Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Χμμμ!! Σημερα stock με adam kernel 1.6.. Look's nice πολυ καλυτερο ρολλαρισμα απο τον stock kernel. Αντε να δουμε τι θα κανει και απο θεμα μπαταριας.. Ακουσα, μαλλον διαβασα, τα καλυτερα για αυτον τον κερνελ. Μακαρι να ειχε και το led fadding του ν2.2 που βγαινει για gt-I9500..

Για 4.3 μιλαμε ετσι?

Ψαξε αν βρεις αυτον ausdim kernel. Ειναι πολυ καλος. Τον δοκιμασα μεσω της echoe.. :)

γυρνάω σε stock firmware 4.2 και δεν θελω να περάσω καποια ρομ μιας και δεν εχω βρει κατι καλο, να κανω ροοτ και απλα να περασω adam; σε 4.2;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γυρνάω σε stock firmware 4.2 και δεν θελω να περάσω καποια ρομ μιας και δεν εχω βρει κατι καλο, να κανω ροοτ και απλα να περασω adam; σε 4.2;

Αν είσαι με stock 4.3 δεν μπορείς να κάνεις downgrade!!!

Google Pixel 9 Pro XL

Αν είσαι με stock 4.3 δεν μπορείς να κάνεις downgrade!!!

δεν ειμαι μεσω odin το ειχα περάσει, και με τον ιδιο τροπο παω σε αλλο firmware.. δεν γίνεται;

Edited by StathisCh9

δεν ειμαι μεσω odin το ειχα περάσει, και με τον ιδιο τροπο παω σε αλλο firmware..

Τι πάει να πει μέσω odin. Είσαι με stock MJ5 ναι ή όχι? Ο τρόπος δεν έχει σημασία... Αν είχες περάσει stock 4.3 έχει εγκατασταθεί νεός bootloader και δεν μπορείς να κάνεις downgrade.

Google Pixel 9 Pro XL

Τι πάει να πει μέσω odin. Είσαι με stock MJ5 ναι ή όχι? Ο τρόπος δεν έχει σημασία... Αν είχες περάσει stock 4.3 έχει εγκατασταθεί νεός bootloader και δεν μπορείς να κάνεις downgrade.

ναι ναι εχεις δικιο τωρα το ειδα..

ναι ναι εχεις δικιο τωρα το ειδα..

root πως έκανες? Αν το έκανες με τον σύνηθες τρόπο το ξέρεις ότι έχασες την εγγύηση και δεν μπορείς να κάνεις προς το παρόν κάτι για αυτό!

Google Pixel 9 Pro XL

root πως έκανες? Αν το έκανες με τον σύνηθες τρόπο το ξέρεις ότι έχασες την εγγύηση και δεν μπορείς να κάνεις προς το παρόν κάτι για αυτό!

δεν εχω εγγύηση ουτε σι αλλος, με cf root το εκανα..

δεν εχω εγγύηση ουτε σι αλλος, με cf root το εκανα..

Ε τότε κάνε αυτό που είπες στην αρχή :)

Ε τότε κάνε αυτό που είπες στην αρχή :)

ψάχνω καποια ρομ αυτη τη στιγμη και δεν μπορω να βρω κατι, αν εχετε να μου προτείνετε κατι; σε 4.3 εβαλα του ausdim αλλα μου εβγαζε ενα μήνυμα στο boot και μεσα δεν δούλευε το wifi..

ψάχνω καποια ρομ αυτη τη στιγμη και δεν μπορω να βρω κατι, αν εχετε να μου προτείνετε κατι; σε 4.3 εβαλα του ausdim αλλα μου εβγαζε ενα μήνυμα στο boot και μεσα δεν δούλευε το wifi..

Echoe v5+... Αν διαβάσεις και νωρίτερα πόστ μου! Μπές και στο xda και διάβασε. Η ρομ πετάει, έχει πολύ καλή μπαταρία, λειτουργούν όλα πλην 2-3 bug που φαίνεται να οφείλονται και στην 4.3 Επίσης το support από τον dev είναι απίστευτο(δεν πρέπει να κάνει τίποτα όλη τη μέρα παρά να ασχολείται με τη ρομ και το thread στο xda. Βγήκε και η FoxHound αλλά ποτέ δεν έφτασε για μένα την Echoe.

Google Pixel 9 Pro XL

Echoe v5+... Αν διαβάσεις και νωρίτερα πόστ μου! Μπές και στο xda και διάβασε. Η ρομ πετάει, έχει πολύ καλή μπαταρία, λειτουργούν όλα πλην 2-3 bug που φαίνεται να οφείλονται και στην 4.3 Επίσης το support από τον dev είναι απίστευτο(δεν πρέπει να κάνει τίποτα όλη τη μέρα παρά να ασχολείται με τη ρομ και το thread στο xda. Βγήκε και η FoxHound αλλά ποτέ δεν έφτασε για μένα την Echoe.

ωραια ας την δοκιμάσω, την Plus κατεβάζω;

ΜΗΝ κάνετε update απο το playstore όσοι έχετε το wannam xposed σε 2.2.1 γιατί χάνετε το ροοτ.

Την έπαθα εγώ με την echoes v5+.

δεν ειμαι μεσω odin το ειχα περάσει, και με τον ιδιο τροπο παω σε αλλο firmware.. δεν γίνεται;

Γινεται...μπορεις να κανεις downgrade σε 4.2.2 custom.

Γινεται...μπορεις να κανεις downgrade σε 4.2.2 custom.

Μην πιάσουμε πάλι τη ίδια κουβέντα! Όταν λέμε downgrade εννοούμε πάντα όλο το πακέτο! Ε αυτό δεν γίνεται... Σε custom μπορείς να βάλεις ότι έκδοση θες. Ακόμα και 5.0, και 6 και 7 και ότι γουστάρεις! Και windows phone 8, firefox OS, Ubuntu mobile άμα μπορέσεις να βρείς τους drivers και να κάνεις το port. Άλλο τι θα τρέχει στο system και άλλο τι θα περαστεί σε ολόκληρο το κινητό και τα διάφορα partition του.

Downgrade = 4.3 -> 4.2 όλα, δηλαδή System=rom, baseband=modem, bootloader, recovery, boot, csc και ότι άλλο θες. Ε αυτό δεν γίνεται!

Όποιος από τους πιο παλιούς στο θέμα αυτό λέει downgrade εννοεί στοκ σε στοκ. Τώρα αν θες να παίξουμε την κολοκυθιά ας το κάνουμε αλλά σε άλλο θέμα. Ο μόνος λόγος που στο λέω είναι ότι όσο γράφεται η λέξη γίνεται, επειδή οι περισσότεροι δεν διαβάζουν προσεχτικά όλα τα ποστ θα αρχίσουν πάλι οι "noobιστικες" ερωτήσεις. Τελικά γίνετα downgrade γιατί μπερδεύτικα? Και φτου και από την αρχή να εξηγήσεις.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

ΜΗΝ κάνετε update απο το playstore όσοι έχετε το wannam xposed σε 2.2.1 γιατί χάνετε το ροοτ.

Εγώ είμαι με prerooter 4.3 MJ5 έκανα update και δεν χάθηκε το root

Νικήτας

Εγώ με FH δεν το έχασα .Ίσως συμβαίνει μόνο στην Echoe !

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Εγώ με FH δεν το έχασα .Ίσως συμβαίνει μόνο στην Echoe !

Κανενας ριψοκινδυνος να το δοκιμασει?Γιατι εγω εχω στησει το κινητο 3 φορες σε μια βδομαδα. Δεν την παλευω παλι...

Μάριος...

Κανενας ριψοκινδυνος να το δοκιμασει?Γιατι εγω εχω στησει το κινητο 3 φορες σε μια βδομαδα. Δεν την παλευω παλι...

Εγώ με το Titanium έχω ηρεμήσει .Σε είκοσι λεπτά είμαι κομπλέ έτοιμος ...;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Εγώ με το Titanium έχω ηρεμήσει .Σε είκοσι λεπτά είμαι κομπλέ έτοιμος ...;-)

Το titanium το θεωρω πολυ δυσχρηστο. Επισης δεν εμπιστευομαι να περναει ρυθμισεις συστηματος απο αλλη ρομ σε αλλη. Πολλες φορες δημιουργει προβληματα. Μονο apk+data παιρνω και επαφες κλησεις & sms... Τα αλλα τα κανω με το χερι.

Μάριος...

Το titanium το θεωρω πολυ δυσχρηστο. Επισης δεν εμπιστευομαι να περναει ρυθμισεις συστηματος απο αλλη ρομ σε αλλη. Πολλες φορες δημιουργει προβληματα. Μονο apk+data παιρνω και επαφες κλησεις & sms... Τα αλλα τα κανω με το χερι.

Αν αφιερώσεις μια ώρα να το μάθεις μετά είσαι κομπλέ .Εγώ δεν τα περνάω όλα μόνο αυυά που θέλω περνάω με τα δεδομένα τους για να μην κάθομαι να ξανα στήνω .Αν πχ παίζεις ένα παιχνιδάκι είναι κρίμα να χάνεις συνεχώς τα δεδομένα .Επιλεκτικά λοιπόν κάποια που θες είναι για εμένα μια χαρά και έχω ηρεμήσει και δεν έχω ποτέ κανένα πρόβλημα .;-)

Αν αφιερώσεις μια ώρα να το μάθεις μετά είσαι κομπλέ .Εγώ δεν τα περνάω όλα μόνο αυυά που θέλω περνάω με τα δεδομένα τους για να μην κάθομαι να ξανα στήνω .Αν πχ παίζεις ένα παιχνιδάκι είναι κρίμα να χάνεις συνεχώς τα δεδομένα .Επιλεκτικά λοιπόν κάποια που θες είναι για εμένα μια χαρά και έχω ηρεμήσει και δεν έχω ποτέ κανένα πρόβλημα .;-)

Ναι αυτο λεω και εγω apk+data ειναι αυτο που λες και εσυ. Απλα το κανω με το mybackup pro... Ειναι πιο απλοικο το μενου του.

Μάριος...

Ναι αυτο λεω και εγω apk+data ειναι αυτο που λες και εσυ. Απλα το κανω με το mybackup pro... Ειναι πιο απλοικο το μενου του.

Εμένα το καλό είναι ότι επειδή δεν θυμάμαι πoτέ να παίρνω back up το έχω βάλει δύο φορές την εβδομάδα σε ώρες που κοιμάμαι να παίρνει μόνο του . Αν το έχει το mybackup pro αυτό και είναι και ποιο εύκολο τότε θα είναι σίγουρα πολύ αξιόλογο και θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσω ...;-)

Φιλε απο που ρυθμιζεις να σου κανει backup και τα data των εφαρμογων;

Λοιπον εκανα update το wanam xposed που ελεγε ο φιλος απο το play και δεν ειχα κανενα προβλημα με το root... Ως προς το απο που ρυθμιζεις για το backup στο mybackup pro οταν εισαι root σε ρωταει αν θες απλα τις εφαρμογες η και τα data τους μαζι...
Μάριος...

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις