icy20 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 διαφανο widget καιρου stock Transparent_Accuweather_S4_Droidviews.zip Τι ειναι αυτο?Δεν το βρηκα καπου... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Τι ειναι αυτο?Δεν το βρηκα καπου... ίσως αυτό https://www.google.gr/search?client=firefox-a&hs=CCb&rls=org.mozilla:el:official&q=Transparent+Accuweather+S4+Droidviews&spell=1&sa=X&ei=qG-7UeyMGsGK7AbesoCgAQ&ved=0CCoQBSgA&biw=1920&bih=935 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 ίσως αυτό https://www.google.gr/search?client=firefox-a&hs=CCb&rls=org.mozilla:el:official&q=Transparent+Accuweather+S4+Droidviews&spell=1&sa=X&ei=qG-7UeyMGsGK7AbesoCgAQ&ved=0CCoQBSgA&biw=1920&bih=935 Α καλα αυτο το εχουμε ολοι... Ετσι οπως το εγραψε νομιζα οτι ηταν αλλο widget... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlitofj Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Πρεπει να κατεβασεις το αναλογο προγραμμα για το nova launcher για να σου δειχνει και στα εικονιδια τα badges.Παιζει σε nova pro ομως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.notifier&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRlc2xhY29pbHN3Lm5vdGlmaWVyIl0. Δηλαδή με τον nova prime κάνει μόνο δουλειά? Μ@λακιούλα δεν είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Φοράω την bobcatrom με το τελευταιο uodate στην εκδοση MEA... εχω 2-3 θεματακια μόνο. . 1) μετα την αναβαθμιση βλέπω οτι στο σκρολ στην αρχική οθόνη μετακινείτε και η φωτογραφία. .. αυτό πως το ακυρώνουμε?! Να είναι σταθερή η φώτο?! 2)όταν ανοίγω sbeam και nfc κολλάει και βγάζει μήνυμα γ πληρωμή nfc διακόπηκε. .. αυτο πως το σβήνουμε?! 3) υπάρχει κάνα τουικακι κάτι που να παίρνει για φόντο ολόκληρη την φώτο και όχι ένα μέρος μόνο?! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) παιδιά ένα καλό προγραμματάκι που να μην καίει την μπαταρία του κινητού και να δείχνει την θερμοκρασία ή και άλλες πληροφορίες (ραμ κατανάλωση μπαταρίας κ.λ.π) υπάρχει? δεν εννοώ τα builtin sensors για θερμοκρασία υγρασία περιβάλλοντος αλλά του κινητού... με θήκη backcase στο πίσω μέρος του κινητου΄θα έχουν πρόβλημα οι ενδύξεις? δηλαδή ο αισθητήρας είναι μπροστά στο κινητό? είναι αξιόπιστος? και υπάρχει samsung tts greek διαθέσιμο για να μιλάς στα ελληνικά και να σου το μεταφράζει σε άλλες γλώσσες (και φωνητικά)? Edited June 15, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το widget της Asus εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και το έχω για βασικό. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το widget της Asus εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και το έχω για βασικό. Φίλε πως μπορω να κάνω και το δικο μου τηλέφωνο ετσι ; Εννοω το εορτολόγιο και τον καιρο ;; ΠΕΣΜΟΥ σε παρακαλω τι πρεπει να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Φίλε πως μπορω να κάνω και το δικο μου τηλέφωνο ετσι ; Εννοω το εορτολόγιο και τον καιρο ;; ΠΕΣΜΟΥ σε παρακαλω τι πρεπει να κάνω Γιατι δυσκολευετε τη ζωη σας?Ολα στα χερια σας ειναι.Με μια απλη αναζητηση στο google το εορτολογιο για παραδειγμα https://play.google.com/store/apps/details?id=gandevs.eortologio&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdhbmRldnMuZW9ydG9sb2dpbyJd Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 το gl to sd δουλεύει σε εσάς? φοράω την omega αλλά δεν δουλεύει Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μετά την αναβάθμιση η απ ενεργοποίηση ήχου στην κάμερα ενώ βγαίνει στο menu δεν περνει την αλλαγή. Υπάρχει κάτι νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Το widget της Asus εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και το έχω για βασικό. Το widget της asus που το βρισκουμε; Επισης αυτος ο dialer που τον ειχα συνηθισει οπτικα στο s3, υπαρχει για το s4; http://i.imgur.com/zjolY.pnghttp://i.imgur.com/f2Xmq.png Edited June 15, 2013 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Kernel αξιζει να αλλαξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Φίλε πως μπορω να κάνω και το δικο μου τηλέφωνο ετσι ; Εννοω το εορτολόγιο και τον καιρο ;; ΠΕΣΜΟΥ σε παρακαλω τι πρεπει να κάνω Το widget της asus που το βρισκουμε; Το έδωσα πριν, σχόλιο 481 Edited June 15, 2013 by menios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Στην νεα rom ΜF2 ξερεις καποιος αν υπαρχουν διαφορες με την MEA ??? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Στην νεα rom ΜF2 ξερεις καποιος αν υπαρχουν διαφορες με την MEA ??? Απ οτι διαβασα ειναι η ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Στην νεα rom ΜF2 ξερεις καποιος αν υπαρχουν διαφορες με την MEA ??? Απ'ότι διάβασα καμια διαφορα, μονο η Χωρα αλλάζει CSC κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Περασα την Omega και δεν μπορω να μπω στο service menu να ενεργοποιησω το Lte Εσεις μπαινετε κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Περασα την Omega και δεν μπορω να μπω στο service menu να ενεργοποιησω το Lte Εσεις μπαινετε κανονικα? Το κλειδωσε κι αυτο η Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) για όσους είναι COSMOTE και συνομιλούν μόνο με cosmote, σε δίκτυο 3G, και είχαν χάσει το HD VOICE με τη γερμανική αναβάθμιση ή απλά δεν τo"έζησαν" ποτέ το HD VOICE....flash to I9505XXUAMDM_MODEM.tar.md5 modem με ODIN και μετά ενεργοποίηση με το *#0011# μόνο η cosmote το έχει ενεργοποιημένο, για αυτό αναφέρω πως είναι εφικτό με cosmote σε cosmote κλήση (σε 3G και σε LTE MONO) Edited June 16, 2013 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πέρασα την omega 5 και έχουν αφαιρέσει τα Original wallpapers. Γιατί ρε ****το. Φεύγω όπως είναι τρέχοντας. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πέρασα την omega 5 και έχουν αφαιρέσει τα Original wallpapers. Γιατί ρε ****το. Φεύγω όπως είναι τρέχοντας. :) Στη thread της Omega στο opening post τα έχω δώσει. Για την επόμενη έκδοση το έχω φτιάξει και θα έχει και το samsung και το omega wallpapers. Περασα την Omega και δεν μπορω να μπω στο service menu να ενεργοποιησω το Lte Εσεις μπαινετε κανονικα? Βάλε ποιο παλιό modem και θα έχεις το service menu . Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) :) Βάλε ποιο παλιό modem και θα έχεις το service menu . Κι αν θελω να κρατησω το καινουργιο (που λογικα θα ειναι καλυτερο) δεν μπορω να ορισω το hd voice και το lte; Επισης ο es explorer δεν δεχεται δικαιωματα root. Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει λογω του συγκεκριμενου τηλεφωνου. Edited June 16, 2013 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Κι αν θελω να κρατησω το καινουργιο (που λογικα θα ειναι καλυτερο) δεν μπορω να ορισω το hd voice και το lte; Επισης ο es explorer δεν δεχεται δικαιωματα root. Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει λογω του συγκεκριμενου τηλεφωνου. γραψε το μηνυμα που σου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Κι αν θελω να κρατησω το καινουργιο (που λογικα θα ειναι καλυτερο) δεν μπορω να ορισω το hd voice και το lte; το HD voice το ξεχνάς..... με το καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts