johnvolno1 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) παιδες sos.... εβαλα το cydia kai to winterboard και μολις εκανα μια επανακινηση , κολλησε το τηλέφωνο και δεν ανοιγει. Κολλάει στο λογοτυπο samsung. πως μπαινω σε safe mode ωστε να σβησε τις συγκεκριμενες εφαρμογες? Ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος?? Edit : νομίζω ότι ρωτάω σε λάθος μέρος. Ας μεταφερθεί παρακαλώ από τον mod σωστο τοπικ Edited July 8, 2013 by johnvolno1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 καλημερα δεν μου δουλευει το test menu *#0*# ειμαι root ουτε το *#1234# ουτε *#06*# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ερώτηση. Με το greenify παγώνω εφαρμογές πού τρέχουν στο background όπως το facebook ας πούμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ερώτηση. Με το greenify παγώνω εφαρμογές πού τρέχουν στο background όπως το facebook ας πούμε? Ναι σωστα... Παγωνεις εφαρμογές για να μην ανοίγουν και τρέχουν στο background αυτοματα... Αλλα αν παγωσεις μια εφαρμογή αν δεν την ανοιξεις εσυ δεν σου έρχεται καμια ειδοποίηση. .. Π.χ αν παγωσεις το viber που τρέχει στο background. Και σε στειλει η σε παρεις καποιος κληση... δεν σου ερχεται τίποτα εσενα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί. Πώς μηδενιζουμε στο 9500 όταν έχουμε κανει root με auto cf root ? Το triangle δεν δουλεύει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί. Πώς μηδενιζουμε στο 9500 όταν έχουμε κανει root με auto cf root ? Το triangle δεν δουλεύει. Κωστα για την ωρα δεν μπορεις να μηδενισεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Εχω 2 αποριες. Εχω την omega v7 και ενω εχω επιλεξει να εχω χειροκινητο συγχρονισμο στα email, συγχρονιζονται αυτοματα. Επισης οταν λαμβανω μηνυμα, μου ερχεται και στα εισερχομενα email. Υπαρχει καποια λυση για τα παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Κωστα για την ωρα δεν μπορεις να μηδενισεις Το κατάλαβα αλλά είναι αργά. Θα πρέπει στο αρχικό ποστ να διευκρινιστεί οτι για το GT-I9500 δεν δουλεύει το triangle away και προς το παρών ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ σε εντελώς official κατάσταση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Το κατάλαβα αλλά είναι αργά. Θα πρέπει στο αρχικό ποστ να διευκρινιστεί οτι για το GT-I9500 δεν δουλεύει το triangle away και προς το παρών ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ σε εντελώς official κατάσταση. Κώστα αν ξαναφλασάρεις official για το 9500 δεν μηδενίζει?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Κώστα αν ξαναφλασάρεις official για το 9500 δεν μηδενίζει?:blink: Σε download mode δείχνει official αλλα έχει γίνει hide ο counter. Προφανώς στο service έχουν τρόπο να το δουν. Μοναδική ελπίδα να βγει ειδική έκδοση triangle away και που δεν είναι σίγουρο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Κώστα αν ξαναφλασάρεις official για το 9500 δεν μηδενίζει?:blink: Δυστυχώς όχι... αλλιώς ποιος ο λόγος ύπαρξης του triangle away; θα φλασάραμε όλοι μια official και θα το πηγαίναμε κύριοι στο σέρβις....:p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Κώστα αν ξαναφλασάρεις official για το 9500 δεν μηδενίζει?:blink: Γιάννη φαντάζομαι με τα αγγλικά το "'έχεις"? Δες εδώ τον τρόπο που δουλεύει ο counter στο 9500 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304177 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Τα διαθέσιμα kernel πως τα βλέπετε? Κλείνω στο v4 ge μεχρι τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 καλημερα δεν μου δουλευει το test menu *#0*# ειμαι root ουτε το *#1234# ουτε *#06*# κανενας δεν μπορει να με βοηθησει παιδια??????:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Γιάννη φαντάζομαι με τα αγγλικά το "'έχεις"? Δες εδώ τον τρόπο που δουλεύει ο counter στο 9500 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304177 Δυστυχώς εγώ Αργύρη την πατησα γιατί ξεκίνησα να διαβάζω απ αυτό το thread εδώ στο myphone οπου είδα οτι περιέγραφε τον κλασσικό τρόπο με το triangle και για το 9500. Το κατάλαβα όταν προσπάθησα να μηδενισω. Δεν πειράζει ελπίζω η Samsung να είναι επιεικής και να δέχεται την εγγύηση για προβλήματα που δεν έχουν σχέση με το root. Έτσι κι αλλιως η συσκευή αυτή χρειαζεται το root γιατί είναι φουλ με άχρηστα για μας πράγματα συν το καθαρό android που θα θέλουμε να δοκιμασουμε. Είναι δύσκολο να ξεπεράσουν το πρόβλημα αλλά αν ασχοληθούν θα τα καταφέρουν. Η Samsung μας τεσταρει με το 9500. Γι αυτό πιστεύω οτι θα κάνει τα στραβά μάτια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Γιάννη φαντάζομαι με τα αγγλικά το "'έχεις"? Δες εδώ τον τρόπο που δουλεύει ο counter στο 9500 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304177 Με λίγα λόγια ακόμα δεν έχει καταφέρει ο chainfire μετά από τόσες μέρες να καταφέρει το triangle away να δουλέψει,είναι πιό δύσκολο από ότι περίμενε προφανώς γιατί στην αρχή του πόστ ανέφερε ότι "δεν θα επρεπε να μας ανυσηχεί τόσο ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση." Κατάλαβα πως δουλευει στο περίπου.Περίπλοκα πράματα ρε παιδάκι μου.....που είναι οι καλές μέρες (εγώ τις ζώ ακόμα) που με τον πρώτο γαλάξία έκανες παπάδες μόνο με το CWM.:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 κανενας δεν μπορει να με βοηθησει παιδια??????:(:( *#0*# είναι αυτό που παίζει τώρα και είμαι στην MF8 και δουλεύει κανονικά... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 κανενας δεν μπορει να με βοηθησει παιδια??????:(:( Μια χαρα παιζουν οι κωδικοί. Γράψε σε παρακαλώ με ποια ROM είσαι και αν εχεις αφαιρέσει κάποια apk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μια χαρα παιζουν οι κωδικοί. Γράψε σε παρακαλώ με ποια ROM είσαι και αν εχεις αφαιρέσει κάποια apk φιλε μου ειχα την MDE και δεν επαιζαν εβαλα την MF8 και μου τα εμφανίζει κανονικά. ειχε θεμα η αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 φιλε μου ειχα την MDE και δεν επαιζαν εβαλα την MF8 και μου τα εμφανίζει κανονικά. ειχε θεμα η αλλη ρομ? Με MDF MDN MEA (XEF γαλλλικη) ακομα και με google edition οι κωδικοι παιζουν.Μπορει να ειχε φαει σκαλωμα η ρομ σου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Με MDF MDN MEA (XEF γαλλλικη) ακομα και με google edition οι κωδικοι παιζουν.Μπορει να ειχε φαει σκαλωμα η ρομ σου γερμανικη εχω ειχα την MDE και με το kies μου εκανα αναβαθμηση την MEA . την MF8 ομως την εβαλα με το odin γιατι δεν μου εβγαζε το kies. τωρα ολα καλα ευχαριστω να εισαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Υπάρχει κανείς με 9500 με custom prerouted που να δουλεύει σωστά να μου πει δυο πραγματακια? Θέλω δοκιμασμενα πράγματα γιατί σ αυτή την συσκευή οι customies είναι μεγάλο ρίσκο. Έχθρα το έκανα root κανονικά. Μόλις πέρασα την MEA ενω τρέχει κανονικά η διαδικασία του auto cf root και μου βγάζει το κοκκινο ρομποτακι, δεν περνάει CU. Παραδόξως απο titanium επαναφερω κανονικα εφαρμογές. Ο root explorer όμως δεν δουλεύει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 παιδιά,απ'όσους χρησιμοποιείτε Rom GE ποια θεωρείται ότι είναι η καλύτερη σύμφωνα με τις δοκιμές σας... και επίσης 4.2 ή 4.3? στο xda γίνεται ένας κακός χαμός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 παιδιά,απ'όσους χρησιμοποιείτε Rom GE ποια θεωρείται ότι είναι η καλύτερη σύμφωνα με τις δοκιμές σας... και επίσης 4.2 ή 4.3? στο xda γίνεται ένας κακός χαμός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη :p Αυτή του m3ddog.... Και φυσικά 4.2. Η 4.3 είναι ένα πείραμα που δεν έχει δωθεί κι ο κερνελ από τη Samsung για να φτιάξουν τα διάφορα προβλήματα. Άσε που διάφορες δε πρόκειται να δεις... Όσο για τις άλλες 4.2, το βρίσκω λίγο υπερβολή ο, κατά τα αλλά συμπαθής jamal, να ανεβάζει κάθε μέρα 2 updates και να προσθαφερει ότι να ναι για δοκιμή .. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 παιδιά,απ'όσους χρησιμοποιείτε Rom GE ποια θεωρείται ότι είναι η καλύτερη σύμφωνα με τις δοκιμές σας... και επίσης 4.2 ή 4.3? στο xda γίνεται ένας κακός χαμός και δεν μπορώ να βγάλω άκρη :p +1 αυτά που είπε ο Ηλίας Και μάλιστα η m3ddog v2.0 (4.2.2) και ausdim kernel (είχα μέχρι v3) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts