bromonano2 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Ετοιμη και η echoe ν4 με 4.3 και με τον "παλιό"bootloader . Δεν έχει samsung keyboard και στοκ browser λογω fc και ο dev τα ξηλωσε. λιγο το κακο. Το πιο σημαντικο bug είναι ότι όταν χάνει η αλλάζεις δίκτυο wifi κάνει 30 sec να συνδεθεί. Κατά τα άλλα λένε ανεβάζει το s4 σε άλλα επίπεδο. όποιος δεν μπορεί να περιμενει σας την δοκιμάσει. εγώ προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμα για κάποια επόμενη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μικρό το κακό, στο wifi συνήθως είσαι σταθερός σε ένα σημείο. Μας έφτιαξες βρωμόνανο2 μεσημεριάτικα! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Ετοιμη και η echoe ν4 με 4.3 και με τον "παλιό"bootloader . Δεν έχει samsung keyboard και στοκ browser λογω fc και ο dev τα ξηλωσε. λιγο το κακο. Το πιο σημαντικο bug είναι ότι όταν χάνει η αλλάζεις δίκτυο wifi κάνει 30 sec να συνδεθεί. Κατά τα άλλα λένε ανεβάζει το s4 σε άλλα επίπεδο. όποιος δεν μπορεί να περιμενει σας την δοκιμάσει. εγώ προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμα για κάποια επόμενη εκδοση. Σιγα μην βαλω την δοκιμαστικη. Αφου δεν θα αργησουν οι official που θα εχουν πιστευω και bugfixes ακομα μεσα. Οταν με το καλο βγουν παμε για 4.1 η 5 δεν ξερω πως θα την ονομασει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μια ερώτηση. Γίνεται τα samsung branded να μετατραπούν με ασφάλεια σε google play συσκευές και να παίρνουν τις αναβαθμίσεις της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πέρασα την echoe 4 αλλά γύρισα πάλι στο backup μου. Το Wifi δεν έλεγε να συνδεθεί ποτέ και ο τύπος έχει βάλει το logo της rom σε όλα τα μενου των settings και μου χάλασε την αισθητική! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 παιδια εκτος απο την dela vega υπαρχει αλλη ρομ που δεν κανει το knox 0x1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πέρασα την echoe 4 αλλά γύρισα πάλι στο backup μου. Το Wifi δεν έλεγε να συνδεθεί ποτέ και ο τύπος έχει βάλει το logo της rom σε όλα τα μενου των settings και μου χάλασε την αισθητική! Ακριβώς το ίδιο έκανα για τους ίδιους λόγους..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Επειδή βλέπω μία αναμπαμπουμπούλα με το root de la vega. Μη ξεχνάτε ότι ατό που κατάφεραν είναι απλώς να φτιάξουν μία pre-rooted rom χωρίς να ανεβαίνει ο counter knox. Δεν σημαίνει ότι αφαίρεσαν το knox ή ότι δεν φλασάρεται μαζί και ο νέος bootloader που σημαίνει ότι αν μετά θέλεις να βάλεις custom recovery και να φλασάρεις custom rom τότε πάλι θα ανέβει ο knox counter. Το λέω επειδή ουσιαστικά είμαστε σε νήμα που μιλάμε και για custom rom! Όποιος περάσει αυτές τις ρομ τότε πρέπει να μείνει σε στοκ εμπειρία... Toυλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Επειδή βλέπω μία αναμπαμπουμπούλα με το root de la vega. Μη ξεχνάτε ότι ατό που κατάφεραν είναι απλώς να φτιάξουν μία pre-rooted rom χωρίς να ανεβαίνει ο counter knox. Δεν σημαίνει ότι αφαίρεσαν το knox ή ότι δεν φλασάρεται μαζί και ο νέος bootloader που σημαίνει ότι αν μετά θέλεις να βάλεις custom recovery και να φλασάρεις custom rom τότε πάλι θα ανέβει ο knox counter. Το λέω επειδή ουσιαστικά είμαστε σε νήμα που μιλάμε και για custom rom! Όποιος περάσει αυτές τις ρομ τότε πρέπει να μείνει σε στοκ εμπειρία... Toυλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Και εγω αυτο εχω καταλαβει. Προσωπικα αν ειχα τετοιο s4 δεν θα με καλυπτε τουλαχιστον μεχρι να βρεθει η λυση... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μηπως ομως μεσο mobile odin φλασαρεις κια custom χωρις να ανεβει ο knox? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μηπως ομως μεσο mobile odin φλασαρεις κια custom χωρις να ανεβει ο knox? Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν γνωριζω αλλα οι περισσοτερες ειναι σε flashable zip! Αν και απο αυτα που εχω καταλαβει και παλι παιζει να ανεβαινε ο knox. Γενικα μην χαιρεστε ακομα... Απλα βρκαν τροπο να παρακαμψουν την ασφαλεια knox. Οχι ομως να το απενεργοποιησουν τελειως! Υπομονη! Οποιος θελει να δοκιμασει custom ας περιμενει... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 η della la vega ειναι μια λυση να εχεις ροοτ, χωρις να ανεβασεις knox , σιγουρα δεν ειναι custom rom , αλλα δεν βλεπω να υπαρχει και αλλη λυση προς το παρον, παντα για νεο bootloader μιλωντας, ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 η della la vega ειναι μια λυση να εχεις ροοτ, χωρις να ανεβασεις knox , σιγουρα δεν ειναι custom rom , αλλα δεν βλεπω να υπαρχει και αλλη λυση προς το παρον, παντα για νεο bootloader μιλωντας, ετσι δεν ειναι? Λίγο πολύ, τα περισσότερα που προσφέρει μια custom rom μπορείς να τα κάνεις με mods... οπότε δεν χάθηκε ο κόσμος. Απλά θα αρχίσει να δουλεύει διαφορετικά το σύστημα παραμετροποίησης σιγά σιγά.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Λίγο πολύ, τα περισσότερα που προσφέρει μια custom rom μπορείς να τα κάνεις με mods... οπότε δεν χάθηκε ο κόσμος. Απλά θα αρχίσει να δουλεύει διαφορετικά το σύστημα παραμετροποίησης σιγά σιγά.. Για τον power user δεν είναι ίσως πρόβλημα να περάσει κάποιο mod. Όμως για τον απλό χρήστη που χρειάζεται οπωσδήποτε cwm για να τα περάσει, ο κόσμος χάλασε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μια ερώτηση. Γίνεται τα samsung branded να μετατραπούν με ασφάλεια σε google play συσκευές και να παίρνουν τις αναβαθμίσεις της google? Παιδια αυτό με ενδιαφέρει και μένα άμεσα αν ξερει κάποιος ας απαντήσει .... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια αυτό με ενδιαφέρει και μένα άμεσα αν ξερει κάποιος ας απαντήσει .... Από ότι έχω καταλάβει με όσο διαβάζω στο xda αυτό δεν γίνεται. Δεν είναι μία παρόμοια διαδικασία με αυτή της μετατροπής των Galaxy Nexus από Samsung branded σε google branded! Μπορείς να βάλεις GE πάνω στο κινητό αλλά αυτή είναι build κάποιου dev και όχι όπως βγήκε από τη Samsung-Google. Άρα δεν δέχεσαι και τα ΟΤΑ όταν αυτά βγούν Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ποιος ειναι ο καλυτερος kernel σε συνδιασμο με omega? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ανέβηκε η 4.1 της echoe με διορθωμένο θεωρητικά wi-fi. Προσωπικά δε θα τη δοκιμάσω μιας και από ότι διάβασα τα settings είναι πάλι με αλλαγμένο φόντο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ανέβηκε η 4.1 της echoe με διορθωμένο θεωρητικά wi-fi. Προσωπικά δε θα τη δοκιμάσω μιας και από ότι διάβασα τα settings είναι πάλι με αλλαγμένο φόντο. Αν κοιτάξεις καλά δίνει αρχείο zip για να το αλλάξεις σε stock Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ποιος ειναι ο καλυτερος kernel σε συνδιασμο με omega? (Την ερώτησή σου έτσι όπως την έθεσες, θα έπρεπε να την κάνεις στο θέμα της ωμέγα. ;) ) Απάντηση: Δεν υπάρχει καλύτερος kernel για συγκεκριμένη rom. Όποιος σου πει κάτι τέτοιο, σου λέει κουραφέξαλα. Ότι αποτέλεσμα έχει σε μία rom, θα έχει και στις υπόλοιπες. Δοκιμάζεις και κρατάς όποιον σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (Την ερώτησή σου έτσι όπως την έθεσες, θα έπρεπε να την κάνεις στο θέμα της ωμέγα. ;) ) Απάντηση: Δεν υπάρχει καλύτερος kernel για συγκεκριμένη rom. Όποιος σου πει κάτι τέτοιο, σου λέει κουραφέξαλα. Ότι αποτέλεσμα έχει σε μία rom, θα έχει και στις υπόλοιπες. Δοκιμάζεις και κρατάς όποιον σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Υπάρχει θέμα της ωμέγα για το s4; Γιατί από ότι είδα ούτε ξεχωριστή ενότητα στα guides δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Υπάρχει θέμα της ωμέγα για το s4; Γιατί από ότι είδα ούτε ξεχωριστή ενότητα στα guides δεν υπάρχει. Μόνο στο xda Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μία ερώτηση αρχαρίου μιας και ρώτησα και στο thread της echoe, όπου πήρα μία απάντηση αλλά όχι τελείως ξεκάθαρη και σίγουρη. Modem=baseband όπως πίστευα. Ο bootloader είναι κάτι διαφορετικό έτσι? Δηλαδή αν φλασάρω στο κινητό το modem της MJ3 δεν θα αποκτήσω ξαφνικά knox? Σωστά? Διότι η 4.1 echoe λειτουργεί υπέροχα σε όλα αρκεί να έχεις και MJ3 modem για να έχεις LTE. Φλασάρω άφοβα? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 O bootloader είναι αυτός που κάνει την ζημιά , βάζοντας άλλο modem δεν θα έχεις πρόβλημα ,σύμφωνα πάντα με αυτά που γνωρίζουμε , γιατί δεν το εχω κάνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Και εγώ αυτά εχω καταλάβει αλλά πλέον με αυτά που βλέπω καλύτερα να τριπλοτσεκάρω γιατί όλα μου φαίνονται πλέον πιθανά! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts