Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Από 4.2.2 MGA πήγα σε 4.4.2 Ι9505G την οποία τρέχω μέχρι και σήμερα.

Αξίζει η μετάβαση σε 4.4.2 stock ή να κάτσω στα αυγά μου ;

Μου λείπουν αρκετά καλούδια της στοκ αλλά έχω γλιτώσει προς το παρόν τον KNOX...

Are you with Us?

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από 4.2.2 MGA πήγα σε 4.4.2 Ι9505G την οποία τρέχω μέχρι και σήμερα.

Αξίζει η μετάβαση σε 4.4.2 stock ή να κάτσω στα αυγά μου ;

Μου λείπουν αρκετά καλούδια της στοκ αλλά έχω γλιτώσει προς το παρόν τον KNOX...

Που κολλάει ο knox? Με custom πήγες σε 4.4.2 GE, ε με custom πήγαινε και σε 4.4.2 TW. Μένεις κανονικά με τον παλιό bootloader έτσι κ αλλιώς

Google Pixel 6 Pro

Έχω τη Foxhound 4.4 και ενώ πραγματικά είναι τέλεια μου κάνει μόνο ένα πράγμα.

Σε κάθε restart μου κάνει συνέχεια fc το εορτολόγιο, το nova και το swype???

Στο XDA δυστυχώς δε μπόρεσα να βγάλω κάποια άκρη.

Καμιά ιδέα κανείς???

Καλησπερα, εχει βαλει κανεις cyanogenmod 11 ? Εγω εχω την σημερινη nightly 20140305-NIGHTLY-jflte.Γενικα δεν εχω παραπονο ειναι ωραια ρομ και με πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας..Απλα θελω να ρωτησω σε μερικα βιντεο που κοιταξα στο youtube πριν την περασω εβλεπα οτι εχει και τον Launcher της google και την εντολη "Ok Google"...Σε εμενα εχει μονο τον Tribuchet.Ειναι λογικο αυτο?Και κατι αλλο, ποια ειναι η διαφορα μιας cyanogen με τις AOSP που αναφερονται παραπανω??

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

παιδια καλησπερα.εβαλα σημερα την επισημη 4.4.2 γα ελλαδα και θελω να το rootαρω.διαβασα για το ροοτ στη 4.4.2 αλλα δεν επιασα και πολλα...καμια βοηθεια απο καποιον...
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

παιδια καλησπερα.εβαλα σημερα την επισημη 4.4.2 γα ελλαδα και θελω να το rootαρω.διαβασα για το ροοτ στη 4.4.2 αλλα δεν επιασα και πολλα...καμια βοηθεια απο καποιον...

αν κατάλαβα σωστά όταν το είχα διαβάσει.. για να έχεις ροοτ στην 4.4.2 θα έπρεπε να έχεις ήδη ρουταρισμένη 4.3

οπότε χωρίς knox πλέον στην 4.4 δεν γίνεται ροοτ.. προς το παρόν μάλλον...

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

αν κατάλαβα σωστά όταν το είχα διαβάσει.. για να έχεις ροοτ στην 4.4.2 θα έπρεπε να έχεις ήδη ρουταρισμένη 4.3

οπότε χωρίς knox πλέον στην 4.4 δεν γίνεται ροοτ.. προς το παρόν μάλλον...

ναι αλλα αν εχεις ροοτ εκδοση δεν μπορει να κανει τις αναβαθμισεις.

Apple Iphone 8 Plus Red Edition

ναι αλλα αν εχεις ροοτ εκδοση δεν μπορει να κανει τις αναβαθμισεις.

την περνάς μέσω mobile odin γράφει το ποστ και όχι μέσω kies.. οπότε γίνεται!

ROOTING 4.4.2 με knox 0x0.

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Καλησπερα, εχει βαλει κανεις cyanogenmod 11 ? Εγω εχω την σημερινη nightly 20140305-NIGHTLY-jflte.Γενικα δεν εχω παραπονο ειναι ωραια ρομ και με πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας..Απλα θελω να ρωτησω σε μερικα βιντεο που κοιταξα στο youtube πριν την περασω εβλεπα οτι εχει και τον Launcher της google και την εντολη "Ok Google"...Σε εμενα εχει μονο τον Tribuchet.Ειναι λογικο αυτο?Και κατι αλλο, ποια ειναι η διαφορα μιας cyanogen με τις AOSP που αναφερονται παραπανω??

Έχει βγει cm11 snapshot M3 που είναι πιο σταθερή από τις nightlies. Θα την βρεις στο get.cm. Ο κωδικός του GT-I9505 είναι jfltexx. Τον Google launcher θα τον βρεις στο play store. Η cm βασίζεται στο aosp με επιπλέον παραμετροποιήσεις.

H 4.4.2 κυκλοφόρησε και δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ( προς το παρόν τουλάχιστον ) τρόπος να κάνεις ROOT χωρίς να ρίξεις τον knox counter.

Ο μόνος τρόπος για να κάνεις root είναι να έχεις ήδη μια rooted 4.3 ROM

Η 4.3 γίνεται πολύ εύκολα root με την γνωστή διαδικασία του saferoot

To SafeRoot όπως και το Vroot χρησιμοποιούν κάποιο exploit το οποίο όμως έχει κλείσει σε ROM μεταγενέστερες της MKF , και γι ‘αυτό τον λόγο δεν θα λειτουργουν .

Η μόνη λύση είναι να κάνετε downgrade σε μια προγενέστερη 4.3 ROM όπως η MK9 για παράδειγμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ από 4.3 σε 4.3 μπορείτε να κάνετε downgrade. (Μην επιχειρήσετε downgrade από 4.4.2 σε 4.3 ή από 4.3 σε 4.2.2)

Στην περίπτωση τώρα που είστε ήδη rooted.

1. Κατεβάστε το mobile Odin στο κινητό σας (είναι επί πληρωμή βέβαια )

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.mobileodin.pro

2. Αποθηκεύστε την 4.4.2 ROM στο κινητο

3. Στο mobile odin επιλέξτε open file και διαλέξτε την ROM

4. Επιλέξτε τα παρακάτω

Enable Everroot

Inject Superuser

Προαιρετικά για όποιον θέλει να κάνει full wipe το wipe data & catch

SOS επιλέξτε στο AFTER FLASH -reboot to download mode

5. Flash firmware

6. Όταν το τηλέφωνο ξεκινήσει σε download mode, συνδέστε το στο Υπολογιστή

7. Ανοίξτε το ODIN και στο πεδίο bootloader βάλτε το παρακάτω αρχείο

https://drive.google.com/file/d/0B_8MjUud-KRuRmhIYm14LUMwbE0/edit?usp=sharing

Εγκατάσταση και είστε έτοιμoi.

Όλη την διαδικασία την έχω δοκιμάσει προσωπικά και δουλεύει 100% με τον knox να παραμένει στο 0x0

Εγώ την πάτησα, έχω csc XEF και βαρέθηκα να περιμένω οπότε ακολούθησα τα βήματα που γράφεις με root se 4.3

όλα καλά μέχρι εδώ αλλα κατέβασατην I9505XXUFNB9 οπότε φτάνοντας στο "reboot to download mode" πήγα να διαλέξω

το αρχείο που δήνεις και έβγαζε λάθος στο md5 αν θυμάμαι προσπάθησα ξανακατεβάζοντας το αλλα τίποτα. Αφού έψαξα στο

internet για bootloader τις I9505XXUFNB9 δεν βρείκα κάτι οπότε δίαλεξα το αρχείο που κατέβασα απο sammobile και έχασα την ευκαιρία για root. Τώρα υπάρχει τρόπος για root χωρις να χτυπήσει ο knox?

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Έχει βγει cm11 snapshot M3 που είναι πιο σταθερή από τις nightlies. Θα την βρεις στο get.cm. Ο κωδικός του GT-I9505 είναι jfltexx. Τον Google launcher θα τον βρεις στο play store. Η cm βασίζεται στο aosp με επιπλέον παραμετροποιήσεις.

Στον Trebuchet ερχεται με την Μ3 snapshot σε σενα λειτουργει το google now με την εντολη "ok google"? Η αυτο γινεται μονο με τον Google Launcher??

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

παιδια help γιατι εχω πανικοβληθεί εκανα root πριν απο ενα χρονο και πηγα σε cyanogenmod και αποφασησα χτες να γυρησω σε custom firmware περναω λοιπον κανονηκα με οδιν το firmware ολα κανονηκα αλλα ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΗ ΤΟ WIFI KANO KLIK ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΗ ?? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ

SAMSUNG GALAXY S4

Edited by bill1997crack

Αυτό που λες ίσχυε παλιότερα. Πλέον έχει βελτιωθεί πολύ η κάμερα. Βάλε 2 ίδιες φώτο δίπλα δίπλα και πες μου εάν βλέπεις διαφορά στην ποιότητα. Δεν θα δεις.

Δεν εννοώ Μόνο την ποιότητα της κάμερας Αλλά και τις λειτουργίες της. Δεν τις χρησιμοποιώ καθημερινά Αλλά είναι εκεί όταν τις χρειάζομαι.

δεν ξερει ρε παιδια κανεισ αν περνανε θεματα με to mobile odin χωρισ να πραψει το knox?

Σχεδόν όλα τα θέματα χρειάζονται deodexed rom. Αν έχεις knox, προφανώς η rom σου είναι odexed... άρα όχι.

- Alex

αν απο την 4.2.2 που ειμαι παω στην 4.4 μεσω odin μετα μπορω να ροοταρω χωρις μποβλημα ε?Αν γραψει ο Knox θα εχω καποιο προβλημα περα της εγγυησης?αλλιως για να μην γραψει ο Κnox τι πρεπει να κανω;

αν απο την 4.2.2 που ειμαι παω στην 4.4 μεσω odin μετα μπορω να ροοταρω χωρις μποβλημα ε?Αν γραψει ο Knox θα εχω καποιο προβλημα περα της εγγυησης?αλλιως για να μην γραψει ο Κnox τι πρεπει να κανω;

Όχι στην 4.4 δεν μπορείς να ρουτάρεις χωρίς να πέσει ο KNOX (ακόμα!). Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρουτάρεις τώρα κανονικά με Cf_AutoRoot εφόσον είσαι με τον παλιό bootloader, να μηδενίσεις binary status από custom σε official με το Triangle Away και στη συνέχεια να περάσεις την 4.4.2 με Mobile Odin με τον τρόπο που περιγράφει ο φίλος dimkit πιο πάνω ώστε να διατηρηθεί το Root. Μόνο προσπάθησε να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα γιατί αν γράψει ο KNOX τότε εγγύηση γιοκ!

καλησπερα. μπορείτε να μου πειτε σας παρακαλω πως θα βαζω το gmail να μου κατεβαζει αυτοματα τις εφαρμογες ; οταν κανω format στο κινητο μου ; ευχαριστω
Huawei p20 pro

καλησπερα. μπορείτε να μου πειτε σας παρακαλω πως θα βαζω το gmail να μου κατεβαζει αυτοματα τις εφαρμογες ; οταν κανω format στο κινητο μου ; ευχαριστω

Καλησπέρα, στις Ρυθμίσεις της συσκευής πηγαίνεις στη καρτέλα "Λογαριασμοί¨όπου σου δίνεται η επιλογή "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας". Ενεργοποιείς τις ανάλογες επιλογές, χρειάζεται φυσικά να έχεις ενεργοποιημένο το Wi-fi και το συγχρονισμό για τα δεδομένα των εφαρμογών. Δώσε του λίγη ώρα εάν δεν το είχες ήδη ενεργοποιημένο μέχρι να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μετά το format μπορείς αφού προσθέσεις το Gmail λογαριασμό σου να επιλέξεις την αυτόματη επαναφορά.

Καλησπέρα, στις Ρυθμίσεις της συσκευής πηγαίνεις στη καρτέλα "Λογαριασμοί¨όπου σου δίνεται η επιλογή "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας". Ενεργοποιείς τις ανάλογες επιλογές, χρειάζεται φυσικά να έχεις ενεργοποιημένο το Wi-fi και το συγχρονισμό για τα δεδομένα των εφαρμογών. Δώσε του λίγη ώρα εάν δεν το είχες ήδη ενεργοποιημένο μέχρι να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μετά το format μπορείς αφού προσθέσεις το Gmail λογαριασμό σου να επιλέξεις την αυτόματη επαναφορά.

ευχαριστω.

https://www.dropbox.com/sh/snz1tu4vv361jsk/pee5jIyQE4

δες τα σκρινσοτ. αυτα κανω ;

Huawei p20 pro

ευχαριστω.

https://www.dropbox.com/sh/snz1tu4vv361jsk/pee5jIyQE4

δες τα σκρινσοτ. αυτα κανω ;

Ναι, λογικά είσαι καλυμμένος. Τώρα εάν έχεις δεδομένα που δεν θέλεις να ρισκάρεις να τα χάσεις μπορείς πάντα να δοκιμάσεις και με εφαρμογές του Play Store τύπου πχ. Helium Backup.

Να κάνω μια διευκρινιστική ερώτηση;

Μετά την επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση, αφού βάλω το gmail και αρχίζει και επαναφέρει τις διάφορες εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες, θα μου επαναφέρει και τους κωδικούς από τα διάφορα δίκτυα wifi που κατά καιρούς είχα συνδεθεί;

Ή αυτά δεν τα κρατάει στην google;

Edited by michalis1961

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις