Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Κωστα, διαβαζα το change log της 3.1 και βλεπω οτι βασιζεται στα τελευταια fw της sammy (ΜΙ8?). Δεν εχει μεσα τον καινουργιο bootloader ετσι? Προχωραω αφοβα σε φλασαρισμα ετσι?

Προχωρα προχωρα... Ηταν η πρωτη που εβγαλε MI8!

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον εδώ και κανα 2-3 βδομάδες είμαι κάτοχος ενός S4. Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω ολοκληρωμένα τα τοπικ. Θέλω μια γρήγορη διευκρινηση αν μπορεί καποιος!

Για μας που έχουμε KNOX installed... παίζει να βάλουμε custom ROM? Είχα πάει να βάλω την Google Edition 4.3 και έφαγα τα μούτρα μου με bootloop κλπ οποτε και μετα βίας το γύρισα στην μαμα ROM. Ψιλιάζομαι οτι ειναι αυτο το KNOX που μου εκανε την δουλεια και στράβωσε το φλασαρισμα.

Θα την πάρει και θα την σηκώσει την SAMMY αν δεν άρει τους περιορισμους... φραγκα δεν θα ξαναδει :mad:

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Όχι δεν έχει να κάνει με το knox .Μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε custom rom .

Samsung galaxy s21+

Με την foxhound είχα διάφορα προβλήματα. Η BlackBox είναι σαν stock σε θέμα σταθερότητας. Και είναι και πιο ωραία themed. Δοκίμασε άφοβα.

Για πες τι προβλήματα; εγώ είμαι με την 1.6 με adam kernel και περασμένο το mad theme και δεν έχω διαπιστώσει κάτι μέχρι στιγμής.

την 1.8 την δοκίμασα και ήταν άσε μην πω... την 2.0 δεν μπήκα στον κόπο να την δοκιμάσω.

Όταν βάλεις με το καλό την box πες αν είδες καλύτερη λειτουργία γιατί ψήνομαι κι εγώ να την δοκιμάσω :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Όχι δεν έχει να κάνει με το knox .Μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε custom rom .

χμμμμ it puzzles me... γιατι πηγε στραβα το flashing. :lol:

Τεσπα, θα περιμενω Kit Kat Google Edition προτου ξαναπιασω παλι το σκαλισμα. Ειναι επικο το bloatware της Sammy (δεν μιλαω καν για το ποσο χωρο εχει στερησει απο το κινητο), αλλα απο την αλλη εχει καλο software για την καμερα... και ειναι και ο λογος που δεν το ξανασκαλισα. :O

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

χμμμμ it puzzles me... γιατι πηγε στραβα το flashing. :lol:

Τεσπα, θα περιμενω Kit Kat Google Edition προτου ξαναπιασω παλι το σκαλισμα. Ειναι επικο το bloatware της Sammy (δεν μιλαω καν για το ποσο χωρο εχει στερησει απο το κινητο), αλλα απο την αλλη εχει καλο software για την καμερα... και ειναι και ο λογος που δεν το ξανασκαλισα. :O

Προσπάθησε να φλασαρεις με κάποιο άλλο cwm .

Samsung galaxy s21+

Αλλο παλι και αυτο...Ενω πριν ηθελα για πληρες nandroid backup μεγιστο 24-25 λεπτα, εχει περασει ηδη 1 ωρα και ακομα να τελειωσει...Δημιουργει το md5.sum αρχειο εδω και 20 λεπτα..
Δημήτρης

κανένα link για την leaked (beta; ) έχουμε; γιατί sto sammobile δεν βλέπω κάτι

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Παρ την από xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2465713

Samsung galaxy s21+

I9505XXUEMI8 – Leaked Android 4.3 test firmware for Galaxy S4 (GT-I9505) (sammobile)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ναι, οποιαδήποτε τροποποίηση του συστήματος ενεργοποιεί τον counter του Knox.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Τη νεα liquidsmooth την τεσταρε καποιος να μας πει εντυπωσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Αλλο παλι και αυτο...Ενω πριν ηθελα για πληρες nandroid backup μεγιστο 24-25 λεπτα, εχει περασει ηδη 1 ωρα και ακομα να τελειωσει...Δημιουργει το md5.sum αρχειο εδω και 20 λεπτα..

εγώ κάνω nandroid backup με την εφαρμογή online nandroid backup.

Σύνολο 3.56 gb τελείωσε μέσα σε 10 λεπτά. απλά θέλει λίγο προσοχή την πρώτη φορά που θα ανοίξεις την εφαρμογη να κατεβάσεις τα απαραίτητα pach που θέλει και μετά είσαι οκ

Νικήτας

Τελικα εμεις με knox αν ρουταρουμαι και περασουμαι cfw ανεβανει το knox se 0.1?

Με την pre rooted 4.3 δεν ανεβαίνει. Αλλά οποιαδήποτε άλλη παραμετροποίηση θα ανεβάσει τον counter

Τι εχει η pre rooter 4.3 και δεν ανεβαινει?

Τι να σου πω; Εγώ την πέρασα και ο counter έμεινε στο 0. Περιγράφω την ακριβή διαδικασία στο thread με τα επίσημα firmware.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο tweak για faster charging. Από όσο χάζεψα και στο XDA υπάρχει η δυνατότητα μέσω Stweaks. Το έχω εγκατεστημένο υποθέτω λόγω foxhound ή adam kernel αλλά δεν υπάρχει το tab Power για να αλλάξω την όποια ρύθμιση.

Any ideas??

BTW δοκίμασα και το Comadose αλλά δεν έχω δει και ιδιαίτερη διαφορά. Έχει παίξει κανένας άλλος μαζί του??

May the force be with us :ninja:

Παιδιά άσχετο με το θέμα που επικρατεί για τον knox counter αλλά έχω το εξής (σπαστικό) πρόβλημα. Έχω τον Nova Launcher (τον Prime) και μόνο τον TouchWiz εκτός απ' αυτόν. Το πρόβλημα μου είναι ότι το τηλέφωνο δεν κρατάει την επιλογή για ορισμό του Nova ως default launcher. Έτσι κάθε φορά που ανοίγει το τηλέφωνο με ρωτάει ποιον launcher θέλω και με ρωτάει αν θέλω να τον κάνω προεπιλεγμένο (το κλασικό "Πάντα" ή "Μια φορά"). Επιλέγω "Πάντα" και μετά όντως τον κρατάει όταν πατάω το Home Button. Όταν κλείσω όμως το τηλέφωνο και το ξανανοίξω με ξαναρωτάει απ' την αρχή. Πήγα στις ρυθμίσεις>εφαρμογές και διέγραψα τις ρυθμίσεις προεπιλογών στον TouchWiz αλλά ούτε αυτό άλλαξε το πρόβλημα. Σκέφτηκα ότι μια έμμεση λύση είναι να κάνω ανενεργό τον TouchWiz αλλά θέλω να τον έχω σαν καβάτζα σε περίπτωση που φάει κάποιο σκάλωμα ο Nova. Any suggestions???

Για πες τι προβλήματα; εγώ είμαι με την 1.6 με adam kernel και περασμένο το mad theme και δεν έχω διαπιστώσει κάτι μέχρι στιγμής.

την 1.8 την δοκίμασα και ήταν άσε μην πω... την 2.0 δεν μπήκα στον κόπο να την δοκιμάσω.

Όταν βάλεις με το καλό την box πες αν είδες καλύτερη λειτουργία γιατί ψήνομαι κι εγώ να την δοκιμάσω :)

Την 1.8 fox είχα βάλει και την κράτησα 1 ώρα. Την BlackBox την έχω κάνα μήνα τωρα και όπως είπα είναι γρήγορη, όμορφη και εξαιρετικά σταθερή και με καλή μπαταρία. Τι άλλο θες? Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Λοιπον εδώ και κανα 2-3 βδομάδες είμαι κάτοχος ενός S4. Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω ολοκληρωμένα τα τοπικ. Θέλω μια γρήγορη διευκρινηση αν μπορεί καποιος!

Για μας που έχουμε KNOX installed... παίζει να βάλουμε custom ROM? Είχα πάει να βάλω την Google Edition 4.3 και έφαγα τα μούτρα μου με bootloop κλπ οποτε και μετα βίας το γύρισα στην μαμα ROM. Ψιλιάζομαι οτι ειναι αυτο το KNOX που μου εκανε την δουλεια και στράβωσε το φλασαρισμα.

Θα την πάρει και θα την σηκώσει την SAMMY αν δεν άρει τους περιορισμους... φραγκα δεν θα ξαναδει :mad:

Δοκίμασε ΠΡΙΝ φλασαρεις την 4.3 GE να απενεργοποιησεις το sim Pin lock. Γιαυτό σου κάνει Bootloop.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδιά άσχετο με το θέμα που επικρατεί για τον knox counter αλλά έχω το εξής (σπαστικό) πρόβλημα. Έχω τον Nova Launcher (τον Prime) και μόνο τον TouchWiz εκτός απ' αυτόν. Το πρόβλημα μου είναι ότι το τηλέφωνο δεν κρατάει την επιλογή για ορισμό του Nova ως default launcher. Έτσι κάθε φορά που ανοίγει το τηλέφωνο με ρωτάει ποιον launcher θέλω και με ρωτάει αν θέλω να τον κάνω προεπιλεγμένο (το κλασικό "Πάντα" ή "Μια φορά"). Επιλέγω "Πάντα" και μετά όντως τον κρατάει όταν πατάω το Home Button. Όταν κλείσω όμως το τηλέφωνο και το ξανανοίξω με ξαναρωτάει απ' την αρχή. Πήγα στις ρυθμίσεις>εφαρμογές και διέγραψα τις ρυθμίσεις προεπιλογών στον TouchWiz αλλά ούτε αυτό άλλαξε το πρόβλημα. Σκέφτηκα ότι μια έμμεση λύση είναι να κάνω ανενεργό τον TouchWiz αλλά θέλω να τον έχω σαν καβάτζα σε περίπτωση που φάει κάποιο σκάλωμα ο Nova. Any suggestions???

Εάν έχεις λογαριασμό google στη συσκευή σου και PC με ίντερνετ δεν έχεις πρόβλημα.

Μπαίνεις μέσω υπολογιστή στο λογαριασμό σου στο google play, επιλέγεις κάποιον launcher και απλά πατάς εγκατάσταση. Σε 1 λεπτό θα έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σου, θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου και να επαναφέρεις και τον tw.

PS. Ευχαριστημένος και με Samsung based και με την Pac (20101060 build). Απίστευτη συσκευή παρεμπιπτόντως,έπαθα ζημιά..

Edited by Sofos_5

Εάν έχεις λογαριασμό google στη συσκευή σου και PC με ίντερνετ δεν έχεις πρόβλημα.

Μπαίνεις μέσω υπολογιστή στο λογαριασμό σου στο google play, επιλέγεις κάποιον launcher και απλά πατάς εγκατάσταση. Σε 1 λεπτό θα έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σου, θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου και να επαναφέρεις και τον tw.

PS. Ευχαριστημένος και με Samsung based και με την Pac (20101060 build). Απίστευτη συσκευή παρεμπιπτόντως,έπαθα ζημιά..

Καλή ιδέα Sofos_5 δε το χα σκεφτεί. Δυστυχώς όμως δε με αφήνει να τον ορίσω ανενεργό. Η επιλογή στις ρυθμίσεις είναι απενεργοποιημένη...

Σβησε την εφαρμογη της εθνικης :)

Το κανα κι αυτό φίλε. Τα ίδια κάνει. Έχω περασμένο το autostarts και έχω απενεργοποιήσει κάποια πράγματα που δε θέλω να ξεκινάνε αλλά δεν πείραξα τίποτα στους launchers και επίσης θυμάμαι να μου το κάνει και πριν από αυτό.

πάντως εγώ δεν άντεξα και πέρασα την ανεπίσημη 4.3 prerooter rom από εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824

ακολουθισα τις οδηγίες του φίλου από εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4937825#post4937825

και πλέων το κινητό μεταμορφώθηκε. πραγματικά πεταει. ούτε λαγκαρη ούτε τίποτα. όλα ανοίγουν γρήγορα και ομαλά, ακόμα και ο dialer.

το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έπρεπε να περάσω οπωσδήποτε το νέο bootloader. βεβαία ακλουθώντας την διαδικασία δεν έγραψε είναι στο μηδέν απλά δεν ξέρω αν αυτό θα το βρω μπροστά μου αργότερα !!!

να σημειώσω ότι είχα παλιό bootloader περασμένο μέσα στο κινητό μου

Νικήτας

Καλή ιδέα Sofos_5 δε το χα σκεφτεί. Δυστυχώς όμως δε με αφήνει να τον ορίσω ανενεργό. Η επιλογή στις ρυθμίσεις είναι απενεργοποιημένη...

Το κανα κι αυτό φίλε. Τα ίδια κάνει. Έχω περασμένο το autostarts και έχω απενεργοποιήσει κάποια πράγματα που δε θέλω να ξεκινάνε αλλά δεν πείραξα τίποτα στους launchers και επίσης θυμάμαι να μου το κάνει και πριν από αυτό.

Χρειάζεται root για να το απενεργοποίησης .Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα απο το play(π.χ Default App Manage) για να ορίσεις ως προεπιλεγμένο τον nova .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις