m7ixalis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Με τον παλιό bootloader μπορείς να περάσεις την leaked pre-rooted 4.3 και όχι κάποια 4.2 γιατι το knox θα γράψει . Εδω είναι τα βήματα που ακολούθησε ο φίλος και εδω είναι το thread στο xda για τις pre -rooted Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Παιδιά όλοι γράφετε και ξαναγραφετε ότι με τη τάδε Ρομ και με το τάδε τρόπο δεν ανεβαίνει ο KNOX counter, δεν υπάρχει κίνδυνος κτλ. Κάποιος ο οποίος έχει bootloader χωρίς καθόλου KNOX ένδειξη, θα αποκτήσει τον counter? Έστω και 0x0, θα τον αποκτήσει? Αν πάρω μια pre-rooted και κάνω extract τον bootloader κινδυνεύει κάποιος ο οποίος δεν έχει KNOX counter να τον αποκτήσει? Ξέρω ότι η λογική απάντηση είναι όχι αλλά υπάρχει τόση παραπληροφόρηση στο ίντερνετ που οφείλω να ρωτήσω. Θα κάτσω να κάνω ένα FAQ με τη πρώτη ευκαιρία γιατί προβλέπεται πανικός και πολύς κόσμος θα χάσει τζάμπα την εγγύηση αν δεν το ψάξει λίγο. Edited October 11, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Το knox το αποκτάς όταν περάσεις καινούργιο firmware όπου περιεχέι τον νέο bootloader ,και γράφει (0χ1) όταν κάνεις root ή περάσεις κάποια pre-rooted με odin γιατί σαν flashable zip δεν ανεβαίνει αφού περιέχουν τον παλιό bootlaoder .. Η μόνη εξαίρεση οπως έγραψα ποιο πάνω ειναι η 4.3 pre -rooted που μπορούν να την βάλουν όσοι έχουν τον παλιό bootloader χωρίς να γράψει το knox . Edited October 11, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Παιδιά νομίζω το εξάντλησαμε το θεμα και στα 2 threads. Αρχίζει και γίνεται λίγο κουραστικό. Μήπως να ανοιξουμε ένα thread αποκλειστικά για knox να συνεχιστεί εκεί η κουβέντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Κωστα περιμενουμε echoe 4 με 4.3. Εκει πιστευω θα δεσουμε... Το θέμα είναι να μην θέλει το νέο bootloader! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καλησπερα παιδια, νεος κατοχος s4 :) και εγω. αν εχω καταλαβει καλα οταν βλεπω firmware με μορφη I9505xxxDxxx, με D δηλαδη, περιεχει το knox ετσι? εγω εχω την I9505XXUBMGA αρα δεν το χω το knox,σωστα? και κατι τελευταιο, θελω να βαλω την omega rom αλλα βλεπω οτι βασιζεται στο firmware ZHUDMI1. οποτε δεν την ακουμπαω ετσι? :D βλεπω οτι παιζει πολυ η echoe,θα βαλω αυτην μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καλησπερα παιδια, νεος κατοχος s4 :) και εγω. αν εχω καταλαβει καλα οταν βλεπω firmware με μορφη I9505xxxDxxx, με D δηλαδη, περιεχει το knox ετσι? εγω εχω την I9505XXUBMGA αρα δεν το χω το knox,σωστα? και κατι τελευταιο, θελω να βαλω την omega rom αλλα βλεπω οτι βασιζεται στο firmware ZHUDMI1. οποτε δεν την ακουμπαω ετσι? :D βλεπω οτι παιζει πολυ η echoe,θα βαλω αυτην μαλλον Δεν έχεις το knox ,όπως και οι custom roms δεν το περιέχουν γιατί δίνονται με τον παλιό bootloader .Καλό είναι βέβαια πριν περάσουμε κάτι να διαβάζουμε το faq του dev ώστε να είμαστε σίγουροι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν έχεις το knox ,όπως και οι custom roms δεν το περιέχουν γιατί δίνονται με τον παλιό bootloader .Καλό είναι βέβαια πριν περάσουμε κάτι να διαβάζουμε το faq του dev ώστε να είμαστε σίγουροι . Σε 2-3 ρομς που ειδα δεν το γραφεο αυτο το πραγμα... Δηλαδη μπορει η custom rom να ειναι με το γραμμα 'D' αλλα να εχει παλιο bootloader?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Σε 2-3 ρομς που ειδα δεν το γραφεο αυτο το πραγμα... Δηλαδη μπορει η custom rom να ειναι με το γραμμα 'D' αλλα να εχει παλιο bootloader?? Δεν έχω δει προσωπικά ούτε μία custom να περιέχει bootloader. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν έχω δει προσωπικά ούτε μία custom να περιέχει bootloader. Οπα μαλλον εγω εχω καταλαβει τοτε λαθος... Μεσα στις ρομς δεν περιεχεται και ο bootloader?? Ειναι αλλο αρχειο που το βγαζουν οι devs?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Οπα μαλλον εγω εχω καταλαβει τοτε λαθος... Μεσα στις ρομς δεν περιεχεται και ο bootloader?? Ειναι αλλο αρχειο που το βγαζουν οι devs?? Στις stock υπάρχει. Στις συνήθεις custom που φλασάρουμε από cwm δεν υπάρχει. Σε κάτι prerooted που φλασάρονται με odin, ίσως να υπάρχει, γι αυτό πάντα διαβάζουμε την περιγραφή του δημιουργού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Στις stock υπάρχει. Στις συνήθεις custom που φλασάρουμε από cwm δεν υπάρχει. Σε κάτι prerooted που φλασάρονται με odin, ίσως να υπάρχει, γι αυτό πάντα διαβάζουμε την περιγραφή του δημιουργού. Ναι καταλαβα... Νομιζα αλλα εγω... Φλασαρα την android revolution...την ειχα και πιο παλια στο s3 και στο νοτε, καλα τρεχει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 εχει βγει κερνελ για την 4.3 την γνησια?κυριως για μπαταρια θελω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να σας ρωτησω κατι ειμαι με 4.2.2 Ι905XXUBMGA το εκανα ρουτ γιατι διαβασα οτι εχει τον παλιο bootloader και δεν εχει μεσα το Knox , εκει που πηγα να κανω restore κατι εφαρμογες με titanium ειδα αυτο κοιταξτε στο κεντρο της φωτο και φρικαρα Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Άλλο η εφαρμογή Knox και άλλο ο Bootloader που έχει Knox. Αν μπεις σε Download Mode και δεις "KNOX WARRANTY VOID: 0x1" θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Άλλο η εφαρμογή Knox και άλλο ο Bootloader που έχει Knox. Αν μπεις σε Download Mode και δεις "KNOX WARRANTY VOID: 0x1" θα έχεις πρόβλημα. οχι ενταξει ευχαριστω , να ρωτησω και κατι αλλο προσπαθω να βαλω ενα παιχνιδι κανω εγκατασταση κανονικα το apk και μετα προσπαθω να βαλω το αρχειο στο obb file για να το τρεξω μετα και δεν με αφηνει να το βαλω,υπαρχει καμια ασφαλεια και δεν με αφηνει? στο s3 λειτουργουσε κανονικα αυτος ο τροπος Edited October 11, 2013 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 οχι ενταξει ευχαριστω , να ρωτησω και κατι αλλο προσπαθω να βαλω ενα παιχνιδι κανω εγκατασταση κανονικα το apk και μετα προσπαθω να βαλω το αρχειο στο obb file για να το τρεξω μετα και δεν με αφηνει να το βαλω,υπαρχει καμια ασφαλεια και δεν με αφηνει? στο s3 λειτουργουσε κανονικα αυτος ο τροπος Κατεβασε το root explorer και πατα το κουμπι r/w πανω δεξια οταν βρισκεσαι στον φακελο που θες να βαλεις τα obb files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Κατεβασε το root explorer και πατα το κουμπι r/w πανω δεξια οταν βρισκεσαι στον φακελο που θες να βαλεις τα obb files δλδ μεσω υπολογιστη συνδεδεμενο το τηλ δεν μπορω να τα κανω copy paste στο τηλεφωνο? πρεπει πρωτα να τα περναω στο ρουτ και μετα μεσω explorer να τα ξαναμεταφερω? ασε που δεν μου βγαζει δεξια κανενα r/w μηπως πρεπει να αλλαξω τιποτα permissions πουθενα?ο φακελος sdcard/android/obb ειναι ειδη mounted as r/w Edited October 12, 2013 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 δλδ μεσω υπολογιστη συνδεδεμενο το τηλ δεν μπορω να τα κανω copy paste στο τηλεφωνο? πρεπει πρωτα να τα περναω στο ρουτ και μετα μεσω explorer να τα ξαναμεταφερω? ασε που δεν μου βγαζει δεξια κανενα r/w μηπως πρεπει να αλλαξω τιποτα permissions πουθενα?ο φακελος sdcard/android/obb ειναι ειδη mounted as r/w Τα αρχεία συστήματος δεν εμφανίζονται στον υπολογιστή Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Αν θυμαμαι καλα μπορεις να κανεις μεταφορα στο φακελο obb απο pc,αρκει βεβαια να εχεις ενεργοποιησει να φαινονται τα αρχεια συστηματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μα βλεπω το φακελο καθαρα απο το pc απλα δεν δεχεται την μεταφορα ξεκιναει κανονικα και στο τελος λεει οτι το τηλ ειτε αποσυνδεθηκε ειτε δεν εχει χωρο ,εχει βεβαια, σε οποιονδηποτε αλλο φακελο μπορω να τα βαλω μονο στο obb δεν το δεχεται,ετσι το κανω τοσο καιρο με το s3 ηταν με ομεγκα βεβαια , αλλα και στο s4 δεν νομιζω οτι εχει διαφορα που ειναι απλα ρουταρισμενο με μαμα ρομ Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μα βλεπω το φακελο καθαρα απο το pc απλα δεν δεχεται την μεταφορα ξεκιναει κανονικα και στο τελος λεει οτι το τηλ ειτε αποσυνδεθηκε ειτε δεν εχει χωρο ,εχει βεβαια, σε οποιονδηποτε αλλο φακελο μπορω να τα βαλω μονο στο obb δεν το δεχεται,ετσι το κανω τοσο καιρο με το s3 ηταν με ομεγκα βεβαια , αλλα και στο s4 δεν νομιζω οτι εχει διαφορα που ειναι απλα ρουταρισμενο με μαμα ρομ βαλτα σε εναν χυμα φακελο στην sd card και μετα με root explorer βαλτα στον obb αφου εχεις κανει mount r/w το συστημα...κανονικα ετσι πρεπει να σου δουλευει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 βαλτα σε εναν χυμα φακελο στην sd card και μετα με root explorer βαλτα στον obb αφου εχεις κανει mount r/w το συστημα...κανονικα ετσι πρεπει να σου δουλευει :) Και παλι δεν το περναει με τιποτα,:( δεν μπορω να καταλαβω τι το μπλοκαρει Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και παλι δεν το περναει με τιποτα,:( δεν μπορω να καταλαβω τι το μπλοκαρει O root explorer εχει παρει δικαιωματα ροοτ?? Μπες στην εφαρμογη superuser η supersu και σβησε την καταχωρηση του root explorer και μετα ανοιξε τον root explorer ωστε να ξαναζητησει μηπως εχει κολλησει κατι απο κει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Και παλι δεν το περναει με τιποτα,:( δεν μπορω να καταλαβω τι το μπλοκαρει Στην εσωτερικη μνημη πρεπει να το στησεις το παιχνιδι . στειλε πρωτα τα data και μετα στησε το apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts