Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Επιβεβαιώνω και γω ότι το towelroot δούλεψε κανονικά στην ελληνική NB9 EUR με full root. Πέρασα XPosed Framework και Wanam Xposed χωρίς κανένα πρόβλημα και γενικά ότι έχει χρειαστεί root μέχρι στιγμής (Greenify και λοιπά καλούδια!) έχουν δουλέψει κανονικά!

ΕΥΚΟΛΟ ROOT ΜΕ KNOX0x0...... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo:

Αυτά τα νέα περίμενα με την Ελληνική και εγώ!!!:yahoo:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιβεβαιώνω και γω ότι το towelroot δούλεψε κανονικά στην ελληνική NB9 EUR με full root. Πέρασα XPosed Framework και Wanam Xposed χωρίς κανένα πρόβλημα και γενικά ότι έχει χρειαστεί root μέχρι στιγμής (Greenify και λοιπά καλούδια!) έχουν δουλέψει κανονικά!

ΕΥΚΟΛΟ ROOT ΜΕ KNOX0x0...... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo:

Επιτέλους μια λύση για το root. Η ερώτηση μου είναι η εξής: προφανώς δεν μπορούμε να περάσουμε έτσι custom rom και ούτε γίνονται updates μέσω OTA. Αν βγει μια νέα αναβάθμιση που θέλουμε να περάσουμε τι κάνουμε?

Επιτέλους μια λύση για το root. Η ερώτηση μου είναι η εξής: προφανώς δεν μπορούμε να περάσουμε έτσι custom rom και ούτε γίνονται updates μέσω OTA. Αν βγει μια νέα αναβάθμιση που θέλουμε να περάσουμε τι κάνουμε?

Unroot μέσα από την εφαρμογή SuperSU και επανεκκίνηση.

Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ένα κλικ ουσιαστικά και σου ανοίγεται ο κόσμος του titanium, xposed κτλ, το κακό παραμένει πως δεν επιτρέπονται αλλαγές σε kernel και recovery.. χωρίς custom recovery, no party.

Unroot μέσα από την εφαρμογή SuperSU και επανεκκίνηση.

Το καλό είναι ότι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ένα κλικ ουσιαστικά και σου ανοίγεται ο κόσμος του titanium, xposed κτλ, το κακό παραμένει πως δεν επιτρέπονται αλλαγές σε kernel και recovery.. χωρίς custom recovery, no party.

Δηλαδή, λες, ότι κάνω root, αφαιρώ όλο το bloatware, βάζω xposed κλπ κλπ, ....κάνω unroot από SuperSU και είμαι πάλι official για OTA??? είσαι σίγουρος?

Άμα κάνεις unroot πώς θα έχεις xposed?

H δική μου η απορία είναι πως θα κάνω update μια νέα έκδοση αμα κάνω root με αυτή τη μέθοδο. Ας μη δουλεύουν οι εφαρμογές όσο είμαι unrooted, ας τις ξαναπεράσω όλες στη τελική...το θέμα είναι να μπορώ και να μην αναγκαστώ να flashάρω με ODIN και κίνδυνο να γράψει το KNOX (και φυσικά να μπορώ να να γυρίσω σε official κατάσταση για λόγους εγγύησης)

H δική μου η απορία είναι πως θα κάνω update μια νέα έκδοση αμα κάνω root με αυτή τη μέθοδο. Ας μη δουλεύουν οι εφαρμογές όσο είμαι unrooted, ας τις ξαναπεράσω όλες στη τελική...το θέμα είναι να μπορώ και να μην αναγκαστώ να flashάρω με ODIN και κίνδυνο να γράψει το KNOX (και φυσικά να μπορώ να να γυρίσω σε official κατάσταση για λόγους εγγύησης)

Δεν νομίζω ότι άμα περάσεις ξανά με odin νέο firmware θα γράψει ο knox... Αλλά σε κάθε περίπτωση πριν περάσεις το νέο firmware κάνεις unroot μέσα από το SuperSU.

Επίσης αν δεν αλλάζει το status από official σε custom το λογικό είναι ότι παίρνεις κανονικά OTA αλλά ίσως χάνεται το root. Δεν έχω διαβάσει βέβαια τι ακριβώς γίνεται με αυτή την μέθοδο ρουταρίσματος αλλά θεωρητικά μόνο μπορεί να μην αλλάζει το status.

Και πάλι όμως θεωρώ απίθανο να γράψει ο knox με φλασάρισμα στοκ firmware. Απλώς θα χαθεί το ρουτ και θα πρέπει να το κάνεις και στο καινούριο. Καθώς θα εγκατασταθούν πάλι και όλες οι bloatware εφαρμογές.

Το φλασάρισμα με ODIN εξάλλου ονομάζεται και hard reset καθώς αν θυμάμαι καλά διαγράφει τα πάντα στο κινητό. Ακόμα και φωτογραφίες, βίντεο και λοιπά.

Google Pixel 6 Pro

Δεν νομίζω ότι άμα περάσεις ξανά με odin νέο firmware θα γράψει ο knox... Αλλά σε κάθε περίπτωση πριν περάσεις το νέο firmware κάνεις unroot μέσα από το SuperSU.

Επίσης αν δεν αλλάζει το status από official σε custom το λογικό είναι ότι παίρνεις κανονικά OTA αλλά ίσως χάνεται το root. Δεν έχω διαβάσει βέβαια τι ακριβώς γίνεται με αυτή την μέθοδο ρουταρίσματος αλλά θεωρητικά μόνο μπορεί να μην αλλάζει το status.

Και πάλι όμως θεωρώ απίθανο να γράψει ο knox με φλασάρισμα στοκ firmware. Απλώς θα χαθεί το ρουτ και θα πρέπει να το κάνεις και στο καινούριο. Καθώς θα εγκατασταθούν πάλι και όλες οι bloatware εφαρμογές.

Το φλασάρισμα με ODIN εξάλλου ονομάζεται και hard reset καθώς αν θυμάμαι καλά διαγράφει τα πάντα στο κινητό. Ακόμα και φωτογραφίες, βίντεο και λοιπά.

Thanks djkostas20. Να ρωτήσω κάτι σχετικό...η official μου ROM είναι Ρουμάνικη (αγορά από kaizershop) ...μπορώ να flashάρω κάποια άλλη official ΡΟΜ χωρίς να χαλάσω το Knox και να συνεχίζω να παίρνω OTA ?

To status παραμένει official οπότε "λογικά" θα παίρνουμε κανονικά OTA Updates. Τώρα για το αν χάνεται το root, υπάρχει μια επιλογή στον SuperSU που λέει Inject SuperSU to system apps όπου και περνάει τον SU στις εφαρμογές του συστήματος. Νομίζω ότι με αυτήν την επιλογή ίσως να μην χάνεται το root αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για το unroot, όπως είπανε και οι προηγούμενοι συμφορουμίτες, μέσα από το menu του SU κάνεις full unroot και είσαι μαμίσιος! Α επίσης και ο binary counter μένει 0 με το towelroot οπότε δεν μπλέκεις με Triangle Away κτλ. Έχω ενθουσιαστεί! Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το παλικάρι που κάθησε και το φτιαξε αλλά πραγματικά μας έλυσε τα χέρια! Σκέφτομαι να του κάνω ένα μικρό donation και δεν θα το λυπηθώ καθόλου να σας πω την αλήθεια!

To status παραμένει official οπότε "λογικά" θα παίρνουμε κανονικά OTA Updates. Τώρα για το αν χάνεται το root, υπάρχει μια επιλογή στον SuperSU που λέει Inject SuperSU to system apps όπου και περνάει τον SU στις εφαρμογές του συστήματος. Νομίζω ότι με αυτήν την επιλογή ίσως να μην χάνεται το root αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για το unroot, όπως είπανε και οι προηγούμενοι συμφορουμίτες, μέσα από το menu του SU κάνεις full unroot και είσαι μαμίσιος! Α επίσης και ο binary counter μένει 0 με το towelroot οπότε δεν μπλέκεις με Triangle Away κτλ. Έχω ενθουσιαστεί! Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το παλικάρι που κάθησε και το φτιαξε αλλά πραγματικά μας έλυσε τα χέρια! Σκέφτομαι να του κάνω ένα μικρό donation και δεν θα το λυπηθώ καθόλου να σας πω την αλήθεια!

αυτος που εκανε to towεlroot ειναι ο geohot και ειναι πολυ γνωστος στην κοινοτητα του ps3 το ειχε σπασει πρωτος αν θυμαμαι καλα

αυτος που εκανε to towεlroot ειναι ο geohot και ειναι πολυ γνωστος στην κοινοτητα του ps3 το ειχε σπασει πρωτος αν θυμαμαι καλα

Ναι διάβασα γι αυτόν, απλώς δεν τον είχα ακουστά και ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με PS. Να ναι καλά το παλικάρι!

Thanks djkostas20. Να ρωτήσω κάτι σχετικό...η official μου ROM είναι Ρουμάνικη (αγορά από kaizershop) ...μπορώ να flashάρω κάποια άλλη official ΡΟΜ χωρίς να χαλάσω το Knox και να συνεχίζω να παίρνω OTA ?

Φλασάρεις μέσω odin όσες στοκ ρομ θες, από όποια χώρα θες και δεν πειράζει ο knox. Ωστόσο δεν μπορείς να κάνεις downgrade. Δεν θα σε αφήσει... Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πολύ τα csc καθώς αν έχεις διαφορετικό csc από την κατηγορία της ρομ σου τότε δεν θα δέχεσαι updates.

Αλλά μην βγαίνουμε εκτός θέματος. Για knox και τι γίνεται υπάρχει άλλο θέμα.

Ναι διάβασα γι αυτόν, απλώς δεν τον είχα ακουστά και ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με PS. Να ναι καλά το παλικάρι!

Ωρέ να είναι καλά όντως. Έλυσε τα χέρια σε αρκετούς και σίγουρα αξίζει donations.

Google Pixel 6 Pro

Φλασάρεις μέσω odin όσες στοκ ρομ θες, από όποια χώρα θες και δεν πειράζει ο knox. Ωστόσο δεν μπορείς να κάνεις downgrade. Δεν θα σε αφήσει... Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πολύ τα csc καθώς αν έχεις διαφορετικό csc από την κατηγορία της ρομ σου τότε δεν θα δέχεσαι updates.

Συγνώμη αλλά αυτό: "Επίσης πρέπει να κοιτάξεις πολύ τα csc καθώς αν έχεις διαφορετικό csc από την κατηγορία της ρομ σου τότε δεν θα δέχεσαι updates" δεν καταλβαίνω τι σημαίνει.

To CSC μου είναι COA (Cosmote Romania) ... τι μπορώ να βάλω

ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic

για s4 i9500 δουλεει το towelroot?αν και εχει γραψει ο knox !!!

PDA: I9500XXUFNB4

CSC: I9500OJVFNC1

MODEM: I9500XXUFNC1

I Want To Believe

για s4 i9500 δουλεει το towelroot?αν και εχει γραψει ο knox !!!

PDA: I9500XXUFNB4

CSC: I9500OJVFNC1

MODEM: I9500XXUFNC1

Αφού έχει γράψει γιατί δεν ρουτάρεις με τον πατροπαράδοτο τρόπο του Chainfire?

Αφού έχει γράψει γιατί δεν ρουτάρεις με τον πατροπαράδοτο τρόπο του Chainfire?

ναι με αυτον θα τον κανω!!αν και περιμενω ενα update ακομα

I9500XXUFNE7

I Want To Believe

Τέλεια φάση το towelroot.

Είμαι με 4.4.2 root, το είχα κάνει με το παλιό κλασσικό τρόπο και έγραψε το knox.

Θέλω να ρωτήσω αν ισχύει το παρακάτω:

Πρώτα θα εγκαταστήσω το triangle away και θα σβηστεί η ένδειξη του Knox counter.

Μετά με Odin φλασάρω τη τελευταία stock rom , towelroot (χωρίς root το κινητό θεωρώ ότι δεν είναι λειτουργικό) το knox μένει στο μηδέν και παίρνω και τα ΟΤΑ update.

Στην ψιλοαπίθανη περίπτωση που παρουσίασει κανά θέμα το hardware κάνω ένα hard reset και το πάω στο service της Samsung.

Υπάρχει περίπτωση να είμαι γκαντέμης (να ξέρει δηλαδή ο υπάλληλος του service τί είναι root) να το ψάξει και να δει ότι το πείραξα?

Θα υπάρχουν δηλαδή ίχνη μόντας? Τί ακριβώς σβήνει το triangle away?

Thanks!!

Από την την στιγμή που έγραψε το knox τέρμα ,δεν γίνεται reset .Το triangle away μηδενίζει τον flash counter που δείχνει πόσες φορές εχεις περάσει με odin κάτι που δεν είναι official .

Samsung galaxy s21+

To status παραμένει official

Μόλις έκανα και εγώ με την διαδικασία που αναφέρθηκε (towelroot) root στο GT-I9505 με την ελληνική FNB9 rom (Eur).

Επιβεβαιώνω ότι το Knox counter έμεινε στο μηδέν, ο binary counter έμεινε επίσης στο μηδέν αλλά το system status μετατράπηκε σε custom.

Το πιο πιθανό είναι να επανέλθει σε oficial μετά από ένα ενδεχόμενο factory reset αλλά επειδή δεν έχω τον χρόνο τώρα θα το αφήσω για αργότερα. Αν κάποιος άλλος το αντιμετώπισε και το έλυσε με factory reset παρακαλώ να ενημερώσει για να μην το κάνω τζάμπα και βερεσέ.

Μάκης

παιδια βρηκα στο sammobile την vodafone greece I9505XXUGNE8 ειναι η πιο προσφατη?αξιζει να την περασω ?εχει vodafono σαβουρα μεσα?τωρα εχω την FNB9

(ειμαι συνδρομητης vodafone)

Εχω παρει το κινητο απο γερμανια. Δε με ενοιαζε αν εγραφε η οχι το knox. Οποτε εκανα root. Και περασα την επισημη ελληνικη τελευταια εκδοση 4.4.2. (Οταν το πηρα μου ζητουσε να κανω αναβαθμιση 500 MB περιπου αλλα δεν εκανα). Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα. Ωσπου πριν 2 μερες μου ζητησε να κανω αναβαθμιση ξανα. Την εκανα 155 MB. Απο τοτε εχω προβληματα, οταν μιλαω στο τηλ μου σβηνει (οχι παντα αλλα συχνα), και επισης σβηνει μερικες φορες ενω δεν κανω τιποτα. Λεγοντας σβηνρι ενοω οτι κανει επανακινηση αλλα χωρις να μου ζητηση ξανα πιν.

Τα στοιχεια του κινητου μου :

[ATTACH]47214[/ATTACH]

Εχω παρει το κινητο απο γερμανια. Δε με ενοιαζε αν εγραφε η οχι το knox. Οποτε εκανα root. Και περασα την επισημη ελληνικη τελευταια εκδοση 4.4.2. (Οταν το πηρα μου ζητουσε να κανω αναβαθμιση 500 MB περιπου αλλα δεν εκανα). Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα. Ωσπου πριν 2 μερες μου ζητησε να κανω αναβαθμιση ξανα. Την εκανα 155 MB. Απο τοτε εχω προβληματα, οταν μιλαω στο τηλ μου σβηνει (οχι παντα αλλα συχνα), και επισης σβηνει μερικες φορες ενω δεν κανω τιποτα. Λεγοντας σβηνρι ενοω οτι κανει επανακινηση αλλα χωρις να μου ζητηση ξανα πιν.

Τα στοιχεια του κινητου μου :

[ATTACH]47214[/ATTACH]

Το εχω ρουταρη. Το προβλημα σας λεω οτι ειναι οτι μετα απο μια αναβαθμιση πριν 2 μερες μου σβηνη το κινιτο κ ανοιγει χωρις να ζητηση πιν. Περισσοτερο οταν περνω τηλ αλλα κ μονο του χωρις να το πηραζω.

Καλησπέρα παίδες. Θέλω λίγο help, έχω omega v10 και θέλω να βάλω official rom. Ποια μπορώ να βάλω? Και αν μου τη βρείτε τη βάζω σαν tar στο odin ή θέλει και άλλη διαδικασία?

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις