vezyro Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 +1 κι απο μένα,πιο smooth rom ερχόμενος απο Omega και με πολλές παραμετροποιήσεις. Το κάνει και σε μένα φίλε μου αυτό με το πλήκτρο της έντασης. Και εγω απο omega φλασαρα αλλα λεω μηπως κατι δεν εκατσε καλα και ημουν ετοιμος να ξεκινησω διαδικασιες απο την αρχη. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 πρεπει τωρα καποιος να φτιαξει και διάφανο τον καιρο της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 πρεπει τωρα καποιος να φτιαξει και διάφανο τον καιρο της samsung Στην νεα ρομ ειναι διαφανος. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Δεν ήμουν εδώ σόρρυ, χαίρομαι που το βρήκες. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με το root explorer, ή κάποιο άλλο file explorer με root δικαιώματα, πχ total commander ή fx file explorer. με το root explorer το εκανα φιλε μου απλα δεν εβρισκα εκει που ελεγες root:root αλλα ολα καλα. τωρα φτιαξε μας και διαφανω τον καιροοοοοο:):) Στην νεα ρομ ειναι διαφανος. δεν θελω να βαλω αλλη rom φιλε μου εαν μπορουσε καποιος να μας την φτιαξει για την stock καλα θα ηταν Edited May 28, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 με το root explorer το εκανα φιλε μου απλα δεν εβρισκα εκει που ελεγες root:root αλλα ολα καλα. τωρα φτιαξε μας και διαφανω τον καιροοοοοο:):) δεν θελω να βαλω αλλη rom φιλε μου εαν μπορουσε καποιος να μας την φτιαξει για την stock καλα θα ηταν Search στο xda.Δοκιμασε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2288116 Οπως και το transparent στο notification bar του Doc μπορεις να το βρεις στο xda Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 πρεπει τωρα καποιος να φτιαξει και διάφανο τον καιρο της samsung +1 Συμφωνώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 +1 Συμφωνώ!!! https://www.dropbox.com/s/yrbukdsfwtn8sqj/transparent.zip Εδώ είσαι ,φλασαρε απο recovery ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Χωρίς να θέλω να ακουστώ "οπαδός" εγώ θα παραμείνω στην OMEGA. Θεωρώ ότι ο Γιάννης θα τη βελτιώσει πολύ σταδιακά, κι ελπίζω και γρήγορα. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 https://www.dropbox.com/s/yrbukdsfwtn8sqj/transparent.zip Εδώ είσαι ,φλασαρε απο recovery ;) Προσοχή όμως γιατί αυτό είναι για deodexed roms. Για να δουλέψει κανονικά πρέπει να σβήσεις το AccuWeather2013.odex από το /system/app, γιατί το ζιπάκι δεν το κάνει αυτόματα (κακώς :p) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Προσοχή όμως γιατί αυτό είναι για deodexed roms. Για να δουλέψει κανονικά πρέπει να σβήσεις το AccuWeather2013.odex από το /system/app, γιατί το ζιπάκι δεν το κάνει αυτόματα (κακώς :p) εγω εχω κανει root με CF-Αuto-Root μπορω να το εγκαταστησω? με το Mobile Odin? Edited May 28, 2013 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 εγω εχω κανει root με CF-Αuto-Root μπορω να το εγκαταστησω? Ναι, απλά αντίγραψε το apk αρχείο που είναι στο ζιπάκι στο /system/app με το root explorer και σβήσε το .odex που υπάρχει εκεί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Ναι, απλά αντίγραψε το apk αρχείο που είναι στο ζιπάκι στο /system/app με το root explorer και σβήσε το .odex που υπάρχει εκεί. Σε ευχαριστω φιλε μου ολα καλα.το mobile odin δεν δουλευει φιλε μου; ασχετο τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Σε ευχαριστω φιλε μου ολα καλα.το mobile odin δεν δουλευει φιλε μου; ασχετο τωρα Δυστυχώς όχι ακόμα. Άγνωσται αι βουλαί του Chainfire. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Δυστυχώς όχι ακόμα. Άγνωσται αι βουλαί του Chainfire. Και το αγορασα φτουυυυυυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Και το αγορασα φτουυυυυυυ Καλά μην αγχώνεσαι δώστου λίγο καιρό, ήταν διακοπές... :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) το triangle away δεν δουλευει στο s4 ακομα? edit : μου δουλεψε μετα την 6 φορα Edited May 29, 2013 by kopromax Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 το triangle away δεν δουλευει στο s4 ακομα? edit : μου δουλεψε μετα την 6 φορα Σού κόλλησε καθόλου κι έκανε restart? Τι πρέπει να λέει ο counter για να είναι μηδενισμένος?κάποια εικόνα του πριν και μετά παρακαλώ? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Σού κόλλησε καθόλου κι έκανε restart? Τι πρέπει να λέει ο counter για να είναι μηδενισμένος?κάποια εικόνα του πριν και μετά παρακαλώ? τις πιο πολλες φορες κολλησε και εκανε restart. μεσα οταν ανοιγω την εφαρμογη μου εγραφε count 6 οταν ξεκολλησε μετα εγραφε count 0 . το βασικο που εκανα και μαλλον ειχε θεμα ειναι εβγαλα την καρτα sd Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια καλημερα εχω το s4 απο ελλαδα και δεν δουλεύει καθόλου μεσα στο λαγγ ειναι.Τωρα με ρουτ και πάγωμα εφαρμογών θα δουλεύει?αξίζει να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Νέα έκδοση για το I9505, Omega v3.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια καλημερα εχω το s4 απο ελλαδα και δεν δουλεύει καθόλου μεσα στο λαγγ ειναι.Τωρα με ρουτ και πάγωμα εφαρμογών θα δουλεύει?αξίζει να το κανω? Το τηλέφωνο του Avatar και της υπογραφής είναι το HTC One. Μήπως μπερδεύεσαι για τα lag? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Το τηλέφωνο του Avatar και της υπογραφής είναι το HTC One. Μήπως μπερδεύεσαι για τα lag? Γιατί? :lol::lol: Το one δεν έχει lag.Τα δουλεύω παράλληλα :) τις πιο πολλες φορες κολλησε και εκανε restart. μεσα οταν ανοιγω την εφαρμογη μου εγραφε count 6 οταν ξεκολλησε μετα εγραφε count 0 . το βασικο που εκανα και μαλλον ειχε θεμα ειναι εβγαλα την καρτα sd Δεν έχει να κάνει η sd.To δοκίμασα και χωρίς extsd,γιατί πέρασα τον Adam kernel.Το βασικό για μένα είναι να δουλέψει σωστά το restart μετά το reset του counter Edited May 29, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια καλημερα εχω το s4 απο ελλαδα και δεν δουλεύει καθόλου μεσα στο λαγγ ειναι.Τωρα με ρουτ και πάγωμα εφαρμογών θα δουλεύει?αξίζει να το κανω? Τοσο χαλια ε?δεν δουλευει καθολου απο το λαγγ;τη θα ακουσουμε αλλο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δεν έχει να κάνει η sd.To δοκίμασα και χωρίς extsd,γιατί πέρασα τον Adam kernel.Το βασικό για μένα είναι να δουλέψει σωστά το restart μετά το reset του counter λογικα δεν εχει να κανει απλα σε μενα τωρα μαλλον απο τυχη μετα απο 7 φορες που κολλησε οταν εβγαλα την καρτα το εκανε. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Hταν να μην γινει η αρχη !! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2298165 και ερχονται κι αλλες rom !! Kαι λιγα λογια την bomcatrom. Απο εχθες που την εχω βαλει δουλευει παρα πολυ καλα και smooth (οχι ακομα τελεια ομως ) και τα χρωματα με τα εικονιδια που εχει ειναι παρα πολυ ωραια. Λες και εχεις αλλο κινητο. Εχω την εντυπωση οτι δουλευει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες ο kernel που εχει rom και γενικα δεν βρισκω κατι κακο μεχρι στιγμης. Το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε το οποιο το αναφερω κανα 2 σελιδες πισω εφτιαξε ενα zip ο ανθρωπος το φλασαρα και εφτιαξε !! Με βλεπω να μενω εδω μεχρι να βγει κατι ουσιαστικα πολυ καλυτερο .Αντικειμενικα παντος ειναι πολυ καλυτερο το κινητο ετσι (στο δουλεμα εννοω) παρα οπως το εχει η samsung. Η προβλεψη που εκανα πριν λιγες μερες οτι σε ενα μηνα θα εχουν λυθει ολα τα προβληματα βλεπω να βγαινει αληθινη, οπως και να εχει φτασει στο επιθυμητο επιπεδο smoothens που επρεπε να ειχε το κινητο out of the box ! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts