CHRISTOSTZANID Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 To φάσμα είναι το μόντεμ υπαρχει λογος να το αλλαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 τώρα ξαφνικά το S4 μου μου φαίνεται αργό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τότε πέρασε του και εσύ μια παρόμοια ρομ για να σου φανεί γρηγορο.Ενα γυμνό κινητό από features είναι πάντα γρηγορότερο,αλλα και ΒΑΡΕΤΟ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Εχει καταφερει κανεις να βαλει navigation bar sto galaxy s4 i9505? Βρηκα ενα τροπο να το κάνω στο xda αλλα θέλει decompile κ να κατεβασω προγραμμα στον υπολογιστη για να το κανω αυτο κ μου φαινεται καπως δυσκολο. Υπαρχει ευκολος τροπος? δοκιμασα να το κανω με την εφαρμογη softkey enabler κ με το να γραψω μια φραση στο build.prop αλλα κ με τους 2 τροπους μου εβγαζε systemui has stopped... το δοκιμασα επισης με την εφαρμογη pimp my rom αλλα κ παλι το ιδιο προβλημα. μηπως δεν μπορω με τη συγκεκριμενη ρομ? κ νομιζα οτι ειναι καλη αυτη που εβαλα αποτι φαινεται δεν ειναι. Edited August 15, 2013 by Irenek_1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Εχει καταφερει κανεις να βαλει navigation bar sto galaxy s4 i9505? Βρηκα ενα τροπο να το κάνω στο xda αλλα θέλει decompile κ να κατεβασω προγραμμα στον υπολογιστη για να το κανω αυτο κ μου φαινεται καπως δυσκολο. Υπαρχει ευκολος τροπος? δοκιμασα να το κανω με την εφαρμογη softkey enabler κ με το να γραψω μια φραση στο build.prop αλλα κ με τους 2 τροπους μου εβγαζε systemui has stopped... το δοκιμασα επισης με την εφαρμογη pimp my rom αλλα κ παλι το ιδιο προβλημα. μηπως δεν μπορω με τη συγκεκριμενη ρομ? κ νομιζα οτι ειναι καλη αυτη που εβαλα αποτι φαινεται δεν ειναι. Γιατί δεν βάζεις μια aosp rom που το έχει by default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Να φανταστω πως θα εχω θεμα μιας κ ειμαι με adam kernel? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 πριν βάλεις κάποια rom φρόντισε να έχεις κάνει όλα τα wipes δηλαδή data/system/dalvik και μετά παιρνάς ότι θέλεις αφού πάντα,μα πάντα έχεις πάρει ένα backup από την προηγούμενη η οποία δουλεύει σωστά για παν ενδεχόμενο... όσο για rom μπορείς να δοκιμάσεις τις παρακάτω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303239 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 (αυτή χρησιμοποιώ τελευταία και είμαι πολύ ευχαριστημένη...και όχι,δεν με πληρώνει ο dev για διαφήμιση) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2283194 μπες στα thread διάβασε και αποφάσισε ποια θα ήθελες να περάσεις... καλά φλασαρίσματα και πάντα με full wipes :) ποιες εχουν ολα τα καλουδια της στοκ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 ποιες εχουν ολα τα καλουδια της στοκ? Όλες οι custom Rom που είναι σε based Samsung version όλες έχουν τα καλούδια τις στοκ. .. Όλες οι aosp ... cm / aopk / ge.. δεν έχουν τίποτα από καλούδια τις στοκ ρομ..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Έχει βάλει κανείς 3minit framework σε echoerom 1.3.1 ;; Δοκιμασα 2 φορές και τις 2 ξαναφλασαρα το firmware.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Γινετε με καποιο τροπο να βαλουμε στην 4.3 την stock camera της 4.2.2 και την lockscreen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Οχι...η 4.3 είναι aosp η στοκ είναι sammy based rom εκτός αν πορταρεις την εφαρμογή να τρέχει σε 4.3 κάνεις δε το χει καταφέρει μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Έχει βάλει κανείς 3minit framework σε echoerom 1.3.1 ;; Δοκιμασα 2 φορές και τις 2 ξαναφλασαρα το firmware.. Εχω περασμενη την τελευταια εκδοση 3minit 3.2.1 στην echoe...δεν ειχα (εχω) κανενα προβλημα Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εχω περασμενη την τελευταια εκδοση 3minit 3.2.1 στην echoe...δεν ειχα (εχω) κανενα προβλημα Μπορείς να μου δωσεις ακριβως το ονομα του αρχείου που φλασαρες οπως και ποια εκδοση settings εχεις ; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Μπορείς να μου δωσεις ακριβως το ονομα του αρχείου που φλασαρες οπως και ποια εκδοση settings εχεις ; Ευχαριστώ!! Το app ειναι στην τελευταια εκδοση 3.2.1 το ιδιο και το framework 3.2.1... Θα το κατεβασεις απο εδω http:// http://www.mediafire.com/folder/7c3ob3l93h44m/3Minit_Framework_4.2.2#3ejt86x6ef748 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Για mga κατεβάζω έτσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Για mga κατεβάζω έτσι;; Ναι... Προσεξε μονο...η εκδοση 3.2.1 ειναι προτελευταια στη λιστα της MGA Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Αυτό ειχα φλασαρει..θα μου πεις σε παρακαλω και την εκδοση του apk ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Αυτό ειχα φλασαρει..θα μου πεις σε παρακαλω και την εκδοση του apk ακριβώς; Η τελευταια ειναι στην paid app 3.2.1 Πανε πακετο εφαρμογη και framework... Αν εχεις τη free εκδοση η τελευταια ειναι η 3.0 (αν δεν κανω λαθος) και τη κατεβαζεις μεσω XDA μονο Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ευχαριστώ. Εβαλα τη 3.1.1 τελικά και βρηκα και το αντίστοιχο apk και ολα οκ! Είσαι αστέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Ευχαριστώ. Εβαλα τη 3.1.1 τελικά και βρηκα και το αντίστοιχο apk και ολα οκ! Είσαι αστέρι. να'σαι καλά... σημασία έχει ότι βρήκαμε την άκρη :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω με σιγουριά για μία την Echoe αφού την έχω μόνο 3 μέρες αλλά τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Έβαλα την Lite έκδοση και πρόσθεσα μετά μεμονωμένα τα apks της Sammy που ήθελα. Ως τώρα λοιπόν το κινητό δείχνει τελειώς smooth χωρίς να έχω εντοπίσει ίχνος lag αν και θα το δω αυτό σε καμία εβδομάδα που θα έχει μείνει το τηλέφωνο 10+ μέρες ανοιχτό. Αλλά η διαφορά προς το παρόν είναι στην μπαταρία σε σχέση με την stock MGA. Χρήση σε μπαταρία 28h, με 1h 40m οθόνη, 30m κλήσεις, 3g, sync on, wi-fi 10h και είμαι στο 48%. Χρόνους που εγώ δεν έπιανα ούτε κατά διάνοια με την στοκ ρομ και ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες(και στοκ lite είχα). Στη στοκ με ίδια χρήση ήμουν οριακά 20%. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ποιον κέρνελ έβαλες; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ποιον κέρνελ έβαλες; Αυτον που εχει πανω. Δεν εβακα αλλον! Ausdim v13 εχει νομιζω Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Εβαλα κι εγω σημερα την τελευταια Echoe 1.3.1 αλλα περασα την LITE για την μπαταρια πιο πολυ να μην ειναι φορτωμενο με πολλα το τηλεφωνο.Εντυπωσεις τις επομενες μερες. Κερνελ αφησα αυτον που ειχε η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Και γω εδώ και μια βδομάδα την echoe rom την lite έχω και είμαι πλήρως ικανοποιημενος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts