Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@malkovin1979

αυτο οντως ειναι περιεργο και θα πρεπει να δωθουν εξηγησεις...

για ποιο καταστημα μιλαμε?

το καταστημα ειναι θεσσαλονικη

http://www.mikromagazo.gr/samsung-gt-i9505-galaxy-s4-16gb-black-mist-eu_p253.html

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@malkovin1979

αυτο οντως ειναι περιεργο και θα πρεπει να δωθουν εξηγησεις...

για ποιο καταστημα μιλαμε?

το καταστημα ειναι θεσσαλονικη

http://www.mikromagazo.gr/samsung-gt-i9505-galaxy-s4-16gb-black-mist-eu_p253.html

Στο link που εδωσες δεν υπαρχει κανενα black edition...ουτε καν για παραγγελια

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

σε εμενα βγαινει κανονικα διαθεσιμο στα 325 ευρω.

κατι δεν παει καλα με τον browser σου...

Μα κ στον συνδεσμο που εβαλε το παιδι αναφερει black mist....δεν χρειαζεται καν να ανοιξει το λινκ

samsung-gt-i9505-galaxy-s4-16gb-black-mist-eu_p253.html

Μηπως μπερδευτηκε το black mist με το black edition??

Edited by teobot

σε εμενα βγαινει κανονικα διαθεσιμο στα 325 ευρω.

κατι δεν παει καλα με τον browser σου...

Στο λινκ που δίνεις είναι το black mist και όχι το black edition.

Μα κ στον συνδεσμο που εβαλε το παιδι αναφερει black mist....δεν χρειαζεται καν να ανοιξει το λινκ

samsung-gt-i9505-galaxy-s4-16gb-black-mist-eu_p253.html

Μηπως μπερδευτηκε το black mist με το black edition??

δεν εχει να κανει με black mist η black edition,με τον επεξεργαστη εχει να κανει.

σε ολες τις εκδοσεις ο ιδιος δεν ειναι?

δεν εχει να κανει με black mist η black edition,με τον επεξεργαστη εχει να κανει.

σε ολες τις εκδοσεις ο ιδιος δεν ειναι?

Κανονικα ειναι ο ιδιος στις ευρωπαικες εκδοσεις. Παντως για να δει τι φοραει το κινητο που παρελαβε ας το δει με αυτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z&hl=el

Δεν ξερω τι ειναι το cortex Α9, αλλα ο snapdragon 600 που πρεπει να φοραει ειναι quad στα 1,9...

Edited by teobot

Καλημερα παιδια, μετα απο χρονια απουσιας μου, θα θελα τη βοηθεια σας, ηθελα να ρωτησω για σκρουτζομαγαζα, τι παιζει με τις τιμουλες 300ε, αν ειναι αξιοπιστα, και απ' οτι βλεπω υπαρχει τοπικ, εχει παρει κανεις προσφατα απο καποιο απ αυτα, θελω να αποκτησω το S4 μετα απο χρονια συμβιωσης με Iphone, η καποιος να μου προτεινει εστο με πμ ενα μαγαζι που ειναι οκ
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

Κανονικα ειναι ο ιδιος στις ευρωπαικες εκδοσεις. Παντως για να δει τι φοραει το κινητο που παρελαβε ας το δει με αυτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z&hl=el

Δεν ξερω τι ειναι το cortex Α9, αλλα ο snapdragon 600 που πρεπει να φοραει ειναι quad στα 1,9...

o cortex a9 ειναι octacore που εχει ο exynos i9500..κ το black mist κ το black edition φορανε snapdragon 600 1.9

I Want To Believe

o cortex a9 ειναι octacore που εχει ο exynos i9500..κ το black mist κ το black edition φορανε snapdragon 600 1.9

οποτε στην περιγραφη του προιοντος το λαθος λογικα ειναι το cortex a9 μιας κ μιλαει για I9505 κ quad core@1.9

Καλημερα παιδια, μετα απο χρονια απουσιας μου, θα θελα τη βοηθεια σας, ηθελα να ρωτησω για σκρουτζομαγαζα, τι παιζει με τις τιμουλες 300ε, αν ειναι αξιοπιστα, και απ' οτι βλεπω υπαρχει τοπικ, εχει παρει κανεις προσφατα απο καποιο απ αυτα, θελω να αποκτησω το S4 μετα απο χρονια συμβιωσης με Iphone, η καποιος να μου προτεινει εστο με πμ ενα μαγαζι που ειναι οκ

Το S4 φιλε μου εχει πεσει πολυ η τιμη του και ειναι ενα απ τα καλυτερα κινητα κατα την γνωμη μου παντα!!Απ τα σκουτζομαγαζα δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα!!Εχεις και 2 χρονια εγγυηση!!

Πριν πεντε μερες αγορασα το δικο μου απο το KAIZER στην ομονοια..Προχωρα στην αγορα και πιστευω πως δεν θα ξαναγυρισεις στο μηλο!!!

Ευχαριστω πολυ, και γω το kaiser σκεφτομουν, τωρα εψαχνα και χρωματακι βεβαια, ηθελα το black edition, απο οσο εχω καταλαβει η διαφορα με το Mist ειναι το εχει το καπακι και καλα δερμα απο πισω?

Ευχαριστω πολυ, και γω το kaiser σκεφτομουν, τωρα εψαχνα και χρωματακι βεβαια, ηθελα το black edition, απο οσο εχω καταλαβει η διαφορα με το Mist ειναι το εχει το καπακι και καλα δερμα απο πισω?

Οχι μόνο. Το μαύρο του back edition είναι πολύ μαυρο και μπροστά στα bezel. Του black mist γκριζάρει.

Δυστυχως το kaizer δε το εχει το black edition, το εχει το Phonegallery ειναι και πειραια κοντα μου, κατοπιν παραγγελιας βεβαια, ειναι αξιοπιστο το εν λογο μαγαζι?

εγω πιστευω οτι εχετε αδικησει πολυ το arctic blue..ειναι το καλυτερο χρωμα απο ολα!!!
I Want To Believe

Και όμως ΥΠΑΡΧΕΙ s4 black edition με ΛΕΥΚΑ ακουστικά!!!

Μη βαζετε τον κοσμο να τσακώνεται δίχως λογο με τα μαγαζιά....

Samsung Galaxy S4 Black Edition (nero) i9505 da T…:

Edited by Darthvader

οντως υπαρχουν φιλε μου.οποτε δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.

Δεν βαζουμε κανενα να τσακωθει απλα να ρωτησει τον λογο αφου τα περισοτερα ειναι ολα μαυρα και στοις διαφημίσεις μαυρα τα διαφημίζουν. απλα να μας το πει καποιος οτι θα συναντησουμε και αυτα τα πραγματα μην μας νομιζουν για χαζουλιδες χαχαχαχαχαχαχαχα:p:p:p:p

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Q ELEKTRONICS βλεπω διαθεσημο το black edition παιδια

τωρα μολις μιλησα με το καταστημα και η εξηγηση που μου εδωσαν ηταν οτι στην συσκευασια οτι εχει μεσα το βαζει η κατασκευαστρια εταιρια και δεν μπορουν να ξερουν αν εχει ασπρα η μαυρα ακουστικα.και για την ελειψη για τις ταπετσαριας αυτες που εχουν οι εκδοσεις των black edition την ιδια απαντηση πηρα.
salonika city :thanks:

Παντως παιδια και εγω αν αγοραζα το black edition θα ηθελα μαυρα ακουστικα. Δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο βαζει η samsung και λευκα στη black edition...

σημερα το πηρα απο kaizer mobile store πορτογαλλια αν και μου ειπε οτι ειναι γερμανικο τελος παντος ολα τα παρελκομενα του ηταν μαυρα. ειναι το τριτο που βλεπω οτι ολα τα παρελκομενα ειναι μαυρα και μαυρα wallpaper

Στο Skroutz οι τιμές άρχισαν να ανεβαίνουν... Στο KaizerShop είναι 10 € ακριβότερο απ' ό,τι πριν μια βδομάδα. Όσοι ενδιαφερόμαστε, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά