Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Εξαρτάται. Αυτό το mod που θες να περάσεις δε γίνεται χειροκίνητα άμα τροποποιήσεις κάποια αρχεία συστήματος? π.χ. Στην αρχική σελίδα υπάρχει mod για το 4G για όλους τους παρόχους. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε φλασάροντας το zip από custom recovery είτε πειράζοντας το κατάλληλο αρχείο στο system. Γι αυτό ρωτάω τι θέλεις να κάνεις.

Από ότι κατάλαβα το παιδί θέλει να βάλει theme στο κινητό και όχι ένα τόσο απλό mod όπως η εμφάνιση του 4G.

Συνήθως αν θέλει να βάλει ένα θέμα δεν γίνεται με μία απλή αλλαγή μίας αξίας(value) σε ένα αρχείο του συστήματος αλλα απαιτεί διάφορες αλλαγές και για αυτό βγαίνουν τις περισσότερες φορές σε flashable zip.

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από ότι κατάλαβα το παιδί θέλει να βάλει theme στο κινητό και όχι ένα τόσο απλό mod όπως η εμφάνιση του 4G.

Συνήθως αν θέλει να βάλει ένα θέμα δεν γίνεται με μία απλή αλλαγή μίας αξίας(value) σε ένα αρχείο του συστήματος αλλα απαιτεί διάφορες αλλαγές και για αυτό βγαίνουν τις περισσότερες φορές σε flashable zip.

αυρο λεο οτι τα περισοτερα modakia ειναι σε flashable zip μορφη.

δεν ξερω αν μερικα απο αυτα ριχνουν τον knox.

SAMSUNG NOTE 5

αυρο λεο οτι τα περισοτερα modakia ειναι σε flashable zip μορφη.

δεν ξερω αν μερικα απο αυτα ριχνουν τον knox.

Αν ισχύει αυτό που λέει ο dimkit πιο πάνω ότι μπορείς να φλασάρεις ζιπάκια με Odin (προσωπικά δεν το έχω κάνει και δεν το έχω ακούσει ποτέ) τότε ίσως να γίνεται. Αν όχι τότε θέλεις Custom Recovery άρα Knox 0x1!

Εχω το σ4, 4.3 stock με bootloader XXUEMKE και θελω να περασω την Ομεγα ν19.Στις οδηγιες γραφει οτι αν εχεις τον παλιο bootloader να φλασαρεις If you are having the old bootloader flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUBMH1.tar

ενω αν εχεις το νεο να φλασαρεις αυτο If you are having the new bootloader flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUEMJ5.tar.

Μπορει καποιος να μου πει ποιο απο τα 2 να περασω?

Edited by gfilip

Αν ισχύει αυτό που λέει ο dimkit πιο πάνω ότι μπορείς να φλασάρεις ζιπάκια με Odin (προσωπικά δεν το έχω κάνει και δεν το έχω ακούσει ποτέ) τότε ίσως να γίνεται. Αν όχι τότε θέλεις Custom Recovery άρα Knox 0x1!

Όχι με το απλό Odin με mobile odin

Όχι με το απλό Odin με mobile odin

Μήπως όμως πειράζουν αρχεία συστήματος που του αλλάξουν το status και ρίξει τον knox? Εγώ δεν θα δοκίμαζα άμα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά δεν θελω :grin::grin::grin:

Google Pixel 6 Pro

Μήπως όμως πειράζουν αρχεία συστήματος που του αλλάξουν το status και ρίξει τον knox? Εγώ δεν θα δοκίμαζα άμα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά δεν θελω :grin::grin::grin:

έχεις δοκιμάσει μέσο mobile odin?είμαι σε πειρασμό.δεν παλεύεται stock.

SAMSUNG NOTE 5

έχεις δοκιμάσει μέσο mobile odin?είμαι σε πειρασμό.δεν παλεύεται stock.

Όχι.. αλλά επειδή δεν θα άντεχα θα έριχνα τον knox. Καλή ώρα τώρα με την 4.4. Θα αναγκαστώ να βάλω νεό bootloader και φυσικά θα ρουτάρω και custom rom πάνω

Google Pixel 6 Pro

Εχω το σ4, 4.3 stock με bootloader XXUEMKE και θελω να περασω την Ομεγα ν19.Στις οδηγιες γραφει οτι αν εχεις τον παλιο bootloader να φλασαρεις If you are having the old bootloader flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUBMH1.tar

ενω αν εχεις το νεο να φλασαρεις αυτο If you are having the new bootloader flash GSM_Modem_XXUEMJ5_and_LTE_Modem_XXUEMJ5.tar.

Μπορει καποιος να μου πει ποιο απο τα 2 να περασω?

Το 2ο, αφού έχεις καινούριο bootloader.

- Alex

Εχει βαλει κανεις το προγραμμα για την καμερα απο το nexus που εχει photosphare?στην 4.3? Edited by grigoris10
SAMSUNG NOTE 5

Καλησπέρα παιδιά είμαι στην 4.2.2 root FoxHound 1.6 και θέλω να βάλω τις 4.4 πια μου προτείνεται βρήκα αυτήν εδώ την έχει δοκιμάσει κανένας και αν έχει ελληνικά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555569
Μανώλης

Καλησπέρα παιδιά είμαι στην 4.2.2 root FoxHound 1.6 και θέλω να βάλω τις 4.4 πια μου προτείνεται βρήκα αυτήν εδώ την έχει δοκιμάσει κανένας και αν έχει ελληνικά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555569

Κι εγώ σε αυτήν έχω ξεμείνει ακόμα φίλε μου.

Όπως θα έχεις παρατηρήσει έχει πέσει νέκρα στο xda, ΌΛΟΙ οι devs περιμενουν να βγει και η επίσημη κιτ κατ.

Θα σου έλεγα να περιμένεις κάποιες μέρες να βγει και να την πιάσουν οι devs.....

Γιατί αυτή στην οποία αναφέρεσαι καθώς και όλες οι άλλες είναι από την leaked και όσο νάναι κάποια μικροbug τα έχουν.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Όπως θα έχεις παρατηρήσει έχει πέσει νέκρα στο xda, ΌΛΟΙ οι devs περιμενουν να βγει και η επίσημη κιτ κατ.

Θα σου έλεγα να περιμένεις κάποιες μέρες να βγει και να την πιάσουν οι devs.....

Γιατί αυτή στην οποία αναφέρεσαι καθώς και όλες οι άλλες είναι από την leaked και όσο νάναι κάποια μικροbug τα έχουν.

Αυτό το έχω παρατηρήσει!!! θα κάνω υπομονή λίγο ακόμα γιατί έχω αρχίσει και δεν την παλεύω χα χα χα!!!!

Μανώλης

Αυτή που λέει το παιδί είναι GE και την συστήνω με χίλια! Φοβερή ρομ, η καλύτερη GE που έχω δοκιμάσει. Προσοχή είναι GE και όχι TW. Το λέω επειδή φοράς FH που είναι TW.

Αλλά είσαι με FH 1.6 ακόμα? Γιατί? Τόσες πολύ καλές 4,3 βγήκαν...

4.4 ακόμα έχει θέματα με παλιό bootloader... Με νέο bootloader οι περισσότεροι δεν έχουν πολλά θέματα ειδικά με την πιο νεά FNAD!

Αλλά βλέπω ότι και ο dev της echoe είπε ότι δεν θα συνεχίσει για παλιούς bootloader. Μόνο για νέο οπότε μάλλον θα πρέπει να ρίξουμε knox.

**** Γράψατε στο λάθος θέμα πάντως πέρι custom rom

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Αυτή που λέει το παιδί είναι GE και την συστήνω με χίλια! Φοβερή ρομ, η καλύτερη GE που έχω δοκιμάσει. Προσοχή είναι GE και όχι TW. Το λέω επειδή φοράς FH που είναι TW.

4.4 ακόμα έχει θέματα με παλιό bootloader... Με νέο bootloader οι περισσότεροι δεν έχουν πολλά θέματα ειδικά με την πιο νεά FNAD!

Αλλά βλέπω ότι και ο dev της echoe είπε ότι δεν θα συνεχίσει για παλιούς bootloader. Μόνο για νέο οπότε μάλλον θα πρέπει να ρίξουμε knox.

**** Γράψατε στο λάθος θέμα πάντως πέρι custom rom

Δεν έχω ασχοληθεί από τότε που έβαλα την FH 1.6 και λέω να έβαζα αμεσως την 4.4 η εκδώσει το κινητό μου που ήταν 4.4.2 MGA χωρίς knox γαλλικό αλλα τώρα τι να βάλω έχετε να μου προτείνεται τίποτα καλο μέχρι να βγει καμια καλή 4.4 sorry από τους Mod που να ποστάρω για αυτό το θέμα?

Μανώλης

Δεν έχω ασχοληθεί από τότε που έβαλα την FH 1.6 και λέω να έβαζα αμεσως την 4.4 η εκδώσει το κινητό μου που ήταν 4.4.2 MGA χωρίς knox γαλλικό αλλα τώρα τι να βάλω έχετε να μου προτείνεται τίποτα καλο μέχρι να βγει καμια καλή 4.4 sorry από τους Mod που να ποστάρω για αυτό το θέμα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363547

Google Pixel 6 Pro

**** Γράψατε στο λάθος θέμα πάντως πέρι custom rom[/]

Η echoe παίζει πλέον και με παλιό bootloader... Και είναι απλά φανταστική..

Η echoe παίζει πλέον και με παλιό bootloader... Και είναι απλά φανταστική..

Αλλο παιζει και αλλο ειναι απροβληματιστη. Εχουν αναφερθει θεματακια με τον παλιο bootloader. Απο οτι βλεπω υπαρχρι σκομα θεμα

Google Pixel 6 Pro

εγώ πάντως εχω περάσει την ge 4.4.2 του Danvdh και εχω κόψει το flashάρισμα, ίσως η καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.Είμαι ακόμα με το παλιό b/l και δεν έχω κανένα πρόβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αλλο παιζει και αλλο ειναι απροβληματιστη. Εχουν αναφερθει θεματακια με τον παλιο bootloader. Απο οτι βλεπω υπαρχρι σκομα θεμα

Την έχω περάσει ήδη και δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα.Όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε.Βέβαια είναι και το Πως θα σου κάτσει μια ρομ. Εμένα πχ η 12.1 δεν είχε κάτσει καλά και ας λέγανε ότι είναι η πιο απροβλημάτιστη..

Edited by bromonano2

Ειμαι σε mga 4.2.2 ...Τι μπορω να του βαλω ωστε να γινει πιο "γρηγορο".Απο custom rom τι προτεινεται?Καμια καλη που να εχει και kit kat?Υπαρχει προβλημα με rootαρισμα αν μπει ο καινουριος bootloader?

Την έχω περάσει ήδη και δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα.Όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε.Βέβαια είναι και το Πως θα σου κάτσει μια ρομ. Εμένα πχ η 12.1 δεν είχε κάτσει καλά και ας λέγανε ότι είναι η πιο απροβλημάτιστη..

Ειμαι σε mga 4.2.2 ...Τι μπορω να του βαλω ωστε να γινει πιο "γρηγορο".Απο custom rom τι προτεινεται?Καμια καλη που να εχει και kit kat?Υπαρχει προβλημα με rootαρισμα αν μπει ο καινουριος bootloader?

Παιδιά την δοκιμάζω και βλέπουμε θα σας πω σε λίγο αποτελέσματα!!!!!!

λοιπόν την πέρασα καμια σχέσει άλλο τηλέφωνο αλλα έχω θέμα με το σήμα μια πιάνει μια δεν πιάνει και όχι συχνά την βγάζω πείτε μου καμια άλλη να δοκιμάσω

ευχαριστώ!

Edited by Fourtounas
Μανώλης

Παιδιά την δοκιμάζω και βλέπουμε θα σας πω σε λίγο αποτελέσματα!!!!!!

λοιπόν την πέρασα καμια σχέσει άλλο τηλέφωνο αλλα έχω θέμα με το σήμα μια πιάνει μια δεν πιάνει και όχι συχνά την βγάζω πείτε μου καμια άλλη να δοκιμάσω

ευχαριστώ!

Να ξαναφλασάρεις μία φορά ακόαμ δοκίμασες. Έβαλες τον κέρνελ που λέει για παλιό bootloader? Και φυσικά θα την κάνω και αυτή την ερώτηση. Έβαλες το FNAD μόντεμ?

Δοκιμή ρομ πάντως, δεν λέγεται την έβαλα, α δεν μου έκατσε την έβγαλα. Δοκιμάζεις τουλάχιστον μία φορά ακόμα καθαρή εγκατάσταση. Και κάνεις πάντα καθαρή να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποιο conflict. Καθαρή ακόμα και με format system.

Google Pixel 6 Pro

υπάρχει κάπου που να λέει ποια προγράμματα παίζουν χωρίς να ο knox na γράφει 0x1?δηλαδή το titanium backup δουλεύει κανονικά η τον ρίχνει?άλλο ο wanam xposed δουλεύει?αν υπάρχει μια λίστα?
SAMSUNG NOTE 5

προσπαθώ να κάνω root με το vroot στον πρώτο οδηγό σε XXUENA4 άλλα δεν γίνεται.έχει κάποιο κλείδωμα ασφάλειας που δεν αφήνει να προχωρήσει.μετά ζητάει το πρόγραμμα να πάρω backup άλλα τίποτα.έχει τύχει σε κανέναν?
SAMSUNG NOTE 5

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις