Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Η 4.3 [ROM]4.3 - S4 Google Edition v1 βγήκε από τον Jamal για όποιον ενδιαφέρεται εδώ είναι το link.
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η 4.3 [ROM]4.3 - S4 Google Edition v1 βγήκε από τον Jamal για όποιον ενδιαφέρεται εδώ είναι το link.

Περιμενουμε την v2 με root ;)

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Εχει δοκιμασει κανενας foxhound ?η αγαπημενη μου στο S3

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

πολυ καλη και theme pure android. ειχα την 5 & την 6 version μεχρι που μεταπηδησα στις Google Edition Roms :P

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Περιμενουμε την v2 με root ;)

Αψογος ο Jamal. Φυσικα περιμενουμε την V2 με root, αλλα και το fix του battery drain, το οποιο ειναι πολυ μεγαλο. Με βλεπω ισως να περιμενω την V3-V4 για να αλλαξω την αψογη 4.2.2 του Jamal. Η μπαταρια ειναι απιστευτη! Σε αναμονη, φυσικα με data και sync on, χανει 1% περιπου την ωρα. Με την stock MF8 που ειχα, ητανε στα 5% σχεδον την ωρα.

την έχω περάσει και εγω...με διάφορες δοκιμές με άλλες,δεν ξέρω..αλλά μου έχει κάτσει πολύ καλά στο κινητό,πολύ περιποιημένη και πάρα πολύ καλή μπαταρία!!

τώρα θα κάνω ένα ακόμη δοκιμαστικό με Google Edt,αλλά το nandroid θα είναι foxhound,οπότε αν δεν...ξαναγυρίζω εκεί :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

άυριο παραλαμβάνω και εγώ,θα testαρω διάφορα μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου όπως το s3,

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδιά έχω το s4 με την νέα εκδοσή λογισμικού.

Θέλω να κάνω πάλι root,χρησιμοποιώ odin?αλλάζει κάτι?η χρησιμοποιώ τα ίδια πού είχα κατεβάσει και πριν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά έχω το s4 με την νέα εκδοσή λογισμικού.

Θέλω να κάνω πάλι root,χρησιμοποιώ odin?αλλάζει κάτι?η χρησιμοποιώ τα ίδια πού είχα κατεβάσει και πριν.

Ακριβώς την ίδια διαδικασία, με τα ίδια αρχεία.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Διαβάζω το thread του jamal για την v6 και δεν βγάζω άκρη. Άλλοι λένε ότι η κάμερα της Samsung δουλεύει με όλα τα modes χωρίς πρόβλημα και άλλοι ότι σε κάποια υπάρχει θέμα.

Ο μόνος λόγος που μένω με tw rom ακόμα είναι η κάμερα. Αν όντως έχει λυθεί το ζήτημα έφυγα αμέσως!

Επίσης η μπαταρία του πως τα πάει; Αντίστοιχη των tw;

Μπαταρία έχει ένα θέμα η αλήθεια η κάμερα δουλεύει μόνο στο auto.

Αν υπήρχε θέμα όπως είναι το Google edition θα γύρναγα πίσω θα έβαζα Wanamlite rom και kernel του Adam και θα ήμουν κομπλέ ....;-)

Έφαγα όλο το XDA τίποτα δεν βρήκα κάτι .Αν έχει πάρει κάποιος το μάτι του κάτι και δεν το έχω δει εγώ ας στείλει ένα link merci...;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Φίλε μου εγώ είμαι με wanam και αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304251

Έχει αλλάξει πολλά ο τύπος, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες.

Οκ ευχαριστώ .Βασικά αυτό που μου αρέσει είναι τα διακοπτάκια στο ξυπνητήρι και γενικά το ξυπνητήρι πως βάζεις την ώρα γιατί το χρησιμοποιώ πολύ καθημερινά και το τηλέφωνο όταν πατάς η αναζήτηση είναι κάτω και όχι πάνω έτσι είναι ποιο εύκολα να πληκτρολογήσεις και τέλος στην επαφή που με το που πατήσεις παίρνει τηλέφωνο γλυτώνεις ένα πάτημα που θες ακόμα στο κανονικό.

Έχει βάλει κανείς την SuperDroid του m3dd0g? Ήτσν dev άλλης GE rom και την έκλεισε και εφτιαξε την superdroid που ειναι google edition based

Google Pixel 9 Pro XL

Έχει βάλει κανείς την SuperDroid του m3dd0g? Ήτσν dev άλλης GE rom και την έκλεισε και εφτιαξε την superdroid που ειναι google edition based

Καλημέρα .αυτήν δοκιμαζω μέχρι στιγμης πολύ καλη πάντως.

EDIT: Ξαναγυρισα προς το παρον στον backup μου της 4.2 GE m3ddog που ειναι οτι καλυτερο μεχρι στιγμης.Πολυ καλη η 4.3 αλλα εχει θεμα ακομα το root οπως επισης και καποιες ασυμβατοτητες με εφαρμογες.πχ MxPlayer & Shealth.

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Έχει πρόβλημα με το root σε κάποιες εφαρμογές.Πχ το Titanium backup δε δουλεύει.

Ο chainfire είπε ότι θα το διορθώσει σήμερα.

Επίσης δε ξέρω τι γίνεται με τη μπαταρία μιας και είχε μεγάλο θέμα το stock 4.3 firmware.

Η GE 4.2 του m3ddog είναι πολύ καλή για να φύγει κάποιος....

Follow me on XDA

Του ελληνα το alexander theme το εχεις δοκιμάσει ειναι τέλειο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2318786

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Έχει πρόβλημα με το root σε κάποιες εφαρμογές.Πχ το Titanium backup δε δουλεύει.

Ο chainfire είπε ότι θα το διορθώσει σήμερα.

Επίσης δε ξέρω τι γίνεται με τη μπαταρία μιας και είχε μεγάλο θέμα το stock 4.3 firmware.

Η GE 4.2 του m3ddog είναι πολύ καλή για να φύγει κάποιος....

Φίλε Ηλία (αν το λέω σωστά. ). Χρησιμοποιουσα τις ρομ σου για note και γενικά σου έχω εμπιστοσύνη. Είπα το ρημάδι να μην το ρουταρω αλλά να το αφήσω στην ησυχία του. Πρώτη φορά βέβαια γιατι σε όλα τους έβγαζα τα ματια. Δυστυχώς δεν με αφήνει να αγιασω. Από χθες κολαει στο σήμα της Samsung και ανοίγει με την 8 περίπου φορά.(εννοείται μαμά όλα εκτός launcher). ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ. Ποια ρομ προτείνεις που έχεις δοκιμάσει και σου άρεσε. Να πω ότι touchwiz συχαινομαι αλλά κάποια καλούδια θα τα ήθελα..όπως να δουλεύει το δεύτερο μικρόφωνο σε θορυβώδεις περιβάλλον η και την κάμερα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Φίλε Ηλία (αν το λέω σωστά. ). Χρησιμοποιουσα τις ρομ σου για note και γενικά σου έχω εμπιστοσύνη. Είπα το ρημάδι να μην το ρουταρω αλλά να το αφήσω στην ησυχία του. Πρώτη φορά βέβαια γιατι σε όλα τους έβγαζα τα ματια. Δυστυχώς δεν με αφήνει να αγιασω. Από χθες κολαει στο σήμα της Samsung και ανοίγει με την 8 περίπου φορά.(εννοείται μαμά όλα εκτός launcher). ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ. Ποια ρομ προτείνεις που έχεις δοκιμάσει και σου άρεσε. Να πω ότι touchwiz συχαινομαι αλλά κάποια καλούδια θα τα ήθελα..όπως να δουλεύει το δεύτερο μικρόφωνο σε θορυβώδεις περιβάλλον η και την κάμερα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα Φίλε Δημήτρη (αν το λέω σωστά).

Πλέον, μετά το Note ii, έχω καταλήξει ότι οι custom rom δε προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο, μιας με το xposed framework μπορείς να εγκαταστήσεις απλά, πολλά modακια.Επίσης τα official firmwares, ειδικά στις νέες ναυαρχίδες, είναι σταθερά,smooth, με πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας.

Μέχρι πριν λίγες μέρες λοιπόν ήμουν με το τελευταίο stock rooted firmware + Xposed Framework + ξήλωμα αχρείαστων bloatware και με stock kernel.Ειδικά με το τελέυταίο Firmware (BMF8) ήμουν πολύ ικανοποιημένος.

Πλέον είμαι με τη Google Edition του m3dd0g (μη φανταστείς, stock είναι κι αυτή)και μπορω να μπω ότι έχω εντυπωσιαστεί με τη διάρκεια της μπαταρίας.

Το μόνο που μου λείπει (μη φανταστείς ότι πεθαίνω κι όλας) είναι τα extra features της κάμερας.Και πάλι βγάζει πολύ καλές φωτό όμως.

Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δε μπορείς να έχεις sim code μιας και κολλάει.Όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά και ίσως λίγο πιο γρήγορα απο TW rom...Πάντως, χωρίς να εμπιστεύμαι σε καμία περίπτωση τα bench, μου δίνουν αρκετά μεγαλύτερο νούμερο απο πριν.

Βέβαια αν σε τρώει το μικρόβιο του flashing, πέρασε κάποια custom rom των γνωστών devs (omega, wannamlite), έτσι για να ξεχαρμανιάσεις...:)

@luciferia φυσικά και λές τη γνώμη σου και πρέπει να τη πεις μιας και έχεις δοκιμάσει foxhound.

Edited by elthis

Follow me on XDA

αν και δεν ζητάς τη δική μου άποψη...μια rom που κρατάει τα καλά της Sammy αλλά έχει και πολλά καλά δικά της είναι η foxhound...αν θες την δοκιμάζεις,βέβαια θα σου πει και ο Ηλίας τη άποψη του..απλά μια πρόταση κάνω :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303239

ο οποίος είχε ήδη απαντήσει...συγνώμη για την παρέμβαση....

αν και δεν ζητάς τη δική μου άποψη...μια rom που κρατάει τα καλά της Sammy αλλά έχει και πολλά καλά δικά της είναι η foxhound...αν θες την δοκιμάζεις,βέβαια θα σου πει και ο Ηλίας τη άποψη του..απλά μια πρόταση κάνω :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303239

ο οποίος είχε ήδη απαντήσει...συγνώμη για την παρέμβαση....

Όπως έγραψα απο πάνω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πεις την άποψη σου μιας και την έχεις δοκιμάσει.

Άλλωστε, αν θυμάσαι, απο μένα είχες πάρει το s3 και ξέρω τι άνθρωπος είσαι....:)

Σε ευχαριστώ πολύ. Τις ρομ σου από note ένα τις είχα. :rolleyes:..

Ευχαριστώ Δημήτρη....Όπως έχω πει πολλές φορές δεν είμαι σε καμμιά περίπτωση dev....''Μαγειρεύω'' λίγο τη δική μου, μιας και είναι απλό και εύκολο αρκει να ψάχνεσαι στους xda και να μαθαίνεις απο τους μάστορες...:)

Πάντως η 4.3 έχει προβλήματα, ιδιαίτερα battery draining μιας και ο ένας πυρήνας τρέχει ψηλά συνεχώς, και δυστυχώς η samsung δεν έδωσε τον κώδικα για να το φτιάξουν τα παιδιά.

Ούτως ή άλλος το firmware είναι ένα πείραμα που μας έδωσε η εταιρία για να δοκιμάσουμε...:)

Follow me on XDA

@elthis αμέ,πως δεν θυμάμαι και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :)

θυμάσαι τη χαρά μου τότε?δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κρατήσω για πολύ το S3...τώρα όμως με το S4 επανήλθα δυναμικά :p

μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει πολλές rom και έχω καταλήξει σε Omega (ειναι σταθερή αξία) και στην foxhound (λίγο πιο modαρισμένη αλλά και αυτή πολύ σταθερή και άψογη μπαταρία)

Google edt έχω βάλει και έχω βγάλει,αλλά δεν ξέρω κάτι λείπει προς το παρόν,οπότε περιμένω λίγο ακόμη για να τελειοποιηθούν...

αυτές είναι οι γενικότερες απόψεις μου,δεν με ρωτήσατε το ξέρω..αλλά εγω ήθελα να τις εκφράσω :)

Παίδες η v6 4.2.2 του jamal google edition υποστηριζει 4G?

Ναι... 10 χαρακτήρες.

Follow me on XDA

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις