Superuser Δημ. May 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Προσοχή γιατί μετά από αυτό θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavas2 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Προσοχή γιατί μετά από αυτό θα διαγραφούν τα πάντα από τη συσκευή! ευχαριστω, οταν λες τα παντα,φανταζομαι ρυθμισεις και οχι φωτο τηλ μυνηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 ευχαριστω, οταν λες τα παντα,φανταζομαι ρυθμισεις και οχι φωτο τηλ μυνηματα οταν λεμε τα παντα εννοουμε τα παντα, αρα και φωτο και μηνυματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλημέρα φιλοι το τελευαταιο καιρο εχω παρατηρησει ότι το κινητο όταν προσπαθω να ρολαρω οθονη δεξια η αριστερα για να δω τις εφαρμογες μου κολαει.Μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλημέρα φιλοι το τελευαταιο καιρο εχω παρατηρησει ότι το κινητο όταν προσπαθω να ρολαρω οθονη δεξια η αριστερα για να δω τις εφαρμογες μου κολαει.Μπορει να με βοηθησει καποιος? Λάθος θέμα. Εδώ μιλάμε για τροποποιημένα κινητά! Πρώτη λύση είναι να κάνεις clear cache, clear davlik από recovery. Μετά factory reset άμα δεν στρώσει. Και αν ούτε με αυτό τότε haed reset(πέρασμα official firmware με odin) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 πολύ καλή, γρήγορη και σταθερή είναι και η Imperium v5.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Για τους προχωρημένους του αθλήματος, ο Alucard στον τελευταίο του kernel φαίνεται να έχει καταφέρει να ανοίγει η συσκευή ακόμα και αν την έχετε κλείσει εντελώς σε περίπτωση που έχετε βάλει ξυπνητήρι :-P Περιττό θα μου πείτε αλλά προσωπικά ενθουσιάστηκα! Edit: Τον μάτιαξα.. Δεν δουλεύει το συγκεκριμένο feature. Edited June 4, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Για τους προχωρημένους του αθλήματος, ο Alucard στον τελευταίο του kernel φαίνεται να έχει καταφέρει να ανοίγει η συσκευή ακόμα και αν την έχετε κλείσει εντελώς σε περίπτωση που έχετε βάλει ξυπνητήρι :-P Περιττό θα μου πείτε αλλά προσωπικά ενθουσιάστηκα! Edit: Τον μάτιαξα.. Δεν δουλεύει το συγκεκριμένο feature. Τα περίεργο ότι 2 κινέζικες συσκευές που είδα από κοντά, το κάνουν αυτό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τα περίεργο ότι 2 κινέζικες συσκευές που είδα από κοντά, το κάνουν αυτό. Δυστυχώς καμία από τις γνωστές εταιρείες δεν το προσφέρει όμως. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Yamal Google Play Edition Rom.Απλά το κινητό έγινε αγνώριστο :) Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Yamal Google Play Edition Rom.Απλά το κινητό έγινε αγνώριστο :) Άφησε την 5-7 ημέρες πάνω και δώσε μας εντυπώσεις. Γιατί έλεγα και εγώ να την δοκιμάσω αλλά έλεγα να μην βιαστώ. Ειδικά αν έκανες καθαρή εγκατάσταση τότε η αίσθηση είναι καθαρά placebo και όχι πραγματική. Και χρόνους αυτονομίας! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για οποιον ψαχνεται για ρομ συστηνω ανεπιφυλακτα liquidsmooth. Δοκιμασα σχεδον ολες τις stock, GE, AOSP αλλα παλι ξαναγυρισα και πιστευω πως ειναι η πιο smooth και πρακτικη απ'ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για οποιον ψαχνεται για ρομ συστηνω ανεπιφυλακτα liquidsmooth. Δοκιμασα σχεδον ολες τις stock, GE, AOSP αλλα παλι ξαναγυρισα και πιστευω πως ειναι η πιο smooth και πρακτικη απ'ολες. Είναι, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι επειδή έχει CM σαν source υπάρχουν μερικά bugs. Πχ θυμάμαι χρησιμοποιούσα third party εφαρμογή Κάμερα και πολλές φορές πάγωνε και δεν έκανε τίποτα. Αν θέλει κάποιος stock Android χωρίς bugs ας δοκιμάσει GE. Απλά είναι πολύ βασικές σε λειτουργίες (και για αυτό τόσο αποκρίσιμες) αλλά τα περισσότερα υπάρχουν σαν XPOSED Modules. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Είναι, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι επειδή έχει CM σαν source υπάρχουν μερικά bugs. Πχ θυμάμαι χρησιμοποιούσα third party εφαρμογή Κάμερα και πολλές φορές πάγωνε και δεν έκανε τίποτα. Αν θέλει κάποιος stock Android χωρίς bugs ας δοκιμάσει GE. Απλά είναι πολύ βασικές σε λειτουργίες (και για αυτό τόσο αποκρίσιμες) αλλά τα περισσότερα υπάρχουν σαν XPOSED Modules. Συμφωνώ αλλά έχουν 20% χειρότερη αυτονομία από την liquidsmooth! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Συμφωνώ αλλά έχουν 20% χειρότερη αυτονομία από την liquidsmooth! Η αυτονομία είναι όντως απλά τραγική. Δε ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Η αυτονομία είναι όντως απλά τραγική. Δε ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθώσει πολλά δοκιμή με άλλο kernel. Οι περισσότερες έχουν KT πάνω. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Eχει καποιος λινκ με Kt kernel για 4.4.2 kit kat οmega rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Eχει καποιος λινκ με Kt kernel για 4.4.2 kit kat οmega rom; Αναζήτησε στο xda... Θα το βρείς αμέσως! Είναι όλα στο αρχικό ποστ Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Δεν ξέρω αν μπορεί να διορθώσει πολλά δοκιμή με άλλο kernel. Οι περισσότερες έχουν KT πάνω. Η 4.4.3 έκδοση της AOSB έχει τον Original Kernel του CyanogenMod.Έχει αρκετή παραμετροποίηση και εδώ και τρεις μέρες που την έχω η μπαταρία είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από τις Google Edition ROMS. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Η 4.4.3 έκδοση της AOSB έχει τον Original Kernel του CyanogenMod.Έχει αρκετή παραμετροποίηση και εδώ και τρεις μέρες που την έχω η μπαταρία είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από τις Google Edition ROMS. Χαίρω πολύ... Με Liquidsmooth βγάζω 5+ ώρες οθόνης! Με μεγαλύτερη μπαταρία πιάνω και 6 και κάτι... Αυτά όμως με AOSP. Με τις GE είναι διαφορετικά τα πράγματα και φαίνεται ότι έχουν θέμα στην αυτονομία! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει OTG Ethernet καλώδιο στο κινητό για να συνδεθώ ενσύρματα σε τοπικό δίκτυο; Είμαι με official android και unrooted Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει OTG Ethernet καλώδιο στο κινητό για να συνδεθώ ενσύρματα σε τοπικό δίκτυο; Είμαι με official android και unrooted Μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό. Συνδέεις μια κάρτα δικτύου usb2ethernet στο USB OTG που λογικά ήδη θα έχεις και είσαι έτοιμος. Κάπως έτσι δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό. Συνδέεις μια κάρτα δικτύου usb2ethernet στο USB OTG που λογικά ήδη θα έχεις και είσαι έτοιμος. Κάπως έτσι δηλαδή Μα αυτό έχω και δεν μου δουλεύει.Έχω αντάπτορα από micro USB σε ethernet και δεν παίζει στο S4.Αντίθετα, σε ταμπλέτα παίζει μια χαρά. Μάλον πρέπει να φταίει το android ή που δεν είμαι root Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Το ρουταρισμα χωρις να γραψει ο knox στη 4.4.2 ειναι γεγονος πλεον. Με towelroot και τελευταία γερμανικη ο knox παραμένει 0 Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Το ρουταρισμα χωρις να γραψει ο knox στη 4.4.2 ειναι γεγονος πλεον. Με towelroot και τελευταία γερμανικη ο knox παραμένει 0 Δηλαδή πρέπει να μπει κι άλλη rom? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts