bromonano2 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μπορει να δοκιμασει καποιος που εχει περασει την echoe v5 αν του δουλευει ο σενσορας που μετραει τα βηματα στο s health? Αν του μετραει τα βηματα δηλαδη.. θα ημουν πολυ ευγνώμων. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μπορει να δοκιμασει καποιος που εχει περασει την echoe v5 αν του δουλευει ο σενσορας που μετραει τα βηματα στο s health? Αν του μετραει τα βηματα δηλαδη.. θα ημουν πολυ ευγνώμων. ευχαριστω. Αν δεν λειτουργει ουτε αυτο μαλλον εχουμε προβλημα με τον κερνελ. Πολλα πραγματα δεν δουλευουν σωστα (εμενα λιγο με ενοχλουν αλλα καλο θα ηταν να μην υπηρχαν): Shealth (δεν το εχω δοκιμασει) Smart Stay Auto night mode / night mode στην καμερα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 echoe v5 δουλευει απροβληματιστα απο το πρωι που την εχω βαλει , 28000 και κατι ψιλα αντουτου , κανενα λαγκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 H echoe 5 ειναι για σφαλιαρες...την ξυλωσα κατευθειαν.τιποτα δεν δουλευει σωστα.Αντε γεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 H echoe 5 ειναι για σφαλιαρες...την ξυλωσα κατευθειαν.τιποτα δεν δουλευει σωστα.Αντε γεια. LOL τι εννοεις τιποτα δεν δουλευει σωστα? Ενω στις αλλες custom roms ας πουμε δουλευουν? Θεμα κερνελ ειναι αυτα οχι θεμα rom... Αν δεν βγει 4.3 TW custom kernel ολες οι custom θα εχουν τετοια προβληματα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Τώρα θυμήθηκα γιατί σταμάτησα να βγάζω roms :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Τώρα θυμήθηκα γιατί σταμάτησα να βγάζω roms :ninja: Εννοεις οτι ειναι pain in the αςς η οτι ειναι καποιοι που ειναι ανικανοποιητοι οτι και να κανει ο developer? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 H echoe 5 ειναι για σφαλιαρες...την ξυλωσα κατευθειαν.τιποτα δεν δουλευει σωστα.Αντε γεια. ποια ειχες βαλει και δεν δουλευε ? τι δεν δουλευε ? ποια εχεις και εισαι ικανοποιημενος ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 H echoe 5 ειναι για σφαλιαρες...την ξυλωσα κατευθειαν.τιποτα δεν δουλευει σωστα.Αντε γεια. Όλα λειτουργούν τέλεια! Δοκίμαζες να την ξαναπεράσεις? Μήπως έχεις κακό κατέβασμα? μήπως είχες κατεβάσει την πρώτη v5 που είχε κάνει λάθος ο friedrich420 και είχε ανεβάσει την τεστ?(αν θυμάμαι από παλαιότερα ποστ αυτό είχες κάνει) Μήπως έχεις παλιό recovery? Μπορεί και πολύ απλά με μία φορά να μην έκατσε καλά. Επίσης μήπως έκανες restore από Titanium? Ποτέ δεν κάνεις restore όταν κάνεις αλλαγή έκδοσης όπως εδώ 4.2.2 -> 4.3 διότι είναι πάρα πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις conflicts! Τα προβλήματα είναι γνωστά που έχει αλλά για ακόμα και για τον advanced user είναι bugless και lagfree. Night mode δεν χρησιμοποιείται και τόσο πολύ, S health το ίδιο κλπ κλπ κλπ! Επίσης θέλει να φλασάρεις και το MJ5 modem για να παίζει σωστά το network και το 4G... Εγώ είμαι όλη μέρα σήμερα με 4G και H+ με τέλεια συμπεριφορά! Και άσε με εμένα. Διαβάζοντας σχολαστικά στο θέμα της ρομ δεν υπάρχει κανένα major πρόβλημα! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Όλα λειτουργούν τέλεια! Δοκίμαζες να την ξαναπεράσεις? Μήπως έχεις κακό κατέβασμα? μήπως είχες κατεβάσει την πρώτη v5 που είχε κάνει λάθος ο friedrich420 και είχε ανεβάσει την τεστ?(αν θυμάμαι από παλαιότερα ποστ αυτό είχες κάνει) Μήπως έχεις παλιό recovery? Μπορεί και πολύ απλά με μία φορά να μην έκατσε καλά. Επίσης μήπως έκανες restore από Titanium? Ποτέ δεν κάνεις restore όταν κάνεις αλλαγή έκδοσης όπως εδώ 4.2.2 -> 4.3 διότι είναι πάρα πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις conflicts! Τα προβλήματα είναι γνωστά που έχει αλλά για ακόμα και για τον advanced user είναι bugless και lagfree. Night mode δεν χρησιμοποιείται και τόσο πολύ, S health το ίδιο κλπ κλπ κλπ! Επίσης θέλει να φλασάρεις και το MJ5 modem για να παίζει σωστά το network και το 4G... Εγώ είμαι όλη μέρα σήμερα με 4G και H+ με τέλεια συμπεριφορά! Και άσε με εμένα. Διαβάζοντας σχολαστικά στο θέμα της ρομ δεν υπάρχει κανένα major πρόβλημα! Πως το φλασαρες το modem.? Με odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Πως το φλασαρες το modem.? Με odin? Ναι στο 9505 μονο με odin φλασαρεται το modem... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Όλα λειτουργούν τέλεια! Δοκίμαζες να την ξαναπεράσεις? Μήπως έχεις κακό κατέβασμα? μήπως είχες κατεβάσει την πρώτη v5 που είχε κάνει λάθος ο friedrich420 και είχε ανεβάσει την τεστ?(αν θυμάμαι από παλαιότερα ποστ αυτό είχες κάνει) Μήπως έχεις παλιό recovery? Μπορεί και πολύ απλά με μία φορά να μην έκατσε καλά. Επίσης μήπως έκανες restore από Titanium? Ποτέ δεν κάνεις restore όταν κάνεις αλλαγή έκδοσης όπως εδώ 4.2.2 -> 4.3 διότι είναι πάρα πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις conflicts! Τα προβλήματα είναι γνωστά που έχει αλλά για ακόμα και για τον advanced user είναι bugless και lagfree. Night mode δεν χρησιμοποιείται και τόσο πολύ, S health το ίδιο κλπ κλπ κλπ! Επίσης θέλει να φλασάρεις και το MJ5 modem για να παίζει σωστά το network και το 4G... Εγώ είμαι όλη μέρα σήμερα με 4G και H+ με τέλεια συμπεριφορά! Και άσε με εμένα. Διαβάζοντας σχολαστικά στο θέμα της ρομ δεν υπάρχει κανένα major πρόβλημα! Ολα τελεια σε εμενα και night mode μια χαρα λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ολα τελεια σε εμενα και night mode μια χαρα λειτουργει Μαλλον νομιζεις οτι λειτουργει. Εκτος αν εχεις στοκ rom. Εκει κανονικα λειτουργει. Στις custom δεν λειτουργει εξαιτιας του kernel... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μαλλον νομιζεις οτι λειτουργει. Εκτος αν εχεις στοκ rom. Εκει κανονικα λειτουργει. Στις custom δεν λειτουργει εξαιτιας του kernel... την echoe 5 οταν την περασα δεν δοuλευαν τα settings...μετα εβγαλε ενα fix ο τυπος και δουλεψε...μετα ανοιγω την καμερα και δεν τραβαει σε night mode...αντε γεια. Αυτη τη στιγμη εχω την leaked 4.3 MJ3...που κατ'εμε ειναι η πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 τελικα μηπβς δοκιμασε κανεις το s health αν λειτουργει με την echoe v5? . με ενδιαφερει αν γραφει τα βηματα στον βοηθο περπατηματος. Το λεω γιατι αμα δεν δουλευει μονο σε μενα να ξαναφλασαρω την ιδια η αμα δεν δουλευει γενικα να παω σε καμια αλλη rom γιατι την εφαρμογη την χρησιμοποιώ καθημερινα και με εχει βολεψει. Μηπως μπορει να κανει καποιος το κοπο να κάνει έστω μερικα βηματα να δει αν γραφει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 τελικα μηπβς δοκιμασε κανεις το s health αν λειτουργει με την echoe v5? . με ενδιαφερει αν γραφει τα βηματα στον βοηθο περπατηματος. Το λεω γιατι αμα δεν δουλευει μονο σε μενα να ξαναφλασαρω την ιδια η αμα δεν δουλευει γενικα να παω σε καμια αλλη rom γιατι την εφαρμογη την χρησιμοποιώ καθημερινα και με εχει βολεψει. Μηπως μπορει να κανει καποιος το κοπο να κάνει έστω μερικα βηματα να δει αν γραφει? Ευχαριστώ. Εγω δυστυχως το ξηλωνω το shealth δεν το εχω στο κινητο. Δεν μπορω να σε βοηθησω. Αλλα αν καταλαβα καλα παιζει να ειναι και αυτο προβλημα του κερνελ...Αν το εχουν και αλλοι δηλαδη. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μαλλον νομιζεις οτι λειτουργει. Εκτος αν εχεις στοκ rom. Εκει κανονικα λειτουργει. Στις custom δεν λειτουργει εξαιτιας του kernel... Εβαλα την echoe V5....δεν εχω στοκ. Αλλα μια χαρα λειτουργει το night mode... εχω και ενα δειγμα σε χαμηλο φωτισμο με και χωρις night mode...αν θες να το ποσταρω ή να στο στειλω σε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 τελικα μηπβς δοκιμασε κανεις το s health αν λειτουργει με την echoe v5? . με ενδιαφερει αν γραφει τα βηματα στον βοηθο περπατηματος. Το λεω γιατι αμα δεν δουλευει μονο σε μενα να ξαναφλασαρω την ιδια η αμα δεν δουλευει γενικα να παω σε καμια αλλη rom γιατι την εφαρμογη την χρησιμοποιώ καθημερινα και με εχει βολεψει. Μηπως μπορει να κανει καποιος το κοπο να κάνει έστω μερικα βηματα να δει αν γραφει? Ευχαριστώ. Χωρίς παρεξήγηση... σε τι χρησιμεύει αυτή η εφαρμογή και πως την χρησιμοποιείς;Σε βοηθάει σε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Εβαλα την echoe V5....δεν εχω στοκ. Αλλα μια χαρα λειτουργει το night mode... εχω και ενα δειγμα σε χαμηλο φωτισμο με και χωρις night mode...αν θες να το ποσταρω ή να στο στειλω σε pm Μαλιστα. Εισαι ο πρωτος που αναφερει οτι δουλευει το night mode. Με τι κερνελ εισαι? Μηπως εχεις περασει κανεναν αλλο εκτος απο τον ktoonsez? Εγω τωρα μολις δοκιμασα το εξης. Σε σκοτεινο χωρο να το αφησω στο auto night, να βγαλω το auto night , και να βαλω night mode. Και στα 3 εβγαζε την ιδια φωτογραφια. ΥΓ Τελικα εψαξα λιγο και δεν το εχουν ολοι αυτο το θεμα με τη φωτογραφικη... Αρα δικο μου λαθος. Σορρυ. Οχι οτι καιγομαι να βγαζω βραδινες. Ποτε δεν το εκανα αλλα θα με ενδιεφερε να το λυσω απλα για να υπαρχει. Εκανες τιποτα διαφορετικο εσυ στη rom γενικα η οπως ηταν? Edited October 20, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Χωρίς παρεξήγηση... σε τι χρησιμεύει αυτή η εφαρμογή και πως την χρησιμοποιείς;Σε βοηθάει σε κάτι; Χωρις παρεξηγηση. . Μου αρεσει σαν εφαρμογη. Εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη που να κανει ολα αυτα? και να ειναι στα ελληνικα κ με ωραιο γραφικο περιβαλλον και χωρις να ενεργοποει το gps? Ειναι η μονη που κραταω απο ολο το bloat της Samsung. Πχ το smart stay που δεν λειτουργει δεν με νοιαζει. Τελικα δεν δουλευει, αναφερθηκε και στο xda. πειτε καποια αλλη που να κανει κατι σαν αυτη. ε ετε υπόψιν καμια? Με ενδιαφέρει το περπατημα και μονο γιατι βγαινω συνεχεια με τον σκυλο βόλτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Χωρις παρεξηγηση. . Μου αρεσει σαν εφαρμογη. Εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη που να κανει ολα αυτα? και να ειναι στα ελληνικα κ με ωραιο γραφικο περιβαλλον και χωρις να ενεργοποει το gps? Ειναι η μονη που κραταω απο ολο το bloat της Samsung. Πχ το smart stay που δεν λειτουργει δεν με νοιαζει. Τελικα δεν δουλευει, αναφερθηκε και στο xda. πειτε καποια αλλη που να κανει κατι σαν αυτη. ε ετε υπόψιν καμια? Με ενδιαφέρει το περπατημα και μονο γιατι βγαινω συνεχεια με τον σκυλο βόλτες Με μία πολύ απλή αναζήτηση! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.corusen.accupedo.te&hl=en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gzone.pedometer&hl=en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.pedometer.pro Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μαλιστα. Εισαι ο πρωτος που αναφερει οτι δουλευει το night mode. Με τι κερνελ εισαι? Μηπως εχεις περασει κανεναν αλλο εκτος απο τον ktoonsez? Εγω τωρα μολις δοκιμασα το εξης. Σε σκοτεινο χωρο να το αφησω στο auto night, να βγαλω το auto night , και να βαλω night mode. Και στα 3 εβγαζε την ιδια φωτογραφια. ΥΓ Τελικα εψαξα λιγο και δεν το εχουν ολοι αυτο το θεμα με τη φωτογραφικη... Αρα δικο μου λαθος. Σορρυ. Οχι οτι καιγομαι να βγαζω βραδινες. Ποτε δεν το εκανα αλλα θα με ενδιεφερε να το λυσω απλα για να υπαρχει. Εκανες τιποτα διαφορετικο εσυ στη rom γενικα η οπως ηταν? Οχι απλα φλασαρα το καινουριο modem αφου εβαλα τη ρομ...μονο αυτο αλλα δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση...απο ποια ρομ προηλθες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Οχι απλα φλασαρα το καινουριο modem αφου εβαλα τη ρομ...μονο αυτο αλλα δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση...απο ποια ρομ προηλθες? Απο την echoe 3. Βασικα τωρα προσεξα οτι με το auto night αν βγαλω μια με και μια χωρις η μια ειναι με κοκκο και η αλλη χωρις. Αρα δουλευει? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Απο την echoe 3. Βασικα τωρα προσεξα οτι με το auto night αν βγαλω μια με και μια χωρις η μια ειναι με κοκκο και η αλλη χωρις. Αρα δουλευει? Ναι η κανονικη εχει πιο πολυ θορυβο και ειναι και πιο σκοτεινη...επισης το καταλαβαινεις γιατι μολις τραβηξεις τη φωτο σου γεμιζει τη μπαρα που λεει επεξεργασια ενω στο αλλο δεν το κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ναι η κανονικη εχει πιο πολυ θορυβο και ειναι και πιο σκοτεινη...επισης το καταλαβαινεις γιατι μολις τραβηξεις τη φωτο σου γεμιζει τη μπαρα που λεει επεξεργασια ενω στο αλλο δεν το κανει.... Αν ειναι ετσι τοτε παπαρολογιες ελεγα πριν. Δουλευει κανονικα :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts