StratosGR Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μολις τσιμπησα μια 64αρα sandisk.Το S4 αν της κανω format σαν exfat (αντι για fat32) θα την δουλεψει; Κανονικά . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 απο οτι κατακαβα η 4.3 δεν λριτουργει με τον παλιο bootloader αρα αναγκαστηκα θα εχουμε προβλημα με το knox.... αν περασω την 4.3 που κυκλοφορει τωρα και δεν την ροοταρω.. οταν κυκλοφορισει η επισημη θα μπορω να την περασω χωρις να μετρησει το knox και να την εχω official χωρις να το ξανα ρουταρω και να ισχυει η εγγυηση κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μετα απο service αλλαγη πλακετας μου ειπαν ευτυχως ειχα μηδενησει.τωρα ειμαι με mH6 .νομιζω να ξεχασω τα φλασαρισματα με τον νεο bootloader?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μετα απο service αλλαγη πλακετας μου ειπαν ευτυχως ειχα μηδενησει.τωρα ειμαι με mH6 .νομιζω να ξεχασω τα φλασαρισματα με τον νεο bootloader?? Αν θελεις εγγύηση ξεχνάς root και φλασαρισματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) εκανα reset τον counter με το triangle away... μπηκα σε download mode και μου λεει αυτα... επειδη δεν ξερω τι θα επρεπε να λεει πειτε μ αν και εχω την εντυπωση οτι δεν τν μηδενισε... current binary: custom system status: custom csb-config-lsb: 0x30 write protection: enable τον μηδενισα.. επρεπε να περασω stock kernel... :p Edited October 3, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 απο οτι κατακαβα η 4.3 δεν λριτουργει με τον παλιο bootloader αρα αναγκαστηκα θα εχουμε προβλημα με το knox.... αν περασω την 4.3 που κυκλοφορει τωρα και δεν την ροοταρω.. οταν κυκλοφορισει η επισημη θα μπορω να την περασω χωρις να μετρησει το knox και να την εχω official χωρις να το ξανα ρουταρω και να ισχυει η εγγυηση κανονικα? Λοιπον για να τελειωνουμε μετον Knox... to Knox θα γραψει μονο οταν φλασαρεις " a non Samsung Kernel or recovery"...τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Λοιπον για να τελειωνουμε μετον Knox... to Knox θα γραψει μονο οταν φλασαρεις " a non Samsung Kernel or recovery"...τελος. Δεν είσαι απόλυτα σωστός νομίζω. Με ρουτ γράφει ο Knox. Ρουτ όμως δεν συνεπάγεται νέος kernel ή recovery Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Θα προσπαθήσω να μη βάλω τα κλάματα και θα ξαναγραψω: Το knox γράφει και εμφανίζεται όταν περαστεί ο νέος bootloader. Αν βάλετε μια official με αυτόν και Κάνετε root Βάλετε custom recovery Βάλετε custom rom Γράφει 0Χ1 Αν έχετε παλιό bootloader και περάσετε : Prerooted χωρίς bootloader Custom Rom χωρίς bootloader Οτιδήποτε χωρίς bootloader, Δε γράφει τίποτα. Άρα knox=νέος bootloader Νέος bootloader =knox Είναι απλά τα πράγματα επιτέλους! Στις custom rom και στις prerooted γράφει καθαρά αν περιέχουν ή όχι τον νέο bootloader. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Θα προσπαθήσω να μη βάλω τα κλάματα και θα ξαναγραψω: Το knox γράφει και εμφανίζεται όταν περαστεί ο νέος bootloader. Αν βάλετε μια official με αυτόν και Κάνετε root Βάλετε custom recovery Βάλετε custom rom Γράφει 0Χ1 Αν έχετε παλιό bootloader και περάσετε : Prerooted χωρίς bootloader Custom Rom χωρίς bootloader Οτιδήποτε χωρίς bootloader, Δε γράφει τίποτα. Άρα knox=νέος bootloader Νέος bootloader =knox Είναι απλά τα πράγματα επιτέλους! Στις custom rom και στις prerooted γράφει καθαρά αν περιέχουν ή όχι τον νέο bootloader. Ωραίο ξεκαθάρισμα ;) Ίσως πρέπει να μπει στην αρχική... Εγώ έστειλα το S4 για επισκευή αφού η κάμερα έβγαζε κάτι μαυράκια και το home button δεν πατιόταν καλά. Ελπίζω να μην πειράξουν το software...... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ωραίο ξεκαθάρισμα ;) Ίσως πρέπει να μπει στην αρχική... Εγώ έστειλα το S4 για επισκευή αφού η κάμερα έβγαζε κάτι μαυράκια και το home button δεν πατιόταν καλά. Ελπίζω να μην πειράξουν το software...... Αν υπάρχει διαθέσιμο update θα στο κάνουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αν υπάρχει διαθέσιμο update θα στο κάνουν . Ας ελπισουμε εκει στο xda να βρουν κατι για το knox . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ας ελπισουμε εκει στο xda να βρουν κατι για το knox . Πιστεύω οτι με την έλευση της 4.3 θα βρεθεί λύση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εγώ έστειλα το S4 για επισκευή αφού η κάμερα έβγαζε κάτι μαυράκια και το home button δεν πατιόταν καλά. Ελπίζω να μην πειράξουν το software...... Αν υπάρχει διαθέσιμο update θα στο κάνουν . Αν ισχύει αυτό, πάμε για αγγελία πώλησης! Ενδιαφέρεται κανείς;; :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αν ισχύει αυτό, πάμε για αγγελία πώλησης! Ενδιαφέρεται κανείς;; :Ρ Εγώ βρήκα να το δώσω... :lol::lol::lol: Παίζει να το παραγγείλω την άλλη εβδομάδα και να μου έρθει με καμιά DMH6;;;:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εγώ βρήκα να το δώσω... :lol::lol::lol: Παίζει να το παραγγείλω την άλλη εβδομάδα και να μου έρθει με καμιά DMH6;;;:cry::cry::cry: ναι.... έχει αρκετο καιρό στην αγορά και πιθανόν να έχουν έρθει νέες παρτίδες :X Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ποια ειναι η γνωμη σας για την omega ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Την εχω στα ιδια επιπεδα με την echoe εγω. Μια βαζω τη μια, μια την αλλη... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Τι ακριβώς δηλώνει το CSB-CONFIG-LSB: 0x30 στο download mode ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ποια ειναι η γνωμη σας για την omega ? Την echoe δεν την εχω δοκιμασει (ακομα :p) αλλα με την Omega v12 εχω βολευτει.Πολυ καλη ,σχετικα καλη αυτονομια (αν και χειροτερη απο στοκ 4.2 που ειχα πριν,το πειραζω περισσοτερο βεβαια τωρα) μια ιδεα "ελαφρυτερο" το S4 στην λειτουργια του. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Την echoe δεν την εχω δοκιμασει (ακομα :p) αλλα με την Omega v12 εχω βολευτει.Πολυ καλη ,σχετικα καλη αυτονομια (αν και χειροτερη απο στοκ 4.2 που ειχα πριν,το πειραζω περισσοτερο βεβαια τωρα) μια ιδεα "ελαφρυτερο" το S4 στην λειτουργια του. πες μου λιγο πια stoκ ειχες ? η τελευτεα omega εχει θεματα με τα κλειδωματα του κινητου ? εμενα ειναι γαλλικο το κινητο και η τελευτεα του ρομ ειναι του ιουλιου(XXUBMGA). και το κινητο κολαει παρα πολυ σε διαφορες φασεις ! το ονε χ που ειχα ηταν καλυτερο σιγουρα ! και σκεφτομαι να του βαλω αλλη ρομ μηπως παει καλυτερα ! Edited October 5, 2013 by nokpos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 εχει δοκιμασει κανεις την bobcat rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninisgr Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αν φλασάρω μια Rom DMH και μετά θα μετρήσει ο counter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδιά σήμερα το αγόρασα και είναι γαλλικό. Θα έχω πρόβλημα αν ρουταρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αν μεινεις εκει τοτε παιξε αφοβα.Η MGA δεν εχει knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sardelisp Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδιά σήμερα το αγόρασα και είναι γαλλικό. Θα έχω πρόβλημα αν ρουταρω? Μπορεις να κανεις ροοτ και να επανελθεις σε πληρη στοκ κατασταση οσες ρομ και αν αλλαξεις..οτι και αν πειραξεις.. Πρεπει να εισαι προσεκτικος απ την αλλη εαν φλασαρεις καποια στοκ ρομ με odin αν εχει κλειδωμενο bootloader γιατι μετα δν υπαρχει γυρισμος.. Παράθεση HTC HD2 HTC Desire HD iphone 4 5.0.1 JB Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts