paok4270 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 έχει κανένας HDR στο βίντεο? (είναι αυτό που λέει σταθεροποίηση εικόνας?) και υπάρχει κάποιος τρόπος να τραβάει σε HD βίντεο με slow motion? μου έχει λήψει πολύ η λειτουργία του htc one που μπορούσες να τραβήξεις βίντεο και να επιλεξεις εσύ τι φάση που θα είναι σε slow motion... και σε υψηλη αναλυση.... είναι ότι πρέπει για τις σούπερ ντούπερ βουτιές στη θάλασσα....:lol: hdr στο βιντεο δεν υπαρχει. Slow motion σε 800*450 τραβαει αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Με κλειστό το gps και πλοηγό , καταλαβαίνεις ότι ψάχνει για δορυφόρους ? Καλημέρα ανοιχτο gps κλειστο πλοηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μηπως εχεις βαλει το widget του καιρου να σου κανει update? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Μηπως εχεις βαλει το widget του καιρου να σου κανει update? Ειχα βαλει το go weather το εβγαλα να δω αν θα το ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παίδες για root χρησιμοποιώ και πάλι το odin?η έχει βγει κάτι άλλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδια καλημερα. Εχω προβλημα με το root της συσκευης ,ενω ολλα γινονται κανονικα odin download mod cf root στην επανεκινηση κανονικα κοκκινα γραμματα εγκατασταση cu κλπ...δεν ειμαι πρωταρης θελω να πω, το τηλ δεν γινεται root.Καποια βοηθεια αν ειναι ευκολο.Σσς ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Είμαι με omega v5 κ στο άσχετο ψάχνει για δορυφόρο για αρκετή ώρα χωρίς να κάνω κάτι εγω. Ξέρει κανεις κάτι; Εγώ δεν εχω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδια καλημερα. Εχω προβλημα με το root της συσκευης ,ενω ολλα γινονται κανονικα odin download mod cf root στην επανεκινηση κανονικα κοκκινα γραμματα εγκατασταση cu κλπ...δεν ειμαι πρωταρης θελω να πω, το τηλ δεν γινεται root.Καποια βοηθεια αν ειναι ευκολο.Σσς ευχαριστω. Το κανεις μέσο odin?! Το cf auto root (πως λεγεται) κανεις?! Το αφηνεις να ολοκληρώσει?! Μέχρι να σε γραψει pass στο odin?! Θα κανει επανακινηση το κινητο θα σε βγαλει αυτα που ειπες θα ξανα κανει επανακινηση θα μπει στο μενου κανονικά αλλα θελει μετα κανα 1-2λεπτα μέχρι να τελειωσει η διαδικασία. ... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 παιδια εχετε παρατηρησει ποτε οτι ενω ειναι στο τερμα η φωτεινότητα κάποιες φορές μειώνεται ένα κλικ σαν να προσαρμόζετε με κάποιο τρόπο. Υπάρχει τροπος να μένει πάντα στο τέρμα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 παιδια εχετε παρατηρησει ποτε οτι ενω ειναι στο τερμα η φωτεινότητα κάποιες φορές μειώνεται ένα κλικ σαν να προσαρμόζετε με κάποιο τρόπο. Υπάρχει τροπος να μένει πάντα στο τέρμα Έχεις ξετικαρει την αυτόματη φωτεινότητα; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 παιδια εχετε παρατηρησει ποτε οτι ενω ειναι στο τερμα η φωτεινότητα κάποιες φορές μειώνεται ένα κλικ σαν να προσαρμόζετε με κάποιο τρόπο. Υπάρχει τροπος να μένει πάντα στο τέρμα Έχεις ξετικαρει την αυτόματη φωτεινότητα; αν δεν ειναι απο την φωτεινοτητα μπορει να ειναι απο την λειτουργια οθονης-βελτιστοποιηση προβολης. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Το κανεις μέσο odin?! Το cf auto root (πως λεγεται) κανεις?! Το αφηνεις να ολοκληρώσει?! Μέχρι να σε γραψει pass στο odin?! Θα κανει επανακινηση το κινητο θα σε βγαλει αυτα που ειπες θα ξανα κανει επανακινηση θα μπει στο μενου κανονικά αλλα θελει μετα κανα 1-2λεπτα μέχρι να τελειωσει η διαδικασία. ... Λες να ειναι αυτο; Eχει μαλλον αλλαξει σε σχεση με το 3ρι. Ευχαριστω θα το δω το βραδυ. παιδια ειμαι με τελευταια spain rom. Στην επανεκινηση σε σχεση με το s3 αργει. Και τα δυο με official rom. Kαμια απαντηση; Καθε μερα και ενα θεμα εχω. Edited June 19, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Είμαι με omega v5 κ στο άσχετο ψάχνει για δορυφόρο για αρκετή ώρα χωρίς να κάνω κάτι εγω. Ξέρει κανεις κάτι; +1 και σε εμενα το κανει! απλα απενεργοποιω το gps και σβηνει ακαριαια! ωστοσο με εχει προβληματισει και εμενα οτι πολλες φορες στο ξεκαρφωτο συμβαινει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ισως δεν ποσταρω στο σωστο σημειο αλλα μου λετε... Μια φιλη εχει βρει καπως ενα demo s4 απο οτι μου ειπε. Απο οτι ξερω αυτο δεν εχει κεραια μεσα? Γιατι μου ειπε οτι εχει παραγγειλει την κεραια απο ebay. Επισης μου ειπε οτι εκανε την εξης βλακεια: Με την demo rom το root-αρε και τωρα μαλλον εφαγε soft brick το κινητο. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτη τη φαση? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ισως δεν ποσταρω στο σωστο σημειο αλλα μου λετε... Μια φιλη εχει βρει καπως ενα demo s4 απο οτι μου ειπε. Απο οτι ξερω αυτο δεν εχει κεραια μεσα? Γιατι μου ειπε οτι εχει παραγγειλει την κεραια απο ebay. Επισης μου ειπε οτι εκανε την εξης βλακεια: Με την demo rom το root-αρε και τωρα μαλλον εφαγε soft brick το κινητο. Ξερει κανεις τι παιζει με αυτη τη φαση? καλά ποιος της είπε ότι αν αγοράσει κεραία θα δουλέψει στο demo? δεν υπάρχει περίπτωση, έχει άλλο hardware μέσα. μόνο για κάμερα και βίντεο. σαν ipod μπορεί να το δουλέψει. τζάμπα παιδεύεται. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 καλά ποιος της είπε ότι αν αγοράσει κεραία θα δουλέψει στο demo? δεν υπάρχει περίπτωση, έχει άλλο hardware μέσα. μόνο για κάμερα και βίντεο. σαν ipod μπορεί να το δουλέψει. τζάμπα παιδεύεται. Δεν ξερω ποιος το ειπε αυτο. Ειναι 100% οτι ισχυει αυτο που λες? Δεν εχω ψαξει xda κτλ γιαυτο ρωταω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Νέα Omega v6.0 για το I9500 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232887 σύντομα και για το I9505 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42758370&postcount=3964 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 μιας και επιτέλους έχω κανονικό ίντερνετ...τώρα κατέβασα να περάσω TWRP recovery,αν χρειαστούμε το original recovery από που το βρίσκουμε για odin? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 μιας και επιτέλους έχω κανονικό ίντερνετ...τώρα κατέβασα να περάσω TWRP recovery,αν χρειαστούμε το original recovery από που το βρίσκουμε για odin? Φλασαρεις μια official rom μέσο οντιν και τα περναει αυτοματα .. Κάνεις και ενα μηδενισμο τον counter με το triangle πριν και γινεσαι μαμά. .. :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Φλασαρεις μια official rom μέσο οντιν και τα περναει αυτοματα .. Κάνεις και ενα μηδενισμο τον counter με το triangle πριν και γινεσαι μαμά. .. :) αααα οκ..μια χαρά...γιατί στο sIII mini που είχα,έπρεπε να περάσεις το recovery ξεχωριστά για να έρθει στα ίσα του...ευχαριστώ :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Νέα Omega v6.0 για το I9500 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232887 σύντομα και για το I9505 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42758370&postcount=3964 Γιαννη για εμας που εχουμε την 5αρα ηδη θα χρειαστει wipe? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μόνο wipe? Εγώ υποψιάζομαι ότι πάλι θα πρέπει να φλασάρουμε stock με odin, μετά recovery και μετά την OMEGA. Γενικά στο S4 η αλλαγή ROM έγινε πιο χρονοβόρα απ' ότι στους προηγούμενους γαλαξίες. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μόνο wipe? Εγώ υποψιάζομαι ότι πάλι θα πρέπει να φλασάρουμε stock με odin, μετά recovery και μετά την OMEGA. Γενικά στο S4 η αλλαγή ROM έγινε πιο χρονοβόρα απ' ότι στους προηγούμενους γαλαξίες. Α θελει ολα αυτα? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 και εγω κατεβάζω την Omega τώρα...διάβασα τις οδηγίες...όμως φαντάστηκα ότι θα κάνω μόνο όλα τα wipe...γιατί το κινητό έχει την BMEA (γερμανική) δουλεύει άψογα και έχω κάνει μόνο root και πέρασα το recovery,άρα πάλι από την αρχή???:confused: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πρέπει πρώτα να βάζουμε την ανίστοιχη stock στην οποία είναι βασισμένη η εκάστοτε OMEGA. Αλλιώς παίζουν κάποια προβλήματα. Ειδικά με το Wi-Fi και το LTE. Ακολουθήστε τις οδηγίες. Είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts