Luciferia Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Εγω σε 9505 ειχα ψιλολαγκαρισματα με adam kernel.Για την ωρα γυρισα σε στοκ ρομ κι ειμαι μια χαρα.Αφαιρεσα κι οτι δεν ηθελα και δεν εχω θεματα. Την echoe ηθελα να δοκιμασω αλλα βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο... θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις...είναι όντως πολύ σταθερή,γρήγορη και απροβλημάτιστη.. και με το kernel του Ausdim,φυσάει :) το Titanium να'ναι καλά και εντάξει,δεν θα σου πάρει πολύ για να το στήσεις :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Να φανταστω την lite φορατε εσεις ε; Θα την δοκιμασω καποια στιγμη μολις γυρισω Αθηνα και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Να φανταστω την lite φορατε εσεις ε; Θα την δοκιμασω καποια στιγμη μολις γυρισω Αθηνα και θα σου πω. όχι...προσωπικά πέρασα τη full και μετά flashαρα το "Truly clean script medium" για "καθάρισμα" :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Και εγώ την full πέρασα και αφαίρεσα ότι δεν ήθελα με titanium backup. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Να ρωτησω υπαρχει τροπος να βαλω καπως αναζητηση στη συσκευη δηλαδη να βρισκω κατι που υπαρχει στη συσκευη πχ εφαρμογες οπως γινεται στη miui rom k sto iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Να ρωτησω υπαρχει τροπος να βαλω καπως αναζητηση στη συσκευη δηλαδη να βρισκω κατι που υπαρχει στη συσκευη πχ εφαρμογες οπως γινεται στη miui rom k sto iphone? Αυτό που λες γίνεται με το widget Google search που έχει το κινητό ενσωματωμένο... Έχει επιλογή να ψάχνει στο τηλέφωνο.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις...είναι όντως πολύ σταθερή,γρήγορη και απροβλημάτιστη.. και με το kernel του Ausdim,φυσάει :) το Titanium να'ναι καλά και εντάξει,δεν θα σου πάρει πολύ για να το στήσεις :p Τον κερνελ τον πείραξες καθόλου σε ρυθμίσεις ή τον άφησες ως είχε?? Γενικά καλά την βλέπω την ρομ αλλά όχι κάτι διαφορετικό ή καλύτερο στο δικό μου μάτι από official MGA :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ότι ρομ και αν βάλετε πιο σμουθ και γρήγορη απο official rom δεν γίνεται.... Απλά το μόνο συν που έχουν οι καστομ ρομ ότι επειδή είναι deodex παίρνει πιο πολύ παράμετρο ποίηση..... Εγώ πλέον είμαι με μαμά ρομ mga ρουτ κ cwm και απλά πάει σφαίρα.... Με adam είχα και εγώ θεματακια με λαγκακια τον στοκ κερνελ τον βλέπω πιο σμουθ απο όλους τους ως τώρα κερνελ..... :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Θα συμφωνησω με τον Livas. Κι εγω ειμαι stock prerooted MF8, λιγο ελαφρωμενη απο αχρηστα της samy, και κατ'αλλα με stock kernel και μια χαρα ολα! Μπαταρια, θερμοκρασια, λαγκαρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Sto google search βρισκει κ απτο τηλεφωνο οτι ψαχνεις η μονο στο google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Κάτι άλλο, από cwm όλοι philz φοράτε? Έχετε δοκιμάσει να πάρετε backup με αυτό το cwm?? Πόσο χρόνο σας πήρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Sto google search βρισκει κ απτο τηλεφωνο οτι ψαχνεις η μονο στο google? Ειρήνη στο είπα και πριν ναι... Βρίσκει και από τηλ. Ναι... Κάτι άλλο, από cwm όλοι philz φοράτε? Έχετε δοκιμάσει να πάρετε backup με αυτό το cwm?? Πόσο χρόνο σας πήρε? Ναι το phil φοράω... Χθες πήρα μπακ απ... Με πήρε 12λεπτα η 11 αλλα καπου εκεί..... Ολη την ρομ πηρα..... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Θα συμφωνησω με τον Livas. Κι εγω ειμαι stock prerooted MF8, λιγο ελαφρωμενη απο αχρηστα της samy, και κατ'αλλα με stock kernel και μια χαρα ολα! Μπαταρια, θερμοκρασια, λαγκαρισμα... Εγώ με mf8 άρχισα να σβήνω με titanium διάφορα άχρηστα και μου έκανε κάτι παλαβά μετά. Δεν δούλευε το text to speech και άλλα τέτοια. Οπότε πέρασα την mga και με titanium τα έκανα freeze αντί για delete και είναι μια χαρά τώρα. Τα μόνα που έχω πειράξει είναι το recovery και το xposed που έχω βάλει με κάποια modules και aosp browser που πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ναι το phil φοράω... Χθες πήρα μπακ απ... Με πήρε 12λεπτα η 11 αλλα καπου εκεί..... Ολη την ρομ πηρα..... πια εκδοση φορας Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Κάτι άλλο, από cwm όλοι philz φοράτε? Έχετε δοκιμάσει να πάρετε backup με αυτό το cwm?? Πόσο χρόνο σας πήρε? Ευθύμη παίζει ρόλο και με τι έχεις φορτώσει την ρομ, εγώ που κάνω backup με 230 εφαρμογές και όλο το τηλέφωνο στημένο μου παίρνει και 20+ λεπτά... Με philz πάντα έτσι; Και είναι ο μόνος που έχω παρατηρήσει που φορτίζει το τηλέφωνο την ώρα που κάνεις οτιδήποτε στο recovery... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ευθύμη παίζει ρόλο και με τι έχεις φορτώσει την ρομ, εγώ που κάνω backup με 230 εφαρμογές και όλο το τηλέφωνο στημένο μου παίρνει και 20+ λεπτά... Με philz πάντα έτσι; Και είναι ο μόνος που έχω παρατηρήσει που φορτίζει το τηλέφωνο την ώρα που κάνεις οτιδήποτε στο recovery... σε μενα παλι γιατι χθες που πηγα να παρω backup μονο το για system εκανε κανενα μισαωρο αν βαλεις και τα data μετα αστα να πανε Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Εγώ με mf8 άρχισα να σβήνω με titanium διάφορα άχρηστα και μου έκανε κάτι παλαβά μετά. Δεν δούλευε το text to speech και άλλα τέτοια. Οπότε πέρασα την mga και με titanium τα έκανα freeze αντί για delete και είναι μια χαρά τώρα. Τα μόνα που έχω πειράξει είναι το recovery και το xposed που έχω βάλει με κάποια modules και aosp browser που πάει σφαίρα. προφανώς θα εσβησες κάτι που δεν θα έπρεπε... Εγω που εχω σβήσει πολυ σαβουρα δεν έχω κανεννα θεμα... Απο τιτανιουμ μεσα τα εσβησα και εγω... πια εκδοση φορας Phil 5 Build version : 5.03.7 Cwm base version : 6.0.3.2 Σίγουρα παίζει ρόλο το τι έχεις φορτώσει πάνω στην ρομ.... Εγώ το πήρα back up με 228-235 εφαρμογές.. Αλλα τοσο θυμαμαι οτι εκανε περίπου στα 12λεπτα... Με εβαλε σε σκέψεις ο φίλος πιο πάνω που λέει για 20 λεπτά...... :) :D Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 σε μενα παλι γιατι χθες που πηγα να παρω backup μονο το για system εκανε κανενα μισαωρο αν βαλεις και τα data μετα αστα να πανε Ε μάλλον επειδή τώρα άρχισε να ασχολείται με το S4 γι αυτό... Εγώ μιλούσα για το Note 2, είναι ο κορυφαίος για μένα.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Τον κερνελ τον πείραξες καθόλου σε ρυθμίσεις ή τον άφησες ως είχε?? Γενικά καλά την βλέπω την ρομ αλλά όχι κάτι διαφορετικό ή καλύτερο στο δικό μου μάτι από official MGA :) Δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις (ακομη) πρωτα μενω λιγο διαστημα ως εχει και μετα... Παντως συγκριτικα με αλλες custom,το κυριοτερο δεν ειχα/εχω κανενα random reboot η παγωμα...και η μπαταρια βραχος..σημερα με φορτισμενο το κινητο στις 9 το πρωι...τωρα ειμαι στο 75% με μονιμα ανοιχτο wifi...συνεχες σκαλισμα (πειραματιζομαι με το 3minit) τηλεφωνα (κανα μισαωρο),facebook,συγχρονισμο gmail και μονιμα ανοιχτο gps! Για τα δικα μου δεδομενα ειναι υπερ-σουπερ :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Κάτι άλλο, από cwm όλοι philz φοράτε? Έχετε δοκιμάσει να πάρετε backup με αυτό το cwm?? Πόσο χρόνο σας πήρε? 40mins εδω με τη μαμα σαβουρα,γυρω στο 25λεπτο εκανα σημερα αφου εχω αφαιρεσει πολυ πραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) εβαλα μια ρομ κ ξαφνικα εκλεισε το κινητο κ τωρα δεν ανοιγει ενω πηγαινε καλα κολλαει στο αρχικο logo. προσπαθω να μπω σε recovery mode για να τη ξαναβαλω η να βαλω καποια αλλη αλλα δεν μπορω να μπω. παταω τα πληκτρα σωστα κ εκει που μου γραφει με μπλε γραμματα recovery booting το γραφει για κλασματα κ μετα σβηνει η οθονη κ παλι στο λογκο. το εχω κανει παρα πολλες φορες δεν γινεται να μην πετυχαινω ποτε τους χρονους. πως αλλιως μπορω να μπω? δεν ανοιγει το κινητο καθολου. πληροφοριακα εβαλα τη victory rom sto i9505 που τη βρηκα στο xda. τελικα καπως καταφερα να μπω κ ξαναπερασα την ιδια αλλα παρολο που εμεινε παλι κολλημενο στο logo μετα απο κανα 10λεπτο ανοιξε κανονικα. τωρα να τη κρατησω αυτη? απο μπαταρια εχει κατεβει γυρω στα 20% μεσα σε μιση ωρα που σημαινει οτι δεν τα παει καλα. αλλα δεν μπορω να βρω καμια custom που να εχει πολλη καλη μπαταρια αλλα κ πολλα features. εχω ξεψυρισει ολο το ιντερνετ χωρις να βρω καποια καλη... :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 14, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 εβαλα μια ρομ κ ξαφνικα εκλεισε το κινητο κ τωρα δεν ανοιγει ενω πηγαινε καλα κολλαει στο αρχικο logo. προσπαθω να μπω σε recovery mode για να τη ξαναβαλω η να βαλω καποια αλλη αλλα δεν μπορω να μπω. παταω τα πληκτρα σωστα κ εκει που μου γραφει με μπλε γραμματα recovery booting το γραφει για κλασματα κ μετα σβηνει η οθονη κ παλι στο λογκο. το εχω κανει παρα πολλες φορες δεν γινεται να μην πετυχαινω ποτε τους χρονους. πως αλλιως μπορω να μπω? δεν ανοιγει το κινητο καθολου. πληροφοριακα εβαλα τη victory rom sto i9505 που τη βρηκα στο xda. τελικα καπως καταφερα να μπω κ ξαναπερασα την ιδια αλλα παρολο που εμεινε παλι κολλημενο στο logo μετα απο κανα 10λεπτο ανοιξε κανονικα. τωρα να τη κρατησω αυτη? απο μπαταρια εχει κατεβει γυρω στα 20% μεσα σε μιση ωρα που σημαινει οτι δεν τα παει καλα. αλλα δεν μπορω να βρω καμια custom που να εχει πολλη καλη μπαταρια αλλα κ πολλα features. εχω ξεψυρισει ολο το ιντερνετ χωρις να βρω καποια καλη... :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Βάλε αυτήν (αυτήν τρέχω εδώ και καιρό, από την έκδοση 0.9) έχει όσα ζητάς :) φυσικά βάλε την τελευταία, 1.5 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 εβαλα μια ρομ κ ξαφνικα εκλεισε το κινητο κ τωρα δεν ανοιγει ενω πηγαινε καλα κολλαει στο αρχικο logo. προσπαθω να μπω σε recovery mode για να τη ξαναβαλω η να βαλω καποια αλλη αλλα δεν μπορω να μπω. παταω τα πληκτρα σωστα κ εκει που μου γραφει με μπλε γραμματα recovery booting το γραφει για κλασματα κ μετα σβηνει η οθονη κ παλι στο λογκο. το εχω κανει παρα πολλες φορες δεν γινεται να μην πετυχαινω ποτε τους χρονους. πως αλλιως μπορω να μπω? δεν ανοιγει το κινητο καθολου. πληροφοριακα εβαλα τη victory rom sto i9505 που τη βρηκα στο xda. τελικα καπως καταφερα να μπω κ ξαναπερασα την ιδια αλλα παρολο που εμεινε παλι κολλημενο στο logo μετα απο κανα 10λεπτο ανοιξε κανονικα. τωρα να τη κρατησω αυτη? απο μπαταρια εχει κατεβει γυρω στα 20% μεσα σε μιση ωρα που σημαινει οτι δεν τα παει καλα. αλλα δεν μπορω να βρω καμια custom που να εχει πολλη καλη μπαταρια αλλα κ πολλα features. εχω ξεψυρισει ολο το ιντερνετ χωρις να βρω καποια καλη... :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. πριν βάλεις κάποια rom φρόντισε να έχεις κάνει όλα τα wipes δηλαδή data/system/dalvik και μετά παιρνάς ότι θέλεις αφού πάντα,μα πάντα έχεις πάρει ένα backup από την προηγούμενη η οποία δουλεύει σωστά για παν ενδεχόμενο... όσο για rom μπορείς να δοκιμάσεις τις παρακάτω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303239 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 (αυτή χρησιμοποιώ τελευταία και είμαι πολύ ευχαριστημένη...και όχι,δεν με πληρώνει ο dev για διαφήμιση) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2283194 μπες στα thread διάβασε και αποφάσισε ποια θα ήθελες να περάσεις... καλά φλασαρίσματα και πάντα με full wipes :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να κανω μια ερωτηση, μπορει και να ειναι χαζη αλλα οκ...οταν λετε οτι παιρνατε rom που ειναι MGA , αυτο το λεει στην εκδοση βασικου φασματος ή αριθμος κατασκευαστη που λεει π.χ EchoeRom_v1.3.1_JDQ39.I9505XXUBMGA, ρωταω γιατι στην εκδοση βασικου φασματος εμενα λεει ΜΕΑ ενω αρ.κατασκευαστη MGA... τι απ τα δυο τελικα εχω εγω; και αν αλλαζει με καποιο τροπο αυτο πως; μου ηρθε φλασια γιατι ακουω μερικους οτι με την MGA δεν ξεστενεται η συσκευη τοσο, ενω εμενα με οτι rom και να περασω με απλη χρηση πχ να βλεπω φωτογραφιες ζεστενεται... και λεω μηπως δεν κανω κατι σωστα και δεν αλλαξει αυτο το MGA-MEA κτλπ;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να κανω μια ερωτηση, μπορει και να ειναι χαζη αλλα οκ...οταν λετε οτι παιρνατε rom που ειναι MGA , αυτο το λεει στην εκδοση βασικου φασματος ή αριθμος κατασκευαστη που λεει π.χ EchoeRom_v1.3.1_JDQ39.I9505XXUBMGA, ρωταω γιατι στην εκδοση βασικου φασματος εμενα λεει ΜΕΑ ενω αρ.κατασκευαστη MGA... τι απ τα δυο τελικα εχω εγω; και αν αλλαζει με καποιο τροπο αυτο πως; μου ηρθε φλασια γιατι ακουω μερικους οτι με την MGA δεν ξεστενεται η συσκευη τοσο, ενω εμενα με οτι rom και να περασω με απλη χρηση πχ να βλεπω φωτογραφιες ζεστενεται... και λεω μηπως δεν κανω κατι σωστα και δεν αλλαξει αυτο το MGA-MEA κτλπ;; :blink: To φάσμα είναι το μόντεμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts