή μου΄ρχεται ειδοποίηση και πάω εγω και τα παίρνω?

τα πράγματα είναι θήκη και προστατευτικό (ένας πωλητής) και κάρτα μνήμης (από άλλον)

Στα φέρνει σπίτι λογικά.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Στα φέρνει σπίτι λογικά.

ok...σ'ευχαριστώ!!

οπότε εν αναμονή...

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

γεια σασ ξανα.. κατεφθασε κ το δικο μου.. επειδη διαπιστωσα κ εγς μεγαλη ζεστασια, μηπωσ εχει υποψην κανεισ αν υπαρχει κατι σε στυλ θηκη-κουλερ?

Παιδια ποια ειναι η διαφορα της samsung micro sd και της pro εκδοσης?

Έχουν διαφορές στην ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής.

Δες κάποιες πληροφορίες εδώ.

Edited by kos

Έχουν διαφορές στην ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής.

Δες κάποιες πληροφορίες εδώ.

Στον πινακα που εχει γραφει οτι η plus ειναι μεχρι class 6. Εγω πηρα μια απο ebay που λεει plus και λεει class 10. Και φαινεται αξιοπιστος πωλητης...

http://www.ebay.com/itm/151071151626?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Στον πινακα που εχει γραφει οτι η plus ειναι μεχρι class 6. Εγω πηρα μια απο ebay που λεει plus και λεει class 10. Και φαινεται αξιοπιστος πωλητης...

http://www.ebay.com/itm/151071151626?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Είναι λίγο παλιό το άρθρο και τα class που λέει ξεπεράστηκαν.

Μια χαρά είναι αυτή που πείρες την ίδια έχω και δουλεύει απροβλημάτιστα.

Στο πίνακα λέει ότι η pluss είναι up to 6 class ,δηλαδή από 6 και πάνω.....

Όχι upto 6 σημάνει μέχρι 6. Το αφαίρεσα το Link δεν περίμενα να έφερνε τόση σύγχυση τα class που έγραφε ήταν ξεπερασμένα αλλά το έβαλα για τις ταχύτητες που έγραφε που ήταν σωστές.

http://www.ebay.co.uk/itm/161055586935?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

αν ειναι οντως original, η τιμη ειναι πολυ καλη :) εβαλα 2 για order

Από τέτοιους πωλητές φαντάσματα (με λίγα ratings) και τέτοιες τιμές, κρατήστε και μια μπανάνα καλού κακού... :lol:

Από τέτοιους πωλητές φαντάσματα (με λίγα ratings) και τέτοιες τιμές, κρατήστε και μια μπανάνα καλού κακού... :lol:

εχω το 2 στα 2 με τους αλλους (fake) οποτε παω για το 3/3.

αν και απο τα λιγα που διαβασα ειναι ευκολο μολις μου ερθουν να δω αν ειναι η οχι μουφα.

η συνταγη στην συνεχεια γνωστη : refund :lol:

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

εχω το 2 στα 2 με τους αλλους (fake) οποτε παω για το 3/3.

αν και απο τα λιγα που διαβασα ειναι ευκολο μολις μου ερθουν να δω αν ειναι η οχι μουφα.

η συνταγη στην συνεχεια γνωστη : refund :lol:

Μήπως τότε να μην έψαχνες να βρεις μπαταρία του S4 σε τιμή φάντασμα...? :p :lol:

http://www.ebay.com/itm/White-Extended-5600MAH-Battery-Back-Cover-For-Samsung-Galaxy-S4-SIV-i9500-/321159541002?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4ac699b10a

αυτη που δεν ειναι αυθεντικη , ενδεχεται να βλαψει το κινητο? υπαρχει πουθενα καμια καλη μαρκα με μπαταριεσ απο 4000-6000 mAh ?

ρε παιδιά επαναφέρω το θέμα ακουστικά γιατί δεν έχω βρεί λύση σορυ..λοιπόν δοκίμασα να βάλω τα μεγάλα μαξιλαράκια αλλά και πάλι με την παραμικρή κίνηση μου φεύγουν...αφήστε που αυτό το σύστημα που χώνεται μέσα στο αυτί δεν με βολεύει καθόλου.. και δεν ακούω και τίποταααα μέσα στο λεωφορείοοοοο:) :) για δώστε μου καμμια ιδεά ποια να αγοράσω...
Bazinga!!!

Παιδιά για να πάρω το ασύρματο σετ φόρτισης πόσο πάχος θα γίνει το κινητό?να φανταστώ ότι θήκη μετά δε μπαίνει σωστά?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ρε παιδιά επαναφέρω το θέμα ακουστικά γιατί δεν έχω βρεί λύση σορυ..λοιπόν δοκίμασα να βάλω τα μεγάλα μαξιλαράκια αλλά και πάλι με την παραμικρή κίνηση μου φεύγουν...αφήστε που αυτό το σύστημα που χώνεται μέσα στο αυτί δεν με βολεύει καθόλου.. και δεν ακούω και τίποταααα μέσα στο λεωφορείοοοοο:) :) για δώστε μου καμμια ιδεά ποια να αγοράσω...

δοκίμασε τα apple earpod κι εγώ το ίδιο θέμα είχα και βολευουν

Mannish boy

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)